|
Nu esti logat.
Sexul si biserica....-17#305 2008-09-05 20:13:45
Re: sexul si biserica....ce nebune sunteti cu "ce bagi in gura nu-i pacat" asa o interpretare ar fi de doctorat in teologie, ce mai!!
noi uneori cand facem dragoste ne ruagm. poate sa ti se pare ciudat.... dar de multe ori in timpul zilei sunt prea inchisa ca sa ma pot ruga k lumea... si cand facem dragoste (a nu se intelege sex salbatic, acolo e alta mancare de peste ) ma deschid... si pur si simplu imi vine sa multumesc pt tot... mult mai profund decat as reusi daca m-as pune in genunchi in coltul casei Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #306 2008-09-05 20:24:54
Re: sexul si biserica....Nu mi se pare ciudat. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #307 2008-09-05 22:25:26
Re: sexul si biserica....
perfect de acord cu tine Offline #308 2008-09-06 20:58:08
nu te-am judecat spunand ca preotul ar aprecia sinceritatea ta.e trweaba ta ce faci,idea e sa nu te mai spovedesti daca il minti ptr ca faci un pacat mare. Offline #309 2008-09-06 21:15:52
Re: sexul si biserica....prima data ganditi-va bine dak tot ce scrie in biblia aia e si adevarat...si apoi lasati-va condusa de ea... poate nici macar nu e adevarat...si majoritatea nu dorm noaptea k vai doamne au pacatuit... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#310 2008-09-06 21:22:46
Re: sexul si biserica....yohanna nu e vorba de Biblie sunt niste reguli scrise in cartile de dogmatica,pe care preotii le studiaza in facultate Offline #311 2008-09-06 21:49:05
Re: sexul si biserica....mai fete, mie personal (desi nu zic ca ceea ce cred eu e universal valabil) mi se pare o absurditate sa consideri sexul un pacat. desigur, ma refer la sexul facut cu o persoana pe care o iubesti, alaturi de care te simti bine - cum zice si roxana, dumnezeu este dragoste; iar pacat este tot ceea ce e facut in exces si fara sentimente. sunt perfect de-acord. VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #312 2008-09-06 22:24:54
pai dak sexul il considera unele persoane...un pacat...atunci tot legat de aia e...nu? adik ajungi in iad oh lasa-ma...si preotii aia...pacatuiesc de mama mia si ei vin sa-ti dea tie sfaturi. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2008-09-06 22:27:34) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #313 2008-09-06 22:38:15
Re: sexul si biserica....yohanna, incestul are mai degraba implicatii grave dpdv genetic - apar mutatii la viitorii copii VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #314 2008-09-06 22:52:46
Re: sexul si biserica....Pe vremea cand oamenii au pus pe hartie Biblia, nu se stia de genetica. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #315 2008-09-06 23:48:05
da, logic...dar implicatiile periculoase sunt mai degraba de ordinul mutatiilor genetice posibile decat legate de problemele morale Ultima oara a fost editat de catheryne (2008-09-06 23:48:36) VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #316 2008-09-07 00:53:05
Re: sexul si biserica............hmmm...tocmai am citit si eu topicul asta si m-am ciocnit de multe forme fara fond.La ce ma refer?O sa explic imediat:pai crestinismul se bazeaza pe Biblie,nu?Si unde in Biblie sunt mentionate regulile astea???(7 ani nu ai voie...chestia cu spoveditul...cu alcoolul care face parte din imartasanie cu toate ca este un "drog",fiind condamnat de biblie,cu painica aia numita "anafura" si multe altele) "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #317 2008-09-07 01:18:56
probabil au vazut ca atunci cand sora se casatorea cu fratele sau varul (sau o ruda) copii ieseau cu "defecte" sau bolnavi. prin asta au dedus ca e pacat si Dumnezeu ii pedepsete. Eu asa cred. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #318 2008-09-07 01:57:08
Re: sexul si biserica....Dap...sunt de acord cu o parte din lucrurile pe care le-ai spus...dar consider ca ceea ce ai auzit tu in timpul cununiei religioase(banuiesc ca era ortodoxa) erau mai mult "forme fara fond",bucatele din Biblie...luate separat si nu citite in intregul lor context.Asta e greseala...si eu n-am inteles multe...pana de curand,cand am ajuns sa discut cu cineva multe lucruri care ma revoltau in biserica ortodoxa...si acea persoana mi-a dat toate raspunsurile de care aveam nevoie bazandu-se pe Biblie...nu a adaugat nimic ce putea fi remarca personala fara a mentiona...si parerea mea referitoare la religie s-a schimbat mult de cand am intalnit aceasta persoana. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #319 2008-09-07 12:35:38
pai avand in vedere ca erau doar 2 oameni ....cred ca trebuiau sa se inmulteasca si ei cumva nu? dar ...idea e urmatoarea: In biblie extsa vechiul testament-pana la venirea lui Iisus si Noul testament -incluzand venirea lui iisus etc.... Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-09-07 12:36:12) Offline #320 2008-09-07 12:39:00
Re: sexul si biserica....tineti cont ca in momentul in care crestinismul a inceput sa se raspandeasca in imperiul roman foarte multe lucruri dintre cele initiale, au fost modificate. la sinoadele preotilor era ales tot ceea ce trebuie scos din biblie, ce trebuie lasat si ce modificat. exista anumite teorii conform carora isus povestea despre reincarnare, dar fragmentul initial a fost exclus din bibilie. la fel, evanghelia lui iuda nu a fost acceptata la sinod, pentru a face parte din bibilie. VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #321 2008-09-07 12:42:24
Re: sexul si biserica....si cu femeia si barbatul ...ca suntem discriminate credeti-ma ca toti suntem egali in fata lui Dumnezeu.si barbatii trebuie sa fie virgini inaintea casatoriei ....si suntem judecati la fel ptr pacatele noastre. Offline #322 2008-09-07 12:48:54
exact - asta conform spuselor lui dumnezeu asa este. toti suntem egali ca oameni. la fel ar trebui sa se intample si in societate - dar nu ma refer la un feminism agresiv impins la extrem, ci pur si simplu la completarea dintre femeie si barbat VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #323 2008-09-07 12:49:50
Re: sexul si biserica....Amin intr-adevar ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|