homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauzele CELULITEI. si remedii, desigur-19

#343 2008-09-07 10:56:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigur

si io tot in aceeasi situatie sunt..
1,65- 49-50 kg, per ansamblu bine dar cum toata viata mea am zis k "io pot sa mananc tot ce vreau" acum m am trezit cu niste celulita pe pulpe... si vesnica mea problema, aripioarele pe care vreau sa le mai reduc..
sa nu mai aiba aspectu' ala "pufos" box
nici nu stiu ce sa mananc....  am lasat-o mai moale cu dulciurile sucurile, beau mai mult apa... dieta nu vreau sa tin k totusi sunt slaba
stiti vreun exercitiu pt colaceii aia?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#344 2008-09-07 12:17:11

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu la 1.64 am 44 de kg smile. dar sunt la cura de ingrasare wink

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#345 2008-09-07 12:47:57

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

eu mi-am luat aparat de vibromasaj si are rezultate bune....pe langa faptul k reduce ceullita iti si modeleaza corpul

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#346 2008-09-07 12:59:04

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

evilpink a scris:

te potri ingrasha...dar greu
stiu k Charlize Theron a povestit cum s-a ingrashat ea pt filmul care i-a adus Oscarul
toata ziua se indopa
uneori simtea k ii vine greatza de la atata mancare,dar baga in ea ca sparta...fast food si etc..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#347 2008-09-07 15:10:16

evilpink
Banat

GreenBubbles a scris:

evilpink a scris:

stiu k Charlize Theron a povestit cum s-a ingrashat ea pt filmul care i-a adus Oscarul
toata ziua se indopa
uneori simtea k ii vine greatza de la atata mancare,dar baga in ea ca sparta...fast food si etc..

da stiu Green! eu sincer cred ca poti sa slabesti mai usor decat sa te ingrasi! si da trebuie sa mananci toata ziua si destul de mult mi-a facut o schema nutritionistul.trebuie sa stau toata ziua cu nasul in farfurie! si din pacate nici nu sunt genul mancacioasa smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#348 2008-09-07 15:11:38

GreenBubbles
Insomniac member

evilpink a scris:

GreenBubbles a scris:

evilpink a scris:

toata ziua se indopa

da stiu Green! eu sincer cred ca poti sa slabesti mai usor decat sa te ingrasi! si da trebuie sa mananci toata ziua si destul de mult mi-a facut o schema nutritionistul.trebuie sa stau toata ziua cu nasul in farfurie! si din pacate nici nu sunt genul mancacioasa smile

pofta vine mancand rotfl
ai grija totusi k dak t ingrasi prea tare...apoi va fi si mai greu sa slabesti la loc,pt k organismul ti se obisnuieste cu mancatul mult si des...

#349 2008-09-07 15:13:32

evilpink
Banat

nu cred ca e cazul de ingrasat prea tare la cat de greu se pune la mine 3-4 kg vreau....incepusem in iarna dieta ca sa zic asa ca aveam mai putin de 44 sad si acum vreau sa o iau d ela capat ca am cam lenevit smile..... in fine oricum la inceput trebuie sa o iei mai incet

puss puss puss

#350 2008-09-08 18:32:09

daria_25
Full member

Azi cosmeticiana mi-a recomandat cremele de la Ardes (mentionez ca nu au ei in salon)..crema extre forte ptr slabire, anticelulita si antivergeturi 3 in 1 non termo (a spus sa ma dau dimineata cu ea), crema Tonifianta (ptr masaj, eu am aparat cu benzi si a spus ca e foarte buna) si crema Maxisudor (foarte buna ptr ca faciliteaza transpiratia si se recomanda inainte de activitatea fizica.)

A folosit cineva? Am vazut site-ul si am vazut ca astea 3 ar fi cam 400 sau 500 lei

#351 2008-09-08 18:45:03

GreenBubbles
Insomniac member

mi-am lua crema anticelulitica si gel anticelulitic pt drenaj de la elmiplant. crema e super,simti k iti ia foc pielea big_smile combinata cu exercitii,precis e buna!

#352 2008-09-08 18:47:43

evilpink
Banat

GreenBubbles a scris:

mi-am lua crema anticelulitica si gel anticelulitic pt drenaj de la elmiplant. crema e super,simti k iti ia foc pielea big_smile combinata cu exercitii,precis e buna!

eu din gamaasta am crema exfolianta pt.dus si super ok tummenupp

puss puss puss

#353 2008-09-08 18:49:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

produsele Ardes am inteles ca sunt bune... nu ma indur sa dau atatia bani parca
Cellulight am avut si eu, e super efectul ala de arsura/ mancarici big_smile dar parca tot batranul Supliform e mai bun

#354 2008-09-08 18:50:11

GreenBubbles
Insomniac member

evilpink a scris:

GreenBubbles a scris:

eu din gamaasta am crema exfolianta pt.dus si super ok tummenupp

eu n-am gasit-o sad
dar cik e super faina,asa am auzit si eu big_smile
cand o gasesc,o iau

#355 2008-09-08 18:52:19

evilpink
Banat

daaa lasa o piele super fina big_smile.si eu am gasit foarte greu sad

puss puss puss

#356 2008-09-08 18:57:46

GreenBubbles
Insomniac member

da? sad
eu gasisem toate celelalte 3 produse...crema,gelul si uleiul...dar asta nu-l aveau niciunde sad
in cel mai rau caz o sa comand unul online

#357 2008-09-08 21:36:29

daria_25
Full member

eu una cred ca am pielea super sensibila, cand am facut anul trecut impachetari,  mi se spargeau vasele de sange...apoi am facut masaj cu elmiplant gama roza si tot asa...nu suport cremele termice, sau acestea care te ard...tre sa folosesc non termo...
am folosit si eu supliform si e foarte bun
La mine pana acum singurele rezultate in privinta celulitei le-am avut cu crema Anesi, 500 gr, 150 lei..dar acum nu mai am si cei de la salon de unde-mi procuram, intre timp au schimbat gama....

#358 2008-09-12 09:59:14

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu am celulita pe picioare si daca strang pielea se vede asa urat.. sad.. mi-e teama ca in timp se va vedea fara sa strang pielea.. nu stiu ce creme sa mai incerc... sport fac dar nu mult si regimul alimentar e mai ok acum decat inainte...cu kg stau ok dar celulita e asa urata..

#359 2008-09-12 10:18:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

of, ioana, nu stiu ce sa zic, si eu la fel, uneori imi vine sa plang cand vad celulita aia
e nevoie de sport MULT, si zilnic, nu stiu nici eu cat de disperata trebuie sa fiu ca sa ma mobilizez odata

#360 2008-09-12 12:42:37

micutza088
Full member
Inregistrat: 2008-07-14

of si eu disper cand o vad, dar incerc acum sa ma duc regulat la masaj macar sa nu se agraveze

#361 2008-09-12 18:29:24

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

cat  dati pe o sedinta la masaj?

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.