homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chiuretaj-19

#343 2009-02-17 18:10:55

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

Re: chiuretaj

doamne ajuta...eu vreau doar sa-mi vina smile atata ! multumesc mult...in caz ca mai am nevoie de ceva mai scriu puss ms mult de tot !

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

#344 2009-02-17 21:57:53

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cu placere adina si sa auzim vesti bune!

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#345 2009-02-18 14:06:00

bella_02
New member
Inregistrat: 2008-11-25

Salutare, fetelor! Am si eu nevoie de un sfat din partea voastra. Iau anticonceptionale de 3 luni (Logest), insa imi apare ovulatia peste ele ( in primele doua luni am fost nevoita sa fac eco transvaginala iar doctorul imi spunea ca sunt in perioada post-ovulatorie). Trebuia sa termin aceasta folie si sa incept Femoden. Ultima menstruatie a fost pe 28.01 iar pe data de 06.02 am avut contact sexual nefinalizat prin ejaculare. Pe data de 10.02 am banuit data ovulatiei. Acum am tot citit despre semnele sarcinii si mi se pare ca le am pe toate, mai ales dureri la sani si parca putin umflati.

E posibil daca ovulul a fost fecundat sa nu aiba loc nidatia din cz efectului AC (desi iei am avut niste scurgeri maronii si m-am gandit sa nu fie de la nidatie sad)?
Singura varianta pe care o am e sa fac pauza de 7 zile (am am 4 pastilute din folie) si sa astept menstra?
Daca incept urmatoarea folie fara pauza s-ar putea provoca un avort spontan din cz AC? Va multumesc mult.

#346 2009-02-18 14:20:19

postoleirina
New member
Inregistrat: 2009-01-06

Dar cum ai putut ovula? Nu le-ai luat corect sau carui fapt se datoreaza avulatia...eu stiu ca daca le iei corect nu prea are cum sa apara

#347 2009-02-18 14:49:00

bella_02
New member
Inregistrat: 2008-11-25

Nu pot sa imi dau seama. In prima luna am inceput din prima zi a menstruatiei ( asa am considerat-o eu) si din a doua zi nu mi-a mai venit nimic ( am aflat de la medic ca nu era o menstruatie), in luna a doua sa zic ca am mai baut niste ceai de sunatoare (dar putin) si cand fost la medic (cu 4 zile inainte de pauza de 7 zile) mi-a zis la fel, ca sunt in perioada post-ovulatorie). Luna asta nu mai stiu ce zic. In fond contactul sexual cu risc nu a fost cu elaculare (ejaculare ulterior in prezervativ), dar eu am simtit destule simptome ale ovulatiei si tare mi-e frica mai ales ca acum ma dor sanii. Nu am cum sa stiu acum daca e sau nu sarcina (nu au trecut nici doua saptamani de la contactul cu risc) dar m-am stresat si mi se pare ca am toate simptomele sarcinii.

Medicul imi zisese ca de la Logest se mai pote sa ai ovulatie, dar ca actioneaza prin alte metode si ca e mai bine sa schimb pe Femoden. Eu acum 4 ani am mai luat Logest (ca tratament fara sa am viata sexuala) sima gandesc ca o fi obisnuit organismul cu el. Nu stiu

Publicitate

loading...

#348 2009-02-18 15:37:13

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

e adevarat ca de la Logest poti avea ovulatie? si eu tot logest folosesc:(((
Bella_02, daca acel contact nu a fost cu ejaculare inauntru, iar tu iei pastilele ok (fara factori daunatori, sa zic asa) nu cred ca ai putea avea ceva...mai asteapta pareri totusi

Cap patrat cu minte-n colturi

#349 2009-02-19 13:21:12

marina_marina
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

fetelor am si eu 2 mici nelamuriri..in cat timp te trezesti dupa o anestezie generala facuta pt chiuretaj? si daca operatiunea costa mai mult daca pacienta cere sa i se faca anestezie generala

#350 2009-02-21 18:23:03

prolife
New member
Inregistrat: 2009-02-16

consultatia de control dupa chiuretaj ar trebui sa fie gratuita, dar acum depinde de fiecare cabinet in parte.eu zic sa te duci sa vezi ce e.ca e cam complicata treaba dupa chiuretaj si e mai bine sa previi si sa fii linistita, nu sa astepti sa se agraveze

#351 2009-02-21 18:56:37

Adi_na
Full member

marina_marina a scris:

fetelor am si eu 2 mici nelamuriri..in cat timp te trezesti dupa o anestezie generala facuta pt chiuretaj? si daca operatiunea costa mai mult daca pacienta cere sa i se faca anestezie generala

marina chiuretajul cu anestezie locala de obicei este recomandat...si platesti si pt ea si pt cea generala...mie cand mi-a facut totalul de plata mi-a zis chiuretajul in sine 60 lei apoi mi-a bagat 2 anestezii...pana am ajuns la 120 lei ... acum depinde de cabinet...totusi parerea mea ca operatia in sine nu e mare lucru ... si iti revii mai usor ... parerea mea...si anestezia locala isi face destul de bine efectul in ziua de azi...stai de vb cu medicul care iti face chiuretajul si ajungi la un acord ... de trezit nu stiu sa-ti spun in cat timp te trez...de obicei ... repede

Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-02-21 18:58:01)

#352 2009-02-22 09:43:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

bella_02 dar un test de sarcina ai facut?
si pe mine de ex ma dor sanii si sunt balonata inainte de menstruatie... dar asta nu inseamna ca sunt insarcinata...
si daca intr-adevar ai avut ovulatie, inseamna ca nu le-ai luat bine, ai baut ceaiul ala de sunatoare, zici, care scade efectul pastilelor...

#353 2009-02-22 10:23:17

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

La anestezie generala nu sinti nimic. Itit vine sa dormi mult timp dupa wink
Altfel daca numai te  ameteste simti un carlig pana in gat. Ceva intre nastere si un act sexual efectuat cu ceva rece si metalic pana in gat. Glumesc si eu un pic, e f nasol.

I love you. Remember. They cannot take it

#354 2009-02-22 10:55:44

Adi_na
Full member

depinde de femeie...eu n-am simtit nici un carlig...iar pana in gat nici atat smile ... ca interventie medicala nu e nimic complicat din punct de vedere al durerii...durerile sunt doar de burta ... simti ca-ti mesteca cineva in stomac ca intr-o oala cu ciorba ... ceva de genul asta smile ...

#355 2009-02-22 12:12:48

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Depinde de organisul fiecarei femei si de cat de frica iti este...
Cand eram la un control la cabinetul ginecologic la care merg era o tipa care vroia sa faca avort iar cand dna doctor a vrut sa ii faca injectia pt a o anestezia local tipa a inceput sa planga si sa-i spuna k o doare si dna doctor i-a recomandat anestezie generala, in spital...
Deci...

Iubesc si sunt iubita

#356 2009-02-22 13:31:25

Adi_na
Full member

da...in general pt asta se face generala si ti-o recomanda medicul de frik sa nu ti se faca rau de frica... si eu eram speriata sad...incat abia i-am zis cum ma cheama ... dar m-a calmat medicul...si era doctor nu doctora...ceea e m-a mirat...tb sa te controlezi ca n-ai ce face dak ai ales drumul asta...cu cat stai mai relaxata cu atat iti e mai bine ... dak ii incordezi prea tare...e mai nasol ... eu zic k tema din pct de vedere fizic ... dureaza 5-6 min...bn ti se par o ora...dar...trec...durerile sunt de burta apoi...la unele mai mult la altele mai putin...eu totusi tin cu anestezia locala... smile

#357 2009-02-22 22:07:45

marina_marina
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

Adi_na ms mult! am optat pt cea locala si nu am simtit nimic nici rau nu mi-a fost dupa nici sangerari nu am avut decat o sg zii.ms mult inca o data

#358 2009-02-22 23:20:07

Adi_na
Full member

cu multa placere ... ma bucur pt tine ...

#359 2009-03-21 19:44:42

te_iubeste_cineva
New member
Inregistrat: 2009-03-16

doamne ferestema astazi am facut primul chiuretaj din viata mea
mia facut o aNEstezie locala dar nu stiu daca se poate numi anestezie ca am simtit orice miscare
vai creca ma auzit tot cartierul
4 milioane mia luat la clinica particulara
nu stiu la voi da la mine a durut tare

#360 2009-03-21 19:55:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

te_iubeste_cineva a scris:

doamne ferestema astazi am facut primul chiuretaj din viata mea
mia facut o aNEstezie locala dar nu stiu daca se poate numi anestezie ca am simtit orice miscare
vai creca ma auzit tot cartierul
4 milioane mia luat la clinica particulara
nu stiu la voi da la mine a durut tare

cred ca acestea fiind zise primul drum saptamina viitore il vei face la cabinetul de planning sa vorbesti despre metodele contraceptive eficiente asa fel incit sa nu mai ajungi niciodata sa faci curetaj

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#361 2009-04-28 20:55:56

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

va intreb ceva in numele unei prietene
a avut o sarcina oprita in evolutie si la 6 saptamani de sarcina i s-a facut chiuretaj.
problema este ca a inceput sa aiba sangerari cu aspect de menstra si dureri abdominale specifice desi au trecut doar 2 saptamani si 3 zile de la chiuretaj.
sa fie deja menstra sau sa ia in calcul alte probleme?

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-04-28 21:01:51)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.