|
Nu esti logat.
Viata in camin#1 2008-03-17 12:35:37viata in camintermin in curand facultatea si ma apuca nostalgia deja dupa viata de camin. asta e al 4-lea an petrecut in camin studentesc...si mi-ar place sa stau aici, dar nu se va mai putea...ador viata aici, iesitul la cafea pe coridor; se aduna tot palierul si stam cu orele in povesti...si chefurile...o sa imi lipseasca tare mult. mi-am facut o multime de prieteni si desi ne vom mai intalni si vom iesi nu va mai fi ca pe vremea cand stateam in camin. voi cum suneti? stati in camin?... Cu zambetul pe buze... Offline #2 2008-03-17 13:28:16
Re: viata in caminnu si-mi pare rau ca n-am trecut prin asta... stiu ca sunt si parti rele, dar... as fi vrut. cele mai tari chefuri din studentie au fost in camine... o sa se strice asta pe viitor, insa apar studenti cu mofturi si camine de lux... unde s-a zis cu vizitele dupa 23.00, de chefuri nici nu se mai pune [problema... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2008-03-17 13:32:52
Re: viata in caminnici eu nu stau in camin. pe o parte imi pare bine pt ca am 2 camere numai ale mele, dar ... nu se compara cu viata de camin. totusi ... nu stiu daca m-as putea obisnui cu inca nu stiu cate persoane in camera. de fapt asta zic acuma ca stiu cum e sa am apartamentul meu, dar ... am stat in camin in clasa a 9a. era un camin de liceu . nu am stat mult, doar vreo 2 luni. oricum in perioada aia am facut cele mai mari prostioare din viata mea am multe amintiri din perioada aia Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-03-17 13:47:44Re: viata in caminnoi suntem doua in camera, si de trei ani tot asa stau. am stat si in camera de 5 persoane si nu pot sa zic ca nu mi-a placut. pe mine viata de camin m-a schimbat foarte mult.... Cu zambetul pe buze... Offline #5 2008-03-17 13:49:04
Re: viata in caminuoff...si eu cat imi doream sa stau in camin...sa simt k sunt studenta nu a fost sa fie poate in alta viata` Publicitateloading...
#6 2008-03-17 13:54:47
Re: viata in caminsi eu cred ca daca nu stai in camin parca nu simt viata aia it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #7 2008-03-17 14:00:42
Re: viata in caminsi eu locuiesc intr'un camin dar nu pot spune ca doamne ce minunata e viata!as renunta cu bucurie la gandaci la chefurile idiotilor care nu au auzit de sesiune la cacatii care iti zambesc fericiti dimineata din buda la paturile suprapuse und enu poti sa stai deasupra pentru ca dai cu capul pt o garsoniera pacat ca nu am 300 de euro ci numai 1 milion pt chirie when god made man she was only kidding. Offline #8 2008-03-17 14:34:06Re: viata in camineu am stat...prim multe camine... si multe tipuri deci: Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-17 14:37:01) Offline #9 2008-03-18 12:22:44
Re: viata in caminSi eu am stat 2 ani in camin. La faza cu chefurile si distractiile nu pot sa va contrazic, am avut din plin. Primul an de studentie n`o sa`l uit niciodata, nu mai aveam un leu sa`mi iau o paine si ma imprumutam sa am de iesit in club . Am cunoscut o multime de oameni, veneam de prin cluburi si noaptea gateam si mancam pe hol. Am niste amintiri foarte frumoase. Mi`e dor de perioada aceea, dar nu as mai vrea sa stau in camin. Prea multa galagie cand pici de somn, colege care nu stiu ce e aia matura sau dus, mizerie peste tot, mai disparea cate un gel de dus, lenjerie, etc. Are si parti bune si proaste. Dar sunt de parere ca orice student ar trebui sa incerce, viata in camin nu se uita This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #10 2008-03-18 14:02:41
Re: viata in camin
Ultima oara a fost editat de ET (2008-03-18 14:02:57) Offline #11 2008-03-18 14:12:36
Re: viata in camineu sincer cand trec prin regie ma bucur ca nu trebuie sa stau acolo.. nu cred ca m-as obisnui sa stau cu mai multe persoane in camera, sa n-am toate conditiile de acasa, as innebuni.. noroc ca am garsoniera mea .. da, poate sunt fitze, nu stiu, dar nu ma vad stand in camin, indiferent de cata distractie ar fi Offline #12 2008-03-18 14:33:12
Re: viata in caminideea este ca referitor la conditii sunt cam la limita dar ca si distractie nu stiu ce sa iti zic adic ain camin ai prietenii foarte aproape!dar tot as renunta la gandaci cu usurinta when god made man she was only kidding. Offline #13 2008-03-18 16:28:15
Re: viata in caminE misto la camin!!! Cand esti student. Si eu am nostalgie de vremurile cand stateam la camin...Pe urma m-am mutat singura, intr-o garsoniera, mi-a fost greu cateva luni, pana m-am obisnuit. Mi se aprea asa o pustietate! Pe urma mi-a placut. Acuma trebuie sa impart apartamentul cu inca 3 tipe si nu prea sutn happy. E misto ca ai cu cine sa mai schimbi o vorba, un sfat despre cum sa-ti creasca sfintisorii, dar....as prefera sa nu ma bazaie nimeni cand nu spal vasele, etc, etc. La varsta mea :-)) Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #14 2008-03-18 16:31:51
Re: viata in caminnu am sa stiu niciodata dfinndca fac facultatea in orasul natal...nici nu se pune problema sa ajung al camin Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #15 2008-03-18 16:35:27Re: viata in caminEu am stat in primul an la un camin..caminul universitatii si sincer nu mi-a placut..era super belea..conditii f misto si banii erau destui..dar nu era distractie...si acum sincer..daca dai si de colegi/colege de camera cu care nu prea sa te intelegi sau sa fiti pe alta lungime de unda..nu stiu cat de misto e..eu m-am inteles ok cu fetele..dar erau niste reguli ale caminului si nu era deloc tambalau sau ceva de genu...anul 2 am stat un semestru in alta parte,conditii mai naspa dar si distractie mai multa..apoi pe sem m-am mutat cu iubitu la garsoniera unde stam si acum.. Offline #16 2010-03-31 18:46:35
Re: viata in caminwell... m-am mutat la camin in cele din urma. toate bune si frumoase, pana am ajuns la baie.. ele arata f bine, nimic de zis, insa eu sunt f paranoica si mi-e frica sa nu fie asa curate precum par.. ele se dezinfecteaza vreodata sau sunt asa de 38743742 ani ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #17 2010-03-31 18:52:32
Re: viata in caminEu in locul tau mi-as pune spirt intr-un flacon si as da pe colacul toaletei de fiecare data inainte de a ma aseza Offline #18 2010-03-31 18:56:53
Re: viata in camincel mai bine ar fi sa nu te asezi niciodata expect the worst , hope for the best! Offline #19 2010-03-31 19:11:53
Re: viata in caminomg, nici nu se punea problema de asezat !!! ma refer asa, la microbii din atmosfera zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|