homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauzele CELULITEI. si remedii, desigur-17

#305 2008-07-02 16:54:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigur

masajul e totul, mie mi-a promis prietenul ca ma maseaza cat de des poate, dar eu am reticente ca ma gandesc ca n-o ma mai vada decat ca pe o bucata de slanina buna de masat lol
da' e drept ca dupa o sedinta si s-a vazut... deci nu e gluma

#306 2008-07-02 16:55:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ma deprimati la topicul asta... in liceu imi luam si eu creme in mod curent... acu'... rar de tot.. si alea naturiste si ieftine sad

heimdall... pana la urma... e normala reactia aia sau nu? te-ai inrosit? nu e alergie?

eu mai pateam asa de la herbagen gel... dar aia din cauza ca avea particule abrazive si insistam eu cu masajul big_smile dar asa cum zici... e cam dubios...

vaaai... il lasi? eu nici cand ma masez eu pe sunci nu-l las sa se uite... de multe ori ma "rezolv" sub patura... si el rade de mine... dar bah, nu mi-ar placea!!! el doar masaj erotic sa-mi faca!!!

Ultima oara a fost editat de katami (2008-07-02 16:56:57)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#307 2008-07-02 17:05:51

heimdall
Diamond member

e ciudata masca aia... pe ea scrie ca dupa ce o clatesti te inrosesti si te inteapa... pe mine a inceput dinainte, fiindca mi-am pus folia... dar apoi nici nu stiu cum sa va explic, parca ma tavalisem prin urzici, asa se simtea big_smile cred ca-s masochista, ca intr-un fel mi-a placut lol dar in general cremele anticelulita asa trebuie sa faca

de lasat il las, sunt disperata big_smile ...dar daca ma vedeati cum aratam dupa sedinta aia... aveam pe fiecare coapsa o vanataie de sus pana jos, pe toata partea laterala, si culmea ca nu m-a durut atat de tare. iar dupa ce a trecut arata putin concav, zici ca am cioplit cu dalta din grasimea aia

#308 2008-07-02 17:09:22

katami
Platinum member

heimdall a scris:

iar dupa ce a trecut arata putin concav, zici ca am cioplit cu dalta din grasimea aia

mijto senzatia.

eu va dau o reteta mai simpla de slabit: luati-va un caine rotfl eu de trei zile am slabit frumushel... pt ca, pur si simplu... AM UITAT SA MANANC!!  (bine, am ciugulit eu cate ceva... dar in nici un caz "la capacitatea mea")

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#309 2008-07-02 17:17:38

heimdall
Diamond member

e, asa va dau si eu o reteta simpla de slabit : luati-va un barbat care va inseala sau pur si simplu indragostiti-va de persoana nepotrivita smile dar nu cred ca vrea nimeni sa aplice asa ceva

Publicitate

loading...

#310 2008-07-02 17:21:57

katami
Platinum member

nu, eu asa m-as ingrasa... de nervi sad deci nu-i valabil

#311 2008-07-02 17:23:54

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

o alta metoda: sex incontinuu o saptamana..adica fara pauza
ce va trebuie?un mascul bun si un libidou crescut big_smilebig_smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#312 2008-07-02 17:24:51

heimdall
Diamond member

asta nu merge la mine, am testat. plus ca dupa sex ti se face o foameeee big_smile

#313 2008-07-02 17:27:01

Didem
New member
Inregistrat: 2008-06-20

heimdall a scris:

ma tem ca trebuie sport... si mult neutral
oare cate aripioare ar trebui sa am ca sa ma misc si eu ?

de ce te temi k trebuie sport?

"Nu exista culmi de neatins, ci doar aripi prea scurte!"wink

#314 2008-07-02 17:27:10

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

ehh..pai ami mananci ica o portie de sex..pana ti se face somn:))))))

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#315 2008-07-02 17:28:09

heimdall
Diamond member

Didem, ma tem pentru ca sunt o lenesa incurabila si n-am pic de vointa sad

#316 2008-07-02 17:57:15

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Pledoarie pentru masajul anticelulita
Masajul - cel mai vechi si mai cunoscut tratament medical. Chiar si in  papirusurile, inscriptiile si picturile rupestre din Egiptul antic se pastreaza marturii ale existentei masajului in scopuri terapeutice.
in Imperiul Roman masajul a cunoscut o inflorire extrordinara devenind un mod de viata al celor bogati si puternici.
Manevrele folosite (principale si secundare) sunt aceleasi din timpuri stravechi, iar ordinea si efectuarea lor trebuie sa fie respectata, deoarece daca pielea nu este pregatita pot aparea anumite probleme: vase sparte, vanatai etc.
Celulita - o afectiune complexa nu numai a pielii ci si a organismului, deoarece ea poate fi provocata de disfunctionalitati ale acestuia, modificari ale metabolismului glucidelor, lipidelor si o retentie a lichidelor in corp. Astfel, tesutul conjunctiv se modifica si la nivelul pielii incepe sa apara asa numita ?coaja de portocala?.
Cauzele celulitei pot fi: dereglari hormonale, retentia de lichide in tesuturile adipoase, stagnarea toxinelor in tesuturi atacand fibrele de elastina si colagen care pierzandu-si elasticitatea fac loc aparitiei rupturilor celulitice, tulburari ale sistemului nervos, circulatia sanguina defectuoasa etc.
Forme ale celulitei :
- edematoasa: primul stadiu al acesteia si este alcatuita din lichide stagnate in cantitati mari; se observa in momentul in care tesutul este ciupit sau strans cu degetele;
- fibroasa: pielea capata aspectul inestetic de coaja de portocala, la nivelul tegumentului nu mai exista continuitate, nu mai este neted; celulele se ingroasa si tesutul este mai tare; epiderma este lipsita de elasticitate si tonicitate; la atingere/ framantare pielea doare;
- fibromatoasa: epiderma prezinta mari denivelari, apar gropite in hipoderm, se formeaza micronoduli care sunt durerosi la pipait, iar activitatea metabolica este aproape nula.
Masajul anticelulitic este un masaj care stimuleaza circulatia sanguina si limfatica locala, activandu-se metabolismul pielii iar depunerile adipoase sunt resorbite si indepartate. Acest masaj combinat cu un regim disociat duce la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor.
De ce doare acest masaj?
Deoarece celulita este o boala a pielii care ea insasi doare, iar masajul este alcatuit din manevre mai ?dure? si profunde cum ar fi: frictiunile, framantatul, ciupiturile etc. Masajul anticelulitic, uneori dur prin manevrele folosite, trebuie sa fie efectuat de un profesionist pentru a da rezultate vizibile.
Daca apar vanatai inseamna ca intensitatea la care se efectueaza masajul trebuie sa fie redusa, deoarece altfel pot aparea rezultate adverse nedorite. Acest tip de masaj este contraindicat in psihopatii, fragilitate capilara, tumori maligne, osteoporoza, boli de piele, accidente cerebrale vasculare.
Dupa 15 sedinte de masaj combinate cu o alimentatie adecvata si efectuarea acestora dupa impachetari anticelulita puteti pierde pana la 6cm in circumferinta si eliminarea celulitei intr-un procent de pana la 30%!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#317 2008-07-04 01:40:20

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

l-am convis pe pui si m-a ciupit si palmuit si framantat.... c bine a fost:D

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#318 2008-07-04 09:14:05

heimdall
Diamond member

mi-am mai pus aseara o masca din aia usturatoare de la Montagne Jeunesse.... face pielea super fina, dar nu stiu cat poate sa ajute o doza... si nu stiu cat de cost-effective e, ca e 5-6 lei una, dar am zis ca o sa-mi mai iau din cand in cand

#319 2008-07-04 12:42:17

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

unde iti pui masca asta heimdall?

#320 2008-07-04 12:43:58

heimdall
Diamond member

pe coapse si fund, e o chestie roz big_smile pe baza de argila si plante, trebuie sa stai 15-20 de minute cu ea, eu imi pun si folie de plastic peste ca sa nu murdaresc prin casa, ca nu pot sa stau nemiscata atata timp smile

#321 2008-07-04 12:45:50

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

ce tare big_smile si de unde ai luat o?
ajuta la eliminarea celulitei?

Ultima oara a fost editat de deea87 (2008-07-04 12:46:47)

#322 2008-07-04 12:48:28

heimdall
Diamond member

am luat-o din Mega Image, produse din astea am mai vazut si in Carrefour, Cora...
mi-am luat de 2 ori pana acum, nu stiu ce sa zic deocamdata, doar ca inteapa si se simte pielea foarte catifelata dupa... macar atat

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-07-04 12:48:40)

#323 2008-07-04 13:11:41

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

heimdall a scris:

am luat-o din Mega Image, produse din astea am mai vazut si in Carrefour, Cora...
mi-am luat de 2 ori pana acum, nu stiu ce sa zic deocamdata, doar ca inteapa si se simte pielea foarte catifelata dupa... macar atat

ne poti spune cum se numeste?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.