|
Nu esti logat.
M-am gandit eu asa...-6#96 2008-03-01 16:05:35
Re: M-am gandit eu asa...Doamne! urlu in sufletul meu! urlu prin cuvintele pe care vi le scriu.. si eu tre sa zambesc, sa povestesc cu mama..sa nu ma vada cum sunt... o sa explodez! Offline #97 2008-03-01 16:08:02
Re: M-am gandit eu asa...inteleg cum te simti, dar gandeste-te ca asa va fii mereu.... tu o sa stai in curul lui (scuza-mi expresia dar ma enerveaza unii barbati) si el o sa-ti rasp in 2 meri si 2 peri, ca stie ca daca are nevoie de ceva, tu esti acolo, orice ar face... nu merge asa, nu e corect fata de tine, in primul rand trebuie sa-ti acorzi tie respect... nimeni nu are dreptul sa te trateze asa Offline #98 2008-03-01 16:12:35
Re: M-am gandit eu asa...am plecat, nu am raspuns la tel...nu nimic...nici oreactie, sau daca era...a fost 1 data, de 2 ori, apoi din orgoliu nu ma mai cauta, si tot eu ajungeam sa il caut.. Offline #99 2008-03-01 16:14:39
Re: M-am gandit eu asa...dragoste cu sila nu prea se poate.... nush ce sa zic. Offline #100 2008-03-01 16:17:37
Re: M-am gandit eu asa...stiu ca dragoste cu sila nu se poate... dar eu cred ca inca mai are sentimente pt mine, numai ca nu suporta crizele mele (crize datoarate comportamentului lui).. chiar daca el nu isi schimba comportamentul..deocamdata, eu imi pot schimba "crizele". Offline Publicitateloading...
#101 2008-03-01 16:22:32
Re: M-am gandit eu asa...acum plec... dupa aceea oi vedea ce si cum... Offline #102 2008-03-01 16:31:53
Re: M-am gandit eu asa...du-te ma iubita si tu la intalnire te rog eu sa te duci Offline #103 2008-03-01 16:39:36
Re: M-am gandit eu asa...La un mom dat intr-un topic se zikea despre tine,loveable,k esti o persoana foarte matura pt varsta ta si erai admirata pt modul in kre gandesti. Am intrat pe topicul asta special ca sa ma conving k asa e,sau makr sa vad dc s-au zis aceste lucruri. Si nu vad niki un motiv. Unde iti este maturitatea.respectul de sine,calitati pe kre orice femeie ar trebui sa le aiba, Egoismul in doze bune e o virtute in ziua de azi. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #104 2008-03-01 16:49:01
Re: M-am gandit eu asa...lelaina, ai dreptate perfecta;toate i-am zis si ii tot repetam, si degeaba;eu oricum numai stiu ce sa ii zic, dar cat pot, o sustin si eu, si restul fetelor, poate-poate i-o veni mintea la cp si isi va da seama de greseala pe kre o face;ea are nevoie de o rupere brusca de el-doare un pic, dar trece mai repede, decat ceea ce face ea acum Offline #105 2008-03-01 17:00:44
Re: M-am gandit eu asa...later edit. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #106 2008-03-01 17:11:45
Re: M-am gandit eu asa...
ce sentimente poate avea pentru tine daca te insala, te bate, te injura si se poarta urat???? chiar nu inteleg... Offline #107 2008-03-01 17:35:15
Re: M-am gandit eu asa...loveable nu vreau sa te judec dar lelaina are perfecta dreptate...nu stiu care dintre noi ar fii acceptat toate aceste lucruri pe care tu i le accepti ....stiu ca toate te certam(e mult spus te certam) , dar trebuie sa iti intre bine in cap ca nu se sfarseste lumea la el..adica cee?? esti chiora oarba sau mai stiu eu cum esti o fata extraordinara si iubesti un porc (te rog sa nu te superi, dar asa e)...eu una mas bucura daca as scapa cde un astfel de specimen..iubita ai toata viata inainte nu esti nici prima nici ultima te rog frumos cum de altfel toate te-am rugat uita-l ...iti face viata un calvar ...sau de fapt cred ca tu iti faci viata un calvar ptr ca el a fost sincer cu tine si tia zis ca nu te mai vrea in viata lui.....stiu ca e greu dar trebuie sa accepti lucrul asta....relatia asta e over de mult.....si sunt convinsa ca daca ai avea un pic de vointa ai putea ff bine sa o iei de la capat..dar nu cu el...ma rezum la atat si iti dau un poate te simti mai bine Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #108 2008-03-01 18:01:26
Re: M-am gandit eu asa...am trecut printr'o relatie la fel la 17 ani ...in momentul in care tu nu il vei mai baga in seama ...cu sufletul cu telefoanele cu nimic,,,si poate chiar vei iesi cu altcineva daca te iubeste va face un gest ceva orice..isi va arata gelozia...precizez ca acum sunt in aceiasi relatie avem 7 ani impreuna iar el are un singur mare defect este egoist adica nu suporta sa faca cadouri in rest a devenit barbatul visurilor mele.... when god made man she was only kidding. Offline #109 2008-03-01 20:42:42
Re: M-am gandit eu asa...Loveable nu stiu de ce accepti atatea din partea lui...in locul tau ii dadeam flit de muuuult. Cum poti accepta sa te loveasca un barbat? E cel mai urat gest pe care l-ar putea face cineva, sa dea intr-o femeie, asta demonstreaza ca nu are pic de respect fata de tine, iar el intinde coarda, te si inseala, te trateaza si cu indiferenta...asta nu e relatie, u pur si simplu esti orbita. Iar el pt tine a devenit obsesie pt ca altfel il paraseai demult, din cauza asta sunt femeile nefericite si ajung pe la tv pt ca ele isi fac rau cu mana lor, acceptand langa ele un monstru si un animal, nu un barbat tandru, respectuos, atent, iubitor etc langa ele. #110 2008-03-01 20:47:44
Re: M-am gandit eu asa...
Ba ai putea! Iti zic io, ca asa am patit si eu si am putut pt ca aveam incredere totusi in el si am si acuma si pana la urma m-am convins ca nu e degeaba. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #111 2008-03-01 21:47:16
Re: M-am gandit eu asa...Doamne ce-mi faceti fetelor! una calda, una rece...de fapt aia calda e doar in mintea mea, da ma rog... e singura care ma tine up. Offline #112 2008-03-01 22:10:02
Re: M-am gandit eu asa...si daca te-ai prefactut k te bucuri pt el, ce-ai rezolvat? iti e tie mai bine?va impacati?va intalniti?va iubiti?sunteti fericiti?nu mai bine mergeai la intalnire?ia zi ;hmmmmmmmmm ? Offline #113 2008-03-01 22:14:51
Re: M-am gandit eu asa...si ce era? Offline #114 2008-03-01 22:21:33
Re: M-am gandit eu asa...nu tre sa te rogi de el. l`ai rugat o data de doua ori acum puteai sa`i trantesti 'aa pai si eu ma duc maine cu Xuleasca ca n`am mai fost de mult acolo ' si daca se supara ce? tu nu te`ai suparat si ai suferit? ..ce naiba..gandeste`te la tine in primul rand,dupa aia la relatie si la el. nu trebuie sa iubesti pe nimeni mai mult decat pe tine [ce`am zis`o si pe asta,oare de unde le coc ] Dragostea nu se stă, se face. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|