homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce nu va place la noi,femeile?-8

#134 2008-06-02 19:47:11

andrutza
Vizitator

Re: ce nu va place la noi,femeile?

ba merge si inca f bine...
tu ai vazut vreodata vreo prezentare de moda cu rochii elegante si ciorapi? eu n-am vazut asa ceva toate alea care prezinta n-au ciorapi pe dedesubt...si da f bine chiar daca esti bronzata si te dai cu o lotiune ceva e chiar f misto

#135 2008-06-02 19:48:35

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

da cand esti la o nunta se cade sa ai dres...zice bine barbara
barbara si eu am cosuri...vomitiiiiiii? rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#136 2008-06-02 19:50:11

andrutza
Vizitator

mie mi se pare jalnic sa porti dres si sa se vada din sandala....dunga aia...e oribil

#137 2008-06-02 19:50:12

JanisJoplin
Platinum member

andrutza a scris:

tu ai vazut vreodata vreo prezentare de moda cu rochii elegante si ciorapi? eu n-am vazut asa ceva toate alea care prezinta n-au ciorapi pe dedesubt...si da f bine chiar daca esti bronzata si te dai cu o lotiune ceva e chiar f misto

nu e vorba de prezentari de moda, nu suntem pe podiumuri,suntem la restaurant..si eticheta cere sa portzi ciorapi la rochie
asha cum regina Angliei are poseta pe mana(ai vazut'o??),nu ca sa'si tzina mobilu:)) ci pt ca asha e eticheta...asha si la rochiile de seara se poarta dres,ca se considera indecent altfel

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-06-02 19:51:56)

#138 2008-06-02 19:50:48

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

rrammonna a scris:

kestia asta cu defecte fizice,(sa le numim asa) nu ar trebui accentuata prea multe.sunt fete care se trateaza cu tot felul de kestii,merg la dermatologi si degeaba.nu este vina lor k sunt asa.aici nu iti dau dreptate

subscriu! eu chiar stiu cum e,ca ma tratam si abia dak se vedea ceva.si acum dak vad fete pe strada cu multa acnee ma gandesc ca poate nu e vina lor,ca se trateaza dar degeaba sad eu tot mi le storceam si cand a auzit dermatologul m-a certat k a zis k mai mult rau mi-am facut ! si sincer abia abia am scapat sa nu am gauri in ten... nu le aveam eu toate galbene si in ultimul hal,dar aveam si am dat ff multi bani p tratamente si degeaba...pana am ajuns din intamplare la unul ff bun.
cand eram mai mica am fost blonda si apoi l-am lasat nevopsit la radacini ca sa aj la culoarea naturala...nu arata f bine,dar asta e...apoi aveam parul ff sanatos..
La partea asta nu-s de acord cu tine barbara...sorry

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#139 2008-06-02 19:51:09

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

depinde de rochie si faza asta,sau cu ce te incalti.cum ar fi sa porti ciorap cu sandale?eu cred k se vede k naiba

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#140 2008-06-02 19:52:50

andrutza
Vizitator

pai tocmai depinde de tinuta...eu port ciorap doar cand ma incalt cu botine cizme sau pantof....dar cand incalt sandale vara la o rochie eleganta nu pun ciorap pt ca se vede ff urat

#141 2008-06-02 19:52:59

rrammonna
Diamond member

mie nu-mi place la unele femei k,confunda machiajul de zi cu unul mai special.kiar astazi am vazut o tipa,la prima ora care parca se ducea la nunta.serios.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#142 2008-06-02 19:54:32

rrammonna
Diamond member

andrutza a scris:

pai tocmai depinde de tinuta...eu port ciorap doar cand ma incalt cu botine cizme sau pantof....dar cand incalt sandale vara la o rochie eleganta nu pun ciorap pt ca se vede ff urat

sunt de acord cu tine.o manichiura ingrijita si un picior gol dau mult mai bine decat un ciorap.

#143 2008-06-02 19:55:40

andrutza
Vizitator

da...si eu vad ff multe femei care nu stiu sa se machieze, daca nu stii mai bine nu te mai machia si gata isi transforma fizionomia ceva fantastic si in sensul rau.

#144 2008-06-02 19:56:15

GreenBubbles
Insomniac member

logic ca vara fara ciorapi in sandale,cred k mori de cald... dar dak e mai racoare,macar k sa nu-ti fie frig pune... a mai fost zisa chestia asta pe pagina 1,si sincer conform "codului bunelor maniere" cum zicea si alexia,asa se poarta...nici mie nu-mi place.eu in septembrie merg la o nunta,imi iau rochie si sandale sau asa...dar clar nu-mi iau ciorapi,precis va fi cald

#145 2008-06-02 19:56:19

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

JanisJoplin a scris:

andrutza a scris:

nu e vorba de prezentari de moda, nu suntem pe podiumuri,suntem la restaurant..si eticheta cere sa portzi ciorapi la rochie
asha cum regina Angliei are poseta pe mana(ai vazut'o??),nu ca sa'si tzina mobilu:)) ci pt ca asha e eticheta...asha si la rochiile de seara se poarta dres,ca se considera indecent altfel

asa este...spune-mi si mie cat la suta din rochiile prezentate pe podium ni le putem cumpara sau le gasim in magazine?iar janis tu nu ai cosurile la care ma ref...mai ne iese fiecaruia dintre noi cate un cos 2...dar nu il lasi nene galben si aoleo...chiar azi am vazut una asa in liceu...mai bine nu ma mai gandesc..
green nu trebuie sa fi deacord cu mine,mie asta nu imi place la o femeie,iar pe cele care se trateaza saracele nu le judec,insa sunt multe nesimtite care se neglijeaza din pctul asta d vedere

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#146 2008-06-02 19:58:25

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

rrammonna a scris:

depinde de rochie si faza asta,sau cu ce te incalti.cum ar fi sa porti ciorap cu sandale?eu cred k se vede k naiba

sa sti ca am fost la un majorat la care a fost invitata sa cante andreea banica ,avea o rochie f scurta traznet,sandale si un dres fin,f fin si putin sidefat se vedea excelent....ca doar nu iti iei seara la rochite dres de 20 den..iti iei si tu p cel mai fin si putin sidefat si se vde super...de nici nu zici ca ai,dar elegant asa este cu dres...imi sustin parerea

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#147 2008-06-02 19:58:53

andrutza
Vizitator

eu nu vorbeam de rochiile de pe podium...ma refeream la intreaga tinuta de vara...ca designerii nu introduc ciorapi asta am vrut sa subliniez smile
eu raman la parerea mea oricum pt ca am citit in destule carti si am auzit vorbindu-se si la tv pe subiectul asta si nici nu-mi place cum se vede dresul ala prin sandale plus ca as muri de cald vara la o nunta cu ciorapi.

#148 2008-06-02 19:59:24

GreenBubbles
Insomniac member

andrutza a scris:

da...si eu vad ff multe femei care nu stiu sa se machieze, daca nu stii mai bine nu te mai machia si gata isi transforma fizionomia ceva fantastic si in sensul rau.

vai eu ador sa ma machiez sofisticat hjarta asta nu inseamna de prost gust!! dar cu umbre,cu contur,cu rimel mult,cu mai multe culori,sa fie contrast big_smile pacat k nu am cand sad ziua ma machiez de zi,si dak nu-s la o nunta sau banchet nu am cum sa ma machiez cum vreau sad
barbara,tu chiar nu ai de unde sa stii kre se trateaza si kre nu. de unde stii k aia din liceul tau nu se trateaza?ti-a zis ea?si dak ti-a zis...poate se trateaza dar ii e rusine sa vb despre asta... eu una nu judec chestia cu cosurile.

#149 2008-06-02 20:01:29

rrammonna
Diamond member

sincer kestia asta cu dres,ciorapi,cum vreti voi,ma depaseste,tocmai pentru k fiecare dintre noi adopta un stil si fiecare poarta ce crede k se vede mai bine sau in ce se simte mai bine.eu sunt impotriva.

#150 2008-06-02 20:02:08

GreenBubbles
Insomniac member

chiar era o fata p forum care scria k a incercat o gramada de tratamente anti-acnee (inclusiv cele kre le folosisem eu de imi trecuse) dar pe ea nu o ajuta cu nimic. probabil dak o vedeai p strada ziceai "uite si la neingrijita asta,e vai s-amar de ea,nu se trateaza mai deloc" nestiind k saraca fata incercase tot...

#151 2008-06-02 20:02:47

andrutza
Vizitator

eu ma refeream la ce-a zis ramona...ca unele se machiaza naspa...adica nu se pricep deloc se vede clar au dungile trase inegal sau stilul nu li se potriveste
si unele se machiaza f stralucitor si puternic ziua...si pun accent si pe buze si pe ochi si pe obraji si pe tot zici ca-s clovni

#152 2008-06-02 20:03:50

JanisJoplin
Platinum member

ah dinalea urate galbene? aaahh nuuu lol
bay eu nu shtiu ce sa zic,shtiu doar ca eticheta cere..dar nu m'am gandit la combinatzia asta(cu sandale) e cam aiurea,dar v'am zis..piciorul gol la rochie eleganta da rau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.