|
Nu esti logat.
HPV-61#1141 2009-06-30 21:34:50
Re: HPVmichidoo, ma bag si eu ca musca-n-lapte, dar am o intrebare: nu te-ai gandit sa ti faci mai intai niste analize de sange in special cele referitoare la imunitate (igg, igm, iga) sa vezi exact cat de 'slabita' esti si in functie de asta sa sti cate pastile iei? Offline #1142 2009-06-30 21:45:03
Re: HPVsincera sa zic, n-as zice ca stau prost cu imunitatea. Slabita sau stresata nu sunt, ba chiar trec printr-o perioada mai libera (nu mai lucrez), iar cu moralul pot sa zic ca stau destul de bine. Offline #1143 2009-06-30 21:55:16
Re: HPVAsta cu organismul care rezolva singur am auzit-o si eu anul trecut cand am depistat hpv-ul, si acum mi-au iesit modificari. Deci exclus sa-l lasi sa-si faca de cap. Ideea e sa nu fortezi prea multe pastile, ca nu cred ca asta e solutia... Nu lua mai mult decat e nevoie intr un timp asa scurt. Poate fetele care au mai facut tratament de imunizare stiu mai multe... Offline #1144 2009-06-30 22:04:41
Re: HPVtu ce probleme cu HPV-ul ai? condiloame sau tulpini cu risc inalt? Offline #1145 2009-06-30 22:22:20
Re: HPVdoar tulpini cu risc inalt Offline Publicitateloading...
#1146 2009-07-01 00:00:55
Re: HPVin primul rand: madam00 multumesc din nou pentru amabilitate si rabdare. cat despre imunitatea mea... sunt convinsa ca e "varza"(sesiune, nopti nedormite, stres, mai si lucrez, in perioada asta simt k toate merg prost si hodoronc-tronc mai e si virusul asta care ma face sa ma simt ultimul om de pe pamant:-s). There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #1147 2009-07-01 00:02:14
Re: HPVmichidoo...organismul trebuie ajutat,chiar daca el e puternic...virusul e f puternic si na....dar nu e ok ca iei atatea deodata cu speranta ca scapi mai repede...cuvantul cheie la hpv este "RABDARE" Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1148 2009-07-01 00:32:27
Re: HPVechinaceea...exista si tinctura si pulbere...si pastile pe baza de echinaceea....iar in privinta statisticii...nu stiu ce sa zic daca suntem sau nu ghinioniste. ideea e ca macar stim ca il avem ca daca nu am stii l-am da mai departe...eu una sunt f stresata de faptul k nu o sa mai pot avea niciun partener....si am doar 18 ani. sunt cu cineva care a acceptat(pt k eu am adus virusul in relatie), si ma iubeste f mult si il iubesc, dar parca sa stai sa te gandesti k de la 17 ani ai asa ceva e aiurea. plus ca....ar mai fi ceva....eu ma gandesc ca nu mai pot sa ma epilez inghinal la un salon ca mie k il dau mai departe.....(pt k eu cred k asa l-am luat...era ceva suspect la salonul ala, dealtfel destul de scump, care ma face sa cred asta...) Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1149 2009-07-01 00:49:30
Re: HPVe ciudat oricum... eu nici acum nush de unde-l am... am 21 de ani si din cate-mi amintesc aveam chestiile alea pe sub piele inca dinainte de a-mi incepe viata sexuala, numai ca nu ieseau la suprafata... si mai e si intrebarea aia stupida ce-mi rasuna mereu in cap: "de ce mie?" (stiu ca suna extrem de egoist) Ultima oara a fost editat de o ea (2009-07-01 00:52:01) There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #1150 2009-07-01 01:32:03
Re: HPVcu intrebarea aia cred ca ne chinuim toate.... Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1151 2009-07-01 09:18:36
Re: HPVmie doctorita mi-a spus ca transmit virusul atata timp cat am condiloame. In momentul in care trec, adica peste un an (sa speram), nu mai sunt "contagioasa", ca sa zic asa. Eu zic ca e o teorie oarecum neaplicabila, deoarece nu intotdeauna sunt vizibile condiloamele si chiar daca am face colposcopie din 6 in 6 luni (iar doctorul s-ar uita foooarte atent), tot cred ca vor scapa niste condiloame prin care se poate transmite virusul. Pe de alta parte, se spune ca din momentul cand se negativizeaza virusul, nu se mai transmite. Atunci nu-mi explic cum de barbatii il pot transmite, in conditiile in care nu le-a aparut nimic si se presupune ca s-a negativizat. Offline #1152 2009-07-01 12:29:43
Re: HPVe aplicabila daca faci sex cu prezervativ si nu ai condiloame...cand ai condiloame nici sexul protejat nu fereste 100% de transmiterea virusului mai departe... happy with him...inlove with him... Offline #1153 2009-07-01 12:59:28
Re: HPVmichidoo ai dreptate,mersi mult...dar daca stai sa te gandesti ca in Romania prea putin stiu chestiile astea, pt ca educatia sexuala e egala cu zero...nu cred k multi ar intelege si te-ar trata ca pe o..... si oricum mie mi-ar fi nu stiu cum sa o fac cu altul in conditiile in care ma stiu ca am ce am...mai bine ma calugaresc.oricum gandesti pozitiv,ceea ce e bine...ne da si noua curaj...mersi inca o data! Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1154 2009-07-01 22:09:40
Re: HPVcrys_ty_na, adica daca ai condiloame degeaba te protejezi?.... Ultima oara a fost editat de o ea (2009-07-01 22:27:56) There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #1155 2009-07-01 22:59:01
Re: HPV"o ea", un doctor dermatolog nu poate confunda punctele de grasime cu condiloamele. Eu am fost la o dermatoloaga foarte buna care pur si simplu a scos o carte din biblioteca, mi-a aratat cum arata condiloamele. Iti dai seama ca invata la facultate si se informeaza continuu despre lucrurile astea, deci pot pune un diagnostic corect. Noi ne tot uitam la poze pe net dar cred ca mai mult reusim sa ne speriem, sa concluzionam ca avem si d-aia, si d-aia...Deci daca te ingrijoreaza aspectul asta, ia-l de mana pe respectivul si mergeti la un dermatolog, sa se uite la amandoi si sa va spuna ce aveti. Offline #1156 2009-07-01 23:14:19
Re: HPVproblema mea e ca eu nu am fost la dermatolog, ci la ginecolog.... a aruncat un ochi si mi-a spus fara sa clipeasca "vegetatii veneriene"... iar eu am intrebat " e ceva grav?"... la care ea "ei, ai luat de la partener. daca nu va protejati! uite asa o sa imbolnavesti alti baieti, iar el alte fete".... cred ca n-am sa uit toata viata cuvintele astea. mi s-a parut atat de cruda,,, plus ca eu stiu ca am fost prima pt el... si el primul pt mine... de aceea sunt atat de confuza. acum, ca am vazut pozele astea, m-am zapacit si mai rau Ultima oara a fost editat de o ea (2009-07-01 23:19:02) There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #1157 2009-07-02 00:01:28
Re: HPVinteresant ... Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-04 21:07:27) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #1158 2009-07-02 00:12:02
Re: HPVandora la ce te referi cand spui "au ramas galmele carnoase pe care se formasera condiloamele"? la mine nu ramane nimic, se duce un strat de piele, eventual sangerez daca exagerez cu aplicarea solutiei si apoi ramane pielea catifelata. There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #1159 2009-07-02 00:31:14
Re: HPVin timp pe acel loc iti va aparea din nou, chiar daca ai dat cu solutie... Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-04 20:50:12) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|