homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauzele CELULITEI. si remedii, desigur-18

#324 2008-07-04 14:14:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigur

https://www.montagne-jeunesse-store.com … LL-A1%3D29

nu stiu daca merge link-ul, Cellulite Mud, de la Montagne Jeunesse, e la pliculet

#325 2008-07-06 15:56:44

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

nu stiu daca s-a zis sau nu dar zic eu acum:)).am inteles ca daca te masezi pe picioare in fiecare seara cu ce ramane in cana de la cafeaua de dimineata merge(adica cu zatul de cafea).am citit undeva tot pe un forum ca multe femei sunt multumite de remediul asta.

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#326 2008-07-06 16:14:12

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

heimdall a scris:

https://www.montagne-jeunesse-store.com/sess/utn;jsessionid=15486e05cdf1932/shopdata/0037_Montagne+Jeunesse+Body+Range/product_details.shopscript?article=0010_Algae%2B%3D26%2BDead%2BSea%2BSalt%2BCellulite%2BMud%2B%3D28NL-CELL-A1%3D29

nu stiu daca merge link-ul, Cellulite Mud, de la Montagne Jeunesse, e la pliculet

multumesc, am sa-mi iau si eu. eu pana acuma am folosit supliformul. n-am prea vazut rezultate, poate si din cauza faptului ca nu mi-am dat in fiecare seara, iar pe el spune de 2-3 ori pe zi maxim.

#327 2008-07-06 16:31:36

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

eu fol lipogel anticelulitic de la tis farmaceutic, formula imbunatatita.
Complexul bioactiv natural in asociere cu cafeina actioneaza eficient pentru  indepartarea tesutului adipos excedentar (de pe coapse, abdomen, solduri) prin efectul de stimulare a circulatiei sanguine la  nivel local si a metabolismului celular. In acelasi timp, compusii  bioactivi actioneaza  pentru refacerea elasticitatii pielii.

eu sunt multumita. s-au vazut rezultate. plus k lasa o piele asa catifelata...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#328 2008-07-31 16:12:44

ramoni_ca
New member
Inregistrat: 2007-12-11

fetelor mi-am luat un aparat de masai cu inflorosu si mai are si 4 perii pt masaj. e de la ufesa si am dat 45 lei pe el. ce parere aveti, a folosit cineva?

Publicitate

loading...

#329 2008-08-14 18:40:11

anitza
Full member
De la: Brasov la Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-21

pitzipoank a scris:

Complexul bioactiv natural in asociere cu cafeina actioneaza eficient pentru  indepartarea tesutului adipos excedentar (de pe coapse, abdomen, solduri) prin efectul de stimulare a circulatiei sanguine la  nivel local si a metabolismului celular. In acelasi timp, compusii  bioactivi actioneaza  pentru refacerea elasticitatii pielii.

pitzipoank mai folosesti gelul? care-s rezultatele?

#330 2008-08-14 18:43:06

anitza
Full member
De la: Brasov la Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-21

raluca24 a scris:

mi-am luat azi Garnier bodytonic roll-on masaj anticelulita rebela ..am dat 33 de lei din carrefour...m-am dat o singura data acum cateva minute..si e exact cum spune..ca din prima iti lasa pielea mai neteda..mi se pare ca e ok..dupa Vichy de ambele tipuri folosite..si milioane date pe ele big_smile

da, si eu am folosit roll-on-ul acesta si face o piele foarte fina dupa folosire, dar a doua zi n-am vazut nicio schimbare.
Il mai folosesti? eu m-am oprit dupa ce am terminat un tub. daca da, care-s rezultatele.

#331 2008-08-14 19:11:08

pitzipoank
Insomniac member

anitza a scris:

pitzipoank a scris:

pitzipoank mai folosesti gelul? care-s rezultatele?

cat am fost plecata nu am fol..... dar se vad rez.... tre sa te tii....amelioreaza... nu dispare!
ah.... in paralel cu masaju' lu' iubi meu ... big_smile

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-08-14 19:11:49)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#332 2008-08-14 19:14:12

pitzipoank
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

pitzipoank a scris:

cat costa si cam in cat timp se vad rezultatele

km 18 lei o cutie de 400 ml..... km dupa 3 sferturi de cutie....nu am numarat zilele......pur si simplu m-am uitat in oglinda si am vazut dif. si apoi in cutie sa vad cat mai am ,k sa imi mai cump big_smile

#333 2008-08-14 19:21:06

pitzipoank
Insomniac member

am zis mai sus kata, sterge postul 2

#334 2008-08-14 20:01:35

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

a inceput si la mine sa se observe sad
nu atat celulita cat niste vergeturi...uratzele..
imi iau si eu ceva anticelulitic..nu m'am dat in viatza mea..dar...o sa incerc
si'am sa fac exercitii pt picioare..nu shtiu cand..dar ma apuc rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#335 2008-08-27 19:43:40

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

fetele, dupa ce va dati cu Supliform si il lasati sa actioneze trebuie sa clatim ? roll

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#336 2008-08-28 16:41:25

roxanikuta
Hero member

feteleeeeeeeeeeeeeeeeee smile

#337 2008-08-28 16:43:59

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

roxanikuta a scris:

fetele, dupa ce va dati cu Supliform si il lasati sa actioneze trebuie sa clatim ? roll

IN NICI UN CAZ ....

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#338 2008-08-28 16:44:50

roxanikuta
Hero member

SmackDown a scris:

roxanikuta a scris:

IN NICI UN CAZ ....

ok, ca de ieri am inceput si eu sa ma dau big_smile

#339 2008-08-28 16:47:21

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

roxanikuta a scris:

SmackDown a scris:

roxanikuta a scris:

IN NICI UN CAZ ....

ok, ca de ieri am inceput si eu sa ma dau big_smile

o sa-mi iau si eu vreo 2 tuburi k de 1 luna n-am mai luat nimik anticelulitic ..doar aia de fermitate garnier ..
parca as avea cumva pielea de copil de 10 ani .. asa nu m-am mai dat .. dar  de unde .. vergeturile zambesc rotflrotfllol

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#340 2008-08-28 17:02:40

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

am si eu un pic de celulita p picioare si nush ce exercitii ar treb sa fac sa scap de ea.cu creme...nu vreau m'am convins kt is de "bune" tongue

#341 2008-09-06 23:59:30

hanna.anna
New member
Inregistrat: 2007-12-29

Katalyna2311 a scris:

hmmm......de o saptamana si ceva fac si eu sport...dar vreau sa se vada rezultatele mult mai mult decat atat...asa ca aplic si treaba cu infometarea si mult sport.

infometarea nu te va ajuta cu nimic...dimpotriva va duce la o inrautatire a situatiei...cel mai bine este sa vorbesti cu un nutritionist care sa-ti indice o dieta, pe care sa o urmezi o durata cat mai lunga de timp, poate chiar toata viata...asa iti vei pastra o greutate constanta

#342 2008-09-07 00:20:00

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

hanna.anna a scris:

Katalyna2311 a scris:

hmmm......de o saptamana si ceva fac si eu sport...dar vreau sa se vada rezultatele mult mai mult decat atat...asa ca aplic si treaba cu infometarea si mult sport.

infometarea nu te va ajuta cu nimic...dimpotriva va duce la o inrautatire a situatiei...cel mai bine este sa vorbesti cu un nutritionist care sa-ti indice o dieta, pe care sa o urmezi o durata cat mai lunga de timp, poate chiar toata viata...asa iti vei pastra o greutate constanta

infometarea duce la chestii fff grave...cate anorexice mor in spitale,vai d mine...
eu am 1.73 si 53 d kile...si mai vrea sa slabesc putin (burta,coapse)...totusi sunt sub greutatea mea normala...oare imi va da nutritionistu o dieta speciala pt mine sau va zice k nu risca sa ajung si mai slaba? neutral

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.