|
Nu esti logat.
Ce nu va place la noi,femeile?-7#115 2008-06-02 12:43:00
Re: ce nu va place la noi,femeile?io is mai maniaca, recunosc...numai la mine acasa sunt ok...in rest, si de merg la hotel de 4 stele, la fel fac... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #116 2008-06-02 12:46:14
Re: ce nu va place la noi,femeile?bravo noua i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #117 2008-06-02 12:46:36
Re: ce nu va place la noi,femeile?ce nu-mi place mie: ca suntem uneori prea sensibiloase..hai normal sensibilitatea e dovada de feminitate ne sta bine asa fragile, sensibile dar in pusca mea nu vreau sa plang asa repede N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #118 2008-06-02 13:09:43
Re: ce nu va place la noi,femeile?mare parte din ce s-a spus deja as fi zis si eu...dar nu-mi prea place k desi auntem toate fete avem tendinta sa ne judecam prea aspru unele pe altele cateodata...stiti in afara n-o sa auzi niciodata o chestie de genu ...i-aute-o si p'aia ce fund are...sau ce celulita..sau ce unghii....e adevarat ca sunt specimene penibile, care depasesc masura... de prost gust..adica io am vazut si fete slabuste si mai plinute care arata foarte bine asa cum sunt...mie nu-mi fac scarba daca vad pe plaja o fata grasutsa sau una mai slaba ...mie imi face scarba doar o femeie neingrijita, nespalata...ne epilata :f?rv?nad: care eventual mai si trece pe langa tine si miroase a transpiratie...si-ar fi mai muulte de zis...k le avem si noi pe ale noastre deee ... baby Dragos Offline #119 2008-06-02 13:20:46
Re: ce nu va place la noi,femeile?pe langa ce ati zis voi,nu imi place ca o fata sa nu mestece o guma de mestecat dupa ce a mancat,sau cand au trecut multe ore de cand s-a spalat pe dinti.urasca sa miroase cineva urat si sa stea langa mine si sa-mi vorbeasca.eu inteleg,sunt oameni care din nastere/copilarie miros urat(se zice cum ca nu au fost spalati-pt prima oara-bine bine de catre nasa)dar daca stii ca tocmai ai mancat si esti in oras/la serviciu , mesteca domle o guma de mestecat ca nu e scumpa.asta e parerea mea Offline Publicitateloading...
#120 2008-06-02 13:25:16
Re: ce nu va place la noi,femeile?de aspectul fizic nici eu nu m-as lega insa de restul da...si mai ales ce am enumerat. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #121 2008-06-02 18:27:43
Re: ce nu va place la noi,femeile?sa trec pe langa o tipa care duhneste a transpiratie si care, pt a mai atenua mirosul, isi da cu parfum in loc sa se spele Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-06-02 18:30:45) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #122 2008-06-02 18:30:33
Re: ce nu va place la noi,femeile?:f?rv?nad: am vazut eu una care era slaba, oarecum, asa ca se gandise sa imbrace o chestie supermulata, ca sa iasa pe ici pe colo, total inestetic, shuncileeee; parca au disparut bluzele peste talie, mai! Offline #123 2008-06-02 18:33:37
Re: ce nu va place la noi,femeile?in unele culturi asha a ramas ale...cu parul de la subratz la ei e normal ma rog 6 ani de dragoste Offline #124 2008-06-02 18:50:04
Re: ce nu va place la noi,femeile?eu nu mestec guma k mi-e teama k imi sar plombele dar am dropsuri de transpiratie nici nu zic,sau k nu se schimba cand is p stop... Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-06-02 18:50:41) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #125 2008-06-02 18:59:55
Re: ce nu va place la noi,femeile?stiu si eu tipe care in liceu obisnuiau sa-si schimbe pantalonii si bluzele in toaleta There ain't no sunshine now that he's gone Offline #126 2008-06-02 19:00:01
Re: ce nu va place la noi,femeile?
Offline #127 2008-06-02 19:36:35
Re: ce nu va place la noi,femeile?mie nu imi plac femeile care nu sunt ingrijite,cu unghiile jegoase sau taiate cu toporul,cele care au o incaltaminte jegoasa,rupta,cele care au parul slinos,care miros a transpiratie,care se vopsesc un blond din ala tiganesc,portocaliu si le-a mai crescut si parul vreo 10 cm si au 2 culori in cap de zici ca sunt draq.cele p care le vezi la nunti,petreceri seara in rochii si fara dres,nu mi se pare elegant deloc,cele care parul f tocit de se vede de la o posta...pline de cosuri si nu se trateaza....cele care scuipa si asculta muzica pe strada la tel mobil(si culmea si manele)cele care se uita la tine si te studiaza ca nesimtitele...care sunt cu nasul pe sus si sunt vai de mama lor,de prostanace si neingrijite dar ele mai si barfesc despre una despre alta...cele care se dau sfinte si vor sa para ele ca sunt virgine si cuminti dar s-au f*** cu jum de oras si o s***** de o rup.....si sunt mai multe lucruri care nu imi plac la femei,ma mai gandesc si va zic....chiar multe femei sunt nesimtite si ti se face scarba cand le vezi,cum draq sa te placa un barbat cand tu nu te speli,sau stai cu cosuri pe fata de vomiti si cu parul slinos....inca exista multe femei asa.. Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-06-02 19:36:55) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #128 2008-06-02 19:39:50
Re: ce nu va place la noi,femeile?barbara designerii nu recomanda dres la unele rochii si fuste Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-06-02 19:40:11) #129 2008-06-02 19:40:08
Re: ce nu va place la noi,femeile?barbara mie mi-a crescut 6-7 cm parul la radacina si nush dak ma mai vopsesc pt k vreau sa aj la culoarea naturala,dar nu arat neingrijit crede-ma... cat despre cosuri si eu am avut mult timp si crede-ma k ma tratam non stop si nu trecea nici cum,abia dupa vreo 2 ani de cand incepusem sa ma tratez am dat de un dermatolog ff bun si am inceput sa iau AC si acum is ok...si chiar nu era vina mea k eram asa,ma tratam cu tot ce gaseam p piata si nu numa...asta e. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #130 2008-06-02 19:42:19
app de specimene..si eu am o colega si pe cand eram la vestiar si ne schimbam pt ora de sport m-am uitat la ea si cand vad ca ii iesea cva (si mai avea si boxeri)ii iesea parul pubian cre' ca avea 5 cm frate...sa mor acolo si mai multe nu...daca avea chilotei tanga si daia micuti mai ziceam..dar din boxeri???nu se poate nene asa cva..macare te tunzi daca nu iti epilezi macar partea inghinala...oribil oribil a fost....si colac peste pupaza asta are ochelari,aparat dentar,mai sta si putin cocosata si are 1 m,si tot ea barfeste cu inca una ca ea despre toate fetele din cls,vb urat si le gaseste defecte cand ea e toata defecta....e toata complexata din cauza asta barfeste.... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #131 2008-06-02 19:42:49
Re: ce nu va place la noi,femeile?kestia asta cu defecte fizice,(sa le numim asa) nu ar trebui accentuata prea multe.sunt fete care se trateaza cu tot felul de kestii,merg la dermatologi si degeaba.nu este vina lor k sunt asa.aici nu iti dau dreptate Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #132 2008-06-02 19:44:18
mai cand esti la o nunta,o petrecere organizata seeara la restaurant si te imbraci in rochie eleganta cum naibi sa nu porti dres...da ma imbrac vara in rochita sa merg la cumparaturi la plimbare merge sa nu imi iau dres..dar la rochie de seara nu cred ca merge sa nu iti iei dres... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #133 2008-06-02 19:47:02
mai dar eu nu am facut referire la vreun dintre voi...da sunt fete carora vor sa le creasca parul si sa nu se mai vopseasca dar macar ti-l ingrijesti nu ti-l lasi si nespalat si vopsit blond din ala portocaliu si tocit..vad destule fete prin liceu asa si pe strada si ma dezgusta.... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|