|
Nu esti logat.
Chiuretaj-20#362 2009-04-28 21:05:48
Re: chiuretajpoate sa fie si menstruatia, sau se poate sa fi ramas resturi de la chiuretaj, care sa fi produs sangerarea... mai bine ar merge iar la medic sa ii faca un control... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #364 2009-04-28 22:27:58
Re: chiuretajin primele 2 saptamani apar sangerari....sau poate fi vorba de o complicatie in urma chiuretajului...resturi de obicei care se elimina prin medicamentatie in general...menstra in mod normal apare cam la 4 saptamani...adik se considera ziua chiuretajului prima zi de menstra si ii vine urm in nr de zile in care ii venea de obicei...sper sa intelegi ce am vrt sa zic ...acum depinde de organism...dar este foarte devreme sa-i vina menstra zic eu...ovulul se produce cam in a 11 a zi de la chiuretaj... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #365 2009-04-28 22:36:38
Re: chiuretajda adi_na, exact aceeasi parere o am si eu ca e mult prea devreme sa fie menstra dar speram sa fie asta sa nu fie altceva ca nu poate sa se duca la doc prea curand Offline #366 2009-04-28 22:45:53
Re: chiuretajsincer...tb sa mearga...sa faca tot posibilul sa mearga ! e foarte important pt sanatatea ei si pt evitarea celor mai mici complicatii mai ales daca isi doreste si alti copii sanatosi ... imi pare rau pt ea k a tb sa treaca prin asa cva...tratament a luat dupa chiuretaj? Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-04-28 22:46:19) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline Publicitateloading...
#367 2009-04-28 22:56:51
Re: chiuretajda, a luat antibiotic si diclofenac Offline #368 2009-04-28 22:58:38
Re: chiuretajcu placere gargarita nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #370 2009-04-29 17:58:33
Re: chiuretajeu am trecut printr-un chiuretaj , si mi-a aparut menstra cam la 3,5 saptamani. parerea mea e sa se duca la medic, mi se pare cam devreme. ...sa nu cerem perfectiune iubirii ...iubirea acopera o multime de ..pacate .... Offline #371 2009-04-29 21:54:12
Re: chiuretajsi eu am trecut prin asta de curand. la mine era doar spotting, nu era o sangerare majora, si tot nu era ok. din fericire, nici resturi placentare nu erau, doar niste cheaguri care nu se eliminasera dupa chiuretaj. daca situatia se inrautateste sau face febra, trebuie sa mearga de urgenta la medic. Offline #372 2009-04-29 22:48:01
Re: chiuretajmultumesc fetelor Offline #373 2009-04-30 10:59:15
Re: chiuretajda, de fapt durerile de burta m-au facut sa merg la doctor. cu spottingul eram doar un pic ingrijorata, dar nu foarte tare. asteptam sa vad ce se mai intampla. la un moment dat a inceput sa ma doara burta, intai putin, apoi din ce in ce mai tare. am mers la doctor si mi-a gasit ce v-am povestit. mi-a dat tratament si ieri am fost la control, se pare ca e totul ok acum. Offline #375 2009-04-30 12:39:49
Re: chiuretajsi eu trebuie sa fac intrerupere de sarcina(prima din viata si mi as dori f mult si ultima) pe 12 mai..am ramas la fel cum a mai ramas o tipa, fix in luna cand dct mi-a prescris din nou AC.mi le cumparaseram si asteptam sa vina mesntra, si mesntra se lasa asteptata, pana cand am facut un test, 2,3 care au iesit pozitive .ma pregatesc psihic pt ce va urma in perioada urmatoare..sper sa treaca totul si sa nu am complicatii..dar sunt nedumerita:nu stiu pt ce fel de anestezie sa optez..eu de fel sunt f fricoasa, am fost operata acum 1 an de apendicita si am simtit knd umbla dct in mn si am ramas cu sechele, adica imi este foarte frica de orice, si de o injectie. si inca ceva: pana cand pot face sex? cu cate zile inainte de curetaj? Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-04-30 12:44:18) In America, in sfarsit! Offline #376 2009-04-30 13:26:18
Re: chiuretajsa stii k din pct de vedere fizic nu e o durere insuportabila...eu am ramas in luna knd mi s-au prescris anticc...si a trebuit sa fac avort...eram la fel de speriata...si mai ales k era doctor...dar s-a comp frumos cu mine...mi-a facut o injectie...simti ca-ti mesteca cineva prin stomac...si ca-ti ies niste matze dar durere nu...doar cateva minute dupa...psihic e traumatizant ... anestezia generala...nu prea iti are rostul...dar decat sa mori de frik pe acolo poti sa o alegi si pe aia ... e nasol... am trecut cu bine pt k medicul s-a comp exemplar cu mine...knd ma durea se oprea...dar mai mlt de 5 min nu a durat...inainte de chiuretaj poti face doar daca iti mai arde de asa cva...ai grija...sper sa fii bn...eu n-am avut slava domnului nik..dar am luat tratament dupa si am mers si la medic pt control...pacat k tb sa treci prin asa cva... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #377 2009-04-30 13:59:34
Re: chiuretajda asa i, nu cred k o sa mi arda de sex, dar am intrebat ca sa stiu..am auzit ca este foarte traumatizant, n am crezut ca voi trece vreodata prin asa ceva, dar uite ca s a intmplat..m as ruga la Dumnezeu sa trec cu bine peste asta, dar imi este rusine si jena si o groaza de alte sentimente..si am fost tot la un doctor si a fost cumsecade, adica nu a inceput sa urle la mine sau sa fie uimit ca vreau sa fac avort..de fapt nici nu i am spus ca vreau sa fac si nici nu m a intrebat, ci pur si simplu s a uitat in ochii mei si a inteles..bine, e un cabinet particular, si prin urmare ii platesc serviciile si am pretentia sa se poarte frumos cu mine..io nu stiu adina cum ai dat tu 120 lei parca, k aici la noi de la 350 lei in sus costa In America, in sfarsit! Offline #378 2009-04-30 14:13:47
Re: chiuretaj120 mi-a luat...tot la particular...si mi-a vb frumos...si s-a comportat frum... ... vezi...nuj depinde de doctori si eu ma ast sa imi ia mai mult...dar knd a intrebat mama kt ...i-a zis frum 120...si atata i-am dat ...nuj...ai incredere k o sa fie bn...eu tremuram inainte sa intru de abia mai mergeam...si mi-a zis k dak incordez sau nu stau potolita tot pe mine o sa ma doara ...m-a intrebat de 4 ori cum ma cheama.. abia vorbeam ... ti-am zis...avea ceasul pe perete...m-am uitat 5 min a durat...am simtit...ca-mi trage matzele din mine...si apoi ca-mi mesteca in stomac...mi-a fost rau 20 de min am vomitat...dar burta nu ma durea...sa stii k depinde de fata...unele tipau... ... se vaitau...mie mi-a fost rau de la injectia aia...bafta...si ai incredere... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #379 2009-04-30 14:22:42
Re: chiuretajAdi_na te rog nu mai folosi atatea prescrutari. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #380 2009-04-30 16:42:38
Re: chiuretajgargarita, din pacate astazi iar a inceput spottingul ala care ma enerveaza... nu stiu ce sa mai fac, sunt la capatul rabdarii. am 5 saptamani de la avort (a fost spontan, urmat de chiuretaj). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|