homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce nu va place la noi,femeile?-6

#96 2008-06-01 16:54:39

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: ce nu va place la noi,femeile?

apropo... lol cand am avut ultima data examen la facultate, o colega de-a mea se suparase ca se luase secretara de ea ca fuma pe coridor, si a inceput sa injure dupa ce a plecat aia sa isi bage si sa-si scoata in ea si in tot neamul ei lol toata lumea se uita la ea cu gura cascata lol si cica aia o sa iasa psiholog rotfl tare urat ii statea

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#97 2008-06-01 17:02:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

deadrose a scris:

ma enerveaza sa aiba ciorapi cu sandale, mi se pare oribil,

dpdv al codului de bune maniere asa trebuie purtate...

happy with him...inlove with him...puss

#98 2008-06-01 17:15:38

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

crys_ty_na a scris:

deadrose a scris:

asa stiam si eu,dar nu-mi place cum arata neutral

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#99 2008-06-01 18:50:06

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

GreenBubbles a scris:

crys_ty_na a scris:

deadrose a scris:

asa stiam si eu,dar nu-mi place cum arata neutral

si mie mi se parea naspa... si la barbati mi se pare aiurea sosete cu sandale... dar, la banchet anu asta, am purtat si eu ciorapi si sandale. m-am lasat greu convinsa.. dar nu-i asa mare branza pan' la urma. nu sta asa rau cum credeam inainte lol (ce-i drept, ciorapii erau f fini in varf... de fapt, ce nu-mi placea era bucata aia intarita la varf, care iesea din sandale)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#100 2008-06-01 19:21:01

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

1.Detest limbajul ala de pitzipoanca cu "fataaaa...auzi...a venit iubitul sa ma ia din fata facultatii cu Audiul  (si eu il las sa mai astepte poate prinde vreo amenda de stationare interzisa)"
2.Sa vad ca sunt tipe care intra intr-o buda fara servetele sau unde nu este hartie igienica sau/si ies de acolo fara sa se stearga cu ceva orice pe maini ....
3.Sa vad femei care fumeaza ca locomotiva pe strada...sau care tin tigarile ca barbatii- intre degetul mare si aratator ca ele sunt gagici perverse si de cartier
4.Nu suport sa vad femei care au dintii cariati si cu tartru pe ei si ingalbeniti si se mai si rujeaza neutral
5.Nu inteleg femeile care fac aerobic, transpira cum e normal - dar nu fac dus si isi pun hainele pe ele. Inteleg ca poate unele sunt pudice/ se grabesc si fac dus la servici sau acasa, dar people macar sa ramana in hainele alea in care au transpirat, nu pune haine peste transpiratie si jeg si apoi sa te acoperi cu juma de sticla de parfum.uoff....
6.Care au chiloti ingalbeniti de....stim noi de ce, si se mai si dezbraca sa isi arate jolidoanele...
7.Care isi pun sutiene cu 5 numere mai mari doar ca sa arate ca au tzatze neutral. Si in final arat ca un tricou pus pe un gard.
8.Hmm.... cam atat, ma enerveaza la mine ca dau prea multa importanta aspectelor de acest tip si ar trebui sa fiu mai indiferenta....

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

Publicitate

loading...

#101 2008-06-01 21:23:58

GreenBubbles
Insomniac member

nu-mi mai plac tzarancile,si nu ma refer la fetele ce stau la sat,nicidecum! sunt alea care vb ff tare in orice loc,au manele pe telefon si e penibil cand le suna in tramvai! tzaranci mai sunt alea kre isi pun kila de aur pe ele,si se imbraca d ff prost gust (chiar si dak au corp fain), si vb cu "fatah,da` ce fu*aiu meu faci fah?? hai misca-ti curu ala odata,k intraziem la mall" sau eu stiu ce... (nu condamn fetele ce merg la mall,era un exemplu) big_smile sunt genu kre ocupa tot trotuaru si nu ai loc de ele...sunt genul kre nu au educatie sexuala,cred k dak dupa sexi-time faci pipi nu ramai gravida,kre poarta iegari cu imprimeu de leopard si se dau cu contur d buze mai inchis decat ruju si stau intr-un bar de fitze 5 ore la o bere.

#102 2008-06-01 21:34:21

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

-fumatul pe strada...
-injuratul
-apelative gen"fa,fata.."
-o femeie crede ca este sexy numai daca isi pune lucruri stramte pe ea(wrong!!:)unele arata penibil---
-cele care vara nu se spala si se dau cu parfum peste(tine de igiena)
-si mama..cand esti mai plinutza nu ti pui bluza scurta sa ti se vada suncile si sani lasati!!

take me as i am or watch me as i go!

#103 2008-06-01 22:43:45

@ntonyo™
New member
Inregistrat: 2008-05-31

luna_amara a scris:

-fumatul pe strada...
-injuratul
-o femeie crede ca este sexy numai daca isi pune lucruri stramte pe ea(wrong!!:)unele arata penibil---
-si mama..cand esti mai plinutza nu ti pui bluza scurta sa ti se vada suncile si sani lasati!!

Si ce ma enerveaza cel mai tare e ca (tin sa specific nu toate ) toate se uita dupa bani si masini in ziua de azi ... si desi cei cu masini si banii majoritatea vor doar sa profite de ele si desi, unele dintre ele stiu acest tot lucru tot se combina cu ei. Sa imi spuna si mie va rog frumos cineva dece ? Sa nu mor prostut !! Ms.

~ I`m A Fast Learner !!! ~

#104 2008-06-01 22:59:58

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Pai, mai antonio, ele nu o sa fie niciodata capabile sa faca ceva in viata lor sa aiba banii si masina lor proprie, si cum ele cred ca astea 2 lucruri sunt un must=have pt a fi o pitipoanca autentica, accepta orice compromis. big_smile

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#105 2008-06-01 23:12:53

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

nu-mi plac femeile cu unghiile mari...
stiu ca exista un topic special pt manichiura, dar e o chestie de gust adica fiecare cu gusturile lui smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#106 2008-06-02 00:01:03

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

@ntonyo? a scris:

luna_amara a scris:

-fumatul pe strada...
-injuratul

Si ce ma enerveaza cel mai tare e ca (tin sa specific nu toate ) toate se uita dupa bani si masini in ziua de azi ... si desi cei cu masini si banii majoritatea vor doar sa profite de ele si desi, unele dintre ele stiu acest tot lucru tot se combina cu ei. Sa imi spuna si mie va rog frumos cineva dece ? Sa nu mor prostut !! Ms.

daca nu le duce capu ce sa le ceri tongue
sau poate totusi asta vor, stiu k respectvii vor profita doar de ele, dar nu le intereseaza decat partea materiala.

Ultima oara a fost editat de deadrose (2008-06-02 00:02:03)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#107 2008-06-02 07:55:08

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

dupa ce sa se uite antonio....pai daca nu au alte valori ,in ziua de azi...si'atat de duce capu' vorba lu deadrose..daca parintii lor nu le'au invatzat ca important e omul,caracterul,iubirea,sinceritatea....ci din contra au facut elogiul banului? ele din familie sunt invatzate sa se uite dupa bani,au impresia ca e cea mai importanta calitate....

6 ani de dragoste  hjarta

#108 2008-06-02 10:05:56

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mama cate calitati ati enumerat aici rotfl
trist e ca exista si astfel de femei... din pacate. si cel mai grav e ca nu-si dau seama de unele chestii neutral
oricum mie cumva mi-a venit in minte un site, apropo de topicul asta http://pitzipoanca.org/

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#109 2008-06-02 10:13:52

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

nu imi plac femeile in general big_smile
dar...nu suport o femeie care:
-fumeaza pe strada
-desi are iubit si pretinde ca il iubeste se mai culca si cu altii
-are oja sarita
-miroase a transpiratie
-nu se epileaza
-injura ca la usa cortului
-citeste mesajele, mail-urile altor persoane
-minte si apoi se da de gol de proasta ce e rotfl asta am patit-o cu o "prietena" big_smile
-au 100 de kg si se imbraca de parca ar avea 40
-e slaba si arata bine si se plange ca de fapt e grasa si urata, ca si cum ar fi in cautare de complimente

ma mai gandesc si sigur revin rotfl

cum am putut sa uit? urasc femeile care se culca cu iubitul celei mai bune prietene. si pe asta am patit-o...

Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-02 10:16:12)

#110 2008-06-02 10:23:33

persifona
Vizitator

mika a scris:

-au 100 de kg si se imbraca de parca ar avea 40

Asta ma calca pe nervi!!!!!! Cand ai o greutate mai maricica, cauta si tu sa ascunzi formele prea generoase. Am vazut prea multe cu sunci si tricouri mulate.. plus (rotfl2 care-si iau haine marimi mai mici si apoi li se rup pantalonii intre picioare, fusta in fund si camasa la subratz rotfl

#111 2008-06-02 10:30:52

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

nu stiu daca s'a mai scris..insa uras tipele care sunt atat de grasutze,ca sa nu zic cat casa..si le vad la Mc si la KFC cu tava plina cu n'shpe mii de meniuri. Eram o data in Cora si era la o masa alaturata o tipa atat de grasa,incat atunci cand s'a ridicat sa ridicat si scaunul cu ea(ca stiti in cora scaunele alea rosii cu brate).Nu exagerez,a trebuit sa traga de scaun in jos neutral Pare amuzant insa pe mine m'a socat...mai ales ca manca de la KFC. Si hai sa zicem,poate era bolnava,poate avea glanda,sau ceva..dar chiar si asa,nu te duci sa comanzi crispy strips de 8 si ditamai sucul neutral

#112 2008-06-02 10:44:48

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

GreenBubbles a scris:

angelaflory a scris:

mie nu imi plac femeile smile

cum adica? rotfl2)))
in leg cu budele publice... mie uneori mi-e si scarba sa ma duc,dar sa ma pun jos neutral dak m-as aseza...vaaai...adik dak as aluneca din greseala...as vomita neutral budele gen roma (ale stie) acklad acklad nici eu nu ma spal mereu,am servetele umede eventual

apropo de mersul la toaletele publice...eu am o obsesie cu "mersul" prin alte locuri decat acasa...daca tre sa merg la o toaleta din aia vai de capul ei unde nu ma pot spala ca lumea pe maini inainte...pai fiti sigure ca nu folosesc nici un servetel, nimic...chiar daca mereu am dupa mine servetele, servetele umede, servetele intime...decat sa ma sterg acolo nespalata pe maini...mai bine nu! si la servici am un intreg ritual...nah, toaleta folosita de mai multa lume...chiar daca este hartie, eu ma duc cu servetelele mele...ma spal pe maini, ma sterg cu servetel, merg la toaleta+servetel, ma spal iar pe maini + servetel...asta e, de cand cu cate probleme am avut....

in rest...sper sa nu ma regasesc in prea multe locuri din ce ati scris rotfl adica na, imi mai scapa si mie un fir de par nepensat, un fir de mustacioara lol, vreo pata de fond de ten...cine stie ce parere are lumea despre mine rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#113 2008-06-02 12:14:39

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

nicolle_rox a scris:

apropo de mersul la toaletele publice...eu am o obsesie cu "mersul" prin alte locuri decat acasa...daca tre sa merg la o toaleta din aia vai de capul ei unde nu ma pot spala ca lumea pe maini inainte...pai fiti sigure ca nu folosesc nici un servetel, nimic...chiar daca mereu am dupa mine servetele, servetele umede, servetele intime...decat sa ma sterg acolo nespalata pe maini...mai bine nu! si la servici am un intreg ritual...nah, toaleta folosita de mai multa lume...chiar daca este hartie, eu ma duc cu servetelele mele...ma spal pe maini, ma sterg cu servetel, merg la toaleta+servetel, ma spal iar pe maini + servetel...asta e, de cand cu cate probleme am avut....

si credeam k io sunt maniaca lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#114 2008-06-02 12:37:15

GreenBubbles
Insomniac member

dak nu merge apa si nu ma pot spala p maini inainte ma sterg cu un servetel umed,dak nu...ma tin,asta e neutral pot sa ma tin si 5-6 ore la o adica

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.