|
Nu esti logat.
Din nou...CANCER!-76#1426 2009-09-11 22:50:52
Re: Din nou...CANCER!Sa-ti dea Dumnezeu putere in continuare...Desi e usor sa dai sfaturi din afara ca stiu ca ti-e ffff greu nu trebuie sa te dai batut trebuie sa mai existe o speranta!Din tot sufletul sper sa-ti dea Dzeu forta sa lupti in continuare Dance like nobody is watchin.... Offline #1427 2009-09-11 23:35:34
Re: Din nou...CANCER!Armand, desi nu mai prea scriu pe forum, iti citesc gindurile de aici cit de des pot si sint cu sufletul intreg alaturi de tine. Si ai sa vezi ca gindurile noastre, ale tuturor, se vor intilni undeva pe drumul spre viena si iti vor da plusul de putere si incredere de care duci lipsa acum... Offline #1428 2009-09-11 23:36:06
Re: Din nou...CANCER!Trebuie a lupti in continuare prietene drag, stiu ca e foarte, foarte greu...dar sa faci asta pentru fetitele tale...au mare nevoie de tine..nu-ti lua tu singur ultima sansa ! Multa sanatate iti doresc, sa fii puternic si te asteptam cu vesti... Offline #1429 2009-09-12 13:38:07
Re: Din nou...CANCER!Armand , lupta , lupta si trage de tine ca sa poti sa lupti cu toate puterile ... te rog sa te autosugestionezi ... trebuie sa lupt pentru mine si tineretea mea .. in plus pentru minunile acelea scumpe -puii de om pe care i ati crescut si au nevoie de tati lor ...spune mereu ,, DOAMNE EU II IERT PE TOTI , POATE AM GRESIT FARA VOIE SAU CU VOIE SI TE ROG AJUTA MA SA RESPIR IAR CEI RAU IN INTERIORUL MEU OPRESTE TU CA PE TINE DOAMNE TE ASCULTA SI MUNTELE SI MAREA ,, Armand , sa nu dai inapoi .. nu cadea psihic ca asa se procedeaza intii se distruge ce i divin in fiinta ta apoi sa stii ca pot intra multe boli si ispite ... nu ...nu lasa sa ti macine interiorul aceasta boala , : ca esti motivat si cere lui Dumnezeu ce i mai bun pentru tine .. te rog Doamne ajuta ma si da mi zile ! Ultima oara a fost editat de iris.23.07. (2009-09-12 15:52:30) Offline #1430 2009-09-14 13:45:51
Re: Din nou...CANCER!...Armand te asteptam sa revii cu vesti...cat mai bune am dori, ai grija de tine si incearca sa-ti pastrezi echilibrul..nu renunta, mai sunt sanse. Offline Publicitateloading...
#1431 2009-09-14 14:15:33
Re: Din nou...CANCER!armand :sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine,si nu uita EL e langa tine... Ultima oara a fost editat de livya (2009-09-14 14:17:28) Offline #1432 2009-09-16 21:50:09
Re: Din nou...CANCER!Ce mai faci Armand? Offline #1433 2009-09-17 00:37:47
Re: Din nou...CANCER!nu am vesti bune...timpul vestilor bune a trecut.....la viena am trimis mostrele de ganglioni sa vada daca e acelasi diagnostic ca la barcelona......sapt viitoare ar trebui sa ma cheme. Offline #1434 2009-09-17 00:42:15
Re: Din nou...CANCER!Armand dar de aici din Romania nu-ti pot gasi un donator? noi putem face cava pt tine in sensul asta? Offline #1435 2009-09-17 09:00:30
Re: Din nou...CANCER!Nici nu mai stiu ce sa zic...chiar e tare greu...Te Rog Pe Tine Doamne sa faci o minune... Offline #1436 2009-09-17 09:04:51
Re: Din nou...CANCER!am facut o data la 3 saptamani o substanta, ciclofosfamida.....dar este ceva f slab. Cei din viena mi-au spus ca daca transplantul de la donator nu e posibil(sper ca se refereau doar la lipsa lui), atunci imi fac un tratament puternic care sa imi imbunatateasca calitatea vietii si sa o prelungeasca.....deci se poate si altceva decat ce fac in spania. Offline #1437 2009-09-17 09:56:59
Re: Din nou...CANCER!of armand, si eu asteptam vesti bune. hai sa vedem ce fac exact cei din viena. poate o fi un rezultat pozitiv. Offline #1438 2009-09-17 16:18:10
Re: Din nou...CANCER!
se poate merge la spital sa iti ia niste sange sa te inscrii in baza de donatori. Offline #1439 2009-09-17 16:52:39
Re: Din nou...CANCER!Of ! ... cuvintele nu redau adevarata valoare ... spui ,, ... in ce sa sper ...? ,, ... asta a ramas , Armand , minunea si voia lui Dumnezeu ! ... spera ... puneti sperantele ca el sa faca o minune cu tine ... ceea ce ti au facut este similar cu endoxal facut in Romania ... dar asa decit sa te tina sa nu avanseze boala ... sa dea Dumnezeu sa ti gaseasca rezolvarea medicii de la Viena ... poate intre timp iti gaseste donator ... altceva nu are sens sa ti mai scriu ... si totusi ... fi increzator ! ... nu cadea psihic ... nu fi trist si nu lasa deznadejdea sa intre sa se cuibareasca in sufletul tau tinar ... esti tinar si lupta ... ti am spus mereu ,, trebuie ! ,, Cunosc o asteptare de acest gen dar pe a mea .. a ta este mai groaznica ... spune mi ai facut un control pulmonar ... nu sta sa colecteze lichid ... nu ceda , cere ajutor nasului tau ... macar antibiotic si eliminarea lichidului .... nu lasa sa si faca de cap aceasta boala ... sa te rogi ...mereu ! Eu iti doresc putere si multa sanatate ... insanatosire grabnica ! ... si eu te astept sa scrii ceva care sa fie in favoarea ta ... de bine ! pe curind! Offline #1440 2009-09-17 19:02:30
Re: Din nou...CANCER!Cu totii speram sa te faci bine Armand, de fapt pe toti cei bolnavi. Trebuie sa multumim zilnic Domnului ca suntem sanatosi, sa pretuim mai mult viata, sa nu mai fim atat de preocupati de atatea lucruri lipsite de sens...pacat ca doar asa ne dam seama ce e cu adevarat important. Offline #1441 2009-09-17 19:06:00
Re: Din nou...CANCER!
si daca te inscrii in baza de donatori si esti compatibil poti dona maduva? de la noi din Romania...asta ma intereseaza. Offline #1442 2009-09-17 21:46:07
Re: Din nou...CANCER!iris, ti-am raspuns pe mail, abia azi am verificat adresa Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1443 2009-09-17 23:35:39
Re: Din nou...CANCER!Te rog incearca si aici - metropolitan florence nightingale hospital , Istambul ,Turcia - . este un spital unde prietena mea ( care are leucemie ) a facut mai multe serii de chimioterapie iar , de un an , boala a intrat in remisie . Sunt doctori extraordinari . Chiar peste cateva zile pleaca acolo pentu analize . Sa va spun ca doctorii de la Floreasca si Militatar o tratau de spondiloza cervicala , cu fizioterapie si masaj iar dupa doua luni si-a facut si analizele la sange , ca se simtea obosita , nu putea manca , slabise 4 kg si pentru ca analizele nu erau bune ,medicul a trimis-o sa le repete la fundeni . Cand s-a dus dupa rezultat ,doctora de acolo i-a spus " ai leucemie, azi e vineri , vi luni sa incepi chimioterapia altfel in doua saptamani mori" . Cred ca in tara nu avea nici o sansa , pentru ca aici nu avem camere sterile pentru cei care fac chimioterapie . Mai incearca si in Israel ,dar acolo nu stiu cum se numeste spitalul . Iti tinem pumnii ! Bafta multa ! Terbuie sa reusesti ! Offline #1444 2009-09-18 15:21:10
Re: Din nou...CANCER!Doamne Ajuta ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|