homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ne iubim, dar convietuim impreuna?-4

#58 2007-11-18 21:37:19

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?

noi cand am locuit impreuna ne-am inteles super.faceam totul impreuna, si niciodata nu ne plictiseam! smile ce pacat k s-a terminat! sad

#59 2007-11-18 21:42:12

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

eu stau cu iubitul meu de aproape 1 an de zile si e super smile am stat 5 ani de zile pana sa ne hotaram dat inca mai invatam sa ne acceptam unele chestii....dar asta e trebuie sa mai facem si conpromisuri daca vrem sa ne fie bine smile si pot sa zic ca ne este bine deci mi se pare o chestie buna ''casatoria asta de proba'' :-p

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#60 2007-11-18 23:50:42

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Mutatul impreuna este o idee excelenta. Si daca peste 1 an o lasa "balta" .. care-i problema? Mai bine asa decat sa se fi casatorit si sa mai traga si un bebe inainte de asta ... mutarea aceasta este o incercare .. daca merge asa, inseamna ca e o relatie care va dura. Daca nu, time to move on big_smile

#61 2007-11-18 23:54:04

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

offtopic: dojo nu te-am mai vazut de ceva vreme smile pe unde umbli ? tongue

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.