homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chiuretaj-6

#96 2007-11-29 18:07:38

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

Re: chiuretaj

scuze, poate intrebarea mea e stupida, dar ce inseamna "molifta"?

#97 2007-11-29 19:53:09

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

o slujba care ti-o face preotul...mai precis nishte rugaciuni

#98 2007-11-29 21:35:55

LoveChocolate
Sr. member

se face atunci cand pierzi un copil sau avortezi?  eu sunt de religie crestin-catolica si nu am auzit de aceste rugaciuni... nu prea ma pasioneaza pe mine religia, dar intreb pentru cultura mea

#99 2007-11-30 00:31:00

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu nu am auzit pana acum ca se face molifta daca avortezi neutral...chiar asa e?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#100 2007-11-30 00:52:23

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nici e nu am auzit.si totusi, stiu destule de biserica, deci ar trebui sa o stiu si pe asta, dak asa ar fi.un singur lucru stiu despre molifta : ca se citeste la mame, la botezul copiilor inainte de a intra in biserica-cel putin asa se face aici la mine.

Publicitate

loading...

#101 2007-11-30 07:01:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Andra123 a scris:

eu nu am auzit pana acum ca se face molifta daca avortezi neutral...chiar asa e?

cica se face...chiar daca ai un curetaj medical, nedorit......

#102 2007-11-30 10:13:53

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

adrianastoichitoiu a scris:

nici e nu am auzit.si totusi, stiu destule de biserica, deci ar trebui sa o stiu si pe asta, dak asa ar fi.un singur lucru stiu despre molifta : ca se citeste la mame, la botezul copiilor inainte de a intra in biserica-cel putin asa se face aici la mine.

molifta se citeste la mame atunci spre iertarea pacatelor...pt k atunci knd da o viata unui prunc i se iarta pacatele anterioare... asa se zice...molifta se mai face si knd t marturisesti...sau knd avortezi... spunand "acestea mi`au fost date mie spre iertarea pacatelor" ...acestea insemnand... -copilul- atunci knd i se iarta mamei pacatele...si canonul..care este dat la spovedanie sau knd faci chiuretaj

#103 2007-11-30 11:48:06

norishorulalb
Banat

LadyInRed a scris:

molifta se citeste la mame atunci spre iertarea pacatelor...pt k atunci knd da o viata unui prunc i se iarta pacatele anterioare... asa se zice...molifta se mai face si knd t marturisesti...sau knd avortezi... spunand "acestea mi`au fost date mie spre iertarea pacatelor" ...acestea insemnand... -copilul- atunci knd i se iarta mamei pacatele...si canonul..care este dat la spovedanie sau knd faci chiuretaj

e mult prea complicat pt mine...

#104 2007-11-30 15:08:18

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

LoveChocolate a scris:

se face atunci cand pierzi un copil sau avortezi?  eu sunt de religie crestin-catolica si nu am auzit de aceste rugaciuni... nu prea ma pasioneaza pe mine religia, dar intreb pentru cultura mea

la cateloci nici eu nu stiu cum e...dar la ortodocsi se fac niste rugaciun..oricum ar fi ,important este sa se spovedeasca dupa aceea...

#105 2007-11-30 19:39:11

LoveChocolate
Sr. member

Butterfly20 a scris:

LoveChocolate a scris:

la cateloci nici eu nu stiu cum e...dar la ortodocsi se fac niste rugaciun..oricum ar fi ,important este sa se spovedeasca dupa aceea...

LadyInRed a scris:

aha, okay deci este un fel de spovedanie, dupa care preotul iti spune o rugaciune de iertare a pacatelor. o sa ma interesez daca este si la catolici asa ceva, dar eu n-am auzit de la mami sa fi facut rugaciunile astea hmmm

#106 2008-01-22 17:35:40

getuta
New member
Inregistrat: 2008-01-22

buna fetelor! sunt disperata...am fost azi la maternitatea giulesti din bucuresti sa  fac un chiuretaj si mi s-a spus sa vin saptaman viitoare k sunt deabia in 4-5 saptamani si sar putea sa nu se ma poata curata indeajuns.m-am speriat knd am aflat pt k nu am mai avut avorturi si nici vreo prietena cu kre sa vb despre asa ceva nu am.m-am linistit knd am citit pe forumul asta atatea lucruri interesante pe kre nu le puteam afla de la nimeni...am si eu o intrebare:ce pareer aveti despre maternitatea panait sarbu?

#107 2008-01-22 20:28:13

norishorulalb
Banat

eu nu stiu cum e...dar daca intri la "doctori buni" ai sa vezi acolo...

#108 2008-01-22 23:48:02

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

fetelor cum e cu molitva?Sunt ortodoxa de 4 ani cine imi zice un alta e soacramea dar de asta nu a zis nimic .Deci ciar daca am pierdut copilul [sa oprit in evolutie] si am ajuns la avort trebuie sa merg la preot?

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#109 2008-01-23 00:06:46

hanna.anna
New member
Inregistrat: 2007-12-29

nu cred ca trebuie. dar daca tu vrei acest lucru si te ar face sa te simti bine te duci la biserica de care apartii si faci acea molifta, spovedanie.............
am trecut printr-un avort si pot sa spun, chiar daca pare ciudat, ca nu regret ca l-am facut. nu vroiam in acel moment un copil, si nu cred ca trebuie sa aduci un copil pe lume fara sa-i asiguri o viata lipsita de griji si plina de iubire. nu as putea sa-mi abandonez copilul daca l-as naste. pot parea rece, si poate unii nu inteleg cum poti sa iei asemenea decizii si sa nu regreti dar un copil este o mare responsabilitate pt toata viata. vreau copii, dar nu acum.  SI mai ales ca am ramas insarcinata la primul contact sexual pe care l-am avut cu prietenul.
ce simti....sau ce am simtit eu...a fost totul bine. depinde de organism si de cat de repede se reface. Nu am avut dureri prea puternice sau sangerari anormale. Recomand anestezia generala. Psihic, sunt impacata cu decizia luata.

#110 2008-01-23 00:08:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

a mai fost un topic asemanator si zicea eu_vreau ca e nevoie chiar si daca avortul n a fost intentional...

happy with him...inlove with him...puss

#111 2008-01-23 00:35:19

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

ok promit ca ma duc chiar maine e miercuri si cred ca este slujba de dimineta defapt acum imi aduc aminte , ca cand a fost preotul cu crucea i ampovestit patania mea si a zis sa ma duc intr o dim la slujba si mai povestim

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#112 2008-01-23 07:10:50

norishorulalb
Banat

eu nu am fost..si nici nu am sa merg...mi se pare putin exagerata faza

#113 2008-01-23 10:20:13

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu am fost de fiecare data si m-a linistit mult. si preoteasa a pierdut o sarcina si i s-a citit si ei molifta. tu faci cum crezi ralluka...dar in molifta respectiva nu iti imputa nimeni nimic. Biserica nu judeca.

mami de minuni hjarta

#114 2008-01-23 10:46:23

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

getuta a scris:

buna fetelor! sunt disperata...am fost azi la maternitatea giulesti din bucuresti sa  fac un chiuretaj si mi s-a spus sa vin saptaman viitoare k sunt deabia in 4-5 saptamani si sar putea sa nu se ma poata curata indeajuns.m-am speriat knd am aflat pt k nu am mai avut avorturi si nici vreo prietena cu kre sa vb despre asa ceva nu am.m-am linistit knd am citit pe forumul asta atatea lucruri interesante pe kre nu le puteam afla de la nimeni...am si eu o intrebare:ce pareer aveti despre maternitatea panait sarbu?

imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta,dar trebuie sa fii tare acum,vom fi alaturi de tine,si eu am trecut prin asta la 20 de ani,si eram disperata

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.