homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul si biserica....-35

#647 2010-07-22 13:43:08

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: sexul si biserica....

tot_el23 a scris:

Nu am apelat niciodata la Mos Craciun. Daca esti ateu tragi pe altii in jos probabil, care sunt crestini. Niciodata nu am fost de acord sa am prieteni atei. Si am motive.

dumbom

Eu sunt de acord cu yoyo. Si eu, la randul meu, am prieteni care cred in Dumnezeu. Ei stiu cam care sunt convingerile mele, eu le stiu pe ale lor si aia e. Nu ne "corupem" unii pe altii si nu ne tragem in sus, sau in jos

Poor is the man whose pleasure depends on another

#648 2010-07-22 14:42:40

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

tzushka a scris:

eu nu am fost la impartasit de kand am fakut`o .. si niki nu prea kred k o sa merg prea kurand pt k daka o sa imi dea si mie aghiazma mare o sa se uite toate babele asa yikes de parka as fi fakut keva rau neutral .. am vazut si eu o fata kareia i`a dat preotul aghizma probabil tot pt asta si se uita lumea la ea.. yikes ..asa k nu! poate inainte de kasatorie sau la un alt preot pe kare nu il kunosk si niki sa fie pe akolo oameni pe kare sa il kunosk lol

poti sa iei aghizama mare acasa si nu te vede nimeni
tot el si ateii sunt oameni fiecare cu parerile lui nu inseamna ca ma trage pe mine in jos X ptr ca el nu crede..inseamna ca nu-ti iubesti semenii si daca tot tu spui ca esti crestin nu trebuie sa ai atitudine asta

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-07-22 14:44:28)

#649 2010-07-22 15:18:00

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Pai uite, eu poate cred in divinitate, si merg intr-o masina condusa de un ateu. Ala sa zicem ca a gresit prea mult si face un accident (asa a vrut Domnul cu el). De ce trebuie sa mor si eu din cauza asta? Ca poate daca era condusa de un adevarat crestin poate nu se intampla asta. Eu zic ca nimic nu e intamplator pe lumea asta.. dar hai ca deja o dam in diverse (aka. Religie & spiritualitate). Fiecare cu parerile lui.

Sa revenim @on.

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#650 2010-07-22 15:29:49

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

va  va  va  va

Pe bune? Pey daca Domnul e atotatevazator, isi da seama ca tu nu ai nicio vina ca nenorocitul ala de ateu si tu nu ar trebui sa patesti nimic. Sau ma insel?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#651 2010-07-22 15:47:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Lelaina a scris:

va  va  va  va

Pe bune? Pey daca Domnul e atotatevazator, isi da seama ca tu nu ai nicio vina ca nenorocitul ala de ateu si tu nu ar trebui sa patesti nimic. Sau ma insel?

exact. daca tu mori, tot_el, inseamna ca SI TU ai avut de tras ceva... ca n-ai murit tu "din cauza" lu' ala. cum bine spuneai, nik nu e intamplator smile si in niciun caz Dumnezeu nu te va pune pe tine sa ispasesti pacatele altora (ma rog, daca esti copil mic, mai tragi din ale parintilor...)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#652 2010-07-22 17:20:12

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

tot_el23 a scris:

Pai uite, eu poate cred in divinitate, si merg intr-o masina condusa de un ateu. Ala sa zicem ca a gresit prea mult si face un accident (asa a vrut Domnul cu el). De ce trebuie sa mor si eu din cauza asta? Ca poate daca era condusa de un adevarat crestin poate nu se intampla asta. Eu zic ca nimic nu e intamplator pe lumea asta.. dar hai ca deja o dam in diverse (aka. Religie & spiritualitate). Fiecare cu parerile lui.

Sa revenim @on.

Dar daca Dumnezeu il iubeste pe sofer care desi nu crede in El totusi se comporta cum multi crestini nu o fac, si are propria credinta de la care nu se abate, iar tu (sau alt pasager) care credeti dar aveti pacate sunteti motivul pt care se produce accidentul?

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#653 2010-07-22 20:12:00

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Si sa nu uitam ca Dumnezeu (scriu cu litera mare din consideratie pentru crestini) nu se razbuna pe nimeni, si ne lasa sa luam propriile decizii, sa facem alegerile care ne convin. Cel putin asta scrie in Biblie, nu? Deci scenariul tau pica tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#654 2010-07-22 20:22:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nu cred in niciun dumnezeu, fie el crestin, musulman or whatever... dar asa cum tu consideri ca lipsa unei religii te trage in jos, si eu cred ca multe dintre religiile lumii trag oameni in jos. Majoritatea religiilor constrang oamenii dupa niste reguli... multi dintre ei nici nu stiu cine mai exact a facut regulile alea, daca au fost sau nu alterate in timp, unii nici macar nu stiu de ce le respecta, dar ele exista acolo. Hai sa punem un scenariu cu dumnezeul tau: omul oricum e in stare sa judece si sa catalogheze lucrurile bune si rele cu ajutorul constiintei, deci fara sa aiba vreo religie... sa zicem totusi ca tu alegi sa ai o religie si traiesti viata austera impusa de regulile ei (pentru ca religiile, in general, si regulile lor aduc in viata omului o oarecare austeritate si placerile sunt reduse pe cat posibil)... si ajungi la sfarsitul vietii si realizezi ca nu exista nimic dupa moarte... nu exista dumnezeu, rai, iad, limbo, nimic. Nu ai fi dezamagit? Nu ai realiza ca ti-ai irosit viata... for nothing? Nu ti-ar parea rau pentru toate lucrurile pe care ai fi putut sa le faci, dar carora le-ai dat cu piciorul din cauza unor reguli despre al caror autor nici nu stii sigur ca exista?
Pe de alta parte... un om care judeca for himself (fara sa se ia dupa vreun pastor, rabin, popa, dupa vreo carte sau mai stiu eu ce), si isi traieste viata cum crede el de cuviinta, si isi pune singur niste limite care i se par lui potrivite...si ajunge la sfarsitul vietii... daca dupa moarte nu mai exista nimic, omul ala ar fi ceva gen "ok, stiam deja". Daca, insa, exista o divinitate, ea se presupune sa fie buna beyond all limits si cica iarta tot...deci si omul ala ar fi iertat si tot bine ar ajunge. Pai in cazul lui, e bine both ways. Pentru credinciosi, e ruleta ruseasca cu doar doua variante.

Mentiune foarte importanta: am spus lucrurile de mai sus avand o religie. Nu sunt atee. Dar religia mea e una foarte logica, explicabila si flexibila. smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-22 20:26:18)

#655 2010-07-22 20:35:56

tzushka
New member
Inregistrat: 2010-07-13

revenind la sexul si biserika..ma intreb , oare toti preotii s`au kasatorit virgini? lol si au fakut dragoste ku sotiile lor doar atunki kand au proiektat  kopilul? neutral pt k si sa te protejezi e un pakat ..

De ce iubim barbatii ?
Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.
teiubesc  al9leacer

#656 2010-07-22 20:47:37

yoyolina
Moderator

Sincer, nu cred... preotii ortodocsi pe care ii cunosc au maxim 3 copii, si mda, pentru carcotasi, cunosc doar vreo 4. Si nu cred ca au facut dragoste de doar 3 ori in vietile lor. Pana si metoda calendarului intra la contraceptie. in schimb, observ ca baptistii&co au si cate 10 copii, deci ei chiar respecta valorile familiei (cele enuntate in Biblie).

#657 2010-07-22 20:54:44

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Cunosc doar doi popi ortodocsi... unul tocmai a trecut prin cel de-al doilea divort si urmeaza a treia casatorie iar celalalt e un betiv care isi inseala nevasta si cu scandurile din gard...

#658 2010-07-22 21:24:23

Melany1
Banat

tzushka a scris:

revenind la sexul si biserika..ma intreb , oare toti preotii s`au kasatorit virgini? lol si au fakut dragoste ku sotiile lor doar atunki kand au proiektat  kopilul? neutral pt k si sa te protejezi e un pakat ..

nu sunt toti virgini da faza asta nu cred ca ar trebui sa-ti influenteze tie credinta
un medic care sufera de cine stie ce boala datorita neglijentei lui cu propria persoana nu inseamna ca nu poate salva vieti sau sa-i vindece pe altii
asa si preotii daca e neglijent cu sufletul lui e problema lui,dar poate ca stie sa dea un sfat bun,sa te ajute cand ai nevoie

#659 2010-07-22 22:35:37

yoyolina
Moderator

Melany1 a scris:

tzushka a scris:

nu sunt toti virgini da faza asta nu cred ca ar trebui sa-ti influenteze tie credinta
un medic care sufera de cine stie ce boala datorita neglijentei lui cu propria persoana nu inseamna ca nu poate salva vieti sau sa-i vindece pe altii
asa si preotii daca e neglijent cu sufletul lui e problema lui,dar poate ca stie sa dea un sfat bun,sa te ajute cand ai nevoie

Subscriu smile Aici vine faza cu "fa ce zice popa, nu ce face".

#660 2010-07-22 23:03:44

mona cherry
Membru
Inregistrat: 2010-07-22

nu am reusit sa citesc chiar toate paginile, dar hai sa va mai spun una buna despre preoti: ei considera ca doggy style e sodomizare. puteti crede asa ceva? mare pacat! unde sodomizare cand pozitia asta e asa placuta!

#661 2010-07-22 23:20:24

Melany1
Banat

mona cherry nu poti generaliza ca ToTI preotii cosidera ca e sodomizare..in general sexul inainte de casatorie nu e acceptat..ce treaba are ca e pozitia placuta.Nu te mai intreaba nimeni dupa casaytorie daca faci sex cu sotu ca e normal sa faci
uite pe mine nu m-a intrebat de pozitii si nici nu cred ca ma va intreba vreodata..si oricum ii spun ca am relatii sexuale,dar se rezuma la atat
cumva diabeticului nu-i place ciocolata???si de ce i se interzice cand ea e asa delicioasa???

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-07-22 23:21:29)

#662 2010-07-23 12:03:13

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Asta ziceam in postul meu, free... ca oamenii discern si singuri ce e bine si rau. Si lasand constiinta la o parte, daca ea nu te multumeste, legile au existat dinainte sa existe Hristos, deci asta nu e o scuza... in cartea aia (da,da la Biblie ma refer) sunt scrise chestii care pentru mintea umana oricum sunt logice si pe care le putem judeca si singuri...ca nu suntem handicapati sa ni se dea doar mura-n gura.
Later add: asa cum religia, pentru unii, poate aduce si pace si ordine... aduce si ura si prejudecati si frustrari. smile Asta asa, ca sa nu se creada ca e numai lapte si miere. De ingamfati ce erau crestinii cu 500 de ani in urma, au preferat sa ucida sute de mii de oameni, sa depopuleze de femei sate intregi, pentru ca nu erau in 'topul preferintelor'... uite asta face religia. Cand nu te supui, esti judecat. Pentru ca libertatea de gandire e nula. Daca noi avem constiinta si discernem, religia vrea sa taie pe cat de mult posibil accesul nostru la libertatea de gandire, ca sa credem fara sa cercetam, nu invers. smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-23 12:07:19)

#663 2010-07-23 12:30:23

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Free, de cate ori trebuie sa spun...? Nu, nimeni nu face ce vrea. Ca exista legi si exista constiinta. Noi si cu si fara legi, si cu si fara religie, suntem capabili sa separam binele de rau si sa DISCERNEM. Dar, si daca nu ar exista constiinta, sau sa zicem ca am putea-o ignora, exista legi care implementeaza aceeasi cenzura... numai ca in cazul asta oamenii nu sunt speriati ca de dracu de ceea ce o sa li se intample in the afterlife, afterlife care nu exista, de altfel. Asa ca nu, nu o sa ma convingi ca religia face ceva util. Apropo, stiu ca nu in Biblie scrie chestia aia dar un fanatic crestin a spus-o si toti crestinii stand by it. Daca oamenii ar cerceta si nu ar crede orbeste doar ca sa aiba ce face, procentul de oameni supusi doctrinei religioase ar fi mult mai mic, pentru ca ar realiza niste chestii... dar nu intru iar in discutia asta, ca aici se vorbeste de sex si biserica, nu despre cat de prost-bazat e crestinismul.

#664 2010-07-23 12:37:08

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu pun la zid mentalitatea si principiile, care erau si atunci cum sunt si acum. Si prejudecatile, care au existat si vor exista mereu. Care ingradesc oamenii din toate punctele de vedere, inclusiv dpdv sexual (asta ca sa fiu ontopic).
Da, free. Totul e posibil.. dar eu n-am de gand sa-mi ingradesc viata si sa dau cu piciorul unor lucruri pe care mi-as dori sa le fac doar in cauza unei posibilitati. "Posibilitate" nu e good enough for me. Cat timp nu e "certitudine", eu ignor si-mi vad de ale mele. smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-23 12:39:06)

#665 2010-07-23 12:44:58

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Viata este un dar... scopul ei e sa o traiesti. Scopul meu e sa ma realizez pe plan profesional, sa am alaturi un om pe care sa-l iubesc, caruia sa-i daruiesc un copil si sa ajung la un anumit nivel de fericire si implinire. Vreau sa incerc orice imi trezeste interesul, vreau sa traiesc fara regrete si remuscari, ca la sfarsitul vietii sa pot imbatrani fericita, fara frustrari si fara pareri de rau. La sfarsitul vietii vreau sa am satisfactia ca am trait, asa cum am inteles eu conceptul de 'a trai'. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.