|
Nu esti logat.
Ne iubim, dar convietuim impreuna?-2#20 2006-08-12 13:21:50
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?kestia cu mutatul impreuna are si parti bune si rele.eu m-am mutat in 2005 prin martie sau aprilie cu prietenul meu in camera lui de camin (la facultate).a fost si bine..k am inceput sa ne cunoastem mai bine dar au fost si multe certuri.eu turbam cand il vedeam k tot sta la calculator.atunci aveam in jur de jumate de an de cand eram impreuna.si a fost mai greut pana ne-am obishnuit k lumea.oricum nu stateam la cratita pt k ne trimiteau parintii papa de acasa( la sfarsit de saptamana ce mai faceam aman2 mancare) iar hainele le trimiteam acasa la spalat.foarte rar s-a intamplat sa spal vreun tricou(cand era urgent).apoi a venit vara..vacantza.si la inceputul anului universitar 2005-2006 am hotarat sa stam tot impreuna la el in camera.mai statea un coleg al lui cu prietena.anul asta a fost mult mai bine pt k deja ne invatzasem sa stam aman2 ne stiam fiecare kikitzele.pregateam aman2 masa..ba kiar kand aveam eu cursuri la facultate pana seara ma astepta cu masa pusa..sau cand aveam mai multe ore..kiar e o proba de foc dar noi am rezistat.si anul asta universitar tot impreuna o sa stam.el a terminat facultatea...eu sunt anul 3...probabil o sa stam doar noi intr-un apartament.o sa fie mai greut pt ca el o sa se angajeze si o sa fie la munca toata ziua...dar o sa ne descurcam.sa nu va speriati daca la inceput nu vor fi toate bune...pana o sa va acomodati si o sa va cunoasteti bine cu toate toanele o sa aveti parte si de certuri.dar eu sper sa treceti cu toate peste ele si sa traiti intr-o armonie deplina( intr-o casutza unde sa curga numai lapte si miere) Ultima oara a fost editat de animalutza (2006-08-12 13:23:01) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #21 2006-08-12 21:11:30
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?kissgirl...mersi pt urarile de bine Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #22 2007-04-25 12:05:15
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Si eu ma gandesc daca ar trebui sa ma mut cu prietenul meu. Suntem numai de 8 luni impreuna, dar avem o relatie la distanta...asa ca mutatul impreuna dupa ce termin eu facultatea (adika in iulie) ar fii ideal. Offline #23 2007-04-25 12:12:25
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?
si eu am de gand acelasi lucru si suntem impreuna tot de 2 ani si 7 luni doar ca atunci cand voi fi la facultate noi vom avea 5 ani daca.....ca am inceput sa ne certam cam urat expect the worst , hope for the best! Offline #24 2007-04-25 12:24:42
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?si mie mi'ar placea sa ma mut cu iubi anul asta facem 5 ani de cand suntem impreuna,dar i'am zis sa ma astepte si pe mine sa termin facultatea mai am un an.i'am explicat ca daca ne mutam impreuna trb sa ma angajez si eu ca doar nu o sa plateasca numai el toate cele sa ma intretina el de parca eu n'as putea sa muncesc Avem 1 an si 5 lunite Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-25 12:38:14
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?pai tu faci facultate in orasul natal?k cei care sunt din alt oras ori plateste chirie intr-o parte ori intr-alta tot acolo e. expect the worst , hope for the best! Offline #26 2007-04-25 12:41:48
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?parerea mea e ca mutatul impreuna de casatorie e un lucru bun atunci va cunoasteti cu adevarat. se vor scurta sigur iesirile cu prietenele si iesirile in oras. intrebarea mea e caca nu se inteleg ce fac ca am cunoscut multe cupluri care nu se inteleg dar stau impreuna din obisnuinta si isi pun intrebari de genul unde sa ma duc? cu cine ma mai intalnesc ?pentru ca multe prietenii se vor racii iar prietenii sunt comuni. Tb sa stie de la inceput ce va face in cazut in care relatia nu va merge Offline #27 2007-04-25 12:56:22
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?eu am aproape 22 de ani, sunt cu iubitul cam de 5 lni impreuna, vreau sa termin k licenta k sunt anul 4 si sa fiu pe jobul meu, pe picioarele mele si abia apoi ma gandesc sa ma mut k el...deja mi-a zis k i-ar placea f mult....sincer nu stiu ce sa zic....mi-e frica, mi-e frica de obisnuinta, mi-e frica de piticii de pe creierul fiecaruia (eu am mai multi recunosc:)) nu stiu...sunt destul de multe intrebari, dar important e ca vrem amandoi..asta conteaza cel mai mult, restul vine pe parcurs, si cred ca se invata din mers....so good luck girls... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #28 2007-04-25 13:08:13
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?noi suntem de 1 an si 8 luni impreuna si planuim sa ne mutam impreuna in vreo 2-3 ani...ai lui vor sa plece la tara de tot si noi o sa ramanem cu apartamentul si sincer va zik k abia astept..mai ales k deja avem planuri si tot felul de idei traznite (decoratul casei..iesiri si calatorii ) Ne intelegem bine..kiar dak avem si faze la kre ne mai ciondanim-mie nu-mi lpace sa gatesc deloc...dar fiecare lasa de la el kte putin si toate ies bine... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #29 2007-04-25 13:26:34
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?eu fac facultatea in bucuresti,dar ziceam ca daca ma mut la el parintii lui o sa se mute la tara si o sa trb noi sa platim intretinerea, bla bla c o mai fi de platit Avem 1 an si 5 lunite Offline #30 2007-04-25 14:10:50
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Eu nu m-as muta cu el asa devreme....sunt cu prietenul meu de 4 ani si jumatate si nu am facut-o pana acum, sunt de acord cu asta dar nu la orice varsta, daca m-as fi mutat cu el la inceputul relatiei ar fi fost cam aiurea mai ales ca suntem tineri si pana la urma avem nevoie si de spatiul nostru individual, sa facem ce vrem si etc.... stai un timp cu el vezi cum este si daca e bine continuati, daca nu asta e, inseamna ca nu e ceea ce credeai. Plus ca daca stai din prima cu el o sa decurga totul repede si mie nu-mi place chestia asta, imi place ca lucrurile sa decurga pe rand si sa nu vina toate odata ci in timp....asa daca o fata se muta cu un baiat de tinara si la inceput de relatie totu va decurge mult mai repede, iar obisnuinta si monotonia vor interveni mult mai timpuriu decat in mod obisnuit, asta e parerea mea. Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-09-10 12:28:06) #31 2007-04-25 16:33:14
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?da andrutza, dar gandeste-te ca monotonia intervine inevitabil intr-o relatie...acum depinde cum stii sa o gestionezi si ce faci sa o eviti...acum crede-ma k si mie tot de asta mi-e frica, dar ma gandesc k o sa fie bine, si o sa stim sa ne facem viata frumoasa unul celuilalt...acum pe de alta parte dk nu ne intelegem, inseamna k nu a fost sa fie, si fiecare isi vede de drumul lui...dk stam impreuna asta nu inseamna ca trebuie sa nu avem fiecare spatiul lui cand avem nevoie si sa nu ne respectam teritoriul, sau sa devenim sufocanti...eu chiar sper sa nu fac asta(adik sa nu devin posesiva) To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #32 2007-04-25 17:04:27
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?e mai bine sa stai doar cu el .... fara parinti fie ca sunt ai tai sau ai lui .... eu am stat o perioada doar cu el in casa si era tare bine ........... acum stau cu socru , ma inteleg bine dar lipseste ceva ............... Adica vreau si eu sa umblu iar in tanga prin casa .............si cat despre monotonie ea intervine chiar daca stai sau nu cu el . Offline #33 2007-04-25 17:11:16
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?ea se referea sa stea doar cu iubitul nu si cu parintii lui adica n-a pomenit de ei.....este adevarat ca intervine la un moment dat, dar daca stai zi si noapte langa el de la varsta de 18 ani intervine mult mai repede si un baiat se satura mai mult de tine daca te vede non-stop de la varsta asta, asa daca fiecare sta la el acasa si incearca prin toate mijloacele posibile sa ii fure o noapte petrecuta cu el sau sa faca anumite lucruri placute e mai palpitant. #34 2007-04-25 17:48:55
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?nush..mie imi place la nebunia ideea de a sta cu el..de altfel,la noi lucrurile au decurs destul de rapid dar pana aku nu-mi pare rau... Eu recunosc k vreau sa ma mut cu el si fiindk vad in asta libertate totala-el nu e deloc posesiv cu mine..si viata cu mama acasa imi cam limiteaza iesirile si etc...deci yo abia astept Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #35 2007-04-25 18:48:23
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?noi nu locuim impreuna dar cel putin odata pe luna se intampla sa stam impreuna doar noi 2 vreo 3 zile...si in rest cand sunt acasa (deoarece eu sunt la fac in alt oras) stam toata ziua impreuna si cateodata si dorm la el...asa ca am gustat umpic din viata asta si mi place la nebunie...e adevarat ca cateodata e cam plicti sa zic asa...adica eu la un calculator si el la altul...sau eu invatand si el la tv...etc...da mi place si abia astept sa mai treaca vreo 2 anisori sa ne putem muta impreuna happy with him...inlove with him... Offline #36 2007-04-25 20:27:21
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Din intamplare am vazut si eu acest topic...si ghici ce o sa fac in week-end Offline #37 2007-04-25 20:44:44
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?si eu as vrea sa stau cu el dar pt. moment nu se poate peste cativa ani insa se schimba situatia. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #38 2007-04-25 21:28:58
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?hi hi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|