homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fata deasupra-5

#77 2009-06-12 01:08:44

Laris@
New member
De la: Maramures
Inregistrat: 2009-06-11

Re: Fata deasupra

da..dintotdeauna...asa mi-i foaita=)):">

Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.

#78 2009-06-12 01:11:10

skumpi
Vizitator

pai vezi...si atunci de unde timiditatea asta ? iubitul tau stie cum areti si te place asa cum esti pt ca altfel nu ar mai fi cu tine wink

#79 2009-06-12 01:53:56

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

exact, nu ai de ce sa te gandesti ca lui n=o sa-i placi, stia exact ce alege. Fiind mai plinutza cu siguranta nu esti plata (ca mine  chicot ) asa ca cel mai bine pentru el din punct de vedere vizual e sa stai deasupra, o sa fie fermecat de sanii tai si poti sa fii sigura ca n=o sa mai observe altceva big_smile Stii cand iti observa defectele? Cand tu te simti prost, atunci nici sexul nu e prea stralucit. Lasa asta la o parte si bucura-te de ce simti in momentele alea, sigur o sa te vada superba.

#80 2009-06-12 02:03:21

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

din punctul meu de vedere singurul sfat real este SLABESTE restul sunt doar sustineri feminine ca sa nu fim rele si ca sa nu te facem sa te simti prost, si eu sunt grasa rau dar slabesc. ti-am spus-o atat de direct ca sa nu mai pierzi timpul, PS:nu exista foitza de grasa..decat daca ia vreo boala doamne fereste! spor la exerciti. dar intre timp bucurate de viata is nu uita sexul activ slabeste!!

Ultima oara a fost editat de mimoo (2009-06-12 02:04:29)

when god made man she was only kidding.

#81 2009-06-12 02:14:55

un_gandacel
Full member

mimoo, daca tu ai impresia ca nu poti sa fii frumoasa pentru barbatul cu care faci sex deoarece ca esti grasa sau ca nu poti sa te simti bine dezbracata ca esti plinutza nu inseamna ca e si adv.
Daca un barbat care te place face sex cu tine poti sa fii sigura ca te vede muuult mai frumoasa decat in mod normal, asta daca stii sa fii senzuala si sa-i arati cat de bine te simti.
Fata nu a intrebat daca e cazul sa slabeasca.

Publicitate

loading...

#82 2009-06-12 02:21:53

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

in primul rand eu nu ma multumesc cu jumatati de masura, nu imi pasa ca el ma vede de o mie de ori mai buna mai frumoasa mai desteapta decat sunt eu ma cunosc cum sunt el ma vede asa pentru ca ma iubeste asta nu inseamna ca nu am sa fac nimic si am sa inot in grasime. fata evident nu se simte bine in pielea ei si evident relatia ei sexuala scartie un abonament la o sala putina grija la mancare si totul e rezolvat. Larisa nu te mai minti opreste-te din a te simti prost totul s epoate rezolva in 2-3 luni.
eu nu am impresii eu am pareri si este total adevarat sunt fete grase care se simt bine asa dar putine iar cazul despre care vorbim nu face parte din categoria mai sus precizata!

Ultima oara a fost editat de mimoo (2009-06-12 02:22:47)

when god made man she was only kidding.

#83 2009-06-12 11:33:13

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

daca u nu te simti bine im pielea ta si nu te vezi a fi o fata ok asa vei crede k si cei din jurul tau te vad asa cum te vezi u....eu cred ca ar fi bine sa iti schimbi impresia despre u ....si dak iubi tau te iubeste asa cum esti nu ar trebui nsa fii complexata....si eu am trecut prin asa cv....dar aq nu ma mai intereseaza gura lumii

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#84 2009-06-12 13:18:59

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

grasimea in exces nu face bine la organism. ca te place sau nu iubitul, ca te simti sau nu bine, NU E SANATOS! si nu e sanatos nici sa te gandesti ca ai nu stiu cate zeci de kg in plus peste cate ar trebui sa ai in mod normal si sa zici "eh, lasa, cine ma iubeste, ma iubeste asa cum sunt". ganditi-va la sanatatea voastra inainte de ce sunca vede iubi cand stai tu deasupra. si aici nu ma refer la fetele cu forme sau care sunt un pic plinute, un pic de carne unde trebuie nu face decat sa incite mai mult daca baiatul nu-i adeptul sexului cu o scobitoare... ma refer la cele care au intr-adevar probleme cu greutatea.

#85 2009-06-12 22:35:59

Laris@
New member

eu am mai discutat de pb asta cu el si a zis ca pe el nu-l deranjeaza si ca ma iubeste asa cum sunt,si ca el nu ma pune sa slabesc nu imi impune asta,dar dk vreau sa o fac ma ajuta,am tinut tot felul de cure si mi-am stricat stomacul:( luna aceasta am prog la endocrinologie:(si nu cred sa fiu mai plinutza pt ca mananc chiar putin iubi mereu ma cearta pt asta si mananc doar 1-2 ori maxim pe zi:-s

#86 2009-06-13 02:22:50

Laris@
New member

revin din nou cu o nelamurire de 1 ora tot citesc pe net despre anticonceptionale si stau cu ele in mana ....nush ce sa fac ....sa iau?sa nu iau?eu sunt nehotarata iubi zice sa iau.peste tot scrie de usora creste in greutate si k dk esti fumatoare nu sunt atat de sigure....voi luati fetelor:-? ?

#87 2009-06-13 02:50:02

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

nu cresti in greutate de la AC, doar e posibil sa iti creasca pofta de mancare de la ele, daca nu te iei dupa ea, nu cresti in nici o greutate smile

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#88 2009-06-13 09:00:16

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Laris@ a scris:

revin din nou cu o nelamurire de 1 ora tot citesc pe net despre anticonceptionale si stau cu ele in mana ....nush ce sa fac ....sa iau?sa nu iau?eu sunt nehotarata iubi zice sa iau.peste tot scrie de usora creste in greutate si k dk esti fumatoare nu sunt atat de sigure....voi luati fetelor:-? ?

iti recomand sa iei,larisa,te asigur ca o sa aiba un efect pozitiv asupra vietii sexuale(mai ales daca esti genul care sta tot timpul cu frica in san gandindu'se ca poate sa intampla ceva...cum eram eu inainte sa iau big_smile )
dar in nici un caz de pe net,sau de capul tau de prin farmacii.poti sa mergi la planning sau la un ginecolog smile

#89 2009-06-13 09:10:29

persifona
Vizitator

Sunt la fel de sigure si daca fumezi si daca nu, nu are treaba protectia cu tigara

#90 2009-06-13 09:32:14

ana_18
Full member
De la: galati
Inregistrat: 2007-11-27

eu de exemplu iau anticonceptionale de vreo 2 ani, dar in mod constant, fara pauze, de vreo 8-9 luni..si sincera sa fiu am luat in greutate. sau mai bine zis mi-a aparut o celulita de mama mama...pe fund, pe coapse , chiar si pe gambe as putea zice..si mi s-au accentuat si inmultit putinele vergeturi. acum nu zic k sunt cine stie ce grasa k am aproape 60 de kg si 1,68 inaltine, dar anul trecut in vara aveam 54 de kg. dar sper totusi sa scap de ea in cel mai scurt timp..dupa ce termin cu bacu si admiterea la facultate.

#91 2009-06-13 09:57:37

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

ana_18 a scris:

eu de exemplu iau anticonceptionale de vreo 2 ani, dar in mod constant, fara pauze, de vreo 8-9 luni..si sincera sa fiu am luat in greutate. sau mai bine zis mi-a aparut o celulita de mama mama...pe fund, pe coapse , chiar si pe gambe as putea zice..si mi s-au accentuat si inmultit putinele vergeturi. acum nu zic k sunt cine stie ce grasa k am aproape 60 de kg si 1,68 inaltine, dar anul trecut in vara aveam 54 de kg. dar sper totusi sa scap de ea in cel mai scurt timp..dupa ce termin cu bacu si admiterea la facultate.

ana_18,ce AC iei?si eu am probl cu celulita...dar pentru ca m'am cam lasat de sport rodnar

#92 2009-06-13 15:17:19

ana_18
Full member
De la: galati
Inregistrat: 2007-11-27

iau logest... iar eu cu sportul sincera sa fiu nu prea m-am omorat  big_smile

#93 2009-06-13 16:02:15

un_gandacel
Full member

discutia asta a ajuns OFF TOPIC in totalitate.
vedeti fetelor ca aveti topicuri despre anticonceptionale, sau si mai bine, intrati la discutii diverse, la vreau sa slabesc, pe mine m-a ajutat f mult topicul ala cand am fost la slabire  chicot  bafta!

#94 2009-06-13 18:04:39

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

eu obosesc destul de iute cand sun eu sus.... primu numar il face el si dupaia la al 2 ...al 3 treaba grea cade pe mine .....

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#95 2009-06-13 19:46:02

un_gandacel
Full member

oana16 a scris:

eu obosesc destul de iute cand sun eu sus.... primu numar il face el si dupaia la al 2 ...al 3 treaba grea cade pe mine .....

Cand esti sus te misti pentru ca asa simti, pentru ca iti face f multa placere sau pentru ca trebuie?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.