homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata in camin-3

#39 2010-04-01 11:48:04

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

Re: viata in camin

eu am facut fac in orasul natal, deci nu am stat la camin.dar cred ca as fi vrut sa stau si eu macar un semestru big_smile

pc  lyssna

#40 2010-04-01 11:50:11

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

take.me4granted a scris:

wow anabella,ai patit k in Mean Girls lol  nasol,dar ai dreptate. am avut si eu parte de destule "prietene" din astea,chiar daca nu am stat in camin. si de atunci,inceredere totala am numai in iubit si familie,care orice s'ar intampla raman acolo pt mine,in orice situatie smile

am pățit mult mai multe rahaturi dec?t rezumatul de mai sus, dar m-au ajutat să mă maturizez forțat. să-mi dau seama că nimeni nu trebuie să știe nimic despre tine, că nimeni nu merită ?ncredere sau prietenia ta, pentru că mai devreme sau mai t?rziu, tot tu te arzi.
ca o paranteză, ?n anul 4 mi-a aranjat tata să stau cu o singură tipă de la mine din oraș, ?n cameră, deși era cameră de 4 fete. credeam la vremea aia că descoperisem cea mai bună prietenă și eram super fericită. ne-am ?nțeles perfect anul ăla, am terminat, apoi ea s-a căsătorit, am fost domnișoară de onoare, iar soțul cavaler, ?i alesesem nași pentru nunta noastră, totul perfect. p?nă ?ntr-o zi ?n care și-a dat complet arama pe față.
pe scurt, fusese prietenă cu mine doar pentru a beneficia de avantajele unui camere de 2 și ca s-o angajeze tata la noi ?n oraș, după ce terminam. cum tata n-a putut mult timp s-o ajute, pentru că era o perioadă proastă, a explodat ?ntr-o zi și a spus tot ce avea pe suflet, chiar ?n noaptea de revelion 2007-2008. cu c?teva luni ?nainte de nuntă. mi-a băgat fitile la soacră-mea, b?rfindu-mă la greu la ea, a ?ncercat și cu soțul meu, a făcut tot posibilul să-mi distrugă viața și să nu mă căsătoresc cu bărbatul iubit. a fost ultima persoană căreia i-am mai acordat vreodată prietenia mea

#41 2010-04-01 11:52:37

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

vai de mine ce oameni anabella sad

pc  lyssna

#42 2010-04-01 11:54:16

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

doamne neutral  nici nu stii ce interese ascunse are persoana de langa tine....si eu prefer sa fiu mai retrasa,sa nu dau detalii despre viata mea si sa ma deschid in fata altora. pastrez loc d "buna ziua" si atat.ma simt mai linistita smile
imi inchipui cum te'ai simtit cand ai aflat toate astea ...neutral

#43 2010-04-01 11:58:49

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

eu sunt in primul an la facultate, si stau in camin hjarta sper sa prind si anul viitor pentru ca imi place de mor. Stau in camin de fete, e liniste pt ca de la ora 23 sunt interzise vizitele, invatam in salile de lectura unde trebuie sa mergi pe varfuri ca sa nu deranjezi:))  suntem 5 in camera, dar cu una nu vb deloc ca nu e normala. In rest, noi 4 ne intelegem super, mancam una de la alta, ne imprumutam haine si orice avem nevoie, iesim in fiecare seara, mergem la sc impreuna.. Pot sa zic ca am noroc, chiar am intalnit prietene foarte bune.. Baia si la noi e comuna, pt tot palierul, dar e foarte curata, se dezinfecteaza in fiecare dimineatza.

Publicitate

loading...

#44 2010-04-01 12:19:01

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

anabella_n a scris:

take.me4granted a scris:

wow anabella,ai patit k in Mean Girls lol  nasol,dar ai dreptate. am avut si eu parte de destule "prietene" din astea,chiar daca nu am stat in camin. si de atunci,inceredere totala am numai in iubit si familie,care orice s'ar intampla raman acolo pt mine,in orice situatie smile

am pățit mult mai multe rahaturi dec?t rezumatul de mai sus, dar m-au ajutat să mă maturizez forțat. să-mi dau seama că nimeni nu trebuie să știe nimic despre tine, că nimeni nu merită ?ncredere sau prietenia ta, pentru că mai devreme sau mai t?rziu, tot tu te arzi.
ca o paranteză, ?n anul 4 mi-a aranjat tata să stau cu o singură tipă de la mine din oraș, ?n cameră, deși era cameră de 4 fete. credeam la vremea aia că descoperisem cea mai bună prietenă și eram super fericită. ne-am ?nțeles perfect anul ăla, am terminat, apoi ea s-a căsătorit, am fost domnișoară de onoare, iar soțul cavaler, ?i alesesem nași pentru nunta noastră, totul perfect. p?nă ?ntr-o zi ?n care și-a dat complet arama pe față.
pe scurt, fusese prietenă cu mine doar pentru a beneficia de avantajele unui camere de 2 și ca s-o angajeze tata la noi ?n oraș, după ce terminam. cum tata n-a putut mult timp s-o ajute, pentru că era o perioadă proastă, a explodat ?ntr-o zi și a spus tot ce avea pe suflet, chiar ?n noaptea de revelion 2007-2008. cu c?teva luni ?nainte de nuntă. mi-a băgat fitile la soacră-mea, b?rfindu-mă la greu la ea, a ?ncercat și cu soțul meu, a făcut tot posibilul să-mi distrugă viața și să nu mă căsătoresc cu bărbatul iubit. a fost ultima persoană căreia i-am mai acordat vreodată prietenia mea

vai anabella..saraca de tine prin cate ai trecut..din pacate invidia si prostia unor oameni nu are limite. sunt atat de multi frustati pe lumea asta, care in loc sa se preocupe sa-si imbunatateasca viata lor se preocupa sa distruga viata altora .. offf din pacate am cunoscut si eu invidia, nu stiu motivele pt care erau invidioase pe mine ca doar nu aveam bani de sa nu am ce face cu ei, nu aveam haine de la nu stiu ce firma, eram cam la acelasi nivel cu celelalte colege...insa la persoanele astea frustate problema nu esti tu sau eu sau altu, ci problema e la ele pentru ca li se pare ca ceilalti au mai mult ca ele.. la mine erau invidioase ca prietenul meu vine pe la mine mai des (stateam fie in acelasi camin, fie in camine f apropiate) decat veneau la ele, ca mai stiu eu ce Doamne iarta-ma li s-a mai parut lor ... as fi vrut sa gasesc si eu niste fete ca lumea, cu care sa pot comunica, sa fie totul ok, dar din pacate sunt oameni si oameni.

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#45 2010-04-01 12:22:21

anabella_n
Hero member

m-am simțit ca un om care nu valorează nimic, care nu poate trezi sentimente pozitive ?n nimeni sad doar ură și invidie
după care mi-am dat seama că problema nu era la mine, ci la ele. nu am ur?t și n-am invidiat niciodată pe nimeni, pentru nimic. am invidiat (la modul pozitiv) doar oameni care aveau copii, pentru că-mi doream și eu unul. nu-mi pare rău. cum spuneam, m-am maturizat și am ?nvățat că doar familia te sprijină și te iubește, orice ar fi

#46 2010-04-01 12:45:55

Joy'n'Happiness
Full member

cand am avut neintelegeri cu colegele de camera m-am intrebat prima data "oare eu sunt de vina?oare eu sunt defecta? cu ce am gresit?", m-am autoanalizat, am analizat situatia, am incercat sa fiu si mai diplomata, insa in timp am observat ca problema nu-s eu, ci problema e la acele persoane care nu suporta sa vada ca altora le e mai bine..
n-am nimic cu persoanele care sunt mai pretentioase, e ok ,fiecare cu felul lui de a fi, insa cand dai peste o persoana din asta in camin si are pretentia ca u sa te culci cand se culca si ea, sa nu o deranjezi cu niciun zgomot, sa fie exact ca si cand ar sta singura in camera deja mi se pare exagerat..cine sta/a stat la camin stie cum e, oricat  ai incerca sa de fii silentioasa nu poti sa mergi sau sa faci cv in camera fara sa scoti niciun zgomot.. eu una ma adaptez repede, insa sunt si persoane care nu inteleg ca viata de camin te obliga sa faci anumite compromisuri, ele continua cu pretentiile lor si incep sa se certe ca la usa cortului daca nu li se respecta pretentiile...
din pacate la camin am cunoscut adevarate exemplare de prostie, persoane needucate, fara cei 7 ani de acasa, care nu stiu cum ajung sa termine o facultate...offf, mare e gradina lui Doamne Doamne

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#47 2010-04-01 14:20:06

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

momente aiurea au fost. in ultimul an, am avut o colega de isi scotea proiectele  dimineata la imprimanta in camera..asta 2 dimineti pana m-am luat de ea si s-a lecuit smile eu una nu accept asa ceva, sa imi spuna cineva sa dorm la o anumita ora sau mai stiu eu ce. cand am avut baia la 2 camere a fost un moment dezastru big_smile venisem de acasa, dau sa merg la buda...buda infundata...bai ce naiba? stateam cu o tipa si actualul sot. se nimerise sa fie si prietenul tipei acolo. era weekend instalator lipsa,asa ca se pun baietii sa desfunde si sa scoata teava aia din plastic cand ce imi dau ochii sa vad? o ditamai bucatoaia de carne, ciolan ce dracu era....sa fac cu capu atunci, nu alta big_smile
stiam ce mancare primea colega-mea si sigur nu era de la ea asa ca m-am dus sa bat in usa toantelor de alaturi. ele ca nu stiu nimic, nu ele au aruncat. doar nu o fi venit cineva de la alta camera sa-si verse mancarea in wc. mi-am dres glasciorul minunat big_smile am urlat o data la ele ca in 10 min sa vad luna in baie.
   una a avut curaj sa spuna ca daca tot ne-am apucat sa terminam noi. va dati seama ce iesise de pe teava aia si ce miros era rotfl2 le-am trantit usa si dusi am fost in oras, dar cand am venit am gasit o baie de sclipea de curatenie smile
  tre sa mai si puneti piciorul in prag nu sa va lasati calcate in picioare. si faze au mai fost, cos comun la baie, dimineata vad o coaja de banana +niste ambalaje puse dar cosul nu avea punga big_smile am luat frumos cosul, le-am batut in usa am intrat si le-am rasturnat resturile in camera rotfl2 doar erau ale lor dar daca nu le-a dus capul sa puna si un sac de gunoi eu ce sa le fac. de la faza asta si-au luat cos separat si il tineau in colt langa usa lor big_smile
  intamplari sunt multe si bune si rele sa nu credeti ca eu am avut parte doar de cele bune big_smile insa tot nu as fi dat caminul pe chirie. eu sunt o persoana mai puternica din fire (desi fizic sunt slabuta big_smile) si nu las pe nimeni sa isi bata joc de un lucru sau sa ma las calcata in picioare

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-04-01 14:23:40)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#48 2010-04-01 15:28:03

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu nu stau la camin si nici nu cred ca o sa stau vreodata sad
pt ca sunt destul de aproape de facultate.
mi-ar fi placut macar un semestru... desi mi-ar fi fost imposibil sa mi impart mancarea  lol cred totusi ca m-as fi distrat.

oricum, cred ca e o experienta interesanta big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#49 2010-04-01 15:56:48

green_fairy
Platinum member

cum adica sa imparti mancarea?
doar nu te apuci  de mancat si inviti lumea la masa pe mancarea ta big_smile fiecare cu mancarea de acasa sau cumparata. ca mai sunt momente de pofta cand primesti ceva bun de acasa si dai la colege e alta treaba. dar de aici pana la a spune ca imparti mancarea...e cam mult. sau poate unele persoane au experiente cu colege care furau mancarea rotfl2 (chiar se intampla asta? ) eu una nu am avut.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#50 2010-04-01 16:10:45

anabella_n
Hero member

mie mi s-au furat și haine ?n cămin lol
iar m?ncarea se fura ca-n codru, mai ales la camerele de băieți

#51 2010-04-01 16:20:57

Joy'n'Happiness
Full member

din fericire nu am avut asemenea experiente cu mancarea, insa am auzit ca se mai practica din-astea...cum spunea si green_fairy nu ai sa te apuci sa imparti mancarea cu toata lumea, eventual servesti sau intrebi daca cuiva e pofta (da asta se aplica mai mult cand e vb de ceva bun, mancat mai rar)..

#52 2010-04-01 16:21:18

motz
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-22

viata in camin e frumoasa, simti ca esti student...eu imi amitesc cu drag de acea perioada. nu mi s-a intamplat niciodata sa-mi dispara mancarea sau orice altceva
in legatura cu vizita prietenului, joy, depinde acum si cat statea el la voi in camera. atata timp cat nu depasea o limita nu inteleg de ce aveau ele o problema

#53 2010-04-01 16:50:39

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mie sincer nu mi se pare normal sa fie atatea persoane intr-o camera de camin. Mai bine ar face camerele mai mici, dar cu mai putine persoane neutral Cred ca nici puscariasii nu stau atatia in camera. 4-5, mi se pare aberant. SI la fete, sa ziceam ca mai e cum mai e, dar nici nu vreau sa imi imaginez cum stau 5 baieti cu ciorapii murdari in camera rotfl

#54 2010-04-01 17:34:38

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

april sunset a scris:

eu recunosc ca sunt foarte pretentioasa...ca sa nu zic fitoasa. nici nu vreau sa-mi imaginez ca va fi nevoie sa stau la camin cesafac mi s-ar parea cel mai groaznic lucru posibil lol sa stau cu altele, sa fie nevoie sa le suport, sa fie niste idioate cu care sa nu te poti intelege, sa n-ai chef de nimeni si nimic si sa nu poti fi singura, sa impart baia cu altcineva...mi se pare ceva de neconceput lol + ca eu sunt traumatizata in urma celor povestite de al meu care sta la camin si a trecut prin niste chestii din cauza colegilor de nedescris. prefer sa ma plictisesc singura intr-o garsoniera decat sa n-am liniste deloc si sa ma consum psihic din cauza altora

TOTAL de acord! Caminul in care stau unii prieteni de-ai mei e plin plin de c*rve si betivani. Eu n-as suporta sa dorm acolo o noapte daramite sa traiesc acolo disperat Un om intreg la minte n-am vazut in caminul ala lol si chiar nu exagerez roll + ca majoritatea persoanelor pe care le cunosc (si erau niste persoane cu picioarele pe pamant) de cand stau la camin au devenit ba fufe ba drogati/betivani! Nu zic ca peste tot e asa sau ca toata lumea e la fel, dar din ce am vazut eu mi s-a acrit spranceana

#55 2010-04-01 17:58:01

green_fairy
Platinum member

sunt fel si fel de oameni..depinde in ce tabara alegi sa ajungi smile

#56 2010-04-01 19:24:15

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu am stat in 3 de ani de studentie in camin, doar in chirie, insa primele 2 luni din anul I am stat in chirie cu inca 4 persoane in 3 camere. Si se manca mancarea din frigider ca in codru. eu mititica fiind venita in bucuresti de fiecare data cand primeam ceva de acasa imparteam ca asa mi se parea frumos. cand imi cumparam un suc le dadeam si lor. Pana a inceput sa se ingroase treaba: din o sticla de suc abia daca beam un pahar, cumparam ceva de rontait mancau si ele pana terminau punga...la un moment dat ma ascundeam in camera cu ce imi cumparam, credeti ca scapam? veneau si "vaaaaaai ti-ai luat suuuuc? nu-mi dai si mie un pahar?" si eu nu sunt genul care sa spuna "nu, nu-ti dau" ... dupa 2 luni m-am mutat ... asa ca nu e pentru mine caminul

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#57 2010-04-01 19:39:59

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Prietenul meu sta in camin. Recunosc ca si daca nu as avea bani, as prefera sa mor de foame si sa dau bani pe chirie decat sa stau in asemenea conditii.

In primul rand, n-ai spatiu. In al doilea rand, igiena e deplorabila. Eu am multi pitici pe creier. Mai mult, efectiv nu suport sa aud injuraturi pe hol, muzica data la maxim, samd. Prietenul meu macar sta singur in camera, ca altfel nu stiu ce si cum. Pocanituri, mancare care se face pe hol de pute in toate camerele, mirosul acela incredibil de murdarie care persista ... e superb. Si sta intr-unul din caminele noi lol

Iar faze ca daca nu stai in camin nu ai viata de student ... dpmdv sunt un mare bullshit. Depinde: daca in tot liceul nu ai avut viata sociala accentuata, ai avut parinti care ti-au restrictionat anumite chestii, vii dintr-un oras mai mic, atunci da, e amuzant si interesant.

Cand esti nascut in Bucuresti si mergi de la 14 ani in cluburi/cafenele/etc cand vrei tu ... deja devine ceva banal. Ma uit la colegii mei care sunt euforici cand vine vorba de iesit in oras, sunt entuziasmati, ca ce locuri dragute avem in Bucuresti, cat de multe sunt, petreceri etc ... mie nu mi se pare nimic iesit din comun. E parte din viata sociala de atata timp incat deja m-am cam plictisit si prefer sa mai stau pe-acasa sa citesc decat sa ma zbengui o seara lol

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-04-01 19:40:55)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.