homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata in camin-5

#77 2010-04-02 14:12:08

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: viata in camin

PillBlast a scris:

Acum evident, nu intr-un camin infect, dar in unul decent mi se pare o idee foarte buna.

al meu sta intr-unul din cele mai bune camine, daca nu chiar cel mai bun. anul trecut a stat intr-o mizerie si ne-am bucurat nespus cand am aflat ca a reusit sa intre la acest camin. dar asa e cand iti faci prea multe sperante. totul arata ok, mobila calumea, bucatarie la fel, dar supraveghetorul, care cica e acolo pt a avea grija cine intra, nu face nimic. si asa s-a trezit al meu cu fel si fel de indivizi in camera (chemati de un coleg de-al lui). nu va puteti imagina ce au putut creaturile alea sa faca prin camera. mai furioasa ca in ziua in care mi-a povestit al meu, sincer va spun, n-am mai fost in viata mea. si cele mai salbatice animale s-ar fi comportat mai bine. nu intru in detalii ca nu vreau sa ma enervez din nou, dar eu nu as vrea sa traiesc asemenea experiente pt nimic in lume. sa raman o marginalizata, sa n-am prieteni nu mi se pare asa grav pt cat mi s-a parut comportamentul imbecililor alora si prin ce a trebuit al meu sa treaca! dupa parerea mea, aici depinde numai de noroc. poate totul sa fie roz si frumos, daca ai niste japite de oameni cu care esti nevoit sa imparti camera, cred ca ti se taie cheful si de la frumoasele petreceri si de la discutiile lungi, interminabile pe palier cu tot caminul si de la tot.

bebe V., soarele si luna

#78 2010-04-02 21:32:22

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

MissO girl a scris:

eu cred ca mai conteaza si mediul de viata pe care l-ai avut inainte...ca daca ai avut 2 frati si ai mai imparttit cu ei sarcini , televizorul poate mancarea nu ti se pare asa rau...dar daca ai fost sg la parinti si nu esti obisnuit sa iti imparti camera cu nimeni nu cred ca ti se mai pare asa distractiva viata la camin...

eu sunt singura la parinti si intotdeauana am avut tot ce am vrut,mi s-au facut toate mofturile acasa si stau in camin  pt ca vreau!m-a schimbat foarte mult viata in camin,in bine.
iar in ceea ce priveste mancarea...nu cred ca iti ia cineva mancarea...sa fim seriosi.asta se intampla cel mai frecvent la baieti.nimic nu se compara cu viata de camin,cu barfele din mijlocul noptii in plina sesiune ,de cafeaua de dimineata lungite pana dupa-amiaza,de zilele in care ramai fara mancare si bani si aduni fiecare leut sa iei o paine si strangi tot ce ai prin frigider sa mananci.toate au farmecul lor.eu una nu as renunta la viata asta.
iar daca esti pretentios si vrei intimitate si dispuii de banii necesari sunt si camine cu regim ultra hotelier,in care stau 2 persoane,sunt 2 bai,ti se face curat saptamanal si se schimba lenjeria,duci hainele la spalat si dai 630 ron.daca iti permiti...se merita si asa.in conditiile astea sta o prietena care nu a suportat sa stea cu inca 4 persoane dar a vrut viata de camin si nu apartament/garsoniera

Ultima oara a fost editat de _yohana_ (2010-04-02 21:33:49)

expect the worst , hope for the best!

#79 2010-04-17 19:58:33

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

april sunset a scris:

eu cred ca ma voi descurca in viata si fara sa fiu nevoita sa vad cate o voma pe hol cand mi-e lumea mai draga si fara sa fie nevoie sa suport 4-5 colege peste mine intr-o camera de 2 m lungine si 1 latime si fara sa pierd noptile din cauza muzicii altora si etc etc. pot sa ma maturizez si bazandu-ma pe experienta celorlalti. nu cred ce trebuie sa ma chinui intr-un camin infect pt ca mai tarziu "sa pot face fata vietii", asta mi se pare o prostie. te poti maturiza si altfel, nu fiind masochist, stand sa suporti toate porcariile de care sunt oamenii capabili.

de povestile astea eram si eu speriata si nu voiam la camin. Si din octombrie pana acum, nu am vazut nicio voma, nicaieri, si nici n-am pierdut vreo noapte din cauza muzicii.. nu e peste tot asa. Mie imi place la camin, sunt conditii foarte bune, e liniste, curatenie, tot ce vrei. Stau in camin de fete, nici vorba de betii, sau scandaluri. Baile stralucesc de curatenie tot timpul, nu intra nimeni strain in camin dupa ora 22, camerele sunt mari, frumoase, spatioase, mobilierul e nou. Si in camin ai ocazia sa legi cele mai multe prietenii. Ce frumos e seara cand ne strangem in cate o camera si ne uitam la filme de groaza, cate 10-15 persoane. Sau cand iesim in club tot asa, aproape tot palierul.. sau noptile cand nu avem somn si stam de povesti toata noaptea, si la 3 ni se face foame, si ne apucam sa facem cartofi prajiti wink) eu nu as da caminul pentru chirie. E o experienta care merita incercata, asta e farmecul studentiei.. Sa stau singura, sau cu prietenul o sa am toata viata la dispozitie

si daca nu iti place cu cine stai in camera, poti sa te duci oricand la administrator sa te schimbe din camera..

Ultima oara a fost editat de taisha (2010-04-17 20:01:20)

#80 2010-04-17 22:00:16

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

taisha a scris:

april sunset a scris:

eu cred ca ma voi descurca in viata si fara sa fiu nevoita sa vad cate o voma pe hol cand mi-e lumea mai draga si fara sa fie nevoie sa suport 4-5 colege peste mine intr-o camera de 2 m lungine si 1 latime si fara sa pierd noptile din cauza muzicii altora si etc etc. pot sa ma maturizez si bazandu-ma pe experienta celorlalti. nu cred ce trebuie sa ma chinui intr-un camin infect pt ca mai tarziu "sa pot face fata vietii", asta mi se pare o prostie. te poti maturiza si altfel, nu fiind masochist, stand sa suporti toate porcariile de care sunt oamenii capabili.

Stau in camin de fete, nici vorba de betii, sau scandaluri. Baile stralucesc de curatenie tot timpul, nu intra nimeni strain in camin dupa ora 22, camerele sunt mari, frumoase, spatioase, mobilierul e nou.

frange-mi inima si spune-mi ca nu esti in tm lol ca tare bine suna ce ai spus despre camin. oricum, m-am cam razgandit smile daca te uiti la topicul "camin particular tm" vei vedea ce vreau mai nou chicot si chiar am gasit un camin, datorita unui membru care mi-a oferit informatii, de care sunt foarte incantata smile nu ma mai gandesc la stat cu chirie, vreau si eu la camin sa experimentez ce ai spus tu mai sus ca tare bine suna smile

bebe V., soarele si luna

#81 2010-04-17 22:09:05

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

la mine in camin, la etajul 1, sub mine.. e mereu party cu manele si bautura.. palier de fete.. nu mai spun ca baietii sunt nelipsiti, ba mai mult, am vazut tipe care se pupau cu 5-6 consecutiv forgetit
am noroc ca nu se aude lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#82 2010-04-17 22:26:51

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

taisha, ?n ce cămin stai ? (eşti ?n Cluj, nu?)

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#83 2010-04-18 14:19:35

taisha
Hero member

da scarlet, in 1, hasdeu

#84 2010-04-18 19:54:09

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

sa mai am inca 5 ani de facultate cu siguranta tot in camin as sta ...cei mai frumosi ani .... cu bune, cu rele, cu certuri intre colegfele de camera ... tot acolo m-as muta....experienta de viata dobandita este mai presus de mizeria care era cateodata, bairamuri, nopti nedormite ....
pentru cele care spun ca in camin nu se poate invata....gresit....inveti cel mai mult pentru ca daca ai nevoie de ajutor ai la cine apela...nu iti bati capul singur ca prostu' wink ....unul vine cu o idee, altul cu alta si uite asa se face raportul.....
cei care nu erau din camin, in perioada sesiunii veneau la noi sa invete ....stiau ca merge treaba mult mai bine

Ultima oara a fost editat de uffff (2010-04-18 19:56:36)

#85 2010-04-18 20:41:59

taisha
Hero member

asa e uff.. cand avem cate-un examen ne strangem mai multe si invatam.. si una a citit o carte, alta altceva, si uite asa merge mai usor. In camin e mereu spiritul asta de echipa asa, mereu mergem din camera in camera dupa un strop de ulei sau un chibrit lol sau stam de povesti pe scarile de intrare, si ne uitam la tv cu portarul lol ca nu avem tv decat la jos, la intrare..
sau cand se incalzeste toate fetele fac plaja intre camine, cu paturile pe iarba (asa se invata pt sesiunea de vara) rotfl asta inca n-am prins-o, dar am auzit de la multi, si de-abia astept sa se incalzeasca afara

#86 2010-07-22 11:16:04

Scarlet_Autumn
Sr. member

Fetelor care staţi ?n cămin la cluj, aş avea nevoie de nişte păreri şi sfaturi.

Am 2 opţiuni la dispoziţie: să stau ?n cămin sau ?n chirie..pentru moment am zis că aleg prima variantă, deşi multă lume (cum s-a scris şi mai sus) pomeneşte de gălăgia, mizeria, condiţiile proaste specifice vieţii ?n cămin.

Văd că sunteţi şi la litere (taisha de ex.), m-aţi putea ajuta să ?mi ziceţi c?te ceva despre căminele din Haşdeu? (am văzut că-s mai multe, dar habar n-am de diferenţa dintre ele..) ?n ce ordine ar trebui să le aleg, dat fiind că nu ştiu nimic despre ele?

Şi tot referitor la Haşdeu, din auzite am ?nţeles că băile sunt pe mijlocul holului, nu chiar curate, cum de altfel este şi bucătăria etc. (nu că aş fi eu fiţoasă sau paranoică, dar n-aş rezista mult ?n mizerie, deci aş fi tot cu Domestosul după mine visslar )

Şi c?te persoane sunt ?ntr-o cameră? 4? 5? şi-ar mai fi destule ?ntrebări.. lol

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#87 2010-07-22 11:20:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

EXACT asta vreau sa stiu si eu, adica exact in situatia asta sunt si eu. Bine, cu exceptia faptului ca mai am un an. Dar tot la Cluj as merge si tot lucrurile astea as vrea sa le stiu ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#88 2010-07-22 11:23:30

Scarlet_Autumn
Sr. member

bun, that makes two of us  lol

#89 2010-07-22 11:28:15

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

4 persoane / camera, baile+oficiile destul de curate in caminele de fete.  O mai intreb pe prietena mea si va mai zic smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#90 2010-07-22 12:00:06

kdeea
Platinum member

Multumim smile

#91 2010-07-22 17:00:55

taisha
Hero member

Scarlet_Autumn a scris:

Fetelor care staţi ?n cămin la cluj, aş avea nevoie de nişte păreri şi sfaturi.

Am 2 opţiuni la dispoziţie: să stau ?n cămin sau ?n chirie..pentru moment am zis că aleg prima variantă, deşi multă lume (cum s-a scris şi mai sus) pomeneşte de gălăgia, mizeria, condiţiile proaste specifice vieţii ?n cămin.

Văd că sunteţi şi la litere (taisha de ex.), m-aţi putea ajuta să ?mi ziceţi c?te ceva despre căminele din Haşdeu? (am văzut că-s mai multe, dar habar n-am de diferenţa dintre ele..) ?n ce ordine ar trebui să le aleg, dat fiind că nu ştiu nimic despre ele?

Şi tot referitor la Haşdeu, din auzite am ?nţeles că băile sunt pe mijlocul holului, nu chiar curate, cum de altfel este şi bucătăria etc. (nu că aş fi eu fiţoasă sau paranoică, dar n-aş rezista mult ?n mizerie, deci aş fi tot cu Domestosul după mine visslar )

Şi c?te persoane sunt ?ntr-o cameră? 4? 5? şi-ar mai fi destule ?ntrebări.. lol

pai de la litere, se dau locuri in caminul 6 si 14. Mai sunt cateva locuri, pentru anii 3 si master in A-uri (alea-s camiele stil garsoniera, 2 in camera+baie si bucatarie), si in 17 (parca)-camin de baieti.
Caminele 1,2,3,4,5,6- au bai si bucatarii comune, pe palier, si sunt 5 fete in camera
in 14 (mixt) - sunt 2 persoane in camere, baie si bucatarie pe palier, dar mai e o chiuveta micuta in camera.

Eu am stat in caminul 1, pentru ca n-am prins loc din prima, ci la redistribuiri, ce se mai elibereaza cand mai renunta cate cineva, dar e la fel ca in 6 (am dormit pe acolo la prietene de zeci de ori  lol )
Camerele sunt destul de mari, sunt 4 paturi jos, si unul suprapus, 2 birouri, scaune, un hol mic unde sunt si dulapurile, parchet, termopan, conditii bune, super caldura iarna. In oficii (bucatarii) e cam mizerie, e o masa mare, 2 chiuvete, 2 plite electrice. In general acolo iti speli vasele, pentru ca in fiecare camera, fetele se inteleg si iau un cuptor cu microunde sa-si mai gateasca. Noi ne-am luat cuptor + frigider de la studentii mai mari, cu 1 milion amandoua, si am impartit suma, deci se merita.
Baile se curata in fiecare dimineata, nu e mizerie, dar nici ca acasa nu e, adica na, veceurile alea sunt folosite de o gramada de persoane, deci oricat de curate ar fi nu e igiena. Cam asta ar fi in 6.
In 14 e cam acelasi lucru, numai ca sunt 2 pers in camera, dar care e minuscula. Ai o jum de metru intre paturi, acolo as face claustrofobie rotfl Oricum, in 14 se dau numai cateva locuri pt toata facultatea.

In rest, cred ca am mai zis si pe la alte topicuri, galagie nu e, deloc... de la 23 e liniste, altfel vine portarul lol pana la 23 ai voie sa aduci baieti in vizita, dup-aia nu. Nu intra persoane straine (baieti, barbati, cu fetele nu are nimeni nimic) decat cu buletinul. Tot pe palier exista masini de spalat, de invatat se invata in salile de lectura (la fiecare etaj e cate una)
E f fain in camin, eu zic ca nu se merita sa stai in chirie, in camin se leaga cele mai multe prietenii wink

Ultima oara a fost editat de taisha (2010-07-23 10:42:11)

#92 2010-07-24 10:32:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Si se renoveaza vara asta toate caminele din hasdeu smile Cel putin asta mi-a zis prietena mea.
Puteti incerca totusi la caminele de nefamilisti, cam tot atat este pe luna (poate putin mai mult) + mita la inceputul anului, dar aveti in camera baie+bucatarie. Si tot persoane tinere sunt, majoritatea studenti, cu toate ca mai sunt si ceva persoane mai "batrane", gen 28-30 smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#93 2010-07-24 10:36:25

Scarlet_Autumn
Sr. member

mulţumesc, fetelor!  puss o să revin cu ?ntrebări pe parcurs  lol

#94 2010-08-11 14:32:07

kdeea
Platinum member

No acum mi-am adus si eu aminte de topicul asta lol Multumim pentru detalii smile

Scarlet, unde ai intrat si unde ai reusit pana la urma stai, ce ai hotarat ? Nu cred ca am apucat sa te intreb

#95 2010-09-07 23:35:15

11112008
New member
Inregistrat: 2009-09-11

eu de obicei citesc nu si scriu:D dar akm am o intrebare..d fapt mai multe.. is si eu akm anul 1 la mate info la babes si vreau sa stau la camin:) si nu am inteles bn despre cateva din camine. cu 14 m-am lamurit, dar 17 sigur e d baieti?dak nu, ce conditii sunt? si d economica 1 si 2 nu stie nimeni ceva?conditii si cat d izolat d restul lumii esti dak stai acolo?lol mi-ar fi d folos mult d tot un raspuns cat mai curand:*:*multumesc:P

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.