homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata in camin

#1 2008-03-17 12:35:37

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

viata in camin

termin in curand facultatea si ma apuca nostalgia deja dupa viata de camin. asta e al 4-lea an petrecut in camin studentesc...si mi-ar place sa stau aici, dar nu se va mai putea...ador viata aici, iesitul la cafea pe coridor; se aduna tot palierul si stam cu orele in povesti...si chefurile...o sa imi lipseasca tare mult. mi-am facut o multime de prieteni si desi ne vom mai intalni si vom iesi nu va mai fi ca pe vremea cand stateam in camin. voi cum suneti? stati in camin?...

Cu zambetul pe buze...

#2 2008-03-17 13:28:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: viata in camin

nu sad si-mi pare rau ca n-am trecut prin asta... stiu ca sunt si parti rele, dar... as fi vrut. cele mai tari chefuri din studentie au fost in camine... o sa se strice asta pe viitor, insa sad apar studenti cu mofturi si camine de lux... unde s-a zis cu vizitele dupa 23.00, de chefuri nici nu se mai pune [problema...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2008-03-17 13:32:52

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

nici eu nu stau in camin. pe o parte imi pare bine pt ca am 2 camere numai ale mele, dar ... nu se compara cu viata de camin. totusi ... nu stiu daca m-as putea obisnui cu inca nu stiu cate persoane in camera. de fapt asta zic acuma ca stiu cum e sa am apartamentul meu, dar ... am stat in camin in clasa a 9a. era un camin de liceu . nu am stat mult, doar vreo 2 luni. oricum in perioada aia am facut cele mai mari prostioare din viata mea rotfl am multe amintiri din perioada aia
cred ca la anu ma mut la camin rotfl imi las lucrurile in apartament si ma duc sa vad si eu cum e viata in caminele studentesti rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4 2008-03-17 13:47:44

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

noi suntem doua in camera, si de trei ani tot asa stau. am stat si in camera de 5 persoane si nu pot sa zic ca nu mi-a placut. pe mine viata de camin m-a schimbat foarte mult....

Cu zambetul pe buze...

#5 2008-03-17 13:49:04

skumpi
Vizitator

uoff...si eu cat imi doream sa stau in camin...sa simt k sunt studenta sad nu a fost sa fie sad poate in alta viata` tongue

Publicitate

loading...

#6 2008-03-17 13:54:47

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

si eu cred ca daca nu stai in camin parca nu simt viata aia big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#7 2008-03-17 14:00:42

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

si eu locuiesc intr'un camin dar nu pot spune ca doamne ce minunata e viata!as renunta cu bucurie la gandaci la chefurile idiotilor care nu au auzit de sesiune la cacatii care iti zambesc fericiti dimineata din buda la paturile suprapuse und enu poti sa stai deasupra pentru ca dai cu capul pt o garsoniera pacat ca nu am 300 de euro ci numai 1 milion pt chirie lol

when god made man she was only kidding.

#8 2008-03-17 14:34:06

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

eu am stat...prim multe camine... si multe tipuri deci:
primii doi ani : era un camin in grozavesti: E - plin de negri, arabi, ucraineni, albanezi, etc.
in anii astia, am stat mai mult la niste priteni dn liceu (in P15 si-n P16). Era asa - in fiecare seara Maxx, apoi de pe la 3 pana la 5-6 dimineata filosofie pe hol la tigara si-o sticla de Cola... apoi scoala... si de pe la 15:00 somn pana seara la 21:00... mai erau si zilele de Heroes III (stiu ca am stat 6 oameni, 3 zile nedormiti lol ) In camera din E (care era libera), ma duceam cand pica cate-o fata... lol
Apoi... am stat in U1. Caminele de medicina sunt mai mult decat linistite, boring... sunt garsonire, cu 3 paturi... baie cu cada, bucatarie cu aragaz... erau funny fazele cand aruncam cu apa de la etaju' 7 lol
Dup-aia... prin anu' 4 m-am mutat cu o fata... la ea.
In anul 6 am revenit in camin - in U6. Un coleg vanduse locul unui popa (student la teologie). Si cu popa... gagici, betii, chefuri... am facut de 4-5 ori si gratar pe balcon (mirosea in tot caminu' a mici lol ). Aceeasi faza... nimeni pe hol, nici "buna" nici "f***-te-n c*r" cu nimeni. Stiam ca pe palier erau numai fete, in afara de camera nostra. Am cunoscut doar 2 dintre ele, cand au venit o data cu administratora si cu Politia.
In rest... chesfuri au fost destule... si campionate de whist in care se juca pe bere. Si mai stateam prin camine pe la gagici... mai dormeam p-acolo... P4, P11, P9... astea erau d-alea cu module, paturi supraetajate, scartaiau cand se facea sex... de-aia stiu ca eu si Tony (un prieten smile ) am facut sex in acelasi timp... in aceeasi camera lol Diana si Ramona (ambele din Buzau) lol De-aia era sa ne taie Alcool (Alcool era un tip, tot din Bz, care bea numai vodca cu Cola - si-o iubea in secret pe Ramona)

Eram odata prin fata pe la P4. Si-n fata mea, niste baieti d-astia... tzepi in cap, ochelari de soare, tricouri mulate, taman ce coborasera din taxi. Si unu' zice "Mama, cum or putea astia sa stea in jegurile astea de camine... n-as suporta nici macar o zi"...
Treaba lui... mie mi-a placut, as vrea sa mai fiu student... si de fiecare data cand mai trec prin Regie ma apuca o nostalgie d-aia de dat in plans... Nu simti ca esti student daca nu stai macar un an in camin. Pe bune... Acolo nu ma plictiseam niciodata... de-abia aveam timp sa dorm cateva ore; Acum dorm de plictiseala.

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-17 14:37:01)

#9 2008-03-18 12:22:44

alitzy
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-03-06

Si eu am stat 2 ani in camin. La faza cu chefurile si distractiile nu pot sa va contrazic, am avut din plin. Primul an de studentie n`o sa`l uit niciodata, nu mai aveam un leu sa`mi iau o paine si ma imprumutam sa am de iesit in club lol. Am cunoscut o multime de oameni, veneam de prin cluburi si noaptea gateam si mancam pe hol. Am niste amintiri foarte frumoase. Mi`e dor de perioada aceea, dar nu as mai vrea sa stau in camin. Prea multa galagie cand pici de somn, colege care nu stiu ce e aia matura sau dus, mizerie peste tot, mai disparea cate un gel de dus, lenjerie, etc. Are si parti bune si proaste. Dar sunt de parere  ca orice student ar trebui sa incerce, viata in camin nu se uita

This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us!

#10 2008-03-18 14:02:41

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Leo a scris:

Am cunoscut doar 2 dintre ele, cand au venit o data cu administratora si cu Politia.

lol
Eu stiam de cola cu vin. E super, am baut in primul an la o petrecere "rockeristica". Parca a mers headbangingul mai bine. lol rock
Intr-adevar, e ft. fain sa stai in camin. rock

Ultima oara a fost editat de ET (2008-03-18 14:02:57)

#11 2008-03-18 14:12:36

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu sincer cand trec prin regie ma bucur ca nu trebuie sa stau acolo.. nu cred ca m-as obisnui sa stau cu mai multe persoane in camera, sa n-am toate conditiile de acasa, as innebuni.. noroc ca am garsoniera mea big_smile.. da, poate sunt fitze, nu stiu, dar nu ma vad stand in camin, indiferent de cata distractie ar fi

#12 2008-03-18 14:33:12

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

ideea este ca referitor la conditii sunt cam la limita dar ca si distractie nu stiu ce sa iti zic adic ain camin ai prietenii foarte aproape!dar tot as renunta la gandaci cu usurinta rotfl2

when god made man she was only kidding.

#13 2008-03-18 16:28:15

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

E misto la camin!!! Cand esti student. Si eu am nostalgie de vremurile cand stateam la camin...Pe urma m-am mutat singura, intr-o garsoniera, mi-a fost greu cateva luni, pana m-am obisnuit. Mi se aprea asa o pustietate! Pe urma mi-a placut. Acuma trebuie sa impart apartamentul cu inca 3 tipe si nu prea sutn happy. E misto ca ai cu cine sa mai schimbi o vorba, un sfat despre cum sa-ti creasca sfintisorii, dar....as prefera sa nu ma bazaie nimeni cand nu spal vasele, etc, etc. La varsta mea :-))

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#14 2008-03-18 16:31:51

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

nu am sa stiu niciodata dfinndca fac facultatea in orasul natal...nici nu se pune problema sa ajung al camin

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#15 2008-03-18 16:35:27

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Eu am stat in primul an la un camin..caminul universitatii si sincer nu mi-a placut..era super belea..conditii f misto si banii erau destui..dar nu era distractie...si acum sincer..daca dai si de colegi/colege de camera cu care nu prea sa te intelegi sau sa fiti pe alta lungime de unda..nu stiu cat de misto e..eu m-am inteles ok cu fetele..dar erau niste reguli ale caminului si nu era deloc tambalau sau ceva de genu...anul 2 am stat un semestru in alta parte,conditii mai naspa dar si distractie mai multa..apoi pe sem m-am mutat cu iubitu la garsoniera unde stam si acum..

#16 2010-03-31 18:46:35

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

well... m-am mutat la camin in cele din urma. smile toate bune si frumoase, pana am ajuns la baie.. ele arata f bine, nimic de zis, insa eu sunt f paranoica si mi-e frica sa nu fie asa curate precum par.. ele se dezinfecteaza vreodata sau sunt asa de 38743742 ani ?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#17 2010-03-31 18:52:32

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Eu in locul tau mi-as pune spirt intr-un flacon si as da pe colacul toaletei de fiecare data inainte de a ma aseza neutral

#18 2010-03-31 18:56:53

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

cel mai bine ar fi sa nu te asezi niciodata lol

expect the worst , hope for the best!

#19 2010-03-31 19:11:53

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

omg, nici nu se punea problema de asezat !!! yikes ma refer asa, la microbii din atmosfera lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.