|
Nu esti logat.
Viata in camin-5#77 2010-04-02 14:12:08
Re: viata in camin
al meu sta intr-unul din cele mai bune camine, daca nu chiar cel mai bun. anul trecut a stat intr-o mizerie si ne-am bucurat nespus cand am aflat ca a reusit sa intre la acest camin. dar asa e cand iti faci prea multe sperante. totul arata ok, mobila calumea, bucatarie la fel, dar supraveghetorul, care cica e acolo pt a avea grija cine intra, nu face nimic. si asa s-a trezit al meu cu fel si fel de indivizi in camera (chemati de un coleg de-al lui). nu va puteti imagina ce au putut creaturile alea sa faca prin camera. mai furioasa ca in ziua in care mi-a povestit al meu, sincer va spun, n-am mai fost in viata mea. si cele mai salbatice animale s-ar fi comportat mai bine. nu intru in detalii ca nu vreau sa ma enervez din nou, dar eu nu as vrea sa traiesc asemenea experiente pt nimic in lume. sa raman o marginalizata, sa n-am prieteni nu mi se pare asa grav pt cat mi s-a parut comportamentul imbecililor alora si prin ce a trebuit al meu sa treaca! dupa parerea mea, aici depinde numai de noroc. poate totul sa fie roz si frumos, daca ai niste japite de oameni cu care esti nevoit sa imparti camera, cred ca ti se taie cheful si de la frumoasele petreceri si de la discutiile lungi, interminabile pe palier cu tot caminul si de la tot. V., soarele si luna Offline #78 2010-04-02 21:32:22
eu sunt singura la parinti si intotdeauana am avut tot ce am vrut,mi s-au facut toate mofturile acasa si stau in camin pt ca vreau!m-a schimbat foarte mult viata in camin,in bine. Ultima oara a fost editat de _yohana_ (2010-04-02 21:33:49) expect the worst , hope for the best! Offline #79 2010-04-17 19:58:33
de povestile astea eram si eu speriata si nu voiam la camin. Si din octombrie pana acum, nu am vazut nicio voma, nicaieri, si nici n-am pierdut vreo noapte din cauza muzicii.. nu e peste tot asa. Mie imi place la camin, sunt conditii foarte bune, e liniste, curatenie, tot ce vrei. Stau in camin de fete, nici vorba de betii, sau scandaluri. Baile stralucesc de curatenie tot timpul, nu intra nimeni strain in camin dupa ora 22, camerele sunt mari, frumoase, spatioase, mobilierul e nou. Si in camin ai ocazia sa legi cele mai multe prietenii. Ce frumos e seara cand ne strangem in cate o camera si ne uitam la filme de groaza, cate 10-15 persoane. Sau cand iesim in club tot asa, aproape tot palierul.. sau noptile cand nu avem somn si stam de povesti toata noaptea, si la 3 ni se face foame, si ne apucam sa facem cartofi prajiti ) eu nu as da caminul pentru chirie. E o experienta care merita incercata, asta e farmecul studentiei.. Sa stau singura, sau cu prietenul o sa am toata viata la dispozitie Ultima oara a fost editat de taisha (2010-04-17 20:01:20) Offline #80 2010-04-17 22:00:16
frange-mi inima si spune-mi ca nu esti in tm ca tare bine suna ce ai spus despre camin. oricum, m-am cam razgandit daca te uiti la topicul "camin particular tm" vei vedea ce vreau mai nou si chiar am gasit un camin, datorita unui membru care mi-a oferit informatii, de care sunt foarte incantata nu ma mai gandesc la stat cu chirie, vreau si eu la camin sa experimentez ce ai spus tu mai sus ca tare bine suna V., soarele si luna Offline #81 2010-04-17 22:09:05
Re: viata in caminla mine in camin, la etajul 1, sub mine.. e mereu party cu manele si bautura.. palier de fete.. nu mai spun ca baietii sunt nelipsiti, ba mai mult, am vazut tipe care se pupau cu 5-6 consecutiv zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
#82 2010-04-17 22:26:51
Re: viata in camintaisha, ?n ce cămin stai ? (eşti ?n Cluj, nu?) Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #83 2010-04-18 14:19:35
Re: viata in caminda scarlet, in 1, hasdeu Offline #84 2010-04-18 19:54:09
Re: viata in caminsa mai am inca 5 ani de facultate cu siguranta tot in camin as sta ...cei mai frumosi ani .... cu bune, cu rele, cu certuri intre colegfele de camera ... tot acolo m-as muta....experienta de viata dobandita este mai presus de mizeria care era cateodata, bairamuri, nopti nedormite .... Ultima oara a fost editat de uffff (2010-04-18 19:56:36) Offline #85 2010-04-18 20:41:59
Re: viata in caminasa e uff.. cand avem cate-un examen ne strangem mai multe si invatam.. si una a citit o carte, alta altceva, si uite asa merge mai usor. In camin e mereu spiritul asta de echipa asa, mereu mergem din camera in camera dupa un strop de ulei sau un chibrit sau stam de povesti pe scarile de intrare, si ne uitam la tv cu portarul ca nu avem tv decat la jos, la intrare.. Offline #86 2010-07-22 11:16:04
Re: viata in caminFetelor care staţi ?n cămin la cluj, aş avea nevoie de nişte păreri şi sfaturi. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #87 2010-07-22 11:20:04
Re: viata in caminEXACT asta vreau sa stiu si eu, adica exact in situatia asta sunt si eu. Bine, cu exceptia faptului ca mai am un an. Dar tot la Cluj as merge si tot lucrurile astea as vrea sa le stiu ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #88 2010-07-22 11:23:30
Re: viata in caminbun, that makes two of us Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #89 2010-07-22 11:28:15
Re: viata in camin4 persoane / camera, baile+oficiile destul de curate in caminele de fete. O mai intreb pe prietena mea si va mai zic daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #90 2010-07-22 12:00:06
Re: viata in caminMultumim Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #91 2010-07-22 17:00:55
pai de la litere, se dau locuri in caminul 6 si 14. Mai sunt cateva locuri, pentru anii 3 si master in A-uri (alea-s camiele stil garsoniera, 2 in camera+baie si bucatarie), si in 17 (parca)-camin de baieti. Ultima oara a fost editat de taisha (2010-07-23 10:42:11) Offline #92 2010-07-24 10:32:12
Re: viata in caminSi se renoveaza vara asta toate caminele din hasdeu Cel putin asta mi-a zis prietena mea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #93 2010-07-24 10:36:25
Re: viata in caminmulţumesc, fetelor! o să revin cu ?ntrebări pe parcurs Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #94 2010-08-11 14:32:07
Re: viata in caminNo acum mi-am adus si eu aminte de topicul asta Multumim pentru detalii Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #95 2010-09-07 23:35:15
Re: viata in camineu de obicei citesc nu si scriu:D dar akm am o intrebare..d fapt mai multe.. is si eu akm anul 1 la mate info la babes si vreau sa stau la camin:) si nu am inteles bn despre cateva din camine. cu 14 m-am lamurit, dar 17 sigur e d baieti?dak nu, ce conditii sunt? si d economica 1 si 2 nu stie nimeni ceva?conditii si cat d izolat d restul lumii esti dak stai acolo? mi-ar fi d folos mult d tot un raspuns cat mai curand:*:*multumesc:P Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|