homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chiuretaj-22

#400 2009-05-02 12:32:55

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

Re: chiuretaj

angel89 a scris:

adi_na, pai daca spui ca ai simtit ca ti scoate matzele si tot tacamul cum de recomanzi altora sa faca anestezie locala?

eu mi-am spus parerea mea si ceea ce mai multi medici mi-au recomandat...tu esti libera sa faci ce vrei...decizia iti apartine in totalitate tie...dupa o anestezie generala...te simti mult mai rau...din cauza anestezie...si nu e o interventie chirurgicala deosebit de complicata...daca eu am spus asta nu inseama k trebuie sa faci k mine

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

#401 2009-05-02 12:35:50

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

lucia05 a scris:

angel, linisteste-te si nu te mai gandi la tot felul de prostioare!

Adi_na, daca la tine a fost asa avortul, nu inseamna ca la toata lumea este!
la primul, clasic, cu chiureta, pot spune ca m-a durut cateva minute, exista senzatia ca iti mesteca prin burta, dar nu am simtit ca trage ceva din mine. la al doilea, prin absortie, nu am simtit decat senzatia de vid in burta cu ceva dureri. de fiecare data am plecat dupa 10-15 minute pe picioarele mele si nu am avut probleme. dupa primul am avut vreo 4-5 zile hemoragie, dupa al doilea daca mi-au curs 10 picaturi. am stat in ziua aia si urmatoarea linistita in pat, am luat tratamentul dat si gata!

sa stii k depinde de fata...unele tipau... ... se vaitau...mie mi-a fost rau de la injectia aia...bafta...si ai incredere... exact asa am zis eu .k depinde...deci nu inseamna k la toata lumea e asa .... nu cred ca am zis k la toti e la fel smile ... totusi...stiu ce vb...

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

#402 2009-05-02 13:07:10

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

lucia05 a scris:

e bine ca cel putin e in spital...acolo cel putin e sub observatie si daca ar fi vreo chestie se poate interveni rapid. acum rabdarica pana luni cand o sa ii faca analizele, oricum daca ar fi sarcina ar trebui sa se vada ca e deja marisoara...
multa sanatate prietenei tale.

multumesc   puss

#403 2009-05-02 14:21:17

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

adina_na, dar nu am zis ca nu stii ce vorbesti sau ca o sa ma iau dupa tine..am zis pur si simplu daca tu ai simtit acele lucruri ingrozitoare in burta ta la anestezie locala, io nu as recomanda, dar am aflat intre timp ca depinde de la organism la organism..ma rog, mai am timp sa ma decid si sper sa fie bine!

In America, in sfarsit!big_smile

#404 2009-05-05 07:44:08

andradam
New member
Inregistrat: 2007-02-28

gargarita, imi pare rau pentru prietena ta  puss puss. s-a rezolvat pana la urma?

Publicitate

loading...

#405 2009-05-05 09:02:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

andradam a scris:

gargarita, imi pare rau pentru prietena ta  puss puss. s-a rezolvat pana la urma?

a fost operata ieri. a fost extrauterina pana la urma. acum sper sa se refaca repede

#406 2009-05-06 15:30:15

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ai rabdare, fetele care stiu sa-ti raspunda o sa te ajute cat de curand...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#407 2009-05-06 16:10:01

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

aloryro, editeaza mesajele ca vei primi warn

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#408 2009-05-09 01:14:45

zara
New member
Inregistrat: 2007-10-23

vai...nici nu stiu cum sa incep.sunt foarte stresata...am oprit anticonceptionalele in februarie dupa care in martie menstruatia mi-a venit normal la timp.insa in aprilie nu mi-a mai venit. grater  dupa calculele mele mi-a intarziat cam 3 saptamani.am avut contact sexul insa doar cu prezervativ.nu cred ca s-a rupt sau poate ca nu mi-a zis el ca s-a rupt.oricum eu nu mi-am dat seama.sunt foarte ingrijorata ca as putea sa fiu insarcinata.nici nu potsa imi fac un test de sarcina de frica.daca mi-ar aparea 2 liniute cred ca as lesina intantaneu.am avut o prietena care a facut avort anul trecut si nu aucuratat-o bine si a trebuit sa o mai curete de 2 ori plus ca a stat in spital vreo 3 saptamani.mi-e o frica de nici nu pot sa dorm .sunt complet deprimata .nici nu am cu cine sa vorbesc aici fiind primul an de facultate si inca nu am prietene in care sa am incredere.daca ar afla ai mei m-ar ucide.nu stiu ce sa fac.(imi cer scuze daca am scris incoerent insa nu pot sa ma concentrez a nimic de griji)

#409 2009-05-09 01:43:37

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

zara eu zic sa te linsitesti, cred k este doar o dereglare din cauza anticonceptionalelor probabli plus alte influente smile
in plus nu crede k prietenul tau si'ar dori copil de acum, sunteti tineri tongue
mai bine iti iei inima in dinti si faci un test de sarcina, o sa vezi k e negativ wink si daca nu'ti vine menstra te duci la doc.

si daca  zici k ti;a intarziat 3 sapt e concludent smile si mie mi'a intarziat o data 2 sapt.
dar decat sa stai asa cu Doamne fereste posibila sarcina, desi repet nu ar avea de ce..., mai bine te linistesti si rezolvi pb.

si daca prietena ta nu a fost tratata corec.. nu inseamna k nu o sa fii si u. sunt destiu gince care is buni in meresia lor wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#410 2009-05-09 01:58:16

zara
New member

eu sunt mai sensibila si nu pot sa imi fac testul daca nu e cineva cu mine...tot timpul cand vreau sa intru intr-o farmacie sa imi cumpar un test incepe sa imi bata inima extraordinar de tare.si ma enerveaza ca acuma sunt obsedata .vad peste tot femei insarcinate, in reviste doar articole despre sarcina si chestia care m-a ingrozit e ca la facultate tocmai saptamana asta am vorbit despre testul de sarcina (sunt la medicina) si ne-a pus sa facem un test pe o urina adusa de ei si bineinteles ca a iesit pozitiv.in momentul ala imi imaginam ca si mie tot 2 liniute o sa imi apara si m-a luat cu lesin.plus ca tipul cu care am facut sex nu mai e prietenul meu deci nici cu el nu pot sa vorbesc...si ma simt singura si imi lipseste curajul...dar tot timpul am senzatia aceea de dinainte de menstruatie.am avut-o si acum 2 saptamani si sptamana asta dar tot nu vine....

#411 2009-05-09 15:50:12

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

e posibil sa nu fi insarcinata insa fii atenta aici: daca esti insarcinata si nu faci testul de frica si nu stii si sarcina inainteaza si ajungi sa faci copilul, e mai bine asa? eu cred ca nu! asa ca du-te frumos la farmacie, ia un test de sarcina ( cumpara o groaza de lume, e ceva firesc!) fa-ti-l si te vei linisti. o sa vezi ca va iesi negativ si gata cu problema asta. si apoi mergi la un doctor sa rezolvi problema cu intarzierea.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#412 2009-05-09 22:22:53

zara
New member

mersi lucia.acuma miam luat inima in dinti si am facut testul si a iesit negativ big_smile
parca nici nu ma mai simt insarcinata...lol
vreau sa merg saptamana viitoare la un ginecolog insa nu stiu niciunul in cluj....
asa bine o sa dorm la noapte  rotfl

#413 2009-05-09 23:22:39

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

ai vazut ca nu a fost greu? si cel putin te-ai si linistit!
vezi ca exista un topic cu medici ginecologi buni, cauta acolo cred ca vei gasi si pe cineva din cluj, dai telefon, iti faci programare si gata! toate am inceput asa cu ginecologul smile

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#414 2009-05-13 10:19:51

angel89
Sr. member

buna la toata lumea! ieri am facut intreruperea de sarcina la un cabinet particular..au fost foarte de treaba cu mine, de la asistente pana la doctor..mi s a facut anestezie locala..nu am simtit decat cand imi facea anestezia locala si un pic cand a aspirat, pt ca am stat total relaxata (nu stiu cum am reusit), probabil datorita asistentei care m a pregatit 30 de minute..asa dupa toate astea, nu mi a fost f rau, un pic de greata vreo 20 de minute si dureri de burta suportabile..d sangerat vad ca nu sangerez tare, mai degraba f putin si de aici si sentimentul de parca nu am facut nimic fizic,dar sufleteste...si vroiam sa va intreb cand pot sa ma duc sa mi fac molifta, pentru ca in duminica asta mi as dori sa ma duc la o manastire..multa sanatate la toata lumea!

#415 2009-05-19 05:36:34

zara
New member

au trecut 9 zile de cand am facut testul si azi l-am repetat si a iesit din nou negativ insa ciclul tot nu mi-a venit...trebuia sa imi vina acum 4 saptamani jumate...adica eu de 2 luni nu am mai avut mentruatie.nu am avut timp sa merg la ginecolog. este posibil sa fie vorba de o sarcina extrauterina sau doar este o dereglare de la intreruperea anticonceptionaleleor pe care am facut-o acum 3 luni....nu stiu ce sa mai cred

#416 2009-05-19 17:34:45

persifona
Vizitator

Mai degraba o dereglare. Extrauterina iesea la test

#417 2009-05-19 19:46:24

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Pentru Adi_na si Angel89: imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva si nu vreau sa va readuc aminte pentru ca imi imaginez ca e dureros, dar m-am cam speriat citind cum ati ramas insarcinate; probabil ca n-am inteles eu bine...ati intrerupt anticonceptionalele, apoi le-ati reluat si in prima luna cand le-ati reluat ati ramas? sau cum? in pauza in care nu luati?
V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea lamuri.

#418 2009-05-19 20:25:50

angel89
Sr. member

eu am intrerupt AC in toamna, dar nu ca sa fac pauza, ci pt ca ma despartisem de iubitul meu..am fost la ginecolog ultima oara in aprilie si mi au fost recomandate AC..l am cumparat si asteptam sa mi vina menstruatia dar nu a mai venit..da a fost greu si ma consider o femeie din evul mediu, pt ca numai acelea ramaneau insarcinate fara sa voia lor, dar noi cu atatea metode de contraceptie in sec 21...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.