|
Nu esti logat.
Chiuretaj#1 2006-02-09 12:45:33
chiuretajdin punct de vedere fizic ce simte o femeie atunci cand i se face un chiuretaj???ce implicatii exista? Offline #2 2006-02-09 12:50:57
Re: chiuretajdin punct de vedere fizic in timpul curetajului daca e cu anestezie generala nu simti nimic.daca nu e cu generala te doare cam rau si simti ca scormoneste ceva prin burta ta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-02-09 12:52:48
Re: chiuretajtine de alegerea femeii daca isi face anestezie generala???..sincera sa fiu ..nu mi-as dori sa raman cu traume dupa o astfel de interventie...dureroasa si incomoda Offline #4 2006-02-09 13:03:01
Re: chiuretajeste la alegerea femeii....si da se trateaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-02-09 15:09:39
Re: chiuretaj....ciudat....parca am raspuns dar nu-mi vad raspunsul.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-02-23 04:07:00
Re: chiuretaj
Eu am facut 2 chiuretaje...nope, nu ma mandresc cu asta:( In fine...prima data a fost cu anestezie generala, la Marie Stops in Bucuresti. S-au purtat impecabil cu mine, fizic nu am simtit nimic, dupa intepatura in vena de la anestezie. Cand m-am trezit eram un pic ametita, dar am fost perfect capabila sa cutreier singura Bucurestiul pe care nu-l cunosteam si sa ma intorc cu trenul in orasul meu de provincie...desi aveam 19 ani si eram slabanoaga. Seara m-a durut un pic burta, cam ca la o menstruatie (eu eram obisnuita cu dureri menstruale) Offline #7 2006-02-25 10:03:17
Re: chiuretajhey.....as dori sa stiu ce riscuri implica chiuretajul la o minora....adik,dak in primul rand exista un cabinet specializat care practica asa cva...nu doar la negru! Offline #8 2006-02-26 13:50:53
Re: chiuretajconform legii nu are voie nimeni sa faca curetaj(asa se scrie corect!nu "chiuretaj")minorelor fara consimtamintul unui tutore legal(de regula parinte) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2006-12-13 14:18:12
Re: chiuretajallle, asteapta pina miine, oricum deocamdata nu ai voie sa faci sex din pricina cauterizarii...miine vei sti sigur daca e sau nu menstruatie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-12-13 14:19:41
Re: chiuretajmultumesc mult, asa am sa fac Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #11 2006-12-13 14:25:05
Re: chiuretajnu vreau sa judec pe nimeni dar am si eu o curiozitate..cum de pot unele fete sa faca avort si sa vorbeasca atat de usor despre asta?eu consider ca o data ce esti destul de pregatita sa faci sex si pe deaspra si neprotejat ar trebui sa iti asumi si posibilitatea ca vei fi mama.varsta nu e o scuza dupa parerea mea.toate femeile pe care le-am auzit spunand ca au avortat regreta decizia.. Offline #12 2006-12-13 14:28:22
Re: chiuretajioana, sunt momente in care te poti lovi de un esec al metodei de protectie....din nefericire exista si posibilitatea sa nu va protejati pentru ca e mai important ce va zice prietenul decit ce se intimpla cu tine. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2006-12-13 14:29:27
Re: chiuretajioana, a scris cateva randuri. asta nu inseamna ca ii e usor, dar nici ca e greu. pur si simlu nu stim decat ca a facut un avort, nu si cum se simte dupa asta. daca vrea sa se planga, sa spuna ca regreta, ca ii pare rau, sa se scuze incercand de fapt sa se convinga pe ea, noi o vom ajuta cum putem, prin cuvinte. daca doar a intrebat ceva, ii raspundem. Nobody home Offline #14 2006-12-13 14:34:30
Re: chiuretajda,inteleg...mereu am zis ca e singurul lucru pe care nu as vrea sa-l fac in viata..sper din tot sufletul sa reusesc.de vreo doua ori mi-a fost teama ca am ramas insarcinata dar de fiecare data ma gandeam ca o sa pastrez copilul si ultima data cand am uitat pastila(din fericire mai putin de 12 ore), prietenul meu a fost foarte dragut si mi-a zis ca daca am ramas va iubi copilul si vom face tot ce putem sa-i oferim ce este mai bun..am plans cand am auzit asta..scuze daca am deviat de la subiect Offline #15 2006-12-13 14:39:08
Re: chiuretajda, ioana. dar unele sunt prea mici sau prietenul nu e langa ele (fuge cat poate de repede) sau au primit o educatie stricta si o sarcina ar fi un dezastru sau-sau-sau. in plus, asta e alegerea fiecareia. Nobody home Offline #16 2006-12-13 14:52:21
Re: chiuretajmie mi se face pielea de gaina numai cand aud ca se vorbeste despre avort Offline #17 2007-02-01 01:54:19
Re: chiuretajBUNA TUTUROR.VREAU SI EU SA STIU CAND VINE MENSTRUATIA DUPA UN CHIURETAJ PRIN ASPIRATIE. Offline #18 2007-02-01 10:24:42
Re: chiuretaj
te rog sa citesti si sa respeci toate regulile. ai warn. Nobody home Offline #19 2007-02-01 10:52:35
Re: chiuretajalina_blonda, nu e menstruatie. Menstruatia dupa curetaj vine la 4-6 saptamini Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|