|
Nu esti logat.
Ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????#1 2008-04-02 16:24:19
ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????Buna! Am 16 ani si de 2 ani ma confrunt cu aceasta accnee insuportabila..knd mi-au aparut cosuri au fost pe frunte..am folosit zynerit, cutaden, skinoren diferite masti de la herbagen..geluri pt curatarea tenului..am fost si la cosmetica..am scapat de cosurile dupa frunte, dar de cateva luni mi-au aparut multe cosuri pe obraji..am continuat sa am grija de tenul meu, dar degeaba..am fost si la dermatolog dar mi-a recomandat ce folosisem deja..skinoren si zynerit..am fost la un medic endocrinolog si in urma analizelor efectuate mi-au spus k am pe ovare foarte multe chisturi mici - de aici si problema mea legata de accnee - ..mi-a recomandat anticonceptionalele YASMIN..Sunt la a doua folie..intr-adevar k nu-mi mai apar asa multe cosuri..dar obrajii nush din ce cauza sunt foarte afectati..pur si simplu ma dor si ma ustura obrajii..nu stiu ce sa mai fac..arata foarte urat..obrajii sunt in permanenta rosii..numai suport..X(..mama mi-a facut o gramada de masti naturiste..dar numai dau niciun rezultat!!!!!..va rog frumos..daca aveti idee de vreun remediu va rog sa imi raspundeti..!!! va implorrr..!!! multumesc! Ultima oara a fost editat de puff (2008-04-02 16:27:07) You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #2 2008-04-02 16:37:39
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????aceste probleme nu dispar intr-o luna,mai ai rabadre si daca in 3 luni nu se vad rezulate de la yasmin at mergi din nou la amedic...si opetz sa lasi mastile un pic deoparte,sa respire tenul. Offline #3 2008-04-02 17:26:47
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????Eu inainte ma dadeau cu ulei de vitamina A de la farmacie , este foarte bun . Intreaba`ti medicul , poate poti folosi Ultima oara a fost editat de nikolly (2008-04-02 17:31:14) Offline #4 2008-04-04 20:55:53
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????stiu ca nu dispar foarte repede..da am avut mereu grija de tenul meu..si nu stiu de ce am ajuns sa am aceste problema....am observat ca nu imi mai apar cosuri..doar k iritatiile din obraji nu vor sa treaca......nu stiu ce sa mai fac.... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #5 2008-04-05 10:29:00
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????Trebuie sa ai putina grija si la ce mananci (dulciuri, grasimi,..). Stai linistita. O sa iti treaca aceasta problema o data cu varsta. Cat despre AC - mai asteapta putin. O sa apara si rezultatele. Crema hidratanta folosesti ? Fa o pauza la masti. Esti mult prea mica ptr atatea tratamente ptr ten. Cred ca problema e mai degraba din interior decat la exterior (la nivelul tenului). Mai mergi la cosmetica pentru o eventuala curatare..si nu mai pune mana pe fata..si stai cu parul prins sa nu iti atinga pometii. Succes. Sa ne tii la curent ! Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-05 13:57:20
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????la cosmetica m-am tot dus...dulciuri nu prea mananc..folosesc si crema hidratanta....totusi problema mea..ramane aceeasi..iritatiile de pe obraji..care dor.... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #7 2008-04-05 13:59:40
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????Of..imi pare rau ..chiar nu stiu ce sa iti mai zic.. mai incearca si alt dermatolog.. mai vezi o a 2a parere.. Stiu ca problema ta e dureroasa (si nu doar fizic).. Offline #8 2008-04-05 14:37:10
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????m-am dus la diferiti dermatologi..si unii mi-au recomandat aceleasi tratamente..skinoren si zynerit..iar altul m-a trimis la Parhon..unde ti-am zis k mi-am facut analizele....stii cumva daca crema aceea NEW TODAY de la Velform cu extract de melc..:-@..face ceva pt problema mea..?am auzit ca este foarte buna pt pete si iritatii..exact ce am eu..mi-am comandat crema si intr-o sapt trebuie sa ajunga..sper sa fie de folos.... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #9 2008-04-05 14:51:09
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????daca ai comandat-o ai ocazia sa o incerci..am vazut si eu la tv. Am avut si eu colege care s-au confruntat cu problema ta. si cu timpul s-a rezolvat totul. ele au mers la cosmetica si faceau o curatare. Esti la pubertate (spuneai ca ai 16 ani), asa ca nu e atat de ingrijorator sa ai acnee, o sa treaca ! Iei in continuare AC, da ? sa nu le intrerupi pana nu discuti cu doctorul care ti le-a prescris. Offline #10 2008-04-05 15:04:08
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????da iau in continuare yasmin..nu am de ce sa le intrerup....si eu merg la cosmetica..dar luna aceasta nu ma duc ca mi-e frica sa mai umblu pe fata..si cand ma dau cu crema doare..asa ca..chiar vreau sa vad daca da rezultate crema aceea..si sper nu e doar de reclama crema..si acele rezultate care le arata ei..sa fie poze modificate prin photoshop.... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #11 2008-04-05 15:35:44
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????succes ! ne spui si noua Offline #12 2008-04-06 15:15:45
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????incep sa-mi revin cat de cat pe obraji....am facut infuzie cu ceai de musetel, galbenele si sunatoare..si apoi mi-am pus miere pe zona afectata..iritatiile s-au mai dus..in 2 zile..mi-am mai revenit.... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #13 2008-04-06 16:26:12
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????am auzit ca si crema cu extract de galbenele e foarte buna. si sora mea s-a confruntat cu o acnee destul de urata la pubertate si acum, la 26 de ani, mai are unele urme. si se da cu crema din-asta, cu extract de galbenele. si e naturista, deci rau are ce sa-ti faca. Ultima oara a fost editat de camysh (2008-04-06 16:28:51) Offline #14 2008-04-06 16:36:57
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????da..cosuri nu mi-au mai aparut..doar k din cauza unei creme au aparut iritatiile pe obraji.. Ultima oara a fost editat de puff (2008-04-06 16:38:59) You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #15 2008-04-06 16:53:53
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????a incercat cineva crema NEW TODAY de la Velform?? ca eu am comandat-o si intr-o saptamana trebuie sa ajunga..dar vreau pareri in legatura cu crema.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #16 2008-04-06 23:17:57
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????buna. am si eu o mica problema. de ceva timp..ani chiar, am cosuri pe umeri, omoplati ..si spate in general....m-am saturat! nu pot purta o bluza decoltata nu pot purta un maieu ca se evde ingrozitor. si mai mult cand sunt doar cu iubitul meu ma simt aiurea...bine el nu mi-a zis niciodata nik dar nu ma simt eu in largul meu. am crezut in prima faza ca e de la pubertate....am trecut si peste aceasta etapa..si nik....am inceput sa iau anticonceptionale....pana si dr ginecologa mi-a spus ca mi se vor curata toate impuritatile dupa piele de la ele...dar nik...ce as putea face?va multumesc frumos Offline #17 2008-04-06 23:22:35
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????de cat timple iei? daca motivul principal pt care iei anticonceptionalele sunt cosurile atunci mergi la medic sa ti le schimbe...si mai bine la un medic de planning decat la un ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-04-07 14:27:53
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????[b]Va recomand un produs care o sa va scape instantaneu de acnee Offline #19 2008-04-07 14:29:16
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????
ai ban 2 zile! mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|