Vacanta in afara romaniei-36
- skumpi
- Vizitator
Re: Vacanta in afara romaniei
- alexutza12345
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-11
si noua ne-au pus filme noapte prin bulgaria doar ca eram pe niste serpentine si pe mine m-a luat ameteala am preferat nani
Para hacer bien el amor hay que venir al sur....
- Chiara.M
- Hero member
- De la: Wingsland
- Inregistrat: 2007-06-04
doamne eu nush cum puteti, sunt total de acord cu sol la faza cu autocarul.. eu is traumatizata, am facuit de 3 ori drumul italia-romania si am zis ca niciodata in viata mea nu mai fac.. oricat m-ar costa avionul, mai bine nu ma duc.
Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
da, cu masina, skumpi, inchiriem de aici si asta ne cam ustura la buzunar (+motorina, taxe la bulgari si ferry). Altfel, ne incadram foarte ok cu vacanta asta, doar transportul ne da peste cap. Avion n-am pana acolo - ar fi pana la Kulata, dar chartere nu-s si zboruri de linie iar n-am vazut sau is prea scumpe. Iar cursele cu autocarul nu pica pe cazarea noastra...
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
vara asta vreau sa merg in ibiza a fost cineva, puteti sa mi dati niste info in legat cu tarif, zone d vizitat, etc ?
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- skumpi
- Vizitator
Soleil a scris:da, cu masina, skumpi, inchiriem de aici si asta ne cam ustura la buzunar (+motorina, taxe la bulgari si ferry). Altfel, ne incadram foarte ok cu vacanta asta, doar transportul ne da peste cap. Avion n-am pana acolo - ar fi pana la Kulata, dar chartere nu-s si zboruri de linie iar n-am vazut sau is prea scumpe. Iar cursele cu autocarul nu pica pe cazarea noastra...
si iubi vroia sa mergem cu mashina... pfff eu n`am fost de`acord...ii drum lung sa tot stau in stres ca se poate intampla ceva... daca faci pana, se strica gps`u, avem pb la vama etc ? plus k ii extrem de obositor ... e de`ajuns o fractiune de secunda sa inchizi un ochi sau sa nu fi atent no way...
Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-23 20:12:27)
- persifona
- Vizitator
Blue, zi-mi te rog o chestie. Ai zis ca ai facut rezervare tot cu smart price. In cat timp ti-au debitat contul? Ti l-au debitat de fapt sau se va intampla asta abia cand ajungi? Sau ai idee daca in momentul rezervarii au blocat suma urmand sa o debiteze mai tarziu?
Si card de care ai, debit sau credit?
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Sorry persi, abia acum apuc sa intru Da, si eu am smart price, sincera sa fiu nush cand s-a debitat, insa s-a debitat sigur, pentru ca la urmatorul salariu aveam gaura in economii Am sa verific azi de dupamasa data exacta a debitarii si data la care am facut rezervarile, daca crezi ca ajuta... Am facut rezervare si fara sa-mi debiteze contul, insa nu era la pret 'redus'. Eu am card de debit de la ING, din acela cu cip...
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
guesswho1 a scris:vara asta vreau sa merg in ibiza a fost cineva, puteti sa mi dati niste info in legat cu tarif, zone d vizitat, etc ?
nu prea ai ce vizita in ibiza, sincer daca iti place viata de noapte e misto de mers acolo, daca nu, doar o insula arida pe alocuri, cu cateva peisaje frumoase si iahturi multe.plus ca e f mica. daca vrei insula si sa si vizitezi ceva iti sugerez mallorca, e la o aruncatura de bat de ibiza si-ti garantez ca vei ramane cu gura cascata: munte, mare, canion, istorie, lux, orase si porturi de-ti taie rasuflarea. e ceva de vis si o poti vedea pe toata in 2-3 zile daca-ti inchiriezi masina (la relax asa, adica sa te opresti peste tot, sa mai faci o plaja pe stanci, sa mai vezi un port, sa intri intr-o manastire, etc).
- persifona
- Vizitator
blueeyes a scris:Sorry persi, abia acum apuc sa intru Da, si eu am smart price, sincera sa fiu nush cand s-a debitat, insa s-a debitat sigur, pentru ca la urmatorul salariu aveam gaura in economii Am sa verific azi de dupamasa data exacta a debitarii si data la care am facut rezervarile, daca crezi ca ajuta... Am facut rezervare si fara sa-mi debiteze contul, insa nu era la pret 'redus'. Eu am card de debit de la ING, din acela cu cip...
Chiar m-ar ajuta daca mi-ai zice la cat timp, saru'mana mult. Mie dupa o saptamana nu mi-a aparut nimic in extras, nici ca si-au tras suma si nici ca au blocat-o si am mai facut rezervarea inca o data, la indemnul celor dr la banca.. si tare mi-e sa nu-mi traga banii de 2 ori, Doamne fereste!!!
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Nu ma speria fata! Pai daca nu avem rezervare ne ducem degeaba M-am uitat pe booking, am primit confirmarea pe 23.04, chiar sunt curioasa in ce data mi-au debitat contul...
- pink_butterfly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-08-10
a fost cineva in sudul Portugaliei, in Algarve?
- persifona
- Vizitator
blueeyes a scris:Nu ma speria fata! Pai daca nu avem rezervare ne ducem degeaba M-am uitat pe booking, am primit confirmarea pe 23.04, chiar sunt curioasa in ce data mi-au debitat contul...
Mai, eu am dat mailuri la hoteluri si 2/3 mi-au raspuns si mi-au zis ca rezervarea a ajuns la ei, asa ca nu te panica. Dar cu banii nu-s lamurita
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
anabella_n a scris:guesswho1 a scris:vara asta vreau sa merg in ibiza a fost cineva, puteti sa mi dati niste info in legat cu tarif, zone d vizitat, etc ?
nu prea ai ce vizita in ibiza, sincer daca iti place viata de noapte e misto de mers acolo, daca nu, doar o insula arida pe alocuri, cu cateva peisaje frumoase si iahturi multe.plus ca e f mica. daca vrei insula si sa si vizitezi ceva iti sugerez mallorca, e la o aruncatura de bat de ibiza si-ti garantez ca vei ramane cu gura cascata: munte, mare, canion, istorie, lux, orase si porturi de-ti taie rasuflarea. e ceva de vis si o poti vedea pe toata in 2-3 zile daca-ti inchiriezi masina (la relax asa, adica sa te opresti peste tot, sa mai faci o plaja pe stanci, sa mai vezi un port, sa intri intr-o manastire, etc).
intr adevar, ceva in genul vreau, nu vreau viata d noapte si asa, vreau sa vad un loc intr adevar frumos si curat... cum fac sa gasesc si eu cazare, preturi, hoteluri ... ?
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- anabella_n
- Hero member
guesswho1 a scris:anabella_n a scris:guesswho1 a scris:vara asta vreau sa merg in ibiza a fost cineva, puteti sa mi dati niste info in legat cu tarif, zone d vizitat, etc ?
intr adevar, ceva in genul vreau, nu vreau viata d noapte si asa, vreau sa vad un loc intr adevar frumos si curat... cum fac sa gasesc si eu cazare, preturi, hoteluri ... ?
da-i cautare pe net dupa mallorca si iti da si agentii de turism, hoteluri, bilete de avion iesi mai ieftin pe cont propriu, insa si cu agentie nu te mai doare capul de transport si alte alea. noi am mers anul trecut cu marshal turism si ne-a costat destul de putin, vreo 1450 euro cu tot cu taxe de aeroport. iar preturile acolo sunt ca peste tot, daca ai mai fost pe insule nu te va surprinde nimic. ca si sugestie, alege playa de palma, e un fel de mamaia la ei si e si printre cele mai curate statiuni. plus ca e la 10 minute de aeroport
http://www.marshal.ro/romana/chartere-2 … e-mallorca
aaa, si ca bonus, poze cu peisaje, facute de noi pe acolo
http://picasaweb.google.ro/quintrixman/ … iXjoTorp4#
- maryahs
- Insomniac member
- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
anabella_n a scris:da-i cautare pe net dupa mallorca si iti da si agentii de turism, hoteluri, bilete de avion iesi mai ieftin pe cont propriu, insa si cu agentie nu te mai doare capul de transport si alte alea. noi am mers anul trecut cu marshal turism si ne-a costat destul de putin, vreo 1450 euro cu tot cu taxe de aeroport. iar preturile acolo sunt ca peste tot, daca ai mai fost pe insule nu te va surprinde nimic. ca si sugestie, alege playa de palma, e un fel de mamaia la ei si e si printre cele mai curate statiuni. plus ca e la 10 minute de aeroport
http://www.marshal.ro/romana/chartere-2 … e-mallorca
aaa, si ca bonus, poze cu peisaje, facute de noi pe acolo
http://picasaweb.google.ro/quintrixman/ … iXjoTorp4#
intr-adevar este f frumos si curat acolo. palya de palma e curata, dar mie mi-a placut mai mult la plaja in partea englezilor(nu stiu cum se numeste exact locul). aici mi-ar placea sa ma mut definitiv, mi-a placut f mult totul, si orasul si oamenii, curatenia, peisajele....
iubesc si sunt iubita
- anabella_n
- Hero member
noi ne-am dus la nemtii aia betivi. turnau bere in ei cu galeata ce sa mai, insula e de milioane, merita sa te duci macar o data in viata acolo
apropo de vacante in strainatate, ieri mi-am facut o lista cu locuri pe care vreau sa le vad in urmatorii 2 ani si mi-am pus-o pe frigider, s-o vad zilnic si sa nu uit:
corfu (dorinta realizabila peste 2 luni) croatia brazilia gran canaria new york djerba
sper sa nu ma abat de la acest plan, pana acum am ajuns in fiecare loc pe care mi-am propus sa-l vad
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-06-29 18:22:21)
- maryahs
- Insomniac member
- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
anabella_n a scris:noi ne-am dus la nemtii aia betivi. turnau bere in ei cu galeata ce sa mai, insula e de milioane, merita sa te duci macar o data in viata acolo
in Arenal, nu? si eu am fost acolo si mi-a placut super mult....imi e dor sa beau sangria la galeata aceea e statiune pt distractie, dar la mare nu mi-a placut ca era apa f mica...
iubesc si sunt iubita
- anabella_n
- Hero member
maryahs a scris:in Arenal, nu? si eu am fost acolo si mi-a placut super mult....imi e dor sa beau sangria la galeata aceea e statiune pt distractie, dar la mare nu mi-a placut ca era apa f mica...
nu, in playa de palma arenal era chiar langa playa, ne mai faceam veacul si pe acolo din cand in cand dar mai rar ca ni se parea destul de inghesuita in valdemossa ai ajuns? vai, eu am ramas cel mai impresionata de acest sat luxos
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|