homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti: organizarea de la a la z-100

#1882 2008-08-15 15:10:39

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: topic pt nunti: organizarea de la a la z

katami a scris:

da, rallu, e ca o fantana arteziana de aia veche, clasica... si pe "farfuria" de la baza se aduna ciocolata. "se poarta" acu la nunti.... si vine omu' (acu il citez pe ala care ne-a facut oferta): "isi moaie banana in ciocolata" big_smile... ce mai, o placere lol

drool drool drool drool drool .....................................................

baby Dragos hjarta rugaciune

#1883 2008-08-15 15:12:57

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

deliav a scris:

katami a scris:

da, rallu, e ca o fantana arteziana de aia veche, clasica... si pe "farfuria" de la baza se aduna ciocolata. "se poarta" acu la nunti.... si vine omu' (acu il citez pe ala care ne-a facut oferta): "isi moaie banana in ciocolata" big_smile... ce mai, o placere lol

drool drool drool drool drool .....................................................

bai,nuj mie una nu`mi place,adik nu ii vad rostul.dulce este si pe mesa...ce rost mai are ciucalata aia?
katami sar`na pusspuss :hug;
vezi...de aia te love je pe u lol

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-15 15:13:31)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1884 2008-08-15 15:14:18

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

deliav a scris:

katami a scris:

delia tu salivezi dupa cioco sau dupa...... ? rotfl rotfl

serios acu, mie mi se pare o chestie de fitze....dar cine isi permite, na, sa-si ia fantana....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1885 2008-08-15 15:17:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nicolle_rox a scris:

deliav a scris:

katami a scris:

serios acu, mie mi se pare o chestie de fitze....dar cine isi permite, na, sa-si ia fantana....

ai zis-o exact pe sulfetul meu, eu n-am vrut sa fiu asa directa big_smile

da, e exact o chestie de fite... dar daca la mine e un copil mic atras de orice fita (nu, nu eu lol ), ce sa facem...

dar nu cred ca vom lua asa ceva... vb ralukai, e destul dulce pe mese. si copii nu avem la nunta deloc, ca sa zici ca va fi nush ce atractie

raluk, nu-s pt ce-mi multumesti si ma iubesti, mama... indicatiile erau pt cealalta ralluka rotfl dar ma simt bine, oricum... si je te iubesc lol (vezi, deja ne inselam viitorii soti lol )

Ultima oara a fost editat de katami (2008-08-15 15:18:17)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1886 2008-08-15 15:33:28

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

mai, nu ziceti hop, pana nu puneti momeala; sa vezi adulti cu banana in ciocolata; eeeeeeeeee!  smile

Publicitate

loading...

#1887 2008-08-15 15:33:57

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu_vreau a scris:

la noi a venit nea chelner si intreba pe fiecare cand ii aducea papica ce vrea de beut. ca e chiar naspa sa vezi o fimeie super eleganta cum isi toarna niste wisky rotfl

pai eu il tot puneam pe iubi sa-mi toarne in pahar lol

#1888 2008-08-15 15:41:39

katami
Platinum member

theSame_ElaElis a scris:

mai, nu ziceti hop, pana nu puneti momeala; sa vezi adulti cu banana in ciocolata; eeeeeeeeee!  smile

bai, acu eu inteleg ca tocma am zis ca vreau sa se imbete lumea, daca se simt bine asa... dar nu cred ca imi doresc sa vad vreun adult cu banana in ciocolata la noi la nunta!! rotfl2

inseamna ca doar eu sunt nesimtita si imi torn cand vreau ce vreau... e clar, nu voi fi niciodata o "doamna eleganta" lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1889 2008-08-15 15:41:55

Raluk_
Hero member

katami a scris:

nicolle_rox a scris:

deliav a scris:

da, e exact o chestie de fite... dar daca la mine e un copil mic atras de orice fita (nu, nu eu lol ), ce sa facem...
dar nu cred ca vom lua asa ceva... vb ralukai, e destul dulce pe mese. si copii nu avem la nunta deloc, ca sa zici ca va fi nush ce atractie

fa`i si lui pofta asa cum si el iti face tie

raluk, nu-s pt ce-mi multumesti si ma iubesti, mama... indicatiile erau pt cealalta ralluka rotfl dar ma simt bine, oricum... si je te iubesc lol (vezi, deja ne inselam viitorii soti lol )

si ce dak,al meu stie k is pe invers rotfl

#1890 2008-08-15 15:41:58

camysh
Moderator

katami a scris:

unde am vazut eu, erau facute frigarui cu fructe si le avea ala de la fantana. si tu ii iti luai de-acolo si le umpleai de cioco wink

#1891 2008-08-15 15:44:27

Raluk_
Hero member

camysh a scris:

katami a scris:

unde am vazut eu, erau facute frigarui cu fructe si le avea ala de la fantana. si tu ii iti luai de-acolo si le umpleai de cioco wink

acklad parerea mea...prea mult dulceeeeeeeeeee...

#1892 2008-08-15 15:58:45

katami
Platinum member

mda, si eu zic la fel... mult prea dulce. noua ala asa ne-a zis... fructele de pe masa le baga "clientul" in ciocolata. nu pazeste nimeni fantana

aaa.. pai daca el o sa vrea convins luam, nu ma doare cu nimic lol dar nici el nu era prea decis... il incanta ideea (pe el il incanta orice colorat care misca lol adica orice e nou si iesit din comun, orice atrage atentia). dar dupa raspunsul pe care v-am zis ca i l-a dat... cred ca si-a pus si el logica la contributie. oricum... in domeniul mancare el se ocupa, ia ce vrea... de ex, tort de frisca (bah!!). eu am pretentii (mari, recunosc) la capitolul estetica... acolo fugaresc si ma frasui pt orice detaliu

costa cam 2,5 mil fantana aia... mai degraba as lua fructe in plus de banii astia. dar daca el o sa vrea... macar asa ii compensez nitel din tristetea ca nu am lasat balta un avans de 20 mil dat aici la restaurant, ca sa ne mutam la un restaurant de la un hotel de lux lol

#1893 2008-08-15 16:22:48

Raluk_
Hero member

da un search pe google si scrie "pensiunea arinul" din sovata.acolo plecam dupa nunta...ce frumos e!! hjartahjarta abia astept

#1894 2008-08-15 16:23:59

katami
Platinum member

aoleu, nu-mi fa sange rau sad hai sa ma uit

#1895 2008-08-15 16:33:37

katami
Platinum member

fainuta smile n-am reusit s-o localizez... eu am fost in sovata cu facultatea de vreo 3 ori, ma leaga de locul ala niste amintiri f placute... cersit cu chitara in strada (prinsi fiind de proful de practica), scaldat intr-o balta mizerabila, dansat de manele la betie cu alta "impatimita" a acestui gen... salina praid, lacul ursu.... si cea mai nasparlie cazare din toate practicile adunate lol dar ce mai conteaza, a fost frumos... eu tin minte ca odata am nimerit sa dorm sub chiuveta... partea proasta era ca respectiva chiuveta picura... Doamne, mult mi-a luat sa pot adormi atunci. si cand am reusit, m-am trezit ridicata de picioare si trasa afara... pai ce, eu sa dorm si lumea sa se distreze lol dar asa a fost de frumos in ansamblu...

si tu nu-ti fa griji... ce spun eu e in alta locatie, care de la o posta se vedea ca e aiurea... asta a voastra arata bine, din cate am inteles e in zona mai dinspre munte... frumos smile sa aveti o luna de miere asa cum visati!!

#1896 2008-08-15 16:33:45

camysh
Moderator

super ralu applause

#1897 2008-08-15 16:41:07

katami
Platinum member

v-ati facut deja rezervarea?

#1898 2008-08-15 17:34:35

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

katami pan la urma unde faceti nunta? la ce restaurant? si cam cat ajunge inchiriatul si meniurile? intreb si eu sa fiu informata pt la anul big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1899 2008-08-15 17:56:34

Raluk_
Hero member

katami a scris:

v-ati facut deja rezervarea?

da big_smilebig_smile
1mil/noapte si dak vrem mic dejun 10 lei...abia asteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeept!!!
camysh pusspuss big_smilebig_smile

#1900 2008-08-15 17:58:58

Raluk_
Hero member

katami a scris:

fainuta smile n-am reusit s-o localizez... eu am fost in sovata cu facultatea de vreo 3 ori, ma leaga de locul ala niste amintiri f placute... cersit cu chitara in strada (prinsi fiind de proful de practica), scaldat intr-o balta mizerabila, dansat de manele la betie cu alta "impatimita" a acestui gen... salina praid, lacul ursu.... si cea mai nasparlie cazare din toate practicile adunate lol dar ce mai conteaza, a fost frumos... eu tin minte ca odata am nimerit sa dorm sub chiuveta... partea proasta era ca respectiva chiuveta picura... Doamne, mult mi-a luat sa pot adormi atunci. si cand am reusit, m-am trezit ridicata de picioare si trasa afara... pai ce, eu sa dorm si lumea sa se distreze lol dar asa a fost de frumos in ansamblu...

si tu nu-ti fa griji... ce spun eu e in alta locatie, care de la o posta se vedea ca e aiurea... asta a voastra arata bine, din cate am inteles e in zona mai dinspre munte... frumos smile sa aveti o luna de miere asa cum visati!!

multumim yubitica lu meu pusspuss kram
gata gagici,am plecat aksa sa fac de papa si sa pregatesc ceva hjarta pt la noapte knd vine yubi meuuuuu big_smilebig_smilebig_smile
v`am pupat pe toateeeee  aveti grija de voi si de sufletelele voastre!
p.s katami merg cu yubi dim la 7 dupa unchiul lui la vaslui k i s`a desprins toata operatia sad  dar sa speram k va fi bine pana la urma.
weekend placut cu sanatate si iubire!!! bye bye now

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.