|
Nu esti logat.
Chiuretaj-18#324 2009-02-17 14:37:58
Re: chiuretajcred ca la asta se refera... Ultima oara a fost editat de Danae (2009-02-17 14:38:23) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #325 2009-02-17 14:40:10
Re: chiuretajda am dat si eu pe google si cam asta inseamna.... "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #326 2009-02-17 14:43:35
Re: chiuretajuncensored, oricum, zic sa te abtii de la sex pana la urmat menstruatie. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #328 2009-02-17 14:48:55
Re: chiuretajoff...pana la urma... cat de sigur e prezervativul ala?mi se pare mie...(sau nu stiu...poate teama de a nu mai trece prin ce am trecut)... k totul...trece prin el...si nu o data..de 3 ori mi s-a intamplat acelasi lucru ... ma simt... nu stiu... neobisnuit de "uda".... desi... a fost pus corect si a ramas la locul lui ... mereu... adik nu s-a tras in jos... o fi psihicul meu care lucreaza...sau...chiar... nu stiu .... o fi normal sa ... raman asa... "uda"...pt k nu sunt unsuroasa de la prezerv...ci chiar... uda... habar n-am ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline Publicitateloading...
#329 2009-02-17 14:54:13
Re: chiuretajadina, daca e folosit corect prezervativul nu se sparge... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #330 2009-02-17 14:59:22
Re: chiuretajtotusi...nu inteleg...de ce raman in halul ala ... e prima data cand le folosim...pt ca din pacate dupa 2 ani...fara protectie...am ramas insarcinata tocmai in luna in care imi fusasera prescrise anticonceptionalele... si acum... pentru ca astept sa-mi vina menstruatia ...am folosit prezervativul ... dar e o senzatie tare neplacuta... de umezeala... si ... nu stiu .... nasol oricum ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #331 2009-02-17 15:01:16
Re: chiuretajpoate ti se pare... sau te lubrifiezi tare... sau de la lubrifiantul de pe prezervativ. nu te gandi la prostii adina, daca nu era rupt nu are cum sa ramai. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #332 2009-02-17 15:06:19
Re: chiuretajeu nu imi fac griji ca as putea ramane daca facem cu prezervativ, s-a intamplat sa se rupa de 2 ori dar atunci se vedea clar ca e rupt, adica nu cred ca poate fi rupt si sa nu observi sau sa trebuiasca sa-l umpli cu apa latexul ala se rupe foarte usor adica de la o gaurica facuta cu varful acului se rupe tot prezervativul.Adina ce fel de prez folositi? intradevar sunt unele care au o cantitate mai mare de lubrifiant "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #333 2009-02-17 16:46:55
Re: chiuretajdurex ...cu menta ... nu stiu... tot ce vreau acum din tot sufletul...e sa-mi vina menstra dupa avort si sa scap de toate grijile astea...abia mai pun capul pe perna...cu o 1000 de intrebari gen ... dak inca mai sunt insarcinata...daca nu trebuia sa ma culc nici dupa 2 saptamani ... daca raman iar... daca si numai daca... am innebunit complet ! abia astept sa scap...sa iau anticonceptionalele ... sa numai fiu stresata asa ...e groaznic.... aveti grija fetelor ... ca in ziua de azi... doar "toantele" mai raman...ca mine... Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-02-17 16:50:27) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #334 2009-02-17 16:47:54
Re: chiuretajam folosit si eu din ala si tot asa ma simteam adi, deci nu e din cauza ta... de aia le`am lasat... ma simteam uda si batea vantul de ma lua naiba... treci pe altceva fara arome, menta sa vezi cum te simti cu unul clasic. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #335 2009-02-17 17:01:16
Re: chiuretajsi in legatura cu anticonceptinalele ... inainte sa raman in luna respectiva medicul ginecolog m-a sfatuit sa iau yasmin ... totul bine si frumos ... pana cand asteptam eu sa-mi vina ... sa incep folia... fac testul si aflu ca sunt insarcinata...avortul ...apoi tratamentul dupa avort...acum...sexul dupa avort...si urmeaza sa imi vina si sa incep anticonceptionalele...dar .... nu sunt prea lamurita ...sa vad dak am inteles bine ce am inteles... ca le incep din prima zi a menstruatiei...la o ora fixa pe zi timp de 21 de zile ... dar ... ce e cu pauza aia ... sa inteleg ca daca de exemplu mie imi vine menstra pe 1 pe 21 le termin...iar perioada de pauza este intre 21 si 1 luna viitoare cand incep iar nu? nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #336 2009-02-17 17:04:02
Re: chiuretajadina, faci asa... iei ac in prima zi de menstra ca sa fii protejata de la prima pastila (Daca le incepi mai tarziu si nu in prima zi 7 zile folosesti prezervativ), iei 21 de pastile... practic toata folia la aceeasi ora(iti alegi tu ora, poti sa mai intarzii cu pastila dar nu mai mult de 12 ore) dupa ce ai terminat folia 7 zile faci pauza, in pauza o sa vina menstra in una din zile, in a 8a zi de pauza incepi sa iei alta folie de anticonceptionale. o incepi indiferent daca menstra a trecut sau nu. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #337 2009-02-17 17:10:44
Re: chiuretajaha...deci nu conteaza daca mi-a trecut daca nu a 8 a zi o iau ...aha am inteles mersi mult ! sper sa bag la cap ... mai intreb oricum ca din cauza asta am avut probleme ca nu m-am informat necesar...acum decat sa mai trec prin ce am trecut suflu si in iaurt ... important e sa-mi vina ... mai am de asteptat pt ca am inteles ca dupa 4-6 sapt vine ... au trecut fix 2 ... timp in care eu mi-am si reluat activ sexuale...foarte rau...stiu ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #338 2009-02-17 17:18:08
Re: chiuretajadina bafta, ma bucur ca ti`am fost de folos... deci o iei in 8a zi indiferent daca s`a oprit sangerarea sau nu. si ai grija la antibiotice, ceai de sunatoare grapefruit, sa nu uiti pastila, sau sa intarzii cu ea mai mult de 12 ore, la vomitat la mai putin de 4 ore de la luarea ei, sau mai mult de 4 scaune moi in intervalul dintre 2 pastile. astea scad eficienta pastilei. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #339 2009-02-17 17:29:20
Re: chiuretajmultumesc mult...si inca ceva...care sunt riscurile reluarii activitatii sexuale dupa avort mai repede decat termenul indicat de orice medic...cel putin 2 saptamani ... am citit k exista riscul infectiilor manifestate cu dureri de burta continue..care nu inceteaza ...temperatura corpului ridicata ... schimbarea secretie... dar mie.... nu mi s-a intamplat nimic pana acum ... doar ca secretia mea e maronie ... ceea ce nu e normal...dar nu are un miros ciudat... si nici nu e abundenta...sa fie vorba de o infectie din cauza faptului ca n-am asteptat sa-mi vina menstra si apoi sa imi reiau activitatea?...sau sa fie de la antibioticele pe care le-am luat?... nu ma mananca nu am nimic..dar mi-e putin frica ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #340 2009-02-17 17:50:19
Re: chiuretajadina, pot aparea infectii si diferite complicatii daca iti reiei activitatea sexuala inainte de cum a zis medicul. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #341 2009-02-17 17:55:02
Re: chiuretajneah... medicul de mi-a facut avortul...n-a scos un cuv... nu mi-a dat tratament nu mi-a facut nik...si-a facut treaba... bn...pt k n-am simtit decat o durere de 3 min...dupa...in rest nimic...apoi am inceput niste medicamente prescrise de doctora mea ...eu dupa tratament...m-am simtit perfect...n-am mai avut nimic...mi-am reinceput viata sexuala...m-a durut putin burta dupa...doar atata...nu am avut nimic...acum ti-am zis am obs k secretia e maronie ... doctora mi-a zis sa merg la control abia dupa ce imi trece menstruatia ... si de asta zic...acum... care ar fi problema..daca mai ast pana atunci... pt k e totusi... 600 consultatia.. si... 600 acum 600 dupa... nu k e o problema...sanatatea pe primul plan...dar... nu stiu...mie mi-e frik ca nu o sa-mi vina... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #342 2009-02-17 18:05:00
Re: chiuretajo sa fie bine adina, data viitoare cand nu intelegi ceva mai intreaba medicul ce si cum, desi normal ar trebui el sa iti spuna nu sa intrebi tu, dar na. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|