homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help ! Ma inseala ??? :-/ :((

#1 2008-07-21 14:57:51

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

Help ! Ma inseala ??? :-/ :((

Fetele el nu stia ca eu pot sa-i supraveghez messul de pe telefon ... si l-am prins ca vb cu cea mai buna prietena a surorii lui iar apoi la 4 noaptea au iesit cu masina grater la plimbare pe locul meu a stat curva aia grater si cica s-au uitat doar la un film si au povestit ... a dus-o intr-un loc .. undeva pe rau sad faza e ca tipa e prea cuminte ... dar daca a fugit din casa la ora 4 nush ce sa mai cred ... fata n-a avut tupeu nici sa vb cu mine dupa ... aproape ca tremura si nu a zis ce-au facut ... se uita la el dar nu putea sa-i zica nik ca era langa mine ... ce sa fac ? bunica lui cu care si locuieste o idolatrizeaza pe tipa grater nici nu stiti cum se uita bunica-sa la mine cand intru in casa aia.Vroiau sa repete chestia si in noaptea asta dar nush ca eu am aflat si .. mnah .. nush ce s-a intamplat.HELP !!!  el a zis ca nu m-a inselat si n-are de gand s-o faca .. a iesit cu ea doar de plictiseala si altcineva nu mai era pe mess online . Cica au vb de mine .. s-a plans de felul cum ma port eu .Adevaru-i ca in ultimul timp m-am purtat f urat si tot ce zicea sau facea mi se parea enervant si ma enervam la culme ... nu aveam chef sa facem nik ... el nu avea idei .... doar probleme de rezolvat grater ce sa fac ? sa-l cred ? parca l-as crede ... azi noapte pt 1 oara a plans .... si a plans destul de bine .. a zis ca se arunca in rau atunci am disperat rau de tot grater( nu mai stiam ce sa fac numai eu stiu cum l-am calmat dar apoi mi s-a facut mie rau ca nu mai puteam respira si-mi venea sa lesin.Faza e ca in 19 iulie pe zi mi-a propus o plimbare noaptea daca ne plictisim si n-avem somn dar eu n-am cum sa ies grater cred ca a fost ceva aranjat.Faza e ca atunci cand i-am zis eu ca am aflat dar nu i-am zis ce , el putea sa ma minta sa zica ca nu-i adevarat si dinastea , dar n-a facut-o .Problema e ca curva aia e in fiecare zi la el acasa chiar daca el nu e sau doarme... Azi noapte am speriat-o un pic! Sper sa nu mai aiba liniste cat traieste ea !!! Ma fac rea in privinta asta ... eu n-o suportam de mult timp , dar o sa se termine tot ... toti cei care ma urasc o sa ajunga la fund ! JUR ! Ajutati-ma va rog eu ... e prima oara cand am dat de pb asta sad

#2 2008-07-21 15:01:09

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((

cel mai bine ai face sa porti o discutie serioasa cu el..decat o asa relatie cu teama mai bine lipsa.. din ce ai povestit tu eu nu sunt de acord cu faptu k a iesit cu ea noaptea pt ca tu nu ai putut, k l-ai refuzat si 2 la mana faptul k se plage el de tine pe umarul ei.. nu e deloc ok

#3 2008-07-21 15:04:48

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu nu l-as crede

#4 2008-07-21 15:09:51

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

mama sa-mi fi facut mie omu` asa ceva pai il asteptam cu facaletu` in fata usii si cu un scandal monstru....ia pune-ti problema inm felul urmator: o prietena iti povesteste ca al e iubit a iesit cu una noaptea la 4, singurei,si cu scopul precis de a se plange de ea....tu ce i-ai raspunde persoanei respective? mie mi se pare limpede...

#5 2008-07-21 15:09:55

Britney
Full member

nush ... dar data urmatoare ii dau eu cheile de la masina sa faca ce-o vrea ca mie nu o sa-mi mai pese ! Sunt curioasa cum va reactiona bunica-sa cand o sa ma vada iar in casa  rotfl2 cred ca o sa fac pe mine de ras smile) oare ce sa fac ? sa vb frumos cu bunica-sa pt faptul ca l-a influentat sau sa vb ironic ? eu i-as vorbi ironic ... chiar daca lui n-o sa-i placa.... trebuie sa se duca la fund ! Problema e ca el cu tipa nici nu se salutau si nu vorbeau ... asa din senin hai sa iesim .. pff .. asta imi e ciudat . Nu erau prieteni .. apropo .... de nervi i-am rupt usa de la masina rotfl2)))))))))))))) rotfl

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 15:11:04)

Publicitate

loading...

#6 2008-07-21 15:11:19

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

nu cred ca o sa castigi ceva daca o repezi pe bunica-sa, dar cred ca e cazul sa porti o discutie foarte serioasa cu el

#7 2008-07-21 15:12:06

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu l-as uita. sincer acum

#8 2008-07-21 15:13:02

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

cati ani ai? mi se pare ca ai gandire de copil. smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#9 2008-07-21 15:14:29

Britney
Full member

am purtat ... lui i s-a parut normal yikes pt ca prietenii lui erau plecati si avea chef sa iasa plus ca n-avea somn ... dar mie mi se pare anormal...fata aia de mai da ochii cu mine o sa inghete de frica ... n-o sa-i fie bine ... acuma-mi dau seama de latura asta a mea .. am o latura diabolica pe care n-o stiam .... cine ma uraste , ma barfeste si ma inseala o pateste rau ... nu cu bataie dar o sa le fac viata un calvar ... gasesc eu o modalitate ... o am la mana pe tipa ca de afla parintii ei ca a iesit din casa la ora aia e vai si-amar de capul ei , dar pb e ca e si el implicat ... si u pot face nik sad trebuie sa fac ceva sa le demonstrez ca toti au gresit . Dar CE ?

#10 2008-07-21 15:19:06

Britney
Full member

nu e vb de cati ani am ... dar nu mi-a picat bine deloc.Vreau eu sa nu stau cu mainile in san . De el nu m-am despartit si nici n-o fac . Am ajuns de acord ca vom repara relatia si el n-o sa mai faca asa ceva ... Acum vedem ce va fi , dar pe tipa o aveam in ochi rai de ceva timp neutral si se pare ca nu m-am inselat in legatura cu intentiile ei . Gandire de copil sau nu ... am fost ranita intr-un fel sau altul si nici nu stiu daca m-a inselat sau nu cu toate ca n-as crede ca au facut ceva ... in seara asta ma duc sa-mi curat scaunul din masina ... n-am de gand sa ramana scaunul cu sechele din cauza ei ... sad si nu vreau sa iau bacterii ... uite un motiv pt a uri oamenii ... N-o Supooort grater si e in fiecare zi la el acasa iar eu nu grater((((((((((( Relatia noastra are 1 an si 10 luni in care nu a mai facut asa ceva ... el a zis ca daca-mi schimb comportamentul fata de el totul va fi bine.

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 15:21:02)

#11 2008-07-21 15:25:30

Chocolate22
Insomniac member

pana la urma ce relatie au? de ce se duce aia la el acasa? eu asta nu inteleg. cum s-au cunoscut? ia pune piciorul in prag si sa nu se mai vada.
pe batrana las-o in pace, nu te lua de ea. daca vede al tau ca te porti ironic cu ea, o sa fie si mai rau.
si nu mai fi nici tu rea. poate i-ai dat motive sa se planga la aia si uite ca fata era disponibila sa-l asculte. asta e primul pas spre a ti-l lua. wink

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#12 2008-07-21 15:25:36

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

la faza cu virgula curatatul scaunului sper ca nu ai vb serios tongue

#13 2008-07-21 15:26:47

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu zic sa ii dai papucii!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#14 2008-07-21 15:29:56

Chocolate22
Insomniac member

deea87 a scris:

la faza cu virgula curatatul scaunului sper ca nu ai vb serios tongue

care, unde, cand , cum?

fata mea, cum sa-i rupi usa la masina? yikes

#15 2008-07-21 15:31:48

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

ceea ce ma intreb eu este de ce ai luat-o pe ea in vizor si-i doresti raul dar pe el nu-l vezi vinovat mai deloc? la urma urmei, el este cel care este implicat intr-o relatie deja, el greseste ...

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#16 2008-07-21 15:32:27

Britney
Full member

choco pai ea e prietena cea mai buna a surorii lui x( deci e ... al naibii de complicat ...(pt mine).Cum sa fac sa nu se mai vada ? Cum ? ca n-am cum ... :(de aici se cunosc dar pana acum n-au vb nik... asta e ciudat.Ce sa fac ? Noi vrem sa ne rezolvam problemele ... dar cum sa procedez mai bine sa le arat celorlalti ca el e al meu  ? cu el ma descurc eu ... dar cu restul ....Si DA i-am rupt usa ... am dat cu ea in perete cam tare cand am iesit sa vb cu fata ... si i-am rupt manerul ala pe care-ti sprijini mana de la usa smile) pb e ca cica nu se mai deschide usa ... a zis sa ma duc sa o repar lol dar i-am zis ca-l costa tongue 
    evilpink ... ce usor s-a rezolvat problema , nu ? smile eu nu vreau sa fug de ceilalti .. vreau sa-i infrunt, dar inca nu stiu cum  .
    deea87 .... nu stiu big_smile ma mai gandesc ... dar mi-ar placea faza ... vreau sa vad ce fata o sa faca el .. o sa rada sau o sa se enerveze ... deobicei la faze dinastea radea .. sunt curioasa rau ... big_smile
    bubutadana .... cu el am vb cam ce-o fost de vorbit ... ea a fost tacuta de zici ca a mutit cand m-a vazut .Singurul lucru care-l facea era sa zambeasca si sa se legene de zici ca o batea vantul ... hmm ... "tacerea mieilor" ?? poate diablo

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 15:36:40)

#17 2008-07-21 15:33:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu asta faceam Britney!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#18 2008-07-21 15:34:51

Chocolate22
Insomniac member

breee ... stai calma atunci. te agiti aiurea. vorbesti cu el frumos. ii spui ca nu iti place ce a facut, ca te-a deranjat si sa o lase pe aia in pace. discuti cu el si iti pastrezi relatia. ce treaba ai tu acu sa le demonstrezi celorlalti ca e al tau? ia si vezi de relatia cu el si lasa-i pe aia din jur. wink
te stresezi pt aia si ai mai face si vreo prostie sa-l pierzi.

#19 2008-07-21 15:36:35

Chocolate22
Insomniac member

evilpink a scris:

eu asta faceam Britney!

nu fi asa rea. e la prima abatere baiatu. rotfl
si, pana la urma, nu au facut nimic rau ca s-au vazut. oricum se vad. si daca se duce la el acasa, nu inseamna ca se duce la EL ci se duce la sora lui.
mai rau era daca te insela cu ea. punish

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.