|
Nu esti logat.
Ce nu va place la noi,femeile?-9#153 2008-06-02 20:04:03
Re: ce nu va place la noi,femeile?chiar app de machiaj,cand le vezi pe astea frate cu albastru la ochi sau un verde din ala aprins parca's de la circ....si e groaznic cand le vezi la sc asa sau pe la cumparaturi....iar daca nu sti sa te machiezi mai bine stai domnule potolita ca rade toata lumea de tine si mai ales cand te machiezi strident ziua,pe la sc,la plimbare,la cumparaturi....mie imi place naturalul,si numai asa ma machiez...pe la nunti ,petreceri mai imi conturez ochii cu putin negru dar nu exagerat pt ca vreau sa para natural...ador blushul si nu stiu ce m-as face fara el Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #154 2008-06-02 20:05:16
Re: ce nu va place la noi,femeile?in liceu ma machiam cu bleu la ochi vara..si bronzata tare bine'mi statea...acum sunt doar pe marouri..la ochi si la tot..si uneori roz 6 ani de dragoste Offline #155 2008-06-02 20:07:01
Re: ce nu va place la noi,femeile?cand am fost o data mica (vreo 9 ani aveam) m-am machia asa aiurea,si eu si vara-mea ne-am dat cu ceva fard in jurul ochiilor si am iesit asa afara,nu aveam machiaju ala nici o forma nici nimic da eram mici i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #156 2008-06-02 20:07:20
Re: ce nu va place la noi,femeile?n'am dinalea dar am semne,pete mereu le'am stors..si acum...si mereu...nu ma pot lasa 6 ani de dragoste Offline #157 2008-06-02 20:09:02
Re: ce nu va place la noi,femeile?mai,mie verdele si albastrul nu mi se par a fi culori de la circ ,in primul rand.in al doilea rand,intr-adevar,nu sunt tocmai potrivite pentru mers la cumparaturi,dar sunt culori indraznete si se poarta.apoi,dak te machiezi la o nunta mai strident,asta nu mi se pare exagerat(dak imi aduc bine aminte,era micanarcisa intr-o poza machiata cu rosu,dar foarte placut.a zis cineva k e strident,dar dadea bine) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#158 2008-06-02 20:11:00
Re: ce nu va place la noi,femeile?
prin asta iti dai seama ca te ingrijesti cand vine vb de cosuri..si sora mea a avut probleme cu cosurile,dar mergea mereu la dermatolog si chiar nu se vedeau asa rau si desi saraca a ramas cu cva gauri in fata,dar folosea,foloseste fond de ten f bun care acopera totul si nici nu zici ca avut 5 ani probleme cu cosurile,se vdea diferenta intre ea care se trata mereu si cele care erau neingrijite si isi dadeau doar cu 1 tona de fond de ten sa le acopere Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #159 2008-06-02 20:13:07
Re: ce nu va place la noi,femeile?si mie imi place machiajul cu rosu,mai ales dak ai si o rochie cu rosu si accesorii ce idee mi-ai dat i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #160 2008-06-02 20:17:28
cand nu sti sa te machiezi si pui 1 tona de fard pe fatza iar ochii ti faci albastru,verde sau orice culoare tot arata nasol...e clar...daca sti sa te machiezi si esti seara la o petrecere poti sa iti pui si mov si toate culorile care merg seara dar numai sa dea bine sa sti sa te machiezi...hai sa va arat o poza sa vedeti ce bine stie asta sa se machieze ,uita-ti la ce ma refer....repede t aprinzi rramona Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #161 2008-06-02 20:19:15
Re: ce nu va place la noi,femeile?nu e kestia k ma aprind repede,barbara.dar la inceput spunem doar o parte din discutie si se intelege cu totul altceva.apoi dezvoltam si ne dam seama despre ce vorbeam de fapt Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #162 2008-06-02 20:22:25
Re: ce nu va place la noi,femeile?chiar e patetic machiata baba aia...hai k ruju e ca ruj,dak se dadea numai cu rujul al si rimel era ok. dar machiaju ala rupe stilul...pffoai c naspa e i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #163 2008-06-02 20:25:27
pai vezi....eu nu va cunosc si nu am stiut ca aveti probleme cu cosurile,cat despre tine janis eu nu am vaz vreodata vreun cos la tine...serios...si nu am vrut sa jignesc pe careva de aici..eu doar am rasp la intrebarea pusa la acest topic...cat despre rochie seara fara dres puteti sa o tineti cat vreti,nu mi se pare elegant fara dres si punct.purtati ce vreti,asta e parerea mea....si nu sunt singura..eram asta vara la o nunta iar una nu avea dres,si tare urat se vedea...eu pt rochii de seara am numai dresuri f finute,si putin sidefate si arata fff bine..si la ziua mea am avut dres si nu cred ca se vede urat si la nunta cand am prins buchetul si era vara...iar nu imi spuneti mie ca iti dai seama din pozele cu vedete care are dres si care nu...de exp uitati-va la pozele de la nunta la care am fost sau de la ziua mea...v-a dati seama ca am dres??nu cred.. Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #164 2008-06-02 20:26:27
niciuna nu poarta dress....uitati-va la tinutele pt hollywood....ca nu e careva cu ciorap si tinutele alea supt super elegante #165 2008-06-02 20:27:39
eu raman la ''impotriva' Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #166 2008-06-02 20:29:58
Re: ce nu va place la noi,femeile?se poarta dres sau nu,eu una vara as muri de cald cu dres. si cred k dak ai un picior frumos aranjat (piele frumoasa,epilat,pedichiura bine facuta si aratoasa) se poate purta si fara. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #167 2008-06-02 20:35:05
Re: ce nu va place la noi,femeile?hai spuneti-mi si mie daca se vede in pozele astea ca am eu dres... Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-06-02 21:04:33) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #168 2008-06-02 20:36:25Re: ce nu va place la noi,femeile?eu nu imi dau seama...as zice k nu ai dres..si chiar cand ti-am vazut pozele am zis wow ce picioare faine ai Offline #169 2008-06-02 20:37:46
exista dresuti f fine si fara dunga aia. si nu, la o rochie de seara sau la rochia de mireasa nu emrge fara dres. adica merge dar nu e elegant Offline #170 2008-06-02 20:38:50
Re: ce nu va place la noi,femeile?eu nu inteleg de ce continuati tot tambalaul asta ?:f?rv?nad: Dragostea nu se stă, se face. Offline #171 2008-06-02 20:40:29
Re: ce nu va place la noi,femeile?si uite aici se vede ca am dres..si asta ca sa va dem ca am avut dres.intradevar eram bronzata pt am fost la solar si se vedeau f misto picioarele,dar v-am demons ca in poze nu iti dai seama cand o pers are dres sau nu.... Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-06-02 21:03:55) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|