|
Nu esti logat.
Ganglioni-22#400 2012-04-20 22:36:05
Re: ganglioniam facut biopsie in cele din urma, cel mai mare ganglion inghinal avea 1 cm, mi-a fost extras acela plus unul mai micut de pe partea stanga...rezultatul nu a venit, dar mai bine nu faceam, acum am ditamai umflatura in locul acela si puroiaza usor, chirurgul zice ca e normal pfffff....inca o intrebare va rog, eu am si ganglioni laterocervicali de 12, 13 cm si inghinal pe partea dreapta , este adevarat ca unii pot fi cancerosi iar altii nu? Offline #401 2012-04-22 20:41:36
Re: ganglioni"ditamai umflatura " nu este consecinta a faptului ca ai facut bopsia, nu inteleg cum poti sa stai cu ganglioni de 13 cm???? eu nu pot spune de cancer, exista boii diverse, daca ai facut biopsia probabil iti va spune medicul despre ce este vorba. Offline #402 2012-04-23 11:46:01
Re: ganglionicum pot sa stau??!!!...nu ma deranjeaza cu absolut deloc, nu sunt vizibili, la pipait se simt foarte mici ca un bob de mazare, medicul a spus ca sunt ascunsi dupa muschi si ca nu pun mare problema.......eu nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai spun, nici dermatologul, nici hematologul, nici chirurgul nu mi-au spus nimic concret sau ce ar trebui sa fac Offline #403 2012-04-23 13:25:37
Re: ganglionipai daca ti-au zis sa ii lasi asa, de ce nu ii asculti? Offline #404 2012-04-23 13:31:21
Re: ganglionioricum cred ca voia sa spuna 13 mm, ma gandesc Offline Publicitateloading...
#405 2012-04-23 14:27:50
Re: ganglionisi eu m-am gandit la asta sincer..ca nu sunt cm ci mm Offline #406 2012-04-23 18:21:59
Re: ganglioniDa, voi doua aveti dreptate. Offline #407 2012-04-23 20:21:06
Re: ganglionisi eu eram de parere ca era bun un CT sau si mai bine un RMN inainte de biopsie Offline #408 2012-04-24 13:25:14
Re: ganglioni13 mm, da, greseala mea...am facut biopsia pentru ca ii am din februarie 2010 si nu au dat inapoi cu antibiotice si antiinflamatoare, dar nici nu au mai crescut in 2 ani , de biopsie mi-a spus medicul dermatolog la inceput in 2010, nu am stiut de markeri tumorali, analizele de sange bunicele, ceva modificari la hemograma in aceea perioada, hematologul dupa consult a spus ca sigur nu este o boala de sange, probabil ceva reactiv si asta a fost tot.....analizele de sange le-am repetat inainte de biopsie, toate valorile normale, in afara de un aslo marit si un stafilicoc la exudatul nazal...referitor la cei inghinali, pe parte ginecologica o infectie urinara cu e-coli si candida, din ce mi s-a spus, ultimele doua nu conduc la marirea ganglionilor....in ultimul timp simteam o durere, intepaturi, in zona gangl din partea stanga, durere ce se lasa pe picior in jos.....acum, ma gandesc ca am ales gresit sa fac biopsia, a mai auzit cineva ca este posibil ca aceasta sa declanseze celulele canceroase din organism? Offline #409 2012-04-24 19:44:47
Re: ganglioniok,acum ai facut biopsia si trebuie sa astetepti rezultatul, nu trebuie sa gandesti ca ai gresit se pare ca lucrurile sunt mai vechi si probabil ca sunt si alte simptome de care nu prea iti dai seama clar mai ales daca medicii au fost de acord sa-ti faca biopsia, probabil ca din analize au constatat ca exista un proces inflamator in corp si de asta te-au trimis la biopsie fara sa stie de unde vine. Offline #410 2012-04-28 12:08:22
Re: ganglionitaisia, tu spuneai ca acea "umflatura"/ganglion/scurta, nu este urmare a biopsiei, ce este cu ea, de ce a aparut? o am si in prezent, mica "taietura" a inceput sa prinda coaja si este vanata, asa este normal?.....a sosit si rezultatul: aspect histologic compatibil cu diagnosticul de limfadenita cronica reactiva, cel mai probabil in context dermatopatic si se recomanda pentru confirmare teste imunohistochimice.............inca nu am fost pentru interpretare la medic, stie cineva ce sunt aceste teste imunohistochimice? Offline #411 2012-04-28 19:54:07
Re: ganglioniEu nu prea inteleg, din ce spui tu........atunci cand ti-a facut operatia nu aveai umflatura???.... a aparut dupa???, poate ca este ca tine e normal sa nu imi dau seama, orice rana nu este intai vanata cum spui tu, se vindeca probabil nu imi dau seama, nici cat timp ai de la operatie...... nu pot sa-mi dau cu parerea. Offline #412 2012-05-03 10:26:26
Re: ganglioniaveam un ganglion de 1 cm pe care l-a scos, nu se vedea, se simtea decat la pipait, dupa ce l-a extras a aparut alt ganglion mult mai mare mare , poate 3 cm, se vede , este foarte tare si nu este mobil, mi s-a spus ca se cheama tot ganglion sau scurta dar nu stiu cauza inca Offline #413 2012-05-23 22:38:42
Re: ganglioniE normal sa ti se inflameze vreun ganglion de la axila inainte sa vina menstra? Eu asta patesc de vreo cateva luni bune incoace. Am fost la medic, mi-a palpat sanii si axila si-a zis ca-ti totu' in regula, insa pe mine tot ma obsedeaza disconfortul asta. S-a mai confruntat cineva cu acest simptom? E normal sau sa merg din nou la medic? Ma doare doar o zi, dupa se retrage. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #414 2012-06-17 18:55:14
Re: ganglioniBuna fetelor, Offline #415 2012-06-17 19:46:25
Re: ganglioniPot fi ganglioni, dar asta nu inseamna ca e neaparat vorba de ceva grav. Uneori se mai inflameaza si nejustificat sau chiar de la infectii minore. Offline #416 2012-06-18 19:03:33
Re: ganglioniMultumesc, be-happy. Ma mai linistisem aseara. Offline #417 2012-09-19 17:34:51
Re: ganglioninu am citit tot topicul, dar am o nelamurire, am auzit ca pot aparea ganglioni la axila de la epilatul cu ceara. care sunt sansele? pot duce la cancer? In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #418 2012-09-21 21:48:44
Re: ganglioni
evident ca nu pot duce la cancer. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|