homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?

#1 2008-06-02 22:13:18

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?

salut ..daka mai exista topicul va rog sa-l stergeti dar am si eu o intrbare..de ce la inceput sunt toate bune si frumoase si in timp barbatii se skimba?poate ca nu mai au nimic de cucerit?la inceput iti aduc flori...sunt foaaarte atenti...si nu ma refer neaparat ca dupa ce faci sex..nu le mai starnesti interesul ,...nu ma refer pe planul asta...de ce la inceput nu are nicio importanta ca e obosit..ca are suparari..ca tot omul de altfel si dupa aceea devin  monosilabici si sunt obositi..stresati de la munca...de ce au pretentia ca noi cand vorbim cu ei sa fim mereu miere si zahar si fara probleme..si ei sunt cu multe pe cap...de ce la inceput...iti umple camera de lumanari inainte s-o faceti....si aduc si flori...si pe urma o fac..dar din joi in pasti...de ce la inceput iti aduc o ciocolata si pe urma..."ce luam de la magazin"...pfff..chiar ma intreb..ca ei sustin in continuare ca te iubesc..ca le e dor de tine...prima oara cand le pregatesti o cina romantica le dau lacrimile..dupa aceea...zambet fortat pe buze...de ce femeile se pot reinventa si pot fi in cautare de ceva nou mereu..sa starneasca interesul..de ce la inceput vorbesti ore in sir la telefon despre orice nimic care ti se pare important pentru ca il vorbiti amandoi..iar dupa aceea devine ca o obligatie sa te sune"buna..am ajuns la munca...buna..ma duc la masa...buna...am ajuns acasa..""ce ai facut azi?am muncit si am mancat..?nu vi se para normal sa va sara mustarul?si sa indispuna...mi se pare o problema delicata pentru ca daka discuti cu ei...folosesc vesnica replica"Dar ce am facut ?"?si te fac tot pe tine nemultumita...atata timp cat nu minti..nu inseli..nu..nimic...exclus de a avea pe alta...de ce la inceput..cand inca nu va cunoasteti spuneca nu ii place sa injure...si peste ceva timp mai injura...si cand il intrebi iti raspunde ca..atunci nu eram nervos...oare trebuie si putina indiferenta?dar daca suntem indiferente..nu ii mai iubim ca inainte..ii neglijam...dati-va si voi cu parerea:P

Dance like nobody is watchin....

#2 2008-06-02 22:16:14

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?

la noi e din ce in ce mai cool...sia u trecut 6 ani..depinde de cupluri

#3 2008-06-02 22:19:19

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

dap depinde ...recunosc ca mi-e putin frica de obisnuinta asta..

#4 2008-06-02 22:19:40

dreamer
Sr. member

ralluka a scris:

la noi e din ce in ce mai cool...sia u trecut 6 ani..depinde de cupluri

dar mai face aceleasi lucruri pe care le facea la inceput?

#5 2008-06-02 22:23:32

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

si la mine e super fain si suntem de opt ani impreuna. Sincera sa fiu nu cred ca acum sase sau sapte ani eram mai fericita sau ca iubitul meu se comporta altfel. E minunat ca ne avem unul pe altul si-mi doresc pentru noi doi doar sanatate si o viata lunga impreuna. Doamne ajuta.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Publicitate

loading...

#6 2008-06-02 22:30:03

dreamer
Sr. member

baciu a scris:

si la mine e super fain si suntem de opt ani impreuna. Sincera sa fiu nu cred ca acum sase sau sapte ani eram mai fericita sau ca iubitul meu se comporta altfel. E minunat ca ne avem unul pe altul si-mi doresc pentru noi doi doar sanatate si o viata lunga impreuna. Doamne ajuta.

in privinta gesturilor?iti mai face surprize?iti mai aduce flori?noi suntem de abia 5 luni..grater probabil si exagerez k analizez fiecare gest...

#7 2008-06-02 22:33:28

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

mda ... voi astea cu relatiile voastre faine tongue ...o faceti sa se simta prost pe fata si o amarati si mai tare. v-a cautat opinia si voi  etalati cat de bine este in rel voastra. nu e frumos .
si ca sa rasp si la subiect ... cu cat stii mai mult o pers cu atat ti se pare mai obisnuita si comuna

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#8 2008-06-02 22:37:29

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

dreamer a scris:

baciu a scris:

in privinta gesturilor?iti mai face surprize?iti mai aduce flori?noi suntem de abia 5 luni..grater probabil si exagerez k analizez fiecare gest...

pai era si o intrebare pe care o punea fata? Sigur ca primesc flori si de multe ori ma invita iubi la restaurant sau sa ne savuram cafeluta duminica dimineata pe o terasa undeva in oras si cel mai mult imi place cand imi gateste si ma asteapta cu masa pusa si o gramada de bunatati. Si bai parfumate si scrisorele de dragoste. Bineinteles ca-i raspund cu aceeasi moneda. Si nu mi-e jena sa spun ca suntem fericiti.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#9 2008-06-02 22:37:29

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

dreamer a scris:

noi suntem de 3 ani si 2 luni impreuna si acuma vara imi aduce aproape in fiecare zi kte un mot de trandafir din gradina de la firma si mi-l aduce in buzunar k cik ii e rusine sa vina cu el in mana lol e marfa k niciodata nu stiu dak mi-a adus sau nu ..
si totusi sunt si gesturi kre la inceput nu ma deranjau si kre akum ma dispera..cum ar fi ca nu spala vasele,k pune cosu de vase invers si ca nu lasa capacul la wc cum tb lol na k l-am parat big_smile

Sa nu te astepti sa te salut!

#10 2008-06-02 22:41:09

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

sincer de obisnuinta mi-e teama ca de celulita lol

acum serios...nu e neaparat sa apara obisnuinta smile noi avem 10 luni (putin inca) si nici vorba de asa ceva (sper sa nici nu fie in viitor)

#11 2008-06-03 09:19:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Mai, problema e ca la inceput oamenii au tendinta sa se comporte nefiresc si sa faca ceea ce cred ca asteapta celalalt de la ei... dupa care, daca incep sa se comporte normal asta e perceputa ca o schimbare in rau. Sa fim seriosi, ar fi si obositor ca zi de zi sa fii sufocata de flori, inimioare, lumanarele... chestiile astea le face omul la inceput pentru ca tu ai citit reviste sau ai vazut la tv si i-ai dat de inteles ca ti-ar placea, dar eu nu cred ca exista barbati care sa nu injure, sa adore inimioarele, pisicutele, culoarea roz, lumanarelele, filmele siropoase etc Saracii se chinuie si ei la inceput, ca asta face parte din ritualul de imperechere, dar apoi putem si noi in sfarsit sa ne comportam firesc si sa ne vedem de treaba.
In fine, eu am avut noroc pentru ca ne-am purtat super firesc de la inceput si mie oricum nu-mi plac dulcegariile.
Un sfat pentru dreamer : invata sa vezi cum e el de fapt si sa apreciezi cand face un efort cat de mic. De exemplu, prietenul meu nu e genul care sa cumpere cadouri la ocazii, martisoare etc, dar din cand in cand imi face cate o surpriza de raman cu gura cascata. Ar fi culmea ca eu sa-i fac scandal ca nu mi-a luat nu stiu ce inimioara de valentine's day, cum am auzit ca se procedeaza. Adica nu toti oamenii sunt la fel, in ciuda a ceea ce vedem la tv, fiecare are felul lui de a-si arata iubirea, numai ca noi vrem sa ne-o arate asa cum vrem noi smile

#12 2008-06-03 09:20:54

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

heimdall a scris:

dar eu nu cred ca exista barbati care sa nu injure, sa adore inimioarele, pisicutele, culoarea roz, lumanarelele, filmele siropoase etc

exista,si sunt pasivii din relatie lol

#13 2008-06-03 09:22:42

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

cred ca ar trebui mereu sa ne concentram pe ce face,nu pe ce nu mai face,pentru ca nici noi nu cred ca suntem la fel ca la inceput,mereu zambitoare si tandre si aranjate.

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#14 2008-06-03 09:26:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

noi suntem de 2 ani impreuna de 6 luni ne-am mutat impreuna... stresul de la munca afecteaza relatia la fel si alte probleme ca banii de exemplu.personal eu am trecut printr-o perioada mai grea acum din mai multe puncte de vedere si am fost mai rea sa zicem cu el artagoasa mai bine zis... sper sa imi revin si sa incetez ca nu vreau sa il pierd si asta e ultimul lucru pe care il vreau nu prea are legatura cu topicul dar imi vars si eu amarul big_smile

cat despre obisnuita apare intr-un cuplu important e sa treceti impreun apeste ea sa afceti ceva impreuna.noi de exemplu ne-am cumparat carti de joc si planuim sa ne cumparam si niste jocuri ca sa afcem mai multe lucruri impreuna smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#15 2008-06-03 09:47:55

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

dreamer shi eu trec cam prin aceleashi stari... shi la mn primele luni au fost de vis
acum totul e diferit pt k s-au intamplat ff multe.... a fost plecat din tzara pt doua luni, nu a vb cu prietenii lui vreo 2 luni din cauza mea, s-a angajat, se intretzine singur, de curand s-a mutat cu ink un coleg shi are si acolo de platit chirie, e stresat cu munca shi vrea sa ishi deschida shi o firma proprie.... deci din punctul meu de vedere e normal sa fie asha... cand l-am cunoscut era un pushtan kre dadea bacu shi statea cu mamica shi taticu iar acum... s-a trezit brusc pe picioarele lui... shi asta din cauza mea... k dak nu eram eu ar fi ramas in alta tzara cu maik-sa shi acum era la colegiu fara sa munceasca el pt a se intretzine
concluzia este k felul in kre decurge o relatzie este influentzata de ff multiz factori..totul este sa se aiba incredere unul in celalalt...rabdare shi intzelegere...fiecare are modul sau de a -shi demonstra iubirea

Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-06-03 09:49:23)

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#16 2008-06-03 09:55:31

dreamer
Sr. member

mersi fetele de raspunsuri..nici eu nu mi=as dori in fiecare zi flori..bomboane..probabil cu cat ma straduiesc mai mult sa nu zic ceva gresit...poate atunci  o fac mai mult..si femeile cam au gura mare...desi cateodata chiar nu poti sa te abtii...lol..eu sunt genul care tace ce tace..dar tot izbucnesc pana la urma si tot le zic...chiar daca imi pare rau pe urma..si uite de ce au mironositele de castigat..dar nici sa-ti umbresti personalitatea nu se merita...e cam greu cu impacat si capra si varza:P

#17 2008-06-03 10:03:46

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

eu cred ca fericirea a  2 oameni care se ubesc cu adevarat devine din ce in ce mai mare cu timpul..dar daca stai cu cineva de dragul statului ca sa nu fii singura..te deprinzi..si incepi sa te obisnuiesti..si suferi din ce in ce mai mult..fiindca el nu poate sati ofere ceia ce putea sati ofere omul pe care lai ubi cu adevarat (ma refer la dragoste reciproca)

mariah carey - bye bye

#18 2008-06-03 10:15:05

dreamer
Sr. member

micusa a scris:

eu cred ca fericirea a  2 oameni care se ubesc cu adevarat devine din ce in ce mai mare cu timpul..dar daca stai cu cineva de dragul statului ca sa nu fii singura..te deprinzi..si incepi sa te obisnuiesti..si suferi din ce in ce mai mult..fiindca el nu poate sati ofere ceia ce putea sati ofere omul pe care lai ubi cu adevarat (ma refer la dragoste reciproca)

micusa..ai dreptate dar nu e cazul meu..la mine e long story...l-am asteptat de mi=a venit rau si am suferit muult pana sa fim impreuna(el nici acum nu stie)ca avea prietena...ne vedeam la 2 sapt..nu o insela..ma rog mai spre sfarsit..cam nu se mai putea abtine sa nu puna mana pe mine..mi-a fost super greu..pana cand am zis gata..sa nu ma mai caute..i=am sters nr,id-u de mess,tot...am plans 2 luni dupa el..mai imi revenisem..si pe urma m=a cautat..ne=am vazut si totul a decurs de la sine..si suntem impreuna..poate de aceea sunt cam sceptica..sincera sa fiu mi=e frica..pentru ca rar se mai intalnesc baieti ca el si nu am iubit pe nimeni si nu am facut pentru nimeni ce am facut pentru el(ex gesturi pe care de obicei nu le faci pentru un terchea berchea)hai k am deviat un pic de la subiect..tongue

#19 2008-06-03 10:32:02

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

eu cred k e vb si de cum l-ai invatat.....la mine asta e problema.....in primii ani a fost frumos pt k eu nu aveam nimica de obiectat, eram fericita pt era langa mine si ne iubeam dar nu ceream nimica in schimb.doar k sa fie fericit renuntam eu la placerile mele si la visele mele k sa ne mearga bine. imi facea surprize dar f rar. cu timpul am inceput sa cer si eu pt k simteam k nu mai sunt eu. ma schimbasem f mult. din fata activa si plina de viata devenisem o leguma. normal k nu i-a convenit si at au inceput certurile. intr-un final am ajuns la o intelegere. k se tine de promisiuni k nu , mergem inainte si vedem.
de aia zic k e f important cum a debutat relatia si cat de implicati au fost cei doi in buna desfasurare tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.