|
Nu esti logat.
Chiuretaj-7#115 2008-01-23 11:41:16
Re: chiuretaj
stiu.... Offline #116 2008-01-23 11:46:49
Re: chiuretajpreotul este un instrument care citeste dintr-o carte... mami de minuni Offline #117 2008-01-23 11:48:27
Re: chiuretajda...din care in cele din urma poti citi si singur si nu mai trebuie sa ii vezi figura preotului... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #118 2008-01-23 12:48:07
Re: chiuretajFetelor am fost la biserice si gici ce mi a zis preotul,ca nu trebuie nici o molifta , asa ca am stat la slujba am venit acasa si am descis biblia la intamplare am citit 2-3 cap si ma simt mai linistita.Dar din minte nu pot sa scot trauma si nu stiu daca o sa scot vreodata::P http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #119 2008-01-23 14:02:20
Re: chiuretajda....doar tu te poti ajuta.....si timpul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#120 2008-01-23 14:21:40
Re: chiuretajgulia... o vei scoate...trust me... si eu am fost mai daramata.... Offline #121 2008-01-23 14:48:09
Re: chiuretajMersi Raluca de mes sper sa fie asa totusi mai am o consolare, da am un baietel de 1an 5 luni TONY el o sa ma ajute sa trec .Problema la nine e ca nu mai pot sa fac:bebe: si daca cumva ramin nu pot sa duc sarcina la capat am mai multe probleme asta e ........cum zicea si doctoressa timpul vindeca tot ,sper ca tu sa fi bine si sa vi cu o veste buna ITI TIN PUMNI http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #122 2008-01-23 14:52:05
Re: chiuretajgulia iubita eu nu am copilasi deloc...ma bucur din suflet ca tu ai unul. de ce nu mai poti sa faci bebe? eee...si eu am pierdut doua sarcini pana acum si nici nu am un copil... Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-01-23 14:52:17) Offline #123 2008-01-23 16:24:51
Re: chiuretajoff-topic si nu prea...am auzit,ca la o sarcina de 2-3 sapt sa zic se poate face o injectie prin care s-ar elimina( nu stiu despre e vorba) pt a se evita un curetaj...e adevarat? Offline #124 2008-01-23 16:26:34
Re: chiuretajda exista...dar nu stiu daca si l a noi...s a mai vb la un moment dat despre ea...vezi daca gasesti unde... happy with him...inlove with him... Offline #125 2008-01-23 16:26:48
Re: chiuretajse paote cu injectie dar nush cat timp tre sa aiba sarcina dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #126 2008-01-23 17:21:43
Re: chiuretajexista la noi,am auzit ca a facut cineva cu sarcina extrauterina chiar in is,acum nu stiu cat e de adevarat! Offline #127 2008-01-23 17:27:03
Re: chiuretaje in teste. da reactii negative pe care dr nu vor sa si le asume. mami de minuni Offline #128 2008-01-23 17:28:23
Re: chiuretajRaluca i mi pare rau pt tine dar ai incedere in Dumnezeu el te va ajuta cum ne ajuta pe noi toti.C sa zic dupa avortul asta si la control m ia confirmat si medicul nu am numai o trompa asta nu e o prob dar prob e cu ulterul mi lasat jos foarte tare ........operatie.......ca si vezica urinala care tot asa e lasat jos.Mai am o probl cu picoarele varicele care nu ar rezista inca o sarcina numai imobilizat in pat.Medicul mi a confirmat ca daca o sa mai vreau un bebe nu stiedaca o sa duc sarcina la capat.Orcum din martie o sa mai facem o serie de investigati daca trebuie ....operatie.sper sa mergem spre bine ,si sa venim numai cu vesti bune pe acest form . http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #129 2008-01-23 19:27:42
Re: chiuretajdoamne ajuta. sa fii tare si fericita. eu nu ma mai grabesc acum..suntem tineri inca Offline #130 2008-02-01 22:07:00
Re: chiuretajAm facut chiuretaj in mternitatea giulesti azi si nu m-a durut foarte tare.mi s-au parut doctorii foarte buni,adik au tinut cont k eu am 19 ani si k nu am mai trecut pana acum prin asa ceva.dupa o ora nu m-a mai durut nimic.Este mare riscul aparitiei unor copliktii la la o sarcina interupta mai devreme de 7 saptamani(eu am avut o sarcina de 6 saptamani)??mi-e tare frik! Offline #131 2008-02-01 22:16:05
Re: chiuretajdin cate stiu eu se poate intrerupe o sarcina incepind de la 6 sapt. ,complicati poate sa apara chiar daca embrionul e mai mare.eu am facut la 7 sapt.dar puteam sa fac la 6 numai ca atunci a fost revelionul...........imi pare rau pt tine ca a trebuit sa treci prin asa ceva la 19 ani eu am 28 de ani ,o nastere si cu sarcina asta care sa oprit in evolutie ,dar tot a fost greu si dureros.sper sa te faci bine sa ne ti la curent cu starea ta ,poate ai observat ca noi vb deschis despre orce .Sanatate multa:) http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #132 2008-02-01 23:47:41
Re: chiuretajaoleu fetelor am citit ce ati scris si am plans...io iubesc enorm copii si spre rusinea mea cand am avut probleme ma gandeam k dak se adeveresc as putea face asa ceva.numai gandul asta ma facea sa plang o zi intreaga nu vroiam sa ma gandesc si totusi imi venea in minte.pana acum nu am avut probleme dar cred k deacum incolo o sa ma protejez de 3 ori mai mult .nu asa suporta sa trec prin asta cred k as muri de durere.un copil e o bucurie si nu cred k dak s-ar intampla vreodata mi-as putea ierta k iau o viata nevinovata:(((iar plang:(((((((( Ultima oara a fost editat de ochishori (2008-02-01 23:48:45) Offline #133 2008-02-02 22:01:43
Re: chiuretajochishori nu trebuie sa condamnam pe nimeni fiecere face ce vrea,si apropo de protejat de 3x eu am avut sterilet cand am ramas insarcinata ,dar totus am vrut sa tin am conditii sunt maritata dar nu a fost sa fie ...........si am ajuns la avort.Nu cred ca vrea cineva sa treaca prin asa ceva,e dureros dar daca ai citit tot subiectul iti dai seama ca noi care am trecut prin asa ceva si noi plangem si suferim:cry: http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|