Primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?-3
- blue*girl
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-06-26
Re: primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?
katami eshti sigura k nu suntem cu acelashi barbatzel ? k vad k suntem amandoua din iashi .. shi eu knd icnerc sa creez un moment romantic sa gaseshte el sa spuna o gluma...sa stranute sau orice shi sa schimbe subiectul
~ _orice sfarsit e un nou inceput_~
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
katami a scris:pai da, asta ziceam, si ieu, blue*girl. ca daca nu m-ar mai iubi, n-as avea pt ce sa stau cu el. la noi totul e ok, ne impacam, ne iubim, exista si "fluturasii" de care vorbeati... dar il "simt" schimbat, nu se mai gandeste la noi, nu-l mai intereseaza sa stam pierduti in iarba (Doamne, ce m-a enervat aseara, apropo... veneam spre casa cu masina si, deodata, il vad schimband directia... si ma duce pe un camp, in afara iasiului... asa cum mergeam noi "in tinerete" . eu, fericita toata, mai ales ca el radea si alerga... cand colo, in varful dealului, pune mana pe tel si suna pe una in interes profesional.... m-am pleostit toata... ba chiar i-am zis, mai bine ma ducea acasa sa dorm in timp ce dadea el telefoane. poate am exagerat, dar asa mi-a pleostit toate sperantele de romantisme iar el, blegul, si acum crede ca m-am suparat ca a sunat-o pe individa aia, cu care, saraca, n-am nimic, suntem prietene bune..... si-i explic, dar nu vrea sa percuteze). iar chestia cu casatoria... pune capac la toate. ma intreb sincer ce-o fi in capul lui. de vreo 2 ori mi-a "promis", cu data, cu tot tacamul.. si nik... ba, o data, m-a intrebat, f uimit: "hai mai, tu mai tii mminte ce am zis? am zis si eu asa... tu credeai ca gata, am depus juramant?" vorba ta... eu sunt genul pt care cuvantul e sfant... si chestia asta m-a lovit tare.... am vrut sa-l las atunci
dreamer... deprimarea si nervii sunt inevitabili, "la pachet" cu subiectul. don't worry. de unde esti? nu iesim la o bere, la "inecat amaru'?"
katami..off o bere..ce pofta am..dar sunt acum cu licenta si dupa..de abia astept..vrand nevrand..am cam devenit dependenta de forum..am intrat pt pb medicale..si am realizat ca pot sa va bat pe voi la cap cu pb mele dekat pe el:P mai bine ca ne descarcam aici ..decat direct pe ei..locuiesc in bucuresti!
Dance like nobody is watchin....
- bobita
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2007-04-27
paler zice a ca daca cineva nu te iubeste cum vrei tu,nu inseamna ca nu te iubeste din toata inima
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
- dreamer
- Sr. member
persifona a scris:dreamer a scris:persifona a scris:Eu daca ma apuc sa scriu acum la subiectul asta, ma umplu de nervi. O sa revin dupa ce pleaca el, azi, sau cand oi avea timp si chef sa ma vait
nu asta imi era intentia..sa va deprim..desi si mie imi vin nervii pe el cand imi citesc topicul..vorba vine nervii ma ia o melancolie..si nu stiu pe ce parte sa o dau sa fie bine..pentru ca si daca lasam de la noi..tot nu e bine...eu sunt una gen care se tine de cuvant..de exemplu la inceputul relatiei planuisem sa mergem la zoo.muzee..sa facem chestii impreuna..acum..cand vine weekendu e vorba de odihna..si cam atat..asta ma oftica..eu sunt in stare sa zic..hai maine mergem la muzeu.chiar daka sunt praf de oboseala..dar daka el e obosit plictisit..automat trec si eu la o stare de rahat..k mi-o transmite si nu mai am chef de nimic..etc etc:P
Da, te inteleg perfect. Eu aseara eram fericita ca mi-a adus tata masina (care fusese la service cateva zile) si zic hai ca vin pana la tine sa fumam o tzigara, sa vad si eu cum merga masina "Neah, ca n-am chef sa mai ies azi din casaaa, ca face mama pizzaaaaa, ca tre sa stau cu ai mei sa le cautpt Greciaaa". Hai frate ca nu murea daca isi misca fundu din casa 5 minute pana jos sa fumam o tigara impreuna. Asa la baschet poate sa iasa, sau la bloc si sa stea pana la 2-3 noaptea. Nu ma deranjeaza ca iese, ma deranjeaza ca nu vrea sa iasa si cu mine 5 minute.
Ma enerveaza ca nu-mi aduce flori decat de 1 martie, ziua mea, Valentine's. I-am zis de nu stiu cate ori ca as aprecia enorm de mult o floare (rupta de pe drum, o papadie de prin buruieni, nu am pretentii la buchete de zeci de trandafiri) fara nicio ocazie, sa-mi arate si mie ca s-a gandit la mine. As aprecia daca ar zice "Astazi mergem acolo" sa vad ca are si el initiativa, ca vrea sa iesim impreuna. El nu, nici cand ii zic eu sa iesim n-are mereu chef, ba ca nu vrea sa-l vada pe X, ba ca n-are chef sa iasa din casa, etc.
Mi-ar placea sa-mi dea un mesaj sa-mi spuna ca ma iubeste sau un telefon doar ca sa ma auda, nu.. ca lui i-e greu sa scrie mesaje. Telefoane nush de ce nu da.
I-am zis sa ne luam impreuna un puzzle de f multe piese sa-l facem "Ah, pai eu n-am rabdare sa fac un puzzle, e aiurea".
Mi-ar placea ca o data cand ma aude suparata sa ma sune sa-mi zica si altceva in afara de "Aha, naspa", sa vina pana la mine sa ma scoata 5 minute din casa. Nu, ca "Pai da de unde sa stiu eu ca ai chef sa iesi din casa?" Pana mea, te-am sunat plangand ca m-am certat cu ai mei toata ziua, crezi ca nu mi-ar face bine sa ies putin?
M-am saturat sa-i zic sa ma suprinda si pe mine cu ceva, absolut orice, ah ca el nu stie ce. Pai plm (ma scuzati) nici eu n-am de unde sa stiu ce-ti doresti, dar incerc, nu?
Ma enerveaza!!!!!!!!! ma opresc aici ca m-a apucat plansul. Azi prevad o cearta, ca tot vine acum incoace.
persifona..please nu plange..daca te ajuta cu ceva..eu cand sunt trista dau drumu la muzica si dansez...vai cat imi place sa dansez...numai k acum n=am voie cu scolioza asta lombara:hug:
- blue*girl
- Sr. member
persi plansul nu te va ajuta cu nimic..shi acum dak vine la tn nu ii mai fa reproshuri k vad k tot i-ai facut shi nu s-a schimbat... fii happy cat timp eshti cu el... shi cat despre atentzii...shi eu i-am zis lu' uby k ash aprecia sa rupa o floare dintr-un boschet sa mi-o dea dar nimic... asha k ia-l k atare..dak crezi k va merita shi o sa fii fericita alaturi de el... eu ce sa zic k l-am sunat dimineatza sa il intreb dak ne vdm... si a inceput sa ridice tonu al mn k l-am trezit din somn..shi knd a venit vorba sa ne intalnim a zis cum vreau .. shi l-am intzeles din simplu motiv k eu am acelashi comportament knd ma trezeshte cineva...
Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-06-03 11:29:33)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
- bobita
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2007-04-27
avem,ca daca toata ziua stam si ne gandim numai la asta......
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
- persifona
- Vizitator
M-am calmat
Acum pe bune, cu chestiile astea ma enerveaza f tare, pasivitatea asta a lui ma scoate din minti. In rest (nu ca n-as fi zis destule mai sus) e ok
- persifona
- Vizitator
katami a scris:oare aveam asa multe frustrari?
Asa se pare :f?rv?nad:
- blue*girl
- Sr. member
cate defecte le gasim...shi ei la fel..k cik vrem toata ziua flori shi atentzii..offf ce specimene diferite
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
- blue*girl
- Sr. member
- katami
- Platinum member
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- dreamer
- Sr. member
katami..stai linistita..ne ajuta sa ne sfatuim una pe alta.
- dreamer
- Sr. member
blue*girl a scris:cate defecte le gasim...shi ei la fel..k cik vrem toata ziua flori shi atentzii..offf ce specimene diferite
stai k ma enervez si eu...mai acum 1 ora i-am dat un sms iubitului..era in drum spre servici..de genu cat il iubesc si ii urez o zi minunata..nu mi=a raspuns..acum a ajuns la servici...a intrat pe mess..dar n-a zis nimic pana acum ..sa se scuze ca nu mi-a raspuns..mrrrrrrr a asteptat sa ma bag eu in seama pe mess..puii mei la inceput..imi scria te iubesc..ma apuc de treaba..acum asteapta sa ma bag eu in seama prima
cica nu mi=a raspuns pentru ca are super multa treaba..ce de kkt ma simt.ma rog mi=a zis akm pe mess k si el ma iubeste mult..hai k deka sunt paranoia:))
Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-06-03 11:55:59)
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
dreamer a scris:stai k ma enervez si eu...mai acum 1 ora i-am dat un sms iubitului..era in drum spre servici..de genu cat il iubesc si ii urez o zi minunata..nu mi=a raspuns..acum a ajuns la servici...a intrat pe mess..dar n-a zis nimic pana acum ..sa se scuze ca nu mi-a raspuns..mrrrrrrr a asteptat sa ma bag eu in seama pe mess..puii mei la inceput..imi scria te iubesc..ma apuc de treaba..acum asteapta sa ma bag eu in seama prima
ia incerca sa nu te mai bagi tu in seama 1 eu cand fac asa imi reproseaza ca is rece cu el si ca de ce is prostuta ca doar tot pe mine ma doare cand ma comport asa cu el si daca nu-l bag eu in seama se baga el numa ca tre sa am rabdare
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- katami
- Platinum member
dreamer a scris:blue*girl a scris:cate defecte le gasim...shi ei la fel..k cik vrem toata ziua flori shi atentzii..offf ce specimene diferite
stai k ma enervez si eu...mai acum 1 ora i-am dat un sms iubitului..era in drum spre servici..de genu cat il iubesc si ii urez o zi minunata..nu mi=a raspuns..acum a ajuns la servici...a intrat pe mess..dar n-a zis nimic pana acum ..sa se scuze ca nu mi-a raspuns..mrrrrrrr a asteptat sa ma bag eu in seama pe mess..puii mei la inceput..imi scria te iubesc..ma apuc de treaba..acum asteapta sa ma bag eu in seama prima
da sau... eu scriu (si doar se vede ca celalalt scrie) si el: " tre sa plec. pa" inainte... pana la "pa" mai vbg juma de ora.
da' gata... eu ma las de "inainte" asta... las' ca-i bun cum e acum... (incearca si tu... poate la tine merge... macar autosugestia )
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|