|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-110#2072 2009-02-04 10:25:17
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicidaca totul este ok poti naste cu moasa. la noi la spital putine femei nasc natural cu medicul alaturi. medicul vine doar daca apar situatii neprevazute. vine medicul care e de garda. doar ce crezi ca face el si nu face moasa? tipa mai tare "impinge"? incearca sa te imbarbatezi. sper ca eu am reusit macar un pic... pupici! Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #2073 2009-02-04 10:44:09
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicisunt foarte multe femei care nu nasc cu dr lor...ba ca e in concediu, ba nu raspunde la tel sau chiar il are inchis, etc...cel mai probabil vei naste cu medicul de garda da' fii convinsa ca a mai nascut femei si dr respectiv. spor la treaba mami de minuni Offline #2074 2009-02-04 11:32:29
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicinu cred ca tremura cred ca asta e senzatia .o da tare din picioare si de asta eu asa cred Offline #2075 2009-02-04 14:12:24
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicisi la mine facea burt valuri. e normal. Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #2076 2009-02-04 14:56:39
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicivaluri e ok, cu tremuratul nu stiu. dar mai bine sa intrebe medicul, poate merge la gineco-la urgenta sa nu mai plateasca consultatia si sa zica ca vrea sa vada daca este bebe ok, nu va refuza nimeni. sarcina este destul de mare, sa nu presupunem gresit Offline Publicitateloading...
#2077 2009-02-04 22:20:49
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciMersi frumos fetelor ca mi ati raspuns!va pup si multa sanatate! Offline #2078 2009-02-05 14:16:45
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciBuna,fetelor!Sunt putin speriat pentru ca am facut curatenie prin casa azi si m-am ales cu niste dureri de sub buric putin in jos.L-am sunat pe dr si mi-a zis sa iau nospa si sa stau linistita,ca nu crede sa fie nimic rau.El este plecat din tara pana marti.Am luat deja nospa,dar nu pot sa ma linistesc.Sper sa fie bine bb...Voi ati trecut prin ceva asemanator?Adica mici intepaturi imediat sub buric de scurta durata si apoi durere sub buric... Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #2079 2009-02-05 14:50:14
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciRevin la ce am scris mai sus...dupa nospa parca mi-a trecut.Se poate sa simt asa pentru ca creste uterul.Am trecut in saptamana 7 azi si imi doresc sa fie bine bb, vreau sa-l tin in brate... Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #2080 2009-02-05 15:15:02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicidaca nu te lasa cu nospa puneti un supozitor scobutil, uscoosin sau ce ai tu Offline #2081 2009-02-05 17:20:27
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciAm si eu nelamurire referitoare la dublu test: am inteles ca se face intai o ecografie apoi si analiza de sange. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #2082 2009-02-05 19:06:26
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicise poate lua paracetamol sinus in sarcina?..k e racita sora-mea si i-a prescris doctorita antibiotic dar nu vad de ce..pt ca nu e asa grav..nu are febra sau ceva de genul si ne gandeam sa ia paracetamol dak ar fi ok Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #2083 2009-02-05 19:11:04
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicidaca nu e asa grav, ami ine se chinuie cu ceai si lamaie..... e cel mai sigur... una e sa fie un caz grav in care n-ai ce face si accepti un medicament "permis" si alta e sa poti trai si fara el... parerea mea... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #2084 2009-02-05 19:27:45
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciok..multu asa e cel mai bine Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #2085 2009-02-05 20:39:35
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciMultumesc mult pentru raspuns,lauraura.Mi-a trecut de tot durerea, dar mi-e teama sa nu fi patit bb ceva.Si mai am si persoane in jur gen mama si soacra, care imi spun ca nu e bine ce mi s-a intamplat in loc sa ma linisteasca...oofffffffff...imi vine sa plec in lumea larga....Ma plang si eu la voi, ca nu am la cine...pana si sotul m-a certat ca am facut curatenie in casa, stiu ca are dreptate, dar nu de asta aveam nevoie...Va pup si va urez o seara placuta si sa va simtiti bine... Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #2086 2009-02-05 20:55:13
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
eu am facut cu o zi inainte eco apoi a doua zi dimineata am facut analiza de sange..dar eu am facut triplu test..cred ca si la dublu test este tot la fel Offline #2087 2009-02-05 21:00:37
incearca s stai potolita in primul trimestru de sarcina si nu numai , e mai bine asa Offline #2088 2009-02-05 21:02:37
Multumesc mult, Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #2089 2009-02-06 10:48:33
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciJuli tu ai 11 saptamani si ti-a dat safaci dublu test? Ca si eu tot 11 saptamani am si pe 10 feb ma duk iar la control cand as avea 12 sapt ...Pana la ce saptamana se face acest test? Robert-Andrei -Minunea care ne-a schimbat viata! Offline #2090 2009-02-06 11:16:25
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciEu stiu ca pana in saptamana 14. Intai sa fac programarea, ca nu ma programeaza imediat, cred. Eu am 11 saptamani si o zi. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|