|
Nu esti logat.
Din nou...CANCER!-46#856 2009-02-24 15:08:28
Re: Din nou...CANCER!ma infior ,si plang de fiecare data cand anung la acest topic.acum insa am plans de bucurie! Offline #857 2009-02-24 16:23:41
Re: Din nou...CANCER!Am luptat cu mine sa nu mai intru asa de des ... poate va plictisesc ... poate sunt prea lungi povestioarele mele ... de citeva zile sunt acasa cu sotul meu si bineinteles cu pisicutele mele dulci ... sunt ale fetei mele dar acum sunt proprietatea mea ... nu va v a veni sa credeti dar am o pisicuta care sta numai cu mine ... cum ma asez vine pe mine ... cind sunt trista uneori ma linge pe mina ... daca stau prea mult la calculator se suie pe tastatura iar daca il bat pe motan care este mult mai mic ma musca ... fac o terapie ... nu nu am luat o rasna ... cine iubeste animalutele stie... /// miine nu mai pot sa stau mult la calculator ... imi astept fata si mi fac bagajelul sa merg la ... statiune... la spital ... perfuzii si inainte analize ... dar nu vreau sa ma pling ... va multumesc tuturor ... sanatate si bucurati va de orice ... /// nu pot sa nu va spun o poveste... titrul ei O musca !...Ce importanta poate avea ,pentru om , o musca?... Niciuna , am fi inclinati sa raspundem !Dar oare, pentru noi toti oamenii , sa fie la fel?... Separe ca pentru unii dintre noi , importanta ei este foarte mare...Incercati intr o zi , atunci cand s ar intimpla ca o musca sa se aseze pe fata dumneavoastra sa o lasati cateva clipe sa se plimbe in voie pe obraz, pe frunte...Veti constata indata , cat de neplacut este. Aceasta mica insecta va poate enerva la culme , va poate face sa va manifestati in fel si chir furia , aproape va poate scoate din minti...Nu am dorinte , imi marturisea prietenul meu Stavros.[ a fost paralizat ]Nu ma plang pentru situatia in care ma gasesc .O indur cu perseverenta .Cred in Dumnezeu .Cateodata insa , omul cel trupesc se trezeste inlauntrul meu si imi vin tot felul de dorinte omenesti. Cam ce fel de dorinte ? l-am intrebat. Ma asteptam sa spuna ca si ar dori cine stie ce lucru placut; sa poata dansa , sa poata dansa , sa poata inota sau alerga , ori altele . Dar nu. Mi a raspuns ; uite , de exemplu , sa mi pot si eu ridica mana , ca sa alung o musca , ce nu ar inceta sa se plimbe pe obrazul meu. Cata fericire simte cineva care poate sa faca macar si aceasta simpla miscare , dupa ani de paralizie totala . DIN PACATE , OAMENII SANATOSI NU POT SA -SI DEA SEAMA CU ADEVARAT CE FERICIRE ESTE SA TE POTI MISCA LIBER ... tuturor am transcris aceasta povestioara pag. 102 si 103 din SINTUL NECTARIE TAUMATURGUL... A fost o mica povestioara din viata unui om bolnav de tetraparalizie vindecat cu ajutorul sf N ectarie si a puterilor ceresti . A trecut la cele vesnice pe 2011996. la 73 ani . in anul 1941 , a fost ranit intrun accident aviatic [avea 18 ani ] ... cumparati va cartea aceasta ... veti citi multe minuni ale sf. NECTARIE IZBAVITOR DE CANCER. ... DECI VA TRANSMIT SANATATE SI MII DE MULTUMIRI TUTUROR ... SANATATEA SA V O PASTRATI , ESTE CEA MAI MARE BOGATIE DATA DE DUMNEZEU ... Offline #858 2009-02-24 16:30:57
Re: Din nou...CANCER!Armand , sanatate si ginduri bune !ma bucur mult pentru tine si nu vreau sa te plictisesc ! ... si eu sper sa aflu lucruri bune... intii analizele ... apoi controalele necesare pentru a putea pune perfuziile ... 3 zile ... prima este asa ... de lunga .. pun 3 perfuzii la rind ... dar multumesc lui Dumnezeu ca le pot primi , ca le pot pune , ca am aprobarea mabtherei... tutror si sotiei si piticilor tai si parintilor si socrilor ... rudelor ce te ajuta ... sanatate si putere sa te sprijine refacere... grabnica refacere... sa fii luptator . sa ai un inger pazitor puternic ... roaga l sa te ajute ... Offline #859 2009-02-24 19:38:04
Re: Din nou...CANCER!iris,iti urez si tie numai bine....sanatate si putere...si asteptam vesti si de la tine...vesti bune VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #860 2009-02-25 16:57:28
Re: Din nou...CANCER!Buna ! voi incepe cu daria _25 . imi pare sincer rau de prietenul tau. Dumnezeu sa l odihneasca in pace . Tu sa dai 40 de sfinte liturghii pentru el [ sa te le dai de duminica ca apoi incepe postul ... dai 1kg. de zahar , 1kg de apracas , o piine , luminari daca poti dai 40 dar pe rind cind mai treci pe la biserica si ii dai lui scriind pentru sufletul lui... cum il chema , 40 sfinte liturghii/ poti da la o manastire daca nu intereseaza te si tu Offline Publicitateloading...
#861 2009-02-25 20:28:23
Re: Din nou...CANCER!multumesc Iris...sper sa fii bine...maine il inmormantez...nu as fi crezut ! asta e viata. Offline #862 2009-02-25 22:21:52
Re: Din nou...CANCER!Iris, armand, va doresc sanatate si toate cele bune..sa aveti putere sa luptati cu aceasta boala Offline #863 2009-02-26 01:52:22
Re: Din nou...CANCER!daria dai o singura data un biletel pe care scrii 40sfinte liturgii pentru persoana decedata... dai ce ti am spus odata si 40 de luminari sa fie pt fiecare slujba . sa dai tamiie cit poti un pliculet 5 sau cum poti tu deci biletul , banii cam20ron maxim nu stiu intrebi , luminari tamiie , dai si ce ti am spus eu ca e pomana pt el . te rogi si tu asa cum stii tu in timpul acesta ca 40 de zile se vor face pomeniri de unde esti tu Offline #864 2009-02-26 13:06:14
Re: Din nou...CANCER!ce-o mai fi cu armand ..? baby Dragos Offline #865 2009-02-26 13:07:44
Re: Din nou...CANCER!o fi acasa...zicea ca miercuri(adica ieri)poate ii da drumul.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #866 2009-02-26 15:05:16
Re: Din nou...CANCER!Offf Daria, Dumnezeu sa-l ierte pe prietenul tau! Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #867 2009-02-26 16:11:38
Re: Din nou...CANCER!Armand, sper ca iti merge mai bine. Iti doresc sanatate. Nu uita ca esti puternic si prin ajutorul bunului Dumnezeu vei reusi sa invingi boala si sa fi multi, multi ani de-acum inainte alaturi de fetitele tale dulci si de sotia ta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #868 2009-02-27 16:29:44
Re: Din nou...CANCER!De ieri sunt acasa.....m-am trezit azi in paradis..... Offline #869 2009-02-27 16:34:13
Re: Din nou...CANCER!Armand ma bucur nespus ca ai ajuns acasa, sa te bucuri din plin de familie! Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #870 2009-02-27 17:38:05
Re: Din nou...CANCER!armand ma bucur ca esti ok...si ai incredere in continuare ca va fi bine baby Dragos Offline #871 2009-02-27 17:39:10
Re: Din nou...CANCER!Armand,ce vesti bune...ca esti bine,ca esti acasa,ce mai...e de bine! VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #872 2009-02-27 17:55:22
Re: Din nou...CANCER!dumnezeu nu doarme...roaga-te sfantului nectarie,ai sa vezi cat de mult te poate ajuta... Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #873 2009-03-01 22:32:29
Re: Din nou...CANCER!Mii de ganduri imi trec prin minte.....legate de viata, de sensul ei, de atat de multe lucruri ca ma coplesesc. Offline #874 2009-03-02 17:26:02
Re: Din nou...CANCER!Armand,sa nu spui tocmai acum ca ai obosit...nu ai voie...gandeste-te ca D-zeu deja ti-a dat timp,timp sa-ti pui ordine in ganduri,in viata ta si a altora...faptul ca esti aici si ne impartasesti experienta prin care treci,ca ai devenit mai bun si ca ai atatia prieteni...asta poate fi de la D-zeu...si el nu te-a lasat si nu te lasa. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|