homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaccin pt tratarea candidozei

#1 2008-06-09 19:34:11

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Vaccin pt tratarea candidozei

Nume: IMUNOSTIMULATOR BACTERIAN CU CANDIDINA IBC-10
Producator: Institutul Cantacuzino

Prezentare: IBC-10 este o suspensie omogena in solutie clorurosodica izotonica 0,85% a 9 tulpini bacteriene partial lizate (Staphylococcus aureus, Staphylococcus albus, Streptococcus viridans, Streptococcus haemoliticus, Streptococcus pneumoniae, Neisseria catarrhalis, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris), inactivate prin caldura, combinata cu antigen dezintegrat de Candida albicans. Este livrat in cutii cu 10 fiole de 1 ml, continand 0,3 ml produs.
Mod de actiune: Stimuleaza specific si nespecific, predilect factorii de aparare antiinfectioasa si antimicotica, la nivelul mucoaselor. Are totodata o actiune desensibilizanta in alergii cutanate si respiratorii de etiologie bacteriana si fungica.

Indicatii: Infectii cronice bacteriene si micotice, localizate sau generalizate, candidoze ale mucoaselor si manifestari alergice respiratorii si cutanate. Se poate asocia cu antibiotice si antimicotice specifice.

Mod de administrare: Inocularea se face pe partea anterioara a antebratului, strict intradermic, administrand 0,2 ml in patru puncte separate (0,05 ml per punct, distantate la 1-2 cm). Aparitia reactiei locale imediate sau intarziate, de tip papula, cu diametru de 0,5-0,6 mm indica o actiune favorabila in cursul tratamentului. Tratamentul complet cu IBC-10, pentru copii; cat si pentru adulti, consta in 10 administrari, la interval de 3-4 zile. In cazurile rebele se indica repetarea bianuala a curei (toamna si primavara), timp de 2 ani consecutiv.

Contraindicatii: Boli infectioase acute febrile si cronice evolutive, diabet, hepatita, nefropatii si cardiopatii decompensate.

Efecte secundare: Reactiile secundare postvaccinale sunt rare si individuale. Se pot manifesta local printr-o exacerbare a eritemului si edemului si slabe dureri. Pentru a evita aparitia acestor reactii, se indica testarea printr-o singura inoculare intradermica de 0,05 ml a persoanelor cu sensibilitate alergica.

Conditii de pastrare: Produsul se pastreaza la temperaturi cuprinse intre +4 -+8 grade Celsius. Termen de valabilitate: 2 ani.

Nota: Administrarea produsului se face numai la indicatia si sub supravegherea medicului.

acuma intrebarea mea este... Numai la Cantacuzino se gaseste?eu sunt din cj...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#2 2008-06-09 21:17:37

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Vaccin pt tratarea candidozei

cam da din cate am inteles.

mami de minuni hjarta

#3 2008-06-09 21:22:20

YoHanna
Insomniac member

imi ingreuneaza situatia...
oricum ma mai interesez si va anunt ...in caz contrar puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#4 2008-06-09 21:55:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sid aca faci vaccinul asta nu mai faci candida chiar daca ai avut-o?

#5 2008-06-09 23:03:22

YoHanna
Insomniac member

asa se aude...k dispare definitiv...sau cel putin pt o perioada indelungata....vai....visez cu ochii deschisi la o asemenea perioada....fara infectia asta nenorocita!! is satula.

Publicitate

loading...

#6 2008-06-10 11:46:26

ioanadbc
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-12-07

daca iti aci in cluj...te rog zi-mi si mie....unde, ce si cum....mersiiii. Altfel decat asa cum poti preveni candidoza?

#7 2008-06-10 11:48:56

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

zicea ca e la cantacuzino...deci nu e in cj.

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#8 2008-06-10 11:53:52

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Girls, chill! Eu zic sa nu va impacientati! smile
Vaccinul asta se face in caz de candidoza sistemica si numai cu prescriptia medicului.
Nu va garanteaza ca scapati de candidoza. A fost cineva pe forum careia ginecologul nu i-a recomandat acest vaccin.

#9 2008-06-10 16:10:08

YoHanna
Insomniac member

ET a scris:

A fost cineva pe forum careia ginecologul nu i-a recomandat acest vaccin.

poate avea sanse sa se vindece cu tratamente...dar o persoana care se lupta cu candida de cativa ani nu vad dc n-ar incerca si metoda asta.

#10 2008-06-10 16:11:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

si din cate stiu eu trebuie repetat o data la 6 luni, sper sa nu spun prostii

#11 2008-06-10 17:56:57

YoHanna
Insomniac member

da...e indicat sa se faca primavara si toamna..din cate stiu

#12 2009-01-05 16:39:19

lavinika
New member
Inregistrat: 2008-03-06

Buna,
Eu ma confrunt cu candidoza de aproape 2 ani si imi apare o luna da, o luna nu... sad Am incercat cam de toate si pastile si ovule: macmiror, gynofort, diflucan, lomexin, polyginax, gynozol, etc. Am fost la Institutul Cantacuzino si am facut antifungigrama si am vazut la ce este sensibila ciuperca, desi cred ca este rezistenta la orice sad
De vreo 2 ori a luat si prietenul meu diflucan, dar alt tratament nu a incercat.
Am auzit tot pe forum de acest vaccin dar nu stiu cum sa procedez cu el. O sa merg miercuri la o doctorita sa vedem ce parere are. Am mai vorbit de el unei alte doctorite si nu prea stia despre ce e vorba. As da orice si as face orice sa scap de boala asta... Sunt convinsa ca daca nu as mai avea contacte sexuale 3-4 luni, nu ar reactiona aceasta ciuperca. Peste cateva luni ne casatorim, cum sa traiesc o viata normala ?

Nu stiu ce efecte are, daca are, daca afecteaza altceva...poate ma ajutati cu niste sfaturi.
Multumesc!

#13 2009-04-03 11:03:57

BlondyBijoux
New member
Inregistrat: 2009-03-30

si eu sunt interesata la ce pret este acest vaccin si cat de sigur este

#14 2009-04-03 11:09:15

BlondyBijoux
New member
Inregistrat: 2009-03-30

am mai gasit pareri si pe alte forumuri si cica acest vaccin chiar functioneaza

totusi sunt foarte curioasa la ce pret este

#15 2009-04-03 12:07:20

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

BlondyBijoux ai warn pentru ca nu ai editat.

Fericita mamica de Aida Maria!

#16 2009-11-11 10:44:33

YoHanna
Insomniac member

fetelor am facut vaccinul IBC 10 si a avut efect.
l-am cumparat de la farmacia Dona din Cluj,dar mi l-a adus de la depozitul din Bucuresti.
a costat 40 ron o cutie si mi-am luat 2. Prima tura am facut-o acum 2 luni si peste inca 4 luni o fac si pe a doua.
efectele nu s-au simtit chiar dupa ce am terminat vaccinul ci in timp. Apropo am renuntat la spalaturi intravaginale cu irigatorul,si le fac doar cu degetul dupa contactul sexual.
Va doresc multa sanatate puss

#17 2009-11-11 11:18:59

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

ai comandat tu vaccinul sau ti l-a dat doctorita?cum ai intrat in posesia lui?

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#18 2009-11-11 11:47:35

YoHanna
Insomniac member

am sunat la farmacia Dona din Oradea ...deoarece pe net scrie k si acolo se gaseste vaccinul si eram dispusa sa merg pana acolo insa mi-au spus k nu au si sa incerc in Cluj.
Nici in cluj nu aveau insa farmacista mi-a zis k dak vreau poate sa-mi aduca de la depozitul din Bucuresti.si i-am zis k vreau 2 cutii si in ziua urmatoare am mers dupa ele. si nu am avut prescriptie medicala.L-am facut din disperare pentru k nimik nu mai functiona si doctorii nu prea se omoara ca sa afle o rezolvare pe termen lung.

#19 2009-11-11 12:54:07

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

aham merci...
cum se numeste vaccinul?

Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-11-11 12:58:35)

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.