|
Nu esti logat.
Ce nu va place la noi,femeile?-5#77 2008-05-31 21:47:01
Re: ce nu va place la noi,femeile?
poate va place sa le vedeti cum le-am vazut eu: stand pe colacul wc-ului public si ne mai miram de unde atatea boli ? mnezo, de inconstiente There ain't no sunshine now that he's gone Offline #78 2008-05-31 21:49:20
uaiiii, si de fufele astea mi se face si sila si mila... mnezo, auzi tu, sa faci un blow job la un babalac de 60-60 de ani mi se face rau numai gandindu-ma There ain't no sunshine now that he's gone Offline #79 2008-05-31 21:50:21
Re: ce nu va place la noi,femeile?mie nu imi plac femeile "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #80 2008-05-31 21:53:46
esti de coma There ain't no sunshine now that he's gone Offline #81 2008-06-01 01:13:24
deci nu pot sa inteleg cum pot sa se aseze pe toaletele publice. si nush cum pot sa faca treaba mare intr-un bar sau pe altundeva, k io una nu pot decat acasa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#83 2008-06-01 07:16:00
Eu de obicei doar cu lac incolor, tocmai ca sa nu se vada cand sare daca le-as avea rosii si ar sari de pe ele, m-as obosi si eu sa le sterg #84 2008-06-01 13:16:16
Re: ce nu va place la noi,femeile?nu imi plac femeile carora nu le pasa.. de ele:) Offline #85 2008-06-01 13:36:48
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #86 2008-06-01 14:04:34
cum adica? ))) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #87 2008-06-01 14:29:46
Re: ce nu va place la noi,femeile?prefer sa fac in natura Offline #88 2008-06-01 14:33:59
Re: ce nu va place la noi,femeile?nu suntem realiste Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #89 2008-06-01 14:36:20
haiii maiii ca poate nu o manca singura.poate avea acasa familie mare si mancau toti din ea Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #90 2008-06-01 14:51:53
da' indiferent.. ar trebui sa fie fericita cand e cu salata in mana aaaa, nu nu vreau sa fiu rea.. Offline #91 2008-06-01 15:29:08
Re: ce nu va place la noi,femeile?nici eu nu suport persoanele mincinoase, prefacute, care in fata iti vorbesc frumos si pe la spate te sapa, sau te barfesc si baga strambe, si din pacate am avut de-a face si am in continuare de-a face cu persoane din astea, cum se spune, de ce ti-e frica nu scapi nu suport persoanele care se dau ca-ti sunt prietene pana in momentul in care isi fac interesul si dupaia iti dau cu sutul, nu suport persoanele care iau amabilitatea si bunatatea drept prostie, desi din pacate asa se intampla mai mereu, din cauza asta greu mai gasesti oameni amabili in ziua de azi, eu sunt de acord cu faptul ca fiecare trebuie sa lupte pentru interesul sau in viata, dar sa nu faca asta calcand in picioare pe altii... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #92 2008-06-01 15:32:24
peste asta ma lovesc mereu, mereu.. si niciodata nu ma invat minte:) Offline #93 2008-06-01 15:35:38
de multe ori e mult mai igienic http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #94 2008-06-01 15:39:51
buey lasa-ma deci dupa ce ca sunt cat casa, baga in ele ca vitele junk food si se pospaie toate mancand pfoaaa si apoi se plang ca-s grase pai normal ca-s grase daca n-au limite cand e vorba de mancare si nici miscare nu fac :f?rv?nad: There ain't no sunshine now that he's gone Offline #95 2008-06-01 15:50:32
Re: ce nu va place la noi,femeile?Mie nu imi plac femeile care nu se ingrijesc. Si aici nu spun ca ar trebui sa mergem toate la salon, ca sa avem unghiile perfect facute, sau sa ne stea parul ca alora de la Hollywood, insa sunt sigura ca oricine poate arata ingrijit. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|