homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fata deasupra-7

#115 2009-08-07 20:28:40

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Fata deasupra

eu nu cred ca as reusi vreodata sa ma misc asa...

daca el sta in fund ma misc f bine cand stau deasupra, dar daca sta culcat parca nu mai stiu sa ma misc deloc...trebuie sa mai exersez.. rotfl

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#116 2009-08-07 20:49:51

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

alexa123 a scris:

pfoai..pai imi ies ochii numai daca incerc rotfl
ati reusit sa va miscati asa? big_smile

eu,si inca cum:>,dar dupa mult antrenament:))
Katalyna2311,nu le sterg:*

eu,tu si restul lumii...

#117 2009-08-07 22:21:45

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Ce mizerabila ii camera la aia din primul clip big_smile Mie astea mi se par niste netutute. Sigur asa danseaza si prin cluburi sa mai aghete ceva puta smile
Eu zic sa incercati direct pe baiat, cu repetitii se invata. Nu cred ca se invata chestia asta asa uitandu-te la altii, si ideal ar fi sa va arate el cum sa va miscati, sa va ridice din solduri sau sa va traga spre el. Si credeti voi credeti ca aveti controlu de sus, dar el e cu mainile libere si poate face ce vrea tongue Asta daca nu sunteti niste halteriste fortoase si ii tineti mainile cu forta lol

Goodnight moon

#118 2009-08-07 22:22:47

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

eu stiu sa dansez arabeste, dar asa sa dau din fund nu cred ca o sa pot vreodata...oare are vreo importanta cat de mare iti e fundul la miscarile astea ca...la mine nu prea exista:))

#119 2009-08-07 22:36:03

BratzG
Sr. member

Finesse a scris:

Ce mizerabila ii camera la aia din primul clip big_smile Mie astea mi se par niste netutute. Sigur asa danseaza si prin cluburi sa mai aghete ceva puta smile
Eu zic sa incercati direct pe baiat, cu repetitii se invata. Nu cred ca se invata chestia asta asa uitandu-te la altii, si ideal ar fi sa va arate el cum sa va miscati, sa va ridice din solduri sau sa va traga spre el. Si credeti voi credeti ca aveti controlu de sus, dar el e cu mainile libere si poate face ce vrea tongue Asta daca nu sunteti niste halteriste fortoase si ii tineti mainile cu forta lol

finesse,pai cand sunt eu deasupra,el e sclavul meu supus!lol

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#120 2009-08-07 22:58:50

Finesse
Banat

da, daca vrea poate sa isi puna mainile sub ceafa sa te urmareasca ca la cinema lol
raman la ideea ca femeia poate deveni plastelina in mainile barbatului cand e deasupra wink accesul lui e garantat la toate partile

Goodnight moon

#121 2009-08-08 08:55:42

BratzG
Sr. member

Finesse a scris:

da, daca vrea poate sa isi puna mainile sub ceafa sa te urmareasca ca la cinema lol
raman la ideea ca femeia poate deveni plastelina in mainile barbatului cand e deasupra wink accesul lui e garantat la toate partile

e nici chiar asa.dar ai dreptate  chicot e ok sa mai ``domine`` femeia ,dar nu tot timpul

eu,tu si restul lumii...

#122 2009-08-08 17:28:11

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

aja de complikt nu e...iubi al meu prefera app nummai poz asta...la inceput si eu ma incurkm...da ma ajutat sa fac miskriile cum ii plac lui...si akuma totul mere struna:)))))

#123 2009-08-08 17:36:09

Finesse
Banat

Aha! Deci acum ?i c?nţi ?n strună lol

Goodnight moon

#124 2009-08-08 18:01:40

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

BratzG a scris:

http://www.youtube.com/watch?v=TN2JUPzifEY

..sunt fana...lol

are talent tipa  chicot tre sa`i bag si eu la puiu kteva din astea drool  lol  sexinpat

Love.  Live. Laugh.

#125 2009-08-08 20:44:22

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

mda.. si eu mi-as dori sa ma pot misca asa, dar de unde frate sa dau asa din fund?? smile nu numai pentru sex, in general, pentru senzatie in club big_smile

ewe, cred ca e importanta si ... constitutia smile mie mereu mi-au placut femeile astea gen Beyonce, Shakira asa.. care au fund!!

fine, uite ca dintre toate tampeniile posibile pe care le facem si discutam, niciodata nu mi-a venit sa-l intreb cum ar vrea sa ma misc cand sunt deasupra smile asta-i tema pentru data viitoare, oricand o fi ea smile el de obicei ma lasa pe mine sa imi fac treburile cum simt eu si cum ma simt eu bine cand sunt deasupra, rareori intervine sa schimbe ritmul sau ceva... ii place pozitia, dar nimic nu o egaleaza pe aia pe la spate cand vine vb de el... animalul tot animal lol

#126 2009-08-08 20:59:05

oana_confuza
New member
Inregistrat: 2008-01-25

o sami dau mai multa ambitie de acum incolo..si sa nul mai iau pe NU in brate:(..ii cam naspa k nebunii in mare parte facem la el acasa si mamasa lucreaza dar tataso nu si mai tot timpul ii acasa diablo..si knd vine puiu meu d la lucru ma ia si pe mine de acasa si mergem la el..si dk kmva tataso nui aksa trb sa fac click din degete si sami vina chefu..deci nu prea am tp de exersat linistita...sa speram ca pleaca ai lui undeva..tay tay..departe hjarta
mutumesc frumos pt sfaturi puss

cat as vrea eu sa ma pot misca asa..cred ca ar innebuni iubi meu visslar
orikm nu pot sa inteleg cum anume se misca..din ce sa dau doamne lol..orikm zic eu k conteaza si cat ai funduletzul d mare..k dk nu ai din ce sa dai lol

#127 2009-08-08 21:30:44

BratzG
Sr. member

LadyPink a scris:

mda.. si eu mi-as dori sa ma pot misca asa, dar de unde frate sa dau asa din fund?? smile nu numai pentru sex, in general, pentru senzatie in club big_smile

ewe, cred ca e importanta si ... constitutia smile mie mereu mi-au placut femeile astea gen Beyonce, Shakira asa.. care au fund!!

fine, uite ca dintre toate tampeniile posibile pe care le facem si discutam, niciodata nu mi-a venit sa-l intreb cum ar vrea sa ma misc cand sunt deasupra smile asta-i tema pentru data viitoare, oricand o fi ea smile el de obicei ma lasa pe mine sa imi fac treburile cum simt eu si cum ma simt eu bine cand sunt deasupra, rareori intervine sa schimbe ritmul sau ceva... ii place pozitia, dar nimic nu o egaleaza pe aia pe la spate cand vine vb de el... animalul tot animal lol

just practice!! goodluck

eu,tu si restul lumii...

#128 2009-08-09 12:51:02

skumpi
Vizitator

incercati sa dansati pe manele lol
imi zice o amica : daaca nu erau manele eu nu stiam dansa din fund rotfl

#129 2009-08-09 13:51:21

BratzG
Sr. member

Katalyna2311 a scris:

BratzG cat timp ti-a luat ca sa inveti miscarile? eu deja ma enervez pana peste limita. nu pricep cum reuseste tipa. cum trebuiesc tinute picioarele, cum si ce trebuie sa misti sad ?

mult timp.trebuie sa simti si ritmul muzicii,sa te lasi dusa de val.nu sa inveti mecanic big_smile .totul sta in miscarea bazinului.nu am cum sa te invat ,sau sa`ti spun  cum si ce,tu trebuie sa`ti dai seama.fiecare corp e diferit.uita`te foarte atent la clipuri,si danseaza simultan cu fetele acelea.invata cate o miscare o data.intr`o singura sedinta nu ai cum sa inveti mai multe .cate una,pe rand.sper ca te`am lamurit puss

eu,tu si restul lumii...

#130 2009-08-09 15:32:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Kata,eu iti sugerez sa pui o melodie latino smile pe care sa incerci niste pasi de cha-cha. am fost balerina,stiu despre ce vorbesc. cha-cha te invata miscarea de baza pentru bazin. dup-aia poti sa te bagi in miscari mai complicate tongue la balet aveam probleme cu fetele care nu aveau mobilitate in bazin,si asta era solutia. eu am incercat-o just for fun big_smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-09 15:33:37)

#131 2009-08-09 19:29:40

BratzG
Sr. member

ShineOfBlood a scris:

Kata,eu iti sugerez sa pui o melodie latino smile pe care sa incerci niste pasi de cha-cha. am fost balerina,stiu despre ce vorbesc. cha-cha te invata miscarea de baza pentru bazin. dup-aia poti sa te bagi in miscari mai complicate tongue la balet aveam probleme cu fetele care nu aveau mobilitate in bazin,si asta era solutia. eu am incercat-o just for fun big_smile

exact asta am vrut sa zic si eu,dar am crezut ca prea te complic..off:))

eu,tu si restul lumii...

#132 2009-08-09 20:02:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Katalyna2311 a scris:

hmmm interesant big_smile multumesc shine

cu placere smile

#133 2009-08-10 10:59:35

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

e clar ca tb sa te mai ajute si el un pic...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.