|
Nu esti logat.
HPV-45#837 2009-03-07 23:40:45
Re: HPVcu placere! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #838 2009-03-08 09:12:28
Re: HPV
Madam parerea mea este sa mergi la un alt medic. Aceasta doctorita mi se pare foarte superficiala. Un medic profesionist, nu da tratament nici macar pentru o banala candidoza fara o analiza de secretie, dar mai ales pentru suspiciune de HPV. Ma ingrozeste faptul ca ti-a spus ca poti avea cancer de col ... sincer. Fara un tipaj HPV ca sa vezi ce tulpini ai si fara un papanicolau cum poate sa spuna ca esti suspecta de cancer??? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #839 2009-03-08 11:08:20
Re: HPV
1. greu catre imposibil de presupus ca poti avea intravaginal papiloame si sa fi luat virusul pe alta cale decit cea sexuala...asadar, mai degraba raspunsul e nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #840 2009-03-09 15:46:05
Re: HPVsaru'mana mult de tot...voi incerca sa gasesc cabinetul dr assani mirela caci am vazut aici pe site k au recomandat-o cateva fete asa ca....nu strica sa incerc....sa vad dansa cum e...pt moment sper k e totul bine in afara de faptul k azi-dimineatza alertata de niste postari de pe forum,cred k am si in anus....inauntru...e nasol...situatia asta chiar imi scapa de sub control...prietenului meu cred k i-au aparut si pe gingii insa nu sunem siguri dak e tot de la asta....!!! Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #841 2009-03-09 17:36:40
Re: HPVnumai anumite tulpini apar si pe gingii, in gat.si asta daca ati facut oral.ceea ce presupun ca ati facut. iar faza cu anusu vezi ca si eu banuiesc asta la mine. e cam urata treaba cu anusul.pt ca hai pt cancerul de col poti sa faci analize, faci pap-ul periodic si afli ,esti in alerta daca apare ceva suspect.dar pt anus habar nu am ce putem face ca sa vedem daca ne indreptam spre cancer.life is great isn't it? Offline Publicitateloading...
#842 2009-03-09 17:39:08
Re: HPVda complez...suntem cele mai tari...cica sexu aduce placere...aduce!dar si knd il faci cu cn nu trebuie....vai de viata noastra. Si tu ce ai de gand sa faci?!nu te duci nicaieri?!?!de ce stai asa?!?!!? Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #843 2009-03-09 17:42:18
Re: HPVdaca nu scriu pe forum detaliu cu detaliu ce fac asta nu inseamna ca stau degeaba ce sa fac si eu le iau pe rand. ca ma tot duc la doctori din octombrie... Offline #844 2009-03-09 18:07:36
Re: HPVsi pana acum cum a evoluat?ai gasit ceva rezultate?merge spre bine? Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #845 2009-03-09 18:30:09
Re: HPVhabar nu am.am doar un pap bun,in rest nu stiu cum si ce va fi... Offline #846 2009-03-09 18:33:24
Re: HPVof pai ce sa iti zic...multa sanatate si succes....si negii in timpul asta nu au disparut? Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #847 2009-03-09 22:19:40
Re: HPVau disparut unii dar au aparut altii Offline #848 2009-03-10 13:41:41
Re: HPVpoi probabil k intai trebuie sa scapi de aia din interior si sa te tratezi in acelasi timp si pe aia din afara k sa nu mai aiba de unde sa se intinda...zic si eu:P Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #849 2009-03-10 23:17:41
Re: HPVda asa m-am gandit si eu.maine merg la doc.sper sa fie bine.tu cum mai esti? Offline #850 2009-03-11 15:24:20
Re: HPVeu am fost ieri la dr assani(vazussem k cineva a scris despre ea pe forum)-nimic in teresant...a zis k trebuia sa iau si niste imunizante(total de acord cu ea!) si ca sa nu ma cauterizez k sunt prea multe, sa ma duc la ea sa ma dea cu o salutie inauntru. Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #851 2009-03-11 16:47:09
Re: HPVda am fost si eu astazi la doamna badea. m-a trimis la cantacuzino pt analize de secretie.sper sa nu ma trateze cei de acolo ca pe o carpa. chiar am fost avertizata sa am nervii de otel.sper sa nu fie asa. tipajul hpv o sa il fac miercurea viitoare.in functie de rezultat urmeaza tratamentul.in rest...maine dimineatza incerc la cantacuzino si de asemenea imi mai fac niste analize de sange in special cele pt hiv, hepatite , sifilis etc Offline #852 2009-03-12 14:40:19
Re: HPVcomplez,multa bafta si nervi de otel in continuare! Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #853 2009-03-12 16:19:52
Re: HPVsa fie, multumesc la fel! Offline #854 2009-03-12 21:32:20
Re: HPVbai maine aflu rezultatele la hiv si toate cele. please wish me luck pt ca deja o iau razna pe aici prin casa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|