homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum salvezi o relatie?

#1 2008-01-20 19:58:55

@lexx@ndr@
New member
Inregistrat: 2006-08-11

cum salvezi o relatie?

buna seara!...sunt cu prietenul meu de 2 si 4 luni ...noi din totdeauna ne-am certat un pik mai mult decat normal...de cateva luni chiar f mult...el a ajuns la concluzia k vrea sa ne despartim,iar eu nici nu vreau sa aud de asa ceva...incerc sa il convin...ne iubim, dar vrea sa ne despartim doar pt k nu ne mai intelegem f bine si pt k el e plecat in alt oras la facultate...tin atat de mult la el..cum sa fac sa schimbi situatia asta?...

#2 2008-01-20 20:03:28

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: cum salvezi o relatie?

o relatie o salvezi atunci cand ambii parteneri vor asta si isi indreapta atentia spre evitarea certurilor. daca el nu vrea n-ai ce sa-i faci. are balta peste

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2008-01-20 20:07:20

@lexx@ndr@
New member

el nu crede k putem continua fara sa ne certam..i-am zis k fac orice numai sa nu ne despartim....si e in dubiu ....nu vreau sa il las...

#4 2008-01-20 20:14:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si are rost sa faci orice, are rost k tu sa te umilesti in conditiile in care el nu mai vrea?
e destul de clara situatia, nu prea va mai intelegeti, el e in alt oras la facultate unde probabil vrea sa se bucure de ce ocaziile ivite.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2008-01-20 20:14:59

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

In cazul asta,faptele sunt mai presus decat cuvintele(de obicei asa e).Daca ati reusi sa nu va mai certati macar o perioada,poate ca s-ar gandi de mai multe ori daca sa va despartiti sau nu.Degeaba ii spui ca va fi mai bine daca nu ii arati ca chiar poti face ceva pt asta wink.Incearca sa fii mai calma,sa nu pui paie pe foc daca se incinge o discutie,etc

Publicitate

loading...

#6 2008-01-20 20:19:05

@lexx@ndr@
New member

sar'mana....am sa incerc orice...nu vreau sa il pierd ...cel putin momentan...smile...

#7 2008-01-20 20:23:01

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

stie deadrose ce stie..am trecut prin aceeasi situatie si singurul lucru care ne-a salvat relatia a fost sa discutam ...atata timp cat zice k te iubeste se sacrifica si face ceva pt relatie ...incearca sa vb cu el k numai asa rezolvi situatia si sa vedeti de unde vin certurile alea si sa incercati sa va apropiati mai mult, sa va decideti acolo unde cv nu e la fel pt aman2...dark nu vrea inseamna k e altceva

#8 2008-01-20 20:29:46

@lexx@ndr@
New member

tocmai m-am gandit sa plek la el ...vreau sa tau de vorba cu el fata in fata..nu la tel , nu pe mess...dar a inceput sesiunea
si nu stiu cat de bine e..dar nici pt mine nu e bine sa stau in tensiunea asta...

#9 2008-01-20 20:33:24

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

dak poti incearca sa te duci makr te mai linistesti k oricum nu cred k poti invata cu tensiunea asta...dar totusi ai grija si de examene...multa bafta

#10 2008-01-20 20:34:48

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Poate fi cu 2 taisuri,sa stii.Ca daca e in sesiune,s-ar putea sa fie irascibil si poate v-ati certa si mai tare;pe de alta parte,ar putea sa aprecieze sprijinul moral(pt mine una conteaza daca e iubitul meu cu mine cand am un examen).Depinde doar de el.Eventual afla cam in ce stadiu e,daca are vreun examen zilele astea,pt ca intr-adevar ar fi mai bine sa discutati fata in fata.

#11 2008-01-20 20:38:55

@lexx@ndr@
New member

o sa il intreb daca vrea sa merg la el sa pretecem macar 2 zile impreuna sa stam de vorba..sa hotaram ce o sa se intample..sper sa il conving...k il iubesc prea mult....

#12 2008-01-20 22:26:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca va certati iar poate ar fi mai bine sa nu mai insisti o vreme... sa vezi daca te cauta el pe tine... va fi dureros dar suferi si asa, pt ca va certati mereu

#13 2011-01-03 22:07:43

adinaingrid
Full member
Inregistrat: 2009-10-03

Buna seara...sunt cu prietenul meu de 1 an si 8 luni, noi dupa ceva timp am inceput sa ne ciondanim din nimic marea majoritate erau din vina mea. El este genul de baiat caruia nu ii place sa stea in fundul iubitei lui sa fie genul de 'pupa in fund", si pot sa zic ca din acest motiv au existat aceste ciondaneli. Mie imi place sa fiu iubita, tinuta in brate...stiu ca nu e bine la varsta mea si anume 23 de ani sa mai fiu atat de mamoasa. De Revelion am plecat cu un grup de prieteni de la servciu. In noaptea de Ajun ne-am ciondanit dar bomboana pe coliva a fost sambata knd am facut o afirmatie mai deplasata si el face la mn knd am ajuns in camera k o sa avem o discutie acasa...dar eu i-am zis ceva de genul k ce vrei sa ne despartim. El a recunoscut chestia asta dar de fapt el nu vrea sa ma mai vada pe mine plangand si suferind. dar acu knd totul e ok si ne-am impacat e mai rece cu mine decat de obicei. Ziceti-mi si mie ce sa fac ca sa il fac sa se simta iubit, sa aiba incredere iin mn k m-am schimbat k nu o sa ne mai certam niciodata sii k tot ceea ce zic asa este. Va rog am nevoie de ajutorul vostru...il iubesc

#14 2011-01-03 22:13:48

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

iti dai seama ca l-a durut si pe el. si tu daca ai avea asa certuri si te-ar rani, ai fi mai rece, mai distanta, mai suparata.
in primul rand e bine ca ai constientizat ca ai gresit, dar este important sa nu se mai repete. omul este o fiinta care se schimba greu, adica nu cred eu ca daca iar te enerveaza in 6 zile nu o sa te superi iar. important este sa inveti sa te temperezi, sa nu arunci cu cuvinte grele fara sa le gandesti inainte, la nervi.

fiecare om are stilul lui, exista si baieti care sunt foarte lipiciosi si mamosi, si fete care nu suporta astfel de caractere. daca nu va potriviti la acest punct, puteti gasi o cale de mijloc, un compromis, astfel sa fiti amandoi fericiti.

poate este bine momentan sa lasi lucrurile asa cum sunt, sa se linisteasca si el, sa treaca o perioada scurta. tu fi mai draguta, ofera-te sa il ajuti, iesiti afara sa va plimbati, faceti poze, dati-va cu sania, iesiti cu prietenii la un film, distrage-i atentia smile si fa-l sa se simta bine. asa se trece cel mai usor peste o cearta

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#15 2011-01-03 22:28:13

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

coraline a scris:

iti dai seama ca l-a durut si pe el. si tu daca ai avea asa certuri si te-ar rani, ai fi mai rece, mai distanta, mai suparata.
in primul rand e bine ca ai constientizat ca ai gresit, dar este important sa nu se mai repete. omul este o fiinta care se schimba greu, adica nu cred eu ca daca iar te enerveaza in 6 zile nu o sa te superi iar. important este sa inveti sa te temperezi, sa nu arunci cu cuvinte grele fara sa le gandesti inainte, la nervi.

fiecare om are stilul lui, exista si baieti care sunt foarte lipiciosi si mamosi, si fete care nu suporta astfel de caractere. daca nu va potriviti la acest punct, puteti gasi o cale de mijloc, un compromis, astfel sa fiti amandoi fericiti.

poate este bine momentan sa lasi lucrurile asa cum sunt, sa se linisteasca si el, sa treaca o perioada scurta. tu fi mai draguta, ofera-te sa il ajuti, iesiti afara sa va plimbati, faceti poze, dati-va cu sania, iesiti cu prietenii la un film, distrage-i atentia smile si fa-l sa se simta bine. asa se trece cel mai usor peste o cearta

e o idee foarte buna  tummenupp

#16 2011-01-03 23:48:22

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Si eu as fi asa in locul lui.Dar in ceva timp,mi.ar trece.
Cel mai bine acum e s nu stai pe capu lui (nu cum fac  eu k nu suport s il vad suparat,rece si sar de cur in sus ..nunu..e foarte rau trust me rotfl2 ) ,s fi amabila,dragutza.Numai incepe certuri,daca incepe el incearca s eviti..si c a mai zis Coraline pe acolo. tillfreds
Stai linistita,v fi ok. smile

cold

#17 2011-01-04 12:02:38

adinaingrid
Full member
Inregistrat: 2009-10-03

Multumesc mult pentru sfat. Am sa tin cont de el. Dar ma doare knd simt ca e rece..au trecut deja 2 zile jumate si el e tot cam indiferent. I-am luat un ceas cadou ca semn de iertare, ce parere aveti e ok.

#18 2011-01-04 12:05:14

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

adinaingrid a scris:

Multumesc mult pentru sfat. Am sa tin cont de el. Dar ma doare knd simt ca e rece..au trecut deja 2 zile jumate si el e tot cam indiferent. I-am luat un ceas cadou ca semn de iertare, ce parere aveti e ok.

e ok numa` sa nu se invete prost tongue

#19 2011-01-04 12:05:20

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

adinaingrid a scris:

Iertare pentru ce ?  roll

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.