homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce nu va place la noi,femeile?-5

#77 2008-05-31 21:47:01

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: ce nu va place la noi,femeile?

isa20 a scris:

GreenBubbles a scris:

nici mie nu-mi plac ciorapii la sandale,nici cei fini...aia cu chilot cum ar veni... si nici alea kre merg la baie intr-un loc public si isi fac treaba p jos,fie k e treaba mica sau mare... neutral mi se pare de-a dreptul strigator la cer

Alea nu se mai numesc femei neutralneutral sjuk

poate va place sa le vedeti cum le-am vazut eu: stand pe colacul wc-ului public acklad si ne mai miram de unde atatea boli ? neutral mnezo, de inconstiente
aaaaaaaaa, si nici pomeneala de spalat pe maini dupa ce-si fac treaba neutral  cred ca daca as fi pusa in situatia sa dau mana cu o astfel de tipa, facand cunostina cu ea, as refuza neutral swear to god! lol
pai, nu-mi plac alea care vin sa se laude cu tonele de barbati cu care s-au culcat neutral si vad ca o fac cu atata usurinta si fara pic de respect, ba mai mult, cu mare mandrie ca l-au avut pe ala si pe ala si pe ala neutral jeez, daca esti curva, taci dracu, nu te face de cacao! lol
nu-mi plac invidioasele, le citesc imediat si le inlatur! nu-mi plac mincinoasele
pfoa, mor cand mai vine cate una care nu ma place si incepe sa imi laude tinuta, coafura sau mai stiu eu ce! ticaloasa lol
eu ma declar feminista inraita, dar is muieri pe care le-as bate mar lol
revin! lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#78 2008-05-31 21:49:20

SonneAle
Addicted member

GreenBubbles a scris:

mi-e scarba de femeile kre sunt tinere (20 si cva d ani sau chiar mai putin) si umbla cu batrani de 70 d ani,numa pt k aia au masini si bani...si profita.astea sunt cele mai gretzoase.

uaiiii, si de fufele astea mi se face si sila si mila... mnezo, auzi tu, sa faci un blow job la un babalac de 60-60 de ani acklad mi se face rau numai gandindu-ma lol

#79 2008-05-31 21:50:21

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

mie nu imi plac femeile smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#80 2008-05-31 21:53:46

SonneAle
Addicted member

angelaflory a scris:

esti de coma rotfl

#81 2008-06-01 01:13:24

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

SonneAle a scris:

poate va place sa le vedeti cum le-am vazut eu: stand pe colacul wc-ului public acklad si ne mai miram de unde atatea boli ? neutral mnezo, de inconstiente
aaaaaaaaa, si nici pomeneala de spalat pe maini dupa ce-si fac treaba neutral  cred ca daca as fi pusa in situatia sa dau mana cu o astfel de tipa, facand cunostina cu ea, as refuza neutral swear to god! lol

deci nu pot sa inteleg cum pot sa se aseze pe toaletele publice. si nush cum pot sa faca treaba mare intr-un bar sau pe altundeva, k io una nu pot decat acasa

iar cat despre spalat pe maini in bar lol io inainte ma spalam tot timpu dupa ce ma duceam la toaleta in bar, darrr lol dupa ce am dat drumu prea tare la apa intr-o chiuveta f mica si a sarit toata apa pe mine lol nu ma mai spal tot timpu, decat daca ma simt murdara pe maini, dar daca stiu k nu mai stau mult, astept pana acasa si ma spal acasa unde stau frumos la calc sa ma dau si cu crema dupa hjarta

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#82 2008-06-01 01:35:42

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

angelaflory a scris:

tummenupp applause

#83 2008-06-01 07:16:00

persifona
Vizitator

deadrose a scris:

persifona a scris:

Eu stau cu lacul sarit de pe unghii de multe ori, fumez uneori pe strada si nici nu stiu daca-mi intind fondul de ten corect retas

io nu ma mai dau cu nimic pe unghii lol

Eu de obicei doar cu lac incolor, tocmai ca sa nu se vada cand sare visslar daca le-as avea rosii si ar sari de pe ele, m-as obosi si eu sa le sterg big_smile

#84 2008-06-01 13:16:16

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

nu imi plac femeile carora nu le pasa.. de ele:)
ieri cand mergeam in oras am vazut o fata cam asa la 20 de ani, imeeeeensaaa cu o pizza in mana. era fericita smile

#85 2008-06-01 13:36:48

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

leeah a scris:

ieri cand mergeam in oras am vazut o fata cam asa la 20 de ani, imeeeeensaaa cu o pizza in mana. era fericita smile

rotfl

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#86 2008-06-01 14:04:34

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

angelaflory a scris:

cum adica? rotfl2)))
in leg cu budele publice... mie uneori mi-e si scarba sa ma duc,dar sa ma pun jos neutral dak m-as aseza...vaaai...adik dak as aluneca din greseala...as vomita neutral budele gen roma (ale stie) acklad acklad nici eu nu ma spal mereu,am servetele umede eventual

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#87 2008-06-01 14:29:46

leeah
Full member

prefer sa fac in natura wink lol

#88 2008-06-01 14:33:59

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

nu suntem realiste

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#89 2008-06-01 14:36:20

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

leeah a scris:

haiii maiii ca poate nu o manca singura.poate avea acasa familie mare si mancau toti din ea rotfl2

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#90 2008-06-01 14:51:53

leeah
Full member

AdA_Ad9 a scris:

leeah a scris:

haiii maiii ca poate nu o manca singura.poate avea acasa familie mare si mancau toti din ea rotfl2

da' indiferent.. ar trebui sa fie fericita cand e cu salata in mana lol aaaa, nu nu vreau sa fiu rea..

#91 2008-06-01 15:29:08

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

nici eu nu suport persoanele mincinoase, prefacute, care in fata iti vorbesc frumos si pe la spate te sapa, sau te barfesc si baga strambe, si din pacate am avut de-a face si am in continuare de-a face cu persoane din astea, cum se spune, de ce ti-e frica nu scapi lol nu suport persoanele care se dau ca-ti sunt prietene pana in momentul in care isi fac interesul si dupaia iti dau cu sutul, nu suport persoanele care iau amabilitatea si bunatatea drept prostie, desi din pacate asa se intampla mai mereu, din cauza asta greu mai gasesti oameni amabili in ziua de azi, eu sunt de acord cu faptul ca fiecare trebuie sa lupte pentru interesul sau in viata, dar sa nu faca asta calcand in picioare pe altii...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#92 2008-06-01 15:32:24

leeah
Full member

ane_mona a scris:

nici eu nu suport persoanele mincinoase, prefacute, care in fata iti vorbesc frumos si pe la spate te sapa, sau te barfesc si baga strambe, si din pacate am avut de-a face si am in continuare de-a face cu persoane din astea, cum se spune, de ce ti-e frica nu scapi lol nu suport persoanele care se dau ca-ti sunt prietene pana in momentul in care isi fac interesul si dupaia iti dau cu sutul, nu suport persoanele care iau amabilitatea si bunatatea drept prostie, desi din pacate asa se intampla mai mereu, din cauza asta greu mai gasesti oameni amabili in ziua de azi, eu sunt de acord cu faptul ca fiecare trebuie sa lupte pentru interesul sau in viata, dar sa nu faca asta calcand in picioare pe altii...

peste asta ma lovesc mereu, mereu.. si niciodata nu ma invat minte:)

#93 2008-06-01 15:35:38

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

leeah a scris:

prefer sa fac in natura wink lol

de multe ori e mult mai igienic wink big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#94 2008-06-01 15:39:51

SonneAle
Addicted member

AdA_Ad9 a scris:

leeah a scris:

buey lasa-ma rotfl  deci dupa ce ca sunt cat casa, baga in ele ca vitele junk food si se pospaie toate mancand lol pfoaaa lol   si apoi se plang ca-s grase neutral  pai normal ca-s grase daca n-au limite cand e vorba de mancare si  nici miscare nu fac neutral :f?rv?nad:

#95 2008-06-01 15:50:32

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Mie nu imi plac femeile care nu se ingrijesc. Si aici nu spun ca ar trebui sa mergem toate la salon, ca sa avem unghiile perfect facute, sau sa ne stea parul ca alora de la Hollywood, insa sunt sigura ca oricine poate arata ingrijit.
Nu imi plac femeile care injura in public sau vbesc urat, gen: 'fa', 'fata', etc.
Si nu imi plac femeile care se plang de defectele lor, dar nu fac nimic in legatura cu asta. Asa cum spune si SonneAle, mananci junk-food, dar te plangi ca esti grasa. neutral
Nu imi plac nici cele care se cred detinatoarele adevarului absolut.
Iar in ceea ce priveste caracterul femeilor, nu imi plac cele prefacute si mai ales cele isterice.

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.