homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

M-am gandit eu asa...-4

#58 2008-02-29 12:43:38

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: M-am gandit eu asa...

asa... vad, loveable, ca ai citit  prin ce am trecut... mi-e rusine!!! sila si rusine!!! ti-o jur!   ma tot intreb cum am putut sa simt toate cele neutral  sa fiu atat de chioara si daca ma mai intreb mult, diseara ii zic pa neutral 
stii ce am facut eu dup-aia???  nu i-am mai raspuns la telefon, am trecut pe langa el pe strada ca pe langa un rahat, cand m-a vazut m-a sunat imediat si i-am respins, imi trimitea mesaje in care isi cerea iertare, isi punea prietenii, fete si baieti, sa vorbeasca cu mine despre suferintele lui cumplite pt ca m-a pierdut din prostia lui si ca a realizat asta intr-un tarziu...  a inceput cu cautarile inca din prima luna de la despartire, cand inca era cu aia mad   si a tinut-o asa pana a inceput cu "surprizele" de care v-am mai povestit...  cred ca in prima faza l-am acceptat si de mila si ca imi era naspa pt eforturile lui de a se impaca, pt cadourile de mi le tot face, nu stiu, in orice caz si pt ca mi-a retrezit niste sentimente... sad   acum se poarta ca un mielushel, cu siguranta, pana la proba contrarie...   deocamdata, imi plange daca ma supara sau la gandul ca n-as mai fi cu el...   nu mai zic ca mi-a spus ca he would die for me la propriu neutral   
am prins eu genul lui... ii place sa impresioneze si faza e ca la cat sunt de sensibila, asta cam tzine la mine, ma induiosez usor...    la cheful de sambata statea singur pe balcon la etajul 9 sa "mediteze" si sa-mi spuna ca daca vreau, el se pinde de bara si se lasa in jos neutral  cand ii zic la misto: "hai ne arunca si plutim in gol", el: "bine, eu primul si te uiti la mine" neutral   va jur ca imi era frica sa il las singur pe balcon, desi e prea siret sa faca un astfel de gest... a vrut doar sa ma vada agitandu-ma pt el neutral     ce mi-a mai zis?  mda, ca nu-l va desparti decat moartea lui de mine sau decizia mea de a nu mai fi cu el din diverse motive si ca in acest ultim caz, se va tine dupa mine neutral  pfffffffffffffffff neutral  plm
la mine nu e totul roz...

There ain't no sunshine now that he's gone

#59 2008-02-29 17:52:00

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

persifona a scris:

Si sa stii ca pe el il doare fix in cur ca tu-l mai vrei inapoi dupa tot ce ti-a facut, mult mai mult ar fi apreciat una care sa-i zica pa la prima abatere si altfel s-ar fi purtat. Dar daca tu ii permiti sa se stearga pe picioare cu tine, normal c-o face!

prima "abatere" a fost acum 2 ani si 2 luni...atunci ar fi trebuit sa spun eu pa.. dar atunci a inceput cu am simtit ca pot sa te pierd si eram speriat, simteam ca mor bla bla...atunci mi-a si zis prima data ca ma iubeste..
de atunci au trecut multe, si am trecut prin prea multe..si degeaba as zice eu pa, ca nu ar aprecia, sau si daca ar aprecia, nu ar merita tinand cont de durerea pe care o simt..e prea mare. mult prea mare.
si ale.. daca eu as sta sa astept dupa dovezi din astea de-ale lui... as putea sa imbatranesc frumos si le-as tot astepta, asa ca eu n-am alta varianta.

hjarta

#60 2008-02-29 17:54:35

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

neata loveable puss

#61 2008-02-29 17:57:06

SonneAle
Addicted member

@adriana a scris:

neata loveable puss

rotfl  chiar, neatza! pana acum ai dormit, domnishorica? big_smile puss

#62 2008-02-29 17:57:38

@adriana
Banat

pai dc crezi tu k sta ea pana pe la 4 dimineata rotfl

Publicitate

loading...

#63 2008-02-29 17:59:52

SonneAle
Addicted member

rotfl2  ca doarme-n rest?  ah ce tareeeee tongue

#64 2008-02-29 18:00:40

@adriana
Banat

cam asa ceva;stai k azi a fost la manichiura;sa vedem poze

#65 2008-02-29 18:04:22

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

din cate am citit eu si am inteles toata chestia asta nu se poate numi "dragoste" ci atasamentul sentimental fata de persoana respectiva,faze de genul : "nu pot traii fara el,simt ca mor" eu cel putin nu le prea cred (asta din punctul meu de vedere) ,cred insa ca sentimentul de singuratate si abandon sentimental poate sa influenteze luarea multor decizii...
nu vreau a ma repet,dar "SUBSCRIU" exact ce a zis Persifona,are cea mai mare dreptate...big_smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#66 2008-02-29 18:06:52

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

@adriana a scris:

nu pana la 4 rotfl pot sa te parasc loveavble? visslar  pana pe la 6 sau 7 pe mess ca nu mai stiam ce e cu noi lol

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#67 2008-02-29 18:25:27

SonneAle
Addicted member

flrramona21 a scris:

@adriana a scris:

nu pana la 4 rotfl pot sa te parasc loveavble? visslar  pana pe la 6 sau 7 pe mess ca nu mai stiam ce e cu noi lol

nebunatice mai sunteti rotfl pana la ora aia???  omg yikes rotfl
ramo, poate nu te trezesti maine sa vii la intalnire!!! punish

Ultima oara a fost editat de Alezzone (2008-02-29 18:25:52)

#68 2008-02-29 18:28:41

Chocolate22
Insomniac member

ei nu ma trezesc eu? visslar  stai sa vin din vacanta si vin si la intalnire rock

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#69 2008-02-29 18:30:39

@adriana
Banat

flrramona21 a scris:

@adriana a scris:

voi sunteti 2 nebune rotfl

#70 2008-02-29 19:16:38

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

loveable hai si tu in excursie cu noi big_smile
lasa-l incolo de mascul k nu merita sacrificiul. mai bine vi cu noi, te distrezi si dupa o sa te caute pana o sa innebuneasca tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#71 2008-02-29 20:24:30

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

loveable, te injosesti exagerat de mult... e clar ca nu mai vrea sa fie cu tine, ti-a spus-o in fata... nu te mai umili atat. nici sa fie ultimul barbat de pe Pamant nu ar merita...

#72 2008-02-29 21:32:51

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

sunt de acord cu tot ce au zis fetele. nici un baiat nu merita sa te injosesti atat.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#73 2008-02-29 21:34:19

Chocolate22
Insomniac member

eu ma duc in pat in excursie ca am bolanzit ... nu am dormit de ieri de pe la 3 rotfl pik pe jos de zomnnn sover

#74 2008-02-29 21:41:19

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

loveable sincera sa fiu in locul tau l-as lasa in plata domnului....baieti nu sunt????pfffoaaiii

expect the worst , hope for the best!

#75 2008-03-01 01:14:20

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

bun...m-ati certat destul..
mi-am dat seama de multe chestii...
1...ca nu merita!
2...ca nici eu nu merit, pt ca oricum realizez asa in subconstientul meu undeva ca aveti dreptate, dar nuuu va ascult...nu vreau big_smile
sterg topicu sau il mai las pana vedem ce se intampla? smile nush...ma mai gandesc

hjarta

#76 2008-03-01 01:16:37

Chocolate22
Insomniac member

mai lasa-l sa vedem ce se mai intampla wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.