|
Nu esti logat.
Ne iubim, dar convietuim impreuna?-3#39 2007-04-25 21:40:57
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?cu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2007-04-25 21:49:37
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?eu stau de 2 ani cu prietenul meu...si e super!am ajuns sa ne cunostem,stim fiecare cand avem nevoie de libertate,fiecare are inadtoririle lui in casa,nu fac numai eu,masina spala(ca citeam aici ca tre sa speli daca stai cu el),manacare ne trimite la amandoi de acasa,dar mai facem si noi,mai mult eu decat el,dar important e ca ma ajuta.fiecare avem piticii nostri pe creier,dar ne intelegem f bine cu toate astea.chiar daca stau cu el,nu ma simt absolut deloc''femeie in casa''(referitor la curatenie,mancare,etc.),si retineti ca stam noi 2 si fratele lui! Offline #41 2007-04-25 22:57:33
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?ralucaelena sunt o epava la buc... 6 ani de dragoste Offline #42 2007-04-26 17:58:58
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?
Tare rau janis joplin..bafta..avem de munca ceva (k si yo sunt in aceeasi situatie Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #43 2007-04-26 22:56:01
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?bafta si tie!! 6 ani de dragoste Offline Publicitateloading...
#44 2007-04-27 15:30:16
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?eu ma bazeez pa mam soacra ink..la partea asta o iubesc Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #45 2007-04-28 08:58:01
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Noi am locuit impreuna...pana acum cateva zile cand m-am certat cu mama lui . am stat la el 7 luni, si a fost bine, chit ca ne certam din motive cam banale...am ajuns sa il cunosc. acum e un moment de respiro, si pt mine si pt el (desi mi-e taaaare dor sa dormim impreuna ). o sa mai astept ceva timp pana ne mutam din nou, iar pana atunci voi experimenta cum e sa stau cu adevarat singura (ma mut in chirie). asa e mai bine acum. Cocorosie! Offline #46 2007-04-28 09:50:16
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Melody, dar ce s-a intamplat cu mama lui? #47 2007-04-28 10:39:39
tare Janis asa eram si eu acum unan dar decand am plecat de acasa la facultate ehei a trebuit sa invat.tai carnaciorii pui putin ulei intr-o tigaie si ii prajesti pe ambele parti cand sunt aroape gata pui legumele le lasi cam 2-3 minute cu carnaciori si mai amesteci asa putin apoi compozitia asta o amesteci cu orezul si nu uita sa pui sare si piper . sper ca ai inteles ceva din ce am scris.mie asta imi iese foarte bine si mai fac un pui cu legume .astazi iubirea mea pe la mine si o sa fac muschi la gratar cu cartofi taranesti si ciuperci cu cascaval,a si ca desert capsuni sper ca nu a poftit nimeni le ce o sa fac eu de papa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2007-04-28 11:20:01
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?ralucaelena, zi-mi si mie cum faci cartofii taranesti, ca eu nu-s f incantata de cum imi ies.. adica nah, nu ies ca aia de la restaurant. #49 2007-04-28 11:43:54
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?pai ni ci ai mei nu ies tocmai ca aia de la restaurant .curat tai cuburi mai mari ii pun intr-o tava cu mai mult ulei pun sare piper usturoi cat mai mult si mirodenii ce am prin bucatarie si ies buni.eventual cand sunt gata mai pun cateodata cascaval si un ou batut VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #50 2007-04-28 11:51:00
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Uite o sa incerc si eu asa. Eu ii faceam in tigaie, pe foc, cu ceapa calita si carne din conserva si ardei, etc.. dar nu ieseau grozavi. Merci mult #51 2007-04-28 11:52:49
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?cu placere fac azi pt. iuby si sunt curioasa daca o sa ii placa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #52 2007-05-01 20:35:29
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Chiar daca suntem pe un site de anticonceptionale,cred ca va trebui sa deschidem topic de bucatarie Offline #53 2007-05-01 22:38:56
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?parca era un subiect cu retete ............. Ultima oara a fost editat de ?! (2007-05-01 22:39:37) Offline #55 2007-05-02 22:34:02
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Hi hi...am ce citi si ce experimenta Offline #56 2007-11-18 21:15:50
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?si eu sustin ideea..stau cu prietenul meu de un an jumate si e super, ne intelegem de minune, nu as schimba asta pt nimik in lume "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #57 2007-11-18 21:34:25
chestia asta am incercat sa i-o explic eu mamei. dar ea e total impotriva. nici nu vrea sa auda de asa ceva. cum spune ea : "doar cu acte te muti la el" of... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|