|
Nu esti logat.
HPV-65#1217 2009-07-26 14:33:10
Re: HPVblondusca, poti sa ne spui cat ai intrerupt cervucidul? si cat timp sau cate ovule ai bagat in prima tura? Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1218 2009-07-27 09:00:00
Re: HPVPrima tura a fost de 12 ovule si am facut pauza 7 zile. Offline #1219 2009-07-27 15:08:37
Re: HPVblondusca, eu in locul tau m-as gandi asa: poate prima cura deja si-a facut efectul si acum ovulele, care sunt complexe, poate imi irita mucoasa vaginala. cum se stie, niciun medicament aplicat pe un loc nedezinfectat nu isi va face efectul maxim, eu te sfatuiesc sa faci inainte de aplicarea de seara, spalaturi interne cu bicarbonat (o lingura de bicarbonat de sodiu la 1 litru de apa) sau cu ceai de musetel. incearca sa eviti pliculetele din comert intrucat nu stii cum interactioneaza subsantele intre ele.... si inca o chestie: te ustura inauntru, sau la intrarea in vagin, la aplicare? Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1220 2009-07-27 16:09:18
Re: HPVMultumesc mult pentru sfat, asa o sa fac.De usturat ma ustura inauntru, dupa ce imi introduc ovulul. Durerea, usturimea ma tine si a doua zi. Offline #1221 2009-07-27 18:16:34
Re: HPV
Multumesc madam! Le-am cauterizat intre timp!Ai cumva idee la cat timp dupa cauterizare pot sa am contact sexual,protejat ma gandesc la inceput.Dar neprotejat?Eu urmeaza sa mai merg la o sedinta de cauterizare si partenerul mai are doua condiloame pe care da cu condyline. Doctora nu mi-a spus nimic... Offline Publicitateloading...
#1222 2009-07-27 23:27:49
Re: HPVprotejat, dupa o luna There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #1223 2009-07-28 14:21:03
Re: HPVMary1986, cred ca iti dai seama k mai devreme de 2 saptamani nu e bine sa ai contact sexual, intrucat ranile nu sunt inchise si pot aparea sangerari si altele. In schimb, in locul tau mie mi-ar fi frica de altceva: daca zici ca partenerul tau mai are inca condiloame, ar fi bine sa scape intai de ele, inainte sa va ganditi sa faceti ceva. riscul reinefctarii e mare si tu stii prin ce ai trecut la cauterizare, nu cred ca vrei o cauterizare din 3 in 3 luni! Ultima oara a fost editat de madam00 (2009-07-28 14:21:33) Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1224 2009-07-28 20:12:33
Re: HPV
El o sa scape usor, nu are decat doua si condyline a inceput sa isi faca efectul...Problema e la mine ca nu ma mai vad scapata de ele odata dar speram ca in final sa fie bine!Dar daca scapam amandoi de ele?E ok atunci neprotejat? Offline #1225 2009-07-29 13:11:19
Re: HPVMary1986 ar fi super misto sa scapati amandoi de ele. problema e ca la tine si asa au fost multe si tu nu le poti vedea pe cele mici, din interior. trebuie sa ai rabdare si sa urmezi tratamentul corect ca sa scapi de ele in totalitate, si nici atunci nu poti fi sigura.eu iti doresc mult succes in continuare si fii foarte atenta! Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1226 2009-07-29 15:35:00
Re: HPVok, vin si eu cu intrebare , e cineva de aici care are acest virus si e si gravida ? Eu nu sunt gravida dar am hpv trebuie doar sa identific ce radacina. Offline #1227 2009-07-29 16:29:40
Re: HPVcopilul poate fi afectat numai daca este nascut pe cale naturala si sunt prezente condiloamele in acel moment. din cate stiu eu, daca nasterea e prin cezariana nu exista acest risc. pe de alta parte, am citit faptul ca pe timpul sarcinii condiloamele se pot mari(acum nu stiu daca se si inmultesc, devenind imposibila lipsa lor). frecvent hpv-ul se poate lua prin contact sexual, sunt rare cazurile in care acesta este transmis de la mama la fat sau altfel(sa ma corecteze cineva, daca gresesc) There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #1228 2009-07-30 13:07:50
Re: HPVeu pot sa iti spun ca le-am citit (cele 42 de pagini) si, din cate imi amintesc, nu era nimic legat de asta. si eu, la fel ca "o ea" stiu ca prin cezariana nu se transmite la fat, dar daca nasti natural se transmite si la copil....hai sa ne informam si sa postam aici pe forum, caci intr-adevar este o problema importanta si un aspect al hpv-ului pe care nu l-am discutat. Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1229 2009-08-02 21:25:58
Re: HPVmadam pai da mi`am revenit complet psihic ,recunosc am fost daramata 4-5 zile,dar nu imi sta in caracter ,pur si simplu m`am trezit intr`o dimineatza si mi`am zis ca daca o mai tin asa in felul asta am sa pierd tot,deja renuntasem la niste visuri ..VIATA MERGE INAINTE wtffffff \/ se intampla si la case mai mari , acum am fost plecata in vacanta si crede`ma ca 1 secunda nu m`am gandit la problema asta Ba chair o dau in glume ,am sa-mi pun nr la masina HPV:))) Briza marii face minuni. Offline #1230 2009-08-08 23:58:21
Re: HPVPentru cine are intrebari legate de contactul sexual dupa cauterizarea leziunilor leziunilor cauzate de HPV sau dupa terminarea tratamentului( si al partenerului). Offline #1231 2009-08-09 01:05:32
Re: HPVruxandra_00, multumim pt. sfaturi. am si eu o intrebare: daca condiloamele nu mai sunt prezente,cel putin nu cu ochiul liber, ce tratament se face, in afara de cel cu imunizante? Pentru ca eu am fost trimisa de doctora mea ginecolog la cel mai bun dermatolog din oras, care mi-a zis ca am cervicita,in niciun caz hpv!!! Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with! Offline #1232 2009-08-09 10:11:38
Re: HPVIn primul rand trebuie facuta colposcopia( un medic bun) si tipajul. Ca multe reactii inflamatorii nespecifice pot ascunde un HPV. Cate femei din Romania sunt infectate si nu stiu .....Cred ca daca s-ar face acum un screening, s-ar depista foarte multe. Offline #1233 2009-08-10 22:34:20
Re: HPVfetele am si eu un fix..mi-e frica sa nu am hpv..nu am condiloame..sau simptome specifice dar am o alunita in zona vaginala kiar pe o labie..am fost la dermatovenerolog si mi-a zis ca e doar un nev (alunita) si ca trebuie scos nu prin laser ci chirurgical ca e mai sigur.nu stiu ce sa fac intrebarea..desi nu am motive sa cred ca am hpv, oare sa fac si alte analize sa fiu sigura? k park nu -mi vine sa arunc banii aiurea.adica daca era ceva, imi spunea sa am excrescente or stuff.voi ce ziceti? sa dau cateva milioane pe analiza? cand e recomandat sa faci analiza hpv? papu mi=a iesit IIB, facut in martie. Dance like nobody is watchin.... Offline #1234 2009-08-10 22:38:09
Re: HPVPai mai intai trebuie sa faci un examen ginecologic, o colposcopie si un Papanicolau. Daca sunt leziuni pe col se vad la colposcopie. Poti sa il rogi sa-ti faca si vulvoscopie ca sa stai linistita. Offline #1235 2009-08-10 22:48:09
Re: HPVpai la analize doar canddia a iesit, inflamatia cred ca de la candida..nu stiu exact la ce foloseste vulvoscopia Dance like nobody is watchin.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|