homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?-4

#58 2008-06-03 12:01:56

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

Re: primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?

aici eu deja nu mai inteleg cand spuneti ca va iubeste. o spuneti ca s-o credeti voi?cand iubesti pe cineva,tii cont de ce vrea de la tine,daca nu sunt pretentii exagerate. nu mi se pare o solutie sa lasi mereu de la tine,doar ca sa ai cu cine sa te tii de mana. nu va suparati pe mine,va rog,dar nu am suportat niciodata asta,ca ea sa devina incet-incet un accesoriu

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#59 2008-06-03 12:07:08

skumpi
Vizitator

wai persi da pare atat d dragutz hjarta

#60 2008-06-03 12:08:55

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

si al meu se poarta la fel ca si la inceput big_smile cateodata este f obosit,stresat,nervos(din cauza lucrului)dar niciodata nu mi-a vb mie urat sau m-a neglijat din cauza asta.Si eu pot sa spun ca ne merge din ce in ce  mai bine hjarta

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#61 2008-06-03 12:10:40

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

aici nimeni nu se supara kram doar isi da cu parerea si analizeaza daca e bine sau nu. normal k nici unei din noi nu ii convine sa devina un accesoriu tocmai de aia discutam si cautam o solutie benefica.

#62 2008-06-03 12:12:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

bobita, eu zic ca trebuie sa te decizi ce vrei in viata, pentru ca nu le poti avea pe toate. daca pentru tine e esential sa-ti raspunda la sms-uri, ok, stabilesti asta de la inceput. fiecare relatie are conventiile ei, ce e bun pentru mine nu e si pentru altcineva
sincer mie mi se pare un moft sa pretind sa-mi spuna dulcegarii pe messenger in conditiile in care locuim impreuna, ma ajuta, plateste facturi, a stat treaz noptile sa ma pazeasca atunci cand eram bolnava, un an de zile m-a tinut in brate in fiecare seara cand plangeam si asa mai departe... mi se pare ca-l manii pe Dumnezeu dupa toate astea sa-i zic : vai, dar nu mi-ai dat sms ca ma iubesti azi sau nu mi-ai luat martisor... sorry

Publicitate

loading...

#63 2008-06-03 12:13:37

bobita
Hero member

eu sunt mai categorica pt ca am avut multe prietene pe care iubitii abia le mai luau in seama,le tratau cu indiferenta si nu acceptau nici o sugestie de schimbare,iar ele continuau relatia pt ca ii iubeau si pt ca"inainte nu era asa".daca el nu ma apreciaza si nu am respecta,macar eu sa fac asta in dreptul meu,nu se sfarseste lumea cu el

#64 2008-06-03 12:18:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pai bobita... aici e topic de ofuri lol de aia nu intelegi. daca facem si unul similar cu ce ne place si ne convine la ei, ai putea intelege de ce, totusi, ne simtim iubite wink nu cred in chestia cu "realtia perfecta". e, sa zicem, "normal" sa ne enerveze una alta la ai nostri. pe care n-are rost sa le negam ("nu, totul e minunat, ne certam, dar sunt marunte") nu, frate... "ne iubim, dar problemele sunt aici si aici. pot fi rezolvate?"

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#65 2008-06-03 12:23:12

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

fetele miii de scuze dar trebuie sa plec..ne reauzim dupa amiaza de abia astept sa vad ce ati mai scris.va pup

Dance like nobody is watchin....

#66 2008-06-03 12:30:14

bobita
Hero member

eu vroiam sa fie off-uri constructive,adica daca vad ca nu tine cont de mine,de asteptarile si dorintele mele,gata.poate si faptul ca am 27 de ani conteaza,nu mai vad siropele si bezele peste tot

#67 2008-06-03 12:34:35

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

katami a scris:

mai, aici era topicul cu pb lui dreamer si acu a devenit pb mea.. sorry rodnar

pai si eu is cu licenta... doar ca sunt din iasi. poate la vara lol

blue*elf... mai stii? lol iesim noi la o bere atunci... in 3 rotfl

de acord, bobita... de acord. reept, eu stiu ca ma iubeste... si-l iubesc si eu. altfel n-am mai sta impreuna.

heimdall, am editat mesajul de mai sus si ti-am raspuns. rapide mai sunteti la topicul asta... oare aveam asa multe frustrari? lol

offtoopic cred ca ai vrut sa zici blue*girl big_smile hihi.
un sfat prietenesc incercati si voi sa fiti al fel ca ei, sau de cele mai multe ori fiti zambitoare si happy chiar daca nu este asa, le veti transmite starea de bine. stiu cum e...

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#68 2008-06-03 12:44:36

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

al meu isi exprima iubirea prin mesaje in care ma intreaba daca am mancat lol.flori am primit dupa un an si ceva de relate acum primesc cu motiv sau fara motiv.imi cumpara cand vine acasa cate ceva gen inghetata sau hamburgar mai ales acum cand sunt in sesiune,imi face de papa etc.etc si imi suporta toanele.offff el face atatea si eu nu fac mai nimic neutral.cel putin asta e impresia mea

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#69 2008-06-03 12:52:07

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

wai si pe mine ma dispera al meu cu "ai mancat?' ....si ma pune sa ii promit ca mananc lol e mai rau ca maica-mea

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#70 2008-06-03 12:54:56

katami
Platinum member

pai aici de acord, bobita... si eu voiam ofuri constructive, dar cred ca intelgem ceva diferit prin asta

iau drept exemplu cazul meu: totul e ok (chiar e  - si nu ma refer la siropele si bezele, si asa nu-mi plac lol ). adica (uite, offtopic big_smile) e bland, grijuliu, intelegator, impaciuitor (pt mine asta e f important, pt ca eu sunt leoaica adevarata, adica cu coada pe sus... nu-i bine, stiu, dar ma ajuta faptul ca mereu face el primul pas spre "linistirea apelor"), foarte afectiv (nu-i genul de "mascul feroce" cu nasu numa-n bere, playboy si meci, din contra, uneori e mai sensibil si mai iubitor decat mine), calm (iar ok pt mine, eu sunt mai dracoasa de felul meu), nu l-am auzit o data tipand sau injurand (bine, din cand in cand la volan, dar aia nu se pune lol ), inteligent, pasionat de domenii ff diverse, priceput in multe, descurcaret in orice ocazie sociala, cu simtul umorului, fire dinamica si constructiva (langa el pot face orice, numai sa ma plictisesc nu), fidel (cate femei nu se plang ca ai lor le inseala? stiu ca aici e "never say never"... dar stiu sigur ca acum, cat suntem impreuna si ne iubim, "inselatul" se rezuma la uitat pe strada... ceea ce are toata libertatea sa faca, doar si eu ma uit), visator, diplomat, citeste si studiaza mult, este un iubit extraordinar (la 27 de ani, sper ca n-ai sa spui ca asta nu conteaza deloc si totul sta in dragostea platonica... poate conteaza putin, dar conteaza. iar faptul ca nu esti tratata ca obiect sexual, din contra, are mereu grija de felul in care simti tu, ca femeie, uneori si in detrimentul placerii lui... e ceva destul de rarut azi). ar fi multe, dar cred ca modul lui special de a iubi, de a fi afectiv, de a simti ce simt si eu de cum intra in casa... e ceva absolut deosebit.

buun... pe langa asta, descoperi ca abia daca isi aminteste cand e ziua ta, tre sa-i repeti ceva de 5 ori ca sa tina minte, e dezordonat (desi se straduie sa nu fie... fara succes lol ) si ca... "uita" sa-si tina promisiunile mari (alea marunte si le tine) si nu vrea sa-si asume responsabilitatea de a face un pas matur alaturi de tine (desi tu ai 23 si el 31 de ani).

ce faci? care-i "constructivul" in situatia asta? te intorci cu funduletul si pleci? e cel mai usor... degeaba zici, ar fi si pt mine cel mai usor, nu-i mare lucru sa gasesti pe cineva cu care sa "te tii de mana", daca atata vrei. dar nu mi se pare o solutie corecta. solutia corecta, e asa cum ai zis, comunicarea la timp. da, daca dupa nush cate incercari tot "greu de cap" e... atunci iti pui intrebari. de schimbat nu-l schimbi. il accepti asa cum e? daca da, go! inseamna ca merita pt tine. si orice crede oricine, tu ai destule motive sa fii fericita alaturi de el.

iar cand iti amintesti de alea cateva motive de nefericire... mai scrii pe cate-un forum lol , mai barfesti cu o colega... asta e, numeni nu-i perfect. nici noi nu suntem.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#71 2008-06-03 12:59:38

bobita
Hero member

aaa,categoric ca si noi le avem pe ale noastre. m-ai inteles bine pana la urma,la situatia cand chiar el nu mai vrea nimic de la tine,atunci zic eu sa pui capat,daca vezi ca il doare in cot de tine,in rest normal ca lupti din rasputeri pt relatia ta

#72 2008-06-03 13:02:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

oamenii se schimba, situatiile se schimba, totul se schimba...schimbarea este a doua natura a omului, si cine nu o accepta si ramane legat de trecut inseamna ca traieste in trecut... si eu m-am inteles extraordinar de bine cu fostul primii ani, in primul an chiar nu ne-am certat niciodata, eu eram care era nemultumita, care facea fitze si mofturi, dupa care s-a inversat situatia, si am ajuns sa nu ne mai intelegem deloc...pana cand nu mai era nimic care sa ma lege de el si ne-am despartit...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#73 2008-06-03 13:02:27

katami
Platinum member

ok daca ne intelegem smile

blue elf, a fost o greseala... unul din mesaje l-am editat, acum il rezolv si pe celalalt. sorry, fetelor

#74 2008-06-03 13:28:43

bobita
Hero member

pai la cat suna de frumos,cum de v-ati despartit?

#75 2008-06-03 13:38:59

bobita
Hero member

ciudati sunt oamenii!si el nu avrut sa continuati relatia? nu a insistat?

#76 2010-01-20 19:39:16

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Cu cat ma gandesc mai mult la viitor cu atat intru in panica mai tare si gandul meu principal e: cum pot sa stau eu cu un om 20-30 de ani fara sa ma plictisesc? Ce o sa se intample la un moment dat daca o sa imi dau seama ca nu il mai iubesc? Daca o sa intervina obisnuinta? Oamenii stau impreuna ptr ca se iubesc sau si din obisnuinta? si pot doi oameni avea o relatie doar pentru ca le e bine impreuna dar nu neaparat pentru ca se iubesc? Si pana la urma, cum stii daca iubesti pe cineva?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.