|
Nu esti logat.
HPV-53#989 2009-05-14 20:42:48
Re: HPVGata fetelor... astazi am fost la doctor, am fost la primul la care am putut sa ma duc fara programare cu 2 saptamani inainte (la dr Ancar Benedict, de la Medsana, stiti ceva de el?) si a zis ca in primul rand trebuie sa ma linistesc, ca degeaba ma consulta acum, ca trebuie sa imi faca papanicolau, tipajul HPV, si sa merg la o colposcopie si la o vulvoscopie. Nu stiu de ce nu mi-a facut el colposcopia si vulvoscopia, dar in fine... ideea e ca maine ma duc sa imi fac testul HPV si papanicolau... Ma simt mai bine acum... macar simt ca fac ceva pt mine si nu stau asa degeaba. Pt colposcopie si vulvoscopie o sa ma programez abia in jur de 1 iunie. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #990 2009-05-14 21:12:25
Re: HPVAm si eu o intrebare... este posibil ca HPV sa nu iasa la papanicolau? de cate ori mi-am facut testul, nu mi-a iesit(nu stiu daca neaparat la papanicolau... la examenu de secretie in general). Insa recent am fost la un dermato-venerolog si consultandu-ma, mi-a spus ca simte niste vegetatii in interior... . Dupa ce mi-am facut analiza de secretie pentru a nush cata oara, iar nu mi-a iesit nimic. Eu ce sa mai cred? Ultima oara a fost editat de ButterfliesInMyStomach (2009-05-14 21:14:23) Signs of hope... Offline #991 2009-05-15 00:06:00
Re: HPVla pap sau la analiza de secretie nu iese HPV Offline #992 2009-05-15 17:31:11
Re: HPVam fost astazi si mi-am facut un test pap si hpv - pcr. Abia astept sa primesc rezultatele... Mai am si eu o intrebare... daca prietenul meu a avut hpv si sa zicem ca s-a tratat si si-a crescut imunitatea, a eliminat virusul, iar apoi a avut contacte sexuale cu tipa asta care stie sigur ca are hpv, are sanse sa il fi luat inapoi, sau organismul isi dezvolta anticorpi anti-hpv? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #993 2009-05-15 17:58:49
Re: HPVImi imaginez ca o data ce ai intrat in contact cu virusul il iei si el..Imunitatea il poate combate dar nu cred ca poate sa protejeze oraganismul de o alta infectare. We Have To Be Strong !!! Offline Publicitateloading...
#994 2009-05-15 18:01:58
Re: HPVce este hpv-pcr? ce tip de analiza? Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2009-05-15 18:06:42) Offline #995 2009-05-15 18:16:15
Re: HPVHPV - PCR inseamna HPV - Polymerase Chain Reaction, adica ia un fragment de ADN si il multiplica ca sa vada exact cu ce fel de virus are de a face. Am fost la Medsana Cotroceni, m-a costat 430 RON, fara reducere, dar pt ca sunt studenta am primit reducere de 10%. Ultima oara a fost editat de Aryanne (2009-05-15 18:24:37) A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #997 2009-05-16 00:02:16
Re: HPVpff, am terminat de citit toate cele 34 de pagini, m-am mai lamurit oleaca, dar tot mai am cateva intrebari. Pe scurt, am niste broboane pe labie, in interior, iar la examenul de azi doctorita a zis ca e vorba de HPV. Eu le zic broboane, dar vad ca se folosesc diverse denumiri: condiloame, negi, veruci, papiloame. Nu stiu care e cea mai potrivita, cert e ca nu sunt mari, ca negii. Aproape ca nici nu se vad cu ochiul liber, mai mult la pipait. SI sper eu sa fie doar la exterior, doctorita nu a zis nimic de interior, dar acum imi pare rau ca n-am insistat sa se uite cu atentie. Ultima oara a fost editat de michidoo (2009-05-16 00:20:04) Offline #998 2009-05-16 00:27:03
Re: HPVin primul rand eu as cere si parerea unui dermato-venerolog sa ma asigur ca acelea sunt intradevar condiloame Offline #999 2009-05-16 01:21:56
Re: HPVhmm, atunci ma duc la dermatologie si poate impusc 2 iepuri deodata (am si un punct de infectie undeva spre intrarea in vagin, dar pe vulva, iar ginecoloaga a zis ca e mai degraba chestiune de rezolvat la dermatologie). Offline #1000 2009-05-16 01:24:31
Re: HPVasa zic si eu michidoo Offline #1001 2009-05-16 12:32:48
Re: HPVmichidoo isoprinosinele se administreaza in functie de greutate si alte chestii.nu lua de capu tau.eu una prefer sa nu ma joc cu medicamentele indiferent de ce fel sunt. repet eu am 4 tulpini high risk dar pana acum am avut doar condiloame, rana nu am ci doar o inflamatie de la candida deci nu e o regula cu tulpinile care dau sau nu condiloame. dupa ce faci genotiparea si vorbesti cu un medic zic sa iti faci planurile. eu am ajuns in etapa in care ma duc la homeopat ca sa imi cresc imunitatea. la doamna rd badea am ajuns si eu si iti zic sa incerci sa ajungi si tu pt orice fel de consultatie ca apoi sa intri pe fir cum trebuie cu dansa. Offline #1002 2009-05-16 13:09:35
Re: HPVcomplez, in primul rand vreau sa-ti spun ca ti-am citit povestea, imi pare foarte rau ca au iesit tulpinile cu risc crescut. Pana sa ai rezultatele analizelor, eram convinsa ca ai de luptat doar cu condiloamele. Oricum, mi-e clar ca trebuie sa fac si eu genotiparea, asa ca am programare luni la prima ora si mi s-a spus ca in functie de rezultat imi fac si programare la dr badea. Offline #1003 2009-05-16 14:51:35
Re: HPVMichidoo, mi-am facut eu testul pt hpv ieri(la medsana) si mi s-a spus ca rezultatele o sa vina in 2 - 3 saptamani.Presupun ca asa e peste tot. Si apropos de dr Tarlea, am si eu o programare la ea pt colposcopie si vulvoscopie. Poti sa imi zici cateva cuvinte despre ea? Cum e ca si doctor, ca si femeie, etc? Nu inteleg de ce nu a putut dr Ancar (medicul meu) sa faca colposcopia si m-a trimis la ea... A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1004 2009-05-16 16:08:43
Re: HPVmichidoo eu am terminat cu investigatiile de inceput; urmeaza doar verificarea periodica altceva nu mai am ce sa fac. am terminat a doua cura cu isoprinosine iar condiloamele au disparut dupa cele 3 saptamani de wartec. eu nu scap de candida si inca sunt sub tratament cu tergynan si de asemenea tratamentul homepat tot pt candida. ma duc la control in iunie sa vedem cum mai e inflamatia aia si daca nu trece candida sa fac iar o secretie si ce va mai fi nevoie. parere despre tratamentele pe care le-ai inceput e ca bagi cam multe o data chiar daca sunt naturiste. aldara nu se gaseste in romania dar voi cumpara cand voi ajunge in olanda adica prin august-septembrie. sa-ti faci si pap o data cu genotiparea ca eu asa am vazut ca am asc-us -ul ala .... Ultima oara a fost editat de complez (2009-05-16 16:09:43) Offline #1005 2009-05-16 17:33:43
Re: HPVAryanne, am fost de 2 ori la dna dr Tarlea. Prima data mi s-a parut mai ok decat restul doctorilor la care am fost , i-am pus cateva intrebari, mi-a raspuns la toate, insa cred ca am enervat-o cand insistam pe anumite chestii (deh, piticii mei). Am facut colposcopie la ea, si un control general, si mi s-a parut ok, mai ales ca faceam pentru prima data colposcopia. Are mana destul de usoara si a contat pentru mine pentru ca era practic al doilea control ginecologic, plus ca nu imi incepusem viata sexuala demult. A doua oara cand am ajuns la ea, in schimb, a fost doar ca sa se uite pe analize (papanicolau + secretie) si i-am dus si rezultatul la o urocultura, pentru ca ma luptam cu o cistita atunci. Mi s-a parut ca n-are chef de mine, ca ma grabeste, iar eu insistam cu intrebari tocmai despre HPV, vroiam sa-mi spuna exact concluzia la care am ajuns citind aici: ca poti lua de la orice partener prin sex neprotejat, pentru ca el nici nu stie ca e transmitator. In fine, ideea e ca aproape m-a dat pe usa afara dar nu s-a jenat sa-mi ia bani pe consultatie (1 milion) asta in conditiile in care s-a uitat pe papanicolau si secretie, a vazut ca sunt ok, iar pentru urocultura mi-a prescris un antibiotic pe baza antibiogramei. Iar eu tot insistam cu intrebari pentru ca totusi, eu eram cea care plateam. Din cate am inteles, cand te duci cu rezultatele analizelor, nu-ti mai ia cost de consultatie, ori nu-ti ia deloc ori iti ia mai putin. Offline #1006 2009-05-16 18:27:05
Re: HPVEu o sa merg la dr Tarlea doar pt colposcopie si vulvoscopie... In rest, consultatiile si tratamentul le primesc de la dr Ancar. Deci practic ma interesa cum face colposcopia, si daca spui ca a fost bine, atunci sunt mai linistita A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1007 2009-05-16 20:04:20
Re: HPVAryanne, sa ne spui si noua ce rezultate ies la testul HPV. Am citit povestea ta, eu cred ca sunt sanse sa nu fi luat nimic de la fostul prieten, in conditiile in care nici la el nu a mai fost activ virusul. Dar la fel de bine, puteai sa iei In fine, e ca o loterie. Eu am luat desi cred ca la el n-au aparut niciodata negi sau condiloame (nu ca mi-ar fi zis daca ar fi avut). iar acum speranta mea e sa nu fie tulpini cu risc crescut. Cu condiloamele oi vedea eu cum ma lupt, ii dau cu crema si cresc imunitatea ca sa nu mai apara. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|