homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ne iubim, dar convietuim impreuna?-3

#39 2007-04-25 21:40:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?

cu placere smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#40 2007-04-25 21:49:37

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu stau de 2 ani cu prietenul meu...si e super!am ajuns sa ne cunostem,stim fiecare cand avem nevoie de libertate,fiecare are inadtoririle lui in casa,nu fac numai eu,masina spala(ca citeam aici ca tre sa speli daca stai cu el),manacare ne trimite la amandoi de acasa,dar mai facem si noi,mai mult eu decat el,dar important e ca ma ajuta.fiecare avem piticii nostri pe creier,dar ne intelegem f bine cu toate astea.chiar daca stau cu el,nu ma simt absolut deloc''femeie in casa''(referitor la curatenie,mancare,etc.),si retineti ca stam noi 2 si fratele lui!

#41 2007-04-25 22:57:33

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

ralucaelena sunt o epava la buc...
imi explici si mie de la calesti carnaciorii incolo?:Dadik cum ii calesti?si unde amesteci toate alea?eu's mai rau ca un baiat..scuze
insa ma intereseaza macar...deci fac progrese!lol

6 ani de dragoste  hjarta

#42 2007-04-26 17:58:58

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

JanisJoplin a scris:

imi explici si mie de la calesti carnaciorii incolo?:Dadik cum ii calesti?si unde amesteci toate alea?eu's mai rau ca un baiat..scuze

Tare rau janis joplin..bafta..avem de munca ceva (k si yo sunt in aceeasi situatie smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#43 2007-04-26 22:56:01

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

bafta si tie!!big_smile
e greu da' pt el as face orice..si'ncep sa fac..pt orice eventualitate!lol

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#44 2007-04-27 15:30:16

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

eu ma bazeez pa mam soacra ink..la partea asta o iubesc big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#45 2007-04-28 08:58:01

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

Noi am locuit impreuna...pana acum cateva zile cand m-am certat cu mama lui . am stat la el 7 luni, si a fost bine, chit ca ne certam din motive cam banale...am ajuns sa il cunosc. acum e un moment de respiro, si pt mine si pt el (desi mi-e taaaare dor sa dormim impreuna ). o sa mai astept ceva timp pana ne mutam din nou, iar pana atunci voi experimenta cum e sa stau cu adevarat singura (ma mut in chirie). asa e mai bine acum.

Cocorosie!

#46 2007-04-28 09:50:16

persifona
Vizitator

Melody, dar ce s-a intamplat cu mama lui?

#47 2007-04-28 10:39:39

evilpink
Banat

JanisJoplin a scris:

tare Janis asa eram si eu acum unan dar decand am plecat de acasa la facultate ehei a trebuit sa invat.tai carnaciorii pui putin ulei intr-o tigaie si ii prajesti pe ambele parti cand sunt aroape gata pui legumele le lasi  cam 2-3 minute cu carnaciori si mai amesteci asa putin apoi compozitia asta o amesteci cu orezul si nu uita sa pui sare si piper smile. sper ca ai inteles ceva din ce am scris.mie asta imi iese foarte bine si mai fac un pui cu legume big_smile.astazi iubirea mea pe la mine si o sa fac muschi la gratar cu cartofi taranesti si ciuperci cu cascaval,a si ca desert capsuni sper ca nu a poftit nimeni big_smile le ce o sa fac eu de papa smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#48 2007-04-28 11:20:01

persifona
Vizitator

ralucaelena, zi-mi si mie cum faci cartofii taranesti, ca eu nu-s f incantata de cum imi ies.. adica nah, nu ies ca aia de la restaurant.

#49 2007-04-28 11:43:54

evilpink
Banat

pai ni ci ai mei nu ies tocmai ca aia de la restaurant sad.curat tai cuburi mai mari ii pun intr-o tava cu mai mult ulei pun sare piper usturoi cat mai mult si mirodenii ce am prin bucatarie si ies buni.eventual cand sunt gata mai pun cateodata cascaval si un ou batut smile

puss puss puss

#50 2007-04-28 11:51:00

persifona
Vizitator

Uite o sa incerc si eu asa. Eu ii faceam in tigaie, pe foc, cu ceapa calita si carne din conserva si ardei, etc.. dar nu ieseau grozavi. Merci mult smile

#51 2007-04-28 11:52:49

evilpink
Banat

cu placere fac azi pt. iuby si sunt curioasa daca o sa ii placa smile

puss puss puss

#52 2007-05-01 20:35:29

anitza
Full member
De la: Brasov la Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-21

Chiar daca suntem pe un site de anticonceptionale,cred ca va trebui sa deschidem topic de bucatarie lol

#53 2007-05-01 22:38:56

cornflower
Hero member

parca era un subiect  cu retete .............

Ultima oara a fost editat de ?! (2007-05-01 22:39:37)

#54 2007-05-02 07:39:08

persifona
Vizitator

#55 2007-05-02 22:34:02

anitza
Full member
De la: Brasov la Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-21

Hi hi...am ce citi si ce experimenta smile
Saracul prietenul meu,deja imi e mila de el big_smile

#56 2007-11-18 21:15:50

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si eu sustin ideea..stau cu prietenul meu de un an jumate si e super, ne intelegem de minune, nu as schimba asta pt nimik in lume

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#57 2007-11-18 21:34:25

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

doctoressa a scris:

Si eu sunt de parere ca mutatul impreuna e o proba de foc...indiferent de virsta. Nu face dragostea de mincare si nici nu spala haine, insa atunci cind te intilnesti cu celalalt citeva ore pe zi sau citeva zile in concediu, nu apuci sa il cunosti. Mergem in concediu ca sa ne simtim bine, atunci nu avem problemele cotidiene, cum nu le avem nici atunci cind ne plimbam de mina prin parc. Si daca e ca, dupa citeva luni de stat impreuna sa ne despartim, inseamna ca asa si trebuie sa se intimple, si e mai bine asa, decit dupa casatorie(cind e mult mai greu) mai ales daca apare si vreun copil intre timp

chestia asta am incercat sa i-o explic eu mamei. dar ea e total impotriva. nici nu vrea sa auda de asa ceva. cum spune ea : "doar cu acte te muti la el" of... sad

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.