homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?-2

#20 2008-06-03 10:34:47

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

Re: primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?

nu se schimba doar barbatii.. ne schimbam amandoi cu trecerea timpului da asta nu inseamna ca tre sa dormim pe noi nu?.. si cand iubesti pe cineva incerci sa il faci fericit si uite ca mici surprize il fac fericit.. chiar nu cred ca acolo unde exista iubire adevarata se instaleaza obisnuinta.. eu la inceputul relatiei ma gandeam daca o sa imi treaca fluturii din somac.. si uite ca suntem casatoriti si chiar daca ne vedem intr-o zi dimineata si apoi ne intalnim prin oras mi se pun fluturasi in stomac si uit de toate.. si nu numai cand ne intalnim ci si acasa..iar surprize cred ca acu imi face mai multe si mai dulci decat inainte..  cand iubesti nu se stinge nimik chiar daca trece timpul (in general)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#21 2008-06-03 10:46:27

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

de acord,noi suntem impreuna de 7 ani,din care aproape 4 de casnicie. normal ca nu mai sunt scantei ca la inceput,pentru ca acum avem responsabilitati si probleme de tot felul,dar dragostea te uneste si te intareste si mai mult in momente de genul asta. nu mai e indragosteala aia de adolescent,dar e iubirea profunda de adult,care e mai implinitoare

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#22 2008-06-03 10:49:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

dreamer... eu una te inteleg perfect. dar, daca-l iubesti... N-AI CE FACE. si eu am suferit la fel ca tine in momentul in care am vazut cat s-a schimbat... cand eu nici macar nu-i dadeam vreo sansa imi aducea flori ascunse in geaca, statea in frig cu orele cu mine in parc, iarna, inghetam eu (care-s calduroasa) si el (frigurosul) nu zicea nimic, ma astepta sub geam, la fel, am vrut sa-i dau papucii si plangea (for real) dupa mine, ma trezeam cu el in drum peste tot... iar de cand stam impreuna... s-au mai rarit chestiile astea... floricewle din an in pasti sau cand sunt suparata etc etc.

dar daca poti trece peste (si daca crezi ca merita!!), atunci ai sa-ti dai seama ca tot te iubeste. adevarul ca eu ma plang acum.... dar, de fapt, nu prea am de ce sa ma plang. da, in comparatie cu ceea ce era s-a schimbat f mult si ma doare (exact de asta, cum spui si tu: noi ne dam peste cap in continuare si ei.... ). dar daca il iei CA ATARE si nu in comparatie cu trecutul... nush la tine cum e, la mine consider ca e ok.

DAR... daca ti se pare ca e doar genul care apreciaza doar chestiile pt care lupta... si care nu-l mai intereseaza in momentul in care le are in mana... atunci poate fi mai grav. nush ce sa zic... si mie mi-a frica de asta (vorba sfanta a tinutzei, "ca de celulita" rotfl ). si din pacate e boala des intalnita la barbati... cat timp nu te pot avea/lupta ca sa te cucereasca fac orice, apoi.......

of, m-ai deprimat cu topicul asta, pe bune!!! stai sa vezi ce fain e sa iubesti paan peste cap, sa fii impreuna cu un om de 3 ani jumate, sa-i spui "vreau sa ne casatoprim" (si nu o data, de "n" ori, direct si prin aluzii)..... si mel sa nu faca NIMIC. sau sa zica "da, vreau..." cu o voce moaaale, apoi sa inventeze tot felul de motive tampite pt a amana. si asta in conditiile in care omul respectiv bocea dupa tine....

gata, nu mai zic nik, dup-aia il bat cand vine acasa daca imi amintesc iar lol

oricum... take care si, neaparat, tine cont si de ce a zis uffff. ai grija de tine, respecta-te. asta e stilul nostru prost, sa ne implicam pana peste cap si sa uitam de noi. si e o greseala... ei incep sa creada ca totul li se cuvine si totul e "de la sine rezolvat"... apoi se mira de ce esti rupta seara si n-ai chef de... tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#23 2008-06-03 10:58:04

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

katami a scris:

dreamer... eu una te inteleg perfect. dar, daca-l iubesti... N-AI CE FACE. si eu am suferit la fel ca tine in momentul in care am vazut cat s-a schimbat... cand eu nici macar nu-i dadeam vreo sansa imi aducea flori ascunse in geaca, statea in frig cu orele cu mine in parc, iarna, inghetam eu (care-s calduroasa) si el (frigurosul) nu zicea nimic, ma astepta sub geam, la fel, am vrut sa-i dau papucii si plangea (for real) dupa mine, ma trezeam cu el in drum peste tot... iar de cand stam impreuna... s-au mai rarit chestiile astea... floricewle din an in pasti sau cand sunt suparata etc etc.

dar daca poti trece peste (si daca crezi ca merita!!), atunci ai sa-ti dai seama ca tot te iubeste. adevarul ca eu ma plang acum.... dar, de fapt, nu prea am de ce sa ma plang. da, in comparatie cu ceea ce era s-a schimbat f mult si ma doare (exact de asta, cum spui si tu: noi ne dam peste cap in continuare si ei.... ). dar daca il iei CA ATARE si nu in comparatie cu trecutul... nush la tine cum e, la mine consider ca e ok.

DAR... daca ti se pare ca e doar genul care apreciaza doar chestiile pt care lupta... si care nu-l mai intereseaza in momentul in care le are in mana... atunci poate fi mai grav. nush ce sa zic... si mie mi-a frica de asta (vorba sfanta a tinutzei, "ca de celulita" rotfl ). si din pacate e boala des intalnita la barbati... cat timp nu te pot avea/lupta ca sa te cucereasca fac orice, apoi.......

of, m-ai deprimat cu topicul asta, pe bune!!! stai sa vezi ce fain e sa iubesti paan peste cap, sa fii impreuna cu un om de 3 ani jumate, sa-i spui "vreau sa ne casatoprim" (si nu o data, de "n" ori, direct si prin aluzii)..... si mel sa nu faca NIMIC. sau sa zica "da, vreau..." cu o voce moaaale, apoi sa inventeze tot felul de motive tampite pt a amana. si asta in conditiile in care omul respectiv bocea dupa tine....

gata, nu mai zic nik, dup-aia il bat cand vine acasa daca imi amintesc iar lol

oricum... take care si, neaparat, tine cont si de ce a zis uffff. ai grija de tine, respecta-te. asta e stilul nostru prost, sa ne implicam pana peste cap si sa uitam de noi. si e o greseala... ei incep sa creada ca totul li se cuvine si totul e "de la sine rezolvat"... apoi se mira de ce esti rupta seara si n-ai chef de... tongue

katami..sorry..n-am vrut sa te deprim..de multe ori ne gandim ca viata e scurta si nu profitam de ea cum trebuie..sa spunem"te iubesc celor dragi cand trebuie...si mereu..nu cand ne aducem aminte"..cat despre atunci cand ti se pune pata si nu mai ai chef de nimic..si te intreaba ce ai..e mai greu de explicat pentru ca sunt lucruri care se strang in timp pe care barbatii nu le iau in seama si sunt mai fericiti..iar noi femeile punem totul la suflet si ne-o facem cu mana noastra..de ne complicam existenta in loc sa traim clipa..oricum eu ma leg f tare de trecut..genu care iert,dar nu uit..si uite de aia se strang in timp si p urma te intrebi de ce te deranjeaza ca pune paharul pe masa si nu pe chiuveta..un exemplu banal..dar ca idee..cred ca cei care intr-adevar stiu sa traiasca clipa si nu stau sa filosofeze sunt mult mai fericiti..dar si asta e o arta..pfff despre ce vorbeam?big_smile

Dance like nobody is watchin....

#24 2008-06-03 11:01:05

bobita
Hero member

paote suna banal si a cliseu,dar comunicarea e esentiala,nu trebuie lasat pe altadata sa-i spunem ce ne deranjeaza,sau sa speram ca isi va da seama singur.daca taci mult timp,si apoi incepi sa vorbesti,el nu mai intelege,pentru ca se obisnuise asa.

Publicitate

loading...

#25 2008-06-03 11:02:57

persifona
Vizitator

Eu daca ma apuc sa scriu acum la subiectul asta, ma umplu de nervi. O sa revin dupa ce pleaca el, azi, sau cand oi avea timp si chef sa ma vait lol

#26 2008-06-03 11:03:19

skumpi
Vizitator

eh pai si la noi primu an super...dak ne`am certat de maxim 5 ori si, si alea erau banale...apoi au inceput certuri mai mari  roll dar acum ne`am linistit d ceva vreme big_smile dar el a ramas la fel... hjarta nu uita aniversarile....tot tp flori, cadou...imi face toate poftele etc...nu zic ca e perfect k are si el defectele lui da nah incerc sa i le accept si el pe ale mele big_smile

#27 2008-06-03 11:03:53

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

katami...nah k m-am regasit cu totul in postul tau.... doar k noi nu stam impreuna... dar obishnuiam sa facem palnuri de casatorie .. sa vb despre copii.. chiar el a vrut sa facem certificate de casatorie scrise de noi.... app identice cu cele reale..shi acum dak ii spun despre asta...zice k mai este pana atunci..k erau copilarii etc... shi k o sa ne casatorim... dar spune asha..cu juma de gura neutral ..
totushi l-am laut asha..rau cu rau dar mai rau e fara rau...shi il iubesc enorm
trebuie sa ne acceptam asha cum suntem,..

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#28 2008-06-03 11:06:15

katami
Platinum member

yap sad storstark blue*girl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#29 2008-06-03 11:06:45

bobita
Hero member

dar niciodata sa nu lasam pe nimeni sa ne calce in picioare si sa-si bata joc de noi!

#30 2008-06-03 11:08:51

skumpi
Vizitator

bobita a scris:

dar niciodata sa nu lasam pe nimeni sa ne calce in picioare si sa-si bata joc de noi!

asta se stie smile

#31 2008-06-03 11:09:37

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

persifona a scris:

Eu daca ma apuc sa scriu acum la subiectul asta, ma umplu de nervi. O sa revin dupa ce pleaca el, azi, sau cand oi avea timp si chef sa ma vait lol

nu asta imi era intentia..sa va deprim..desi si mie imi vin nervii pe el cand imi citesc topicul..vorba vine nervii ma ia o melancolie..si nu stiu pe ce parte sa o dau sa fie bine..pentru ca si daca lasam de la noi..tot nu e bine...eu sunt una gen care se tine de cuvant..de exemplu la inceputul relatiei planuisem sa mergem la zoo.muzee..sa facem chestii impreuna..acum..cand vine weekendu e vorba de odihna..si cam atat..asta ma oftica..eu sunt in stare sa zic..hai maine mergem la muzeu.chiar daka sunt praf de oboseala..dar daka el e obosit plictisit..automat trec si eu la o stare de rahat..k mi-o transmite si nu mai am chef de nimic..etc etc:P

Dance like nobody is watchin....

#32 2008-06-03 11:09:48

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

storstark katami

poi s-a schimbat... dar de iubit tot ma iubeshte.... mi-o demonstreaza involuntar...
dar de aici sa inceapa sa-shi bata joc...schimbam foaia box box diablo

dreamer..el itzi da tzie starea aia de "n-am chef"... incearca sa fii tu bine dispusa shi sa transmitzi mai departe...eu asha mai fac cu al meu knd nu are chef de nimic... zambesc toata ziua fac glumitze... shi apoi potzi sa incerci sa il scotzi afara din ksa...intai spui k mergetzi aproape la o inghetzata..apoi va mai plimbatzi un pic..ii mai aratzi cv interesant... .. nush.. ar fi o incercare...tot mai bun decat nimic

Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-06-03 11:14:33)

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#33 2008-06-03 11:11:20

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

asa ar trebui.....poate daca ar fi sa o iau de la capat at as stii ce as avea de facut...k sa ne fiu la amandoi bine ....dar prefer sa nu pt il iubesc ma iubeste si stiu k trebui sa mergem inainte si sa reparam putin cate putin greselile trecutului......mereu imi cere sa am incredere k at cand vom fi la casa noastra va fi altfel......
dar oare cand va fie asta?

Ultima oara a fost editat de uffff (2008-06-03 11:12:46)

#34 2008-06-03 11:17:18

bobita
Hero member

e cea mai gogonata asta! de ce atunci va fi altfel si nu acum? atunci iti va spune de ce te plangi,stiai cum sunt cand m-ai luat. sa nu va imaginati ca gata,la casa voastra,se schimba peste noapte comportamentul,ca nu e asa.cum e acum,asa va fi si atunci. iar chestia cu ma schimb,dar la casa noastra......da` acum ce are?

#35 2008-06-03 11:17:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

katami, eu o sa te bat, ca esti fata desteapta si tare-mi place de tine; de ce-ti otravesti tu viata cu chestia asta cu casatoria ? asta apropo de faptul ca vrem ca altii sa ne arate ca ne iubesc NUMAI in modul in care vrem noi sa ne-o arate, altfel parca nu e suficient wink

#36 2008-06-03 11:19:04

katami
Platinum member

pai da, asta ziceam, si ieu, blue*girl. ca daca nu m-ar mai iubi, n-as avea pt ce sa stau cu el. la noi totul e ok, ne impacam, ne iubim, exista si "fluturasii" de care vorbeati... dar il "simt" schimbat, nu se mai gandeste la noi, nu-l mai intereseaza sa stam pierduti in iarba (Doamne, ce m-a enervat aseara, apropo... veneam spre casa cu masina si, deodata, il vad schimband directia... si ma duce pe un camp, in afara iasiului... asa cum mergeam noi "in tinerete" lol. eu, fericita toata, mai ales ca el radea si alerga... cand colo, in varful dealului, pune mana pe tel si suna pe una in interes profesional.... m-am pleostit toata... ba chiar i-am zis, mai bine ma ducea acasa sa dorm in timp ce dadea el telefoane. poate am exagerat, dar asa mi-a pleostit toate sperantele de romantisme sad iar el, blegul, si acum crede ca m-am suparat ca a sunat-o pe individa aia, cu care, saraca, n-am nimic, suntem prietene bune..... si-i explic, dar nu vrea sa percuteze). iar chestia cu casatoria... pune capac la toate. ma intreb sincer ce-o fi in capul lui. de vreo 2 ori mi-a "promis", cu data, cu tot tacamul.. si nik... ba, o data, m-a intrebat, f uimit: "hai mai, tu mai tii mminte ce am zis? am zis si eu asa... tu credeai ca gata, am depus juramant?" sad vorba ta... eu sunt genul pt care cuvantul e sfant... si chestia asta m-a lovit tare.... am vrut sa-l las atunci sad

dreamer... deprimarea si nervii sunt inevitabili, "la pachet" cu subiectul. lol don't worry. de unde esti? nu iesim la o bere, la "inecat amaru'?" rotfl

de acord, heimdall... probabil ai dreptate, dar... nici macar nu vad asta ca o dovada de iubire, ci ca o dovada de responsabilitate. nu spune nimeni ca, daca la un moment dat n-o sa ne mai iubim, o sa il lege cu ceva casatoria, nu... du-te, frate! dar atata timp cat ne iubim, nu vad de ce n-ar fi si acest pas FIRESC. iar "obsesia" mea noua nu e pt verigheta, in nici un caz... dar m-a ranit atitudinea lui... cum pana mea, eu daca ar vrea el ceva ce POT FACE, as face acu. daca eram in locul lui, in primul moment in care mormaiam ceva ca as vrea m-as fi ridicat si-as fi zis: "hai sa ne interesam si sa luam verighete". cred ca imi doresc mai mult ce nu pot sa am... si ma enerveaza ca depind de el si de nister toane care n-au ce cauta intr-o relatie de iubire. ma enerveaza ca nu TINE CONT DE CE VREAU. fara motiv... ca sa pot zice ca nu tin eu cont de el. la el e asa... nu vrea, nu-0i pasa.. si gata. de asta ma otravesc smile

Ultima oara a fost editat de katami (2008-06-03 11:24:23)

#37 2008-06-03 11:19:45

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

dreamer a scris:

persifona a scris:

nu asta imi era intentia..sa va deprim..desi si mie imi vin nervii pe el cand imi citesc topicul..vorba vine nervii ma ia o melancolie..si nu stiu pe ce parte sa o dau sa fie bine..pentru ca si daca lasam de la noi..tot nu e bine...eu sunt una gen care se tine de cuvant..de exemplu la inceputul relatiei planuisem sa mergem la zoo.muzee..sa facem chestii impreuna..acum..cand vine weekendu e vorba de odihna..si cam atat..asta ma oftica..eu sunt in stare sa zic..hai maine mergem la muzeu.chiar daka sunt praf de oboseala..dar daka el e obosit plictisit..automat trec si eu la o stare de rahat..k mi-o transmite si nu mai am chef de nimic..etc etc:P

cum spunea si blue*girl ...aratai k it doresti din suflet sa mergi...cauta un pliant la o chestie care vrei sa o vezi sau o terasa unde ti-ar placea sa bei sa mananci ceva....nu il iei din prima k vrei sa iesi si punct.....ii explici de ce vrei sa mergi pana acolo...stiu k suna copilareste dar trebuie sa il determini cumva.....cauti ceva ce crezi k i-ar placea si lui si ii arati ...sigur va gasi apoi timp si chef sa iasa....
de multe ori barbatii astia ar merita o bataie buna smsm

#38 2008-06-03 11:21:10

persifona
Vizitator

dreamer a scris:

persifona a scris:

Da, te inteleg perfect.
Eu aseara eram fericita ca mi-a adus tata masina (care fusese la service cateva zile) si zic hai ca vin pana la tine sa fumam o tzigara, sa vad si eu cum merga masina "Neah, ca n-am chef sa mai ies azi din casaaa, ca face mama pizzaaaaa, ca tre sa stau cu ai mei sa le cautpt Greciaaa". Hai frate ca nu murea daca isi misca fundu din casa 5 minute pana jos sa fumam o tigara impreuna. Asa la baschet poate sa iasa, sau la bloc si sa stea pana la 2-3 noaptea. Nu ma deranjeaza ca iese, ma deranjeaza ca nu vrea sa iasa si cu mine 5 minute.

Ma enerveaza ca nu-mi aduce flori decat de 1 martie, ziua mea, Valentine's. I-am zis de nu stiu cate ori ca as aprecia enorm de mult o floare (rupta de pe drum, o papadie de prin buruieni, nu am pretentii la buchete de zeci de trandafiri) fara nicio ocazie, sa-mi arate si mie ca s-a gandit la mine. As aprecia daca ar zice "Astazi mergem acolo" sa vad ca are si el initiativa, ca vrea sa iesim impreuna. El nu, nici cand ii zic eu sa iesim n-are mereu chef, ba ca nu vrea sa-l vada pe X, ba ca n-are chef sa iasa din casa, etc.

Mi-ar placea sa-mi dea un mesaj sa-mi spuna ca ma iubeste sau un telefon doar ca sa ma auda, nu.. ca lui i-e greu sa scrie mesaje. Telefoane nush de ce nu da.

I-am zis sa ne luam impreuna un puzzle de f multe piese sa-l facem "Ah, pai eu n-am rabdare sa fac un puzzle, e aiurea".

Mi-ar placea ca o data cand ma aude suparata sa ma sune sa-mi zica si altceva in afara de "Aha, naspa", sa vina pana la mine sa ma scoata 5 minute din casa. Nu, ca "Pai da de unde sa stiu eu ca ai chef sa iesi din casa?" Pana mea, te-am sunat plangand ca m-am certat cu ai mei toata ziua, crezi ca nu mi-ar face bine sa ies putin?

M-am saturat sa-i zic sa ma suprinda si pe mine cu ceva, absolut orice, ah ca el nu stie ce. Pai plm (ma scuzati) nici eu n-am de unde sa stiu ce-ti doresti, dar incerc, nu?

Ma enerveaza!!!!!!!!! diablo ma opresc aici ca m-a apucat plansul. Azi prevad o cearta, ca tot vine acum incoace.

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-06-03 11:24:25)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.