homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fata deasupra-6

#96 2009-06-13 22:49:18

Laris@
New member
De la: Maramures
Inregistrat: 2009-06-11

Re: Fata deasupra

eu sunt incepatoare la pozitia asta am incercat-o de cateva ori da e destul de bine,adik ce spun destul de e foarte bine adik din pct meu de vedere dar din cate am discutat cu iubi si din partea lui e satisfactie maxima;))sau ar mai fii cv ce as putea inventa pe parcurs sa depasesc limita de satisfactie?lol:">

Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.

#97 2009-06-13 23:10:08

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

un_gandacel a scris:

oana16 a scris:

eu obosesc destul de iute cand sun eu sus.... primu numar il face el si dupaia la al 2 ...al 3 treaba grea cade pe mine .....

Cand esti sus te misti pentru ca asa simti, pentru ca iti face f multa placere sau pentru ca trebuie?

pai o fac pt ca imi place si vreau sa ajung la momentul magic....numai ca dureaza putin...si dupa sunt eupizata cand se gata .... hjarta

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#98 2009-06-13 23:30:53

alexia76
New member
Inregistrat: 2009-04-05

oana16 a scris:

un_gandacel a scris:

oana16 a scris:

eu obosesc destul de iute cand sun eu sus.... primu numar il face el si dupaia la al 2 ...al 3 treaba grea cade pe mine .....

Cand esti sus te misti pentru ca asa simti, pentru ca iti face f multa placere sau pentru ca trebuie?

pai o fac pt ca imi place si vreau sa ajung la momentul magic....numai ca dureaza putin...si dupa sunt eupizata cand se gata .... hjarta

Cand sunt sus ma misc asa cum simt eu ca imi face cea mai mare placere, poate din cauza asta in scurt timp sunt terminata. Intr-adevar oboseala se instaleaza destul de rapid, dar ma mai ajuta si el mai ales spre final atunci cand momentul se apropie nu se poate abtine sa nu ma penetreze el de jos in sus  chicot

A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. – Antoine de Saint-Exupery

#99 2009-06-14 01:00:27

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

alexia76 a scris:

oana16 a scris:

un_gandacel a scris:

Cand sunt sus ma misc asa cum simt eu ca imi face cea mai mare placere, poate din cauza asta in scurt timp sunt terminata. Intr-adevar oboseala se instaleaza destul de rapid, dar ma mai ajuta si el mai ales spre final atunci cand momentul se apropie nu se poate abtine sa nu ma penetreze el de jos in sus  chicot

Dupa ce ajungi la "momentul magic" poate ar fi indicat sa schimbati pozitia. Incercati sa o faceti mai des, o sa capatati mai multa rezistenta  wink

#100 2009-08-06 20:20:54

oana_confuza
New member
Inregistrat: 2008-01-25

si eu am probleme cu aceasta pozitie... grater si stiu k lu iubi meu iar placea mult sa dau si eu din cur deasupra..sau mai bine zis sa ma vada deasupra..dar pur si simplu ma blochez si nici cum nu ma pot misca..si nui vorba k is k putin timp cu el, din contra avem 3 ani d cand suntem impreuna..deci nui vorba d rusine sau altceva..ci mie mi-e k il plictisesc pana imi gasesc pozitie si numi iasa nicicum si ma enervez si il iau pe nu in brate..desi mias dori enorm d mult sa preiau controlul hjarta
am o intrebare:knd va miscati inainte si inapoi , sau sus-jos va miscati cu tot corpul , sau numa din bazin? si se misca si patul cu voi sau voi sunteti mai silentioase, iar in cazul meu patul se misca odata cu mine lol
si este vreuna dintre voi kre da numa din buci ca sa zic asa rodnar..si dk da, care este tactica?

Publicitate

loading...

#101 2009-08-06 21:58:11

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

oana_confuza a scris:

si eu am probleme cu aceasta pozitie... grater si stiu k lu iubi meu iar placea mult sa dau si eu din cur deasupra..sau mai bine zis sa ma vada deasupra..dar pur si simplu ma blochez si nici cum nu ma pot misca..si nui vorba k is k putin timp cu el, din contra avem 3 ani d cand suntem impreuna..deci nui vorba d rusine sau altceva..ci mie mi-e k il plictisesc pana imi gasesc pozitie si numi iasa nicicum si ma enervez si il iau pe nu in brate..desi mias dori enorm d mult sa preiau controlul hjarta
am o intrebare:knd va miscati inainte si inapoi , sau sus-jos va miscati cu tot corpul , sau numa din bazin? si se misca si patul cu voi sau voi sunteti mai silentioase, iar in cazul meu patul se misca odata cu mine lol
si este vreuna dintre voi kre da numa din buci ca sa zic asa rodnar..si dk da, care este tactica?

miscari de bazin,  booty shake:))),miscarile  sus-jos sau inainte-inapoi le faceam la inceput.dar acum...parca is iepuras pe baterii duracell rotfl

later edit:o iei cu inceputul,miscarile de baza,apoi miscari circulare,intre timp mai exersezi acasa cum sa te misti cat mai bine.pe youtube sunt  foarte multe clipuri,gen:   

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-06 22:08:49)

eu,tu si restul lumii...

#102 2009-08-06 22:57:02

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

vai de mine ce fund mare si...urat...sau e iluzie optica?
what do you mean iepuras Duracell? As in aproximativ asha..

Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-08-06 22:57:55)

I love you. Remember. They cannot take it

#103 2009-08-07 11:27:49

BratzG
Sr. member

ani88 a scris:

vai de mine ce fund mare si...urat...sau e iluzie optica?
what do you mean iepuras Duracell? As in aproximativ asha..

smile)adica ma misc foarte repede.
p.s:nu stii reclamele cu iepurasii pe baterii duracell?

..tu te uiti la estetica fundului sau la miscari?!hmm....

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-07 11:28:33)

eu,tu si restul lumii...

#104 2009-08-07 11:50:50

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

ce fund misto big_smile iar miscarile sunt super tari!! tre sa ma duc sa mai exersez big_smile

#105 2009-08-07 12:05:12

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

imi place pozitia atunci eu controlez toata actiunea..lui ii place si mai mult..problema e k obosesc prea repede..ufff mai trebe exercitiu..  wink)

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#106 2009-08-07 13:12:40

BratzG
Sr. member

LadyPink a scris:

ce fund misto big_smile iar miscarile sunt super tari!! tre sa ma duc sa mai exersez big_smile

si mie imi place fundu tipei.cauta pe youtube ``jump off 64`` sa vezi acolo booty shake drool

eu,tu si restul lumii...

#107 2009-08-07 13:33:56

BratzG
Sr. member

dely a scris:

BratzG a scris:

LadyPink a scris:

si mie imi place fundu tipei.cauta pe youtube ``jump off 64`` sa vezi acolo booty shake drool

m am uitat si eu,unele se misca fain dar unele sunt disgusting  acklad

yep,dar eu ziceam de miscarile care ar putea innebuni un barbat in pozitia asta(fata deasupra).eu de acolo am invatat o groaza de miscari,repetam de una singura in casa pe unele melodii chicot

eu,tu si restul lumii...

#108 2009-08-07 13:47:04

BratzG
Sr. member

dely a scris:

hmmm...atunci cred k ma apuc si eu sa exersez pe'acasa,sper sa reusesc ceva.(numai sa nu dea taica'mio buzna la mine in camera sa vada ca dau ca disperata din fund rodnar )

smile)ar fi o faza.eu la inceput asa ma enervam ca nu reuseam nimic din ce vedeam.dar cu muulta perseverenta,i made it.spor!

eu,tu si restul lumii...

#109 2009-08-07 13:51:52

BratzG
Sr. member

dely a scris:

:)multumesc!

aaaa,si sa nu faci ca mine.nu te enerva.cu siguranta ai sa reusesti!

eu,tu si restul lumii...

#110 2009-08-07 14:13:36

BratzG
Sr. member

dely a scris:

te uitai in oglinda sa vezi cum faci sau faceai doar asa?

ambele.in oglinda te perfectionezi pentru ca te vezi si stii unde sa insisti

eu,tu si restul lumii...

#111 2009-08-07 14:16:57

BratzG
Sr. member

dely a scris:

aha.am inteles:)mersi!puss

si nu doar in pat se vede.si cand dansezi in club ,ahh o sa rupi ringu.
pana nu am invatat miscarile alea iubi nu m`o prea vazut dansand,dar si cand m`am dezlantuit pe langa el,iti spun,a ramas praf.dupa ce sa terminat melodia,deja imi soptea la ureche ca nu mai poate,ca ma violeaza:)))

eu,tu si restul lumii...

#112 2009-08-07 14:27:49

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

mie una numai place fundui e prea mare....si de miscari da is misto dar nu is ffff grele;))

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#113 2009-08-07 14:42:57

BratzG
Sr. member

..sunt fana...lol

eu,tu si restul lumii...

#114 2009-08-07 20:12:50

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

pfoai..pai imi ies ochii numai daca incerc rotfl
ati reusit sa va miscati asa? big_smile

when the pomp lights up,you shoot.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.