|
Nu esti logat.
As avea nevoie de un sfat...#1 2008-08-23 16:31:02
as avea nevoie de un sfat...relatia mea de 3 ani e aproape gata...sa va povestesc...prietenul meu este in anul 3 la fac si eu sunt boboc asa si era vorba sa stam impreuna din toamna asta..numai ca de cateva luni,ne certam ingrozitor,dupa parerea lui numai din cauza mea.Si asta pt ca eu incep sa refuz sa i fac fel si fel de treburi lui,chestii care ar trebui rezolvate de el da pt ca are o servitoare de ce sa nu o foloseasca...pana si in prima zi de bac,cand aveam nevoie de suport moral,m am certat cu el pt ca nu am vrut sa ma duc la banca sa i pun niste bani..eu aveam oralul dupa amiza la romana si el ma trimite la banca!!! oribil!!! dupa atatea certuri am decis ca noi daca stam sub acelasi acoperis nu o sa ne intelegem si parca ma vad cu bagajele in mana undeva prin strada,ca vb aia si eu am orgoliul meu...reactia lui la decizia mea,nu a fost una tocmai buna.mi a impus intr un fel sau altul,o conditie pt a nu se desparti de mine,si anume sa stau cu el...eu l am iubit tare mult,dar el nu ma mai iubeste de mult timp,cam de 1 an jumate si nu l deranjeaza deloc,la cat este de nepasator si indiferent...mi a si spus inca,daca a stat 3 ani si ceva cu mine,mai poate sta inca 3 sau 4 ani nu mai stiu ce sa mai cred..si in plus am primit un sfat de la cineva si anume ca suntem tineri,nu are rost sa ne legam la maini si la picioare de pe acum..si in plus daca m ar iubi nu l ar deranja asa tare ca nu stau cu el...pai cred si eu isi pierde toata comoditatea daca nu mai sta cu mine.... help me!!! În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #2 2008-08-23 16:38:29
Re: as avea nevoie de un sfat...ai toata viata inainte maryu si ai putea sa iei o decizie cat mai rapida pentru ca pe masura ce timpul trece situatia va deveni tot mai critica. nu are nici un rost sa stai langa cineva si sa te foloseasca sau sa stea cu tine in alte scopuri. ai si tu treburile tale si problemele tale si totusi nu apelezi la ceilalti pentru rezolvarea lor. Offline #3 2008-08-23 16:39:05
Re: as avea nevoie de un sfat...din cate vad, el doar se foloseste de tine. esti tanara si nu inteleg de ce sa stai asa Offline #4 2008-08-23 16:40:04
Re: as avea nevoie de un sfat...e drept ca sunteti tineri si ca nu are rost sa mai fiti impreuna daca nu esti convinsa ca el e cel pe care il iubesti si cel care te va face fericita si peste multi ani.. Offline #5 2008-08-23 16:41:22
Re: as avea nevoie de un sfat...imagineaza-te peste cativa ani alaturi de el in conditiile astea si cred ca vei gasi raspunsul singura Ultima oara a fost editat de deyacrs (2008-08-23 16:41:44) Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-23 16:43:34
Re: as avea nevoie de un sfat...
am vorbit ne nenumarate ori cu el serios...pai el singur mi a spus ca nu ma mai iubeste si nu crede ca ar putea sa ma mai iubeasca vreodata...da nici nu vrea sa renunte la mine...nu e usor sa renunt,cel putin eu,dar pe el nu prea il afecteaza avand in vedere ca nici nu m a respectat prea mult..nici relatia noastra si nici pe mine În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #7 2008-08-23 16:46:33
aoleu... mai citeste tu singura inca o data..ce mi-ai scris mie acu.. adica incearca sa privesti asa din exterior. nu-ti dai seama? spui ca nu te mai iubeste ...chiar crezi ca are vreun rost sa stai cu cineva care nu te mai iubeste?? alllooo...trezirea...esti anul 1, o sa ai multi in jurul tau.. sigur o sa te indragostesti de vreunul...care poate chiar o sa te iubeasca.. Offline #8 2008-08-23 16:51:08
Re: as avea nevoie de un sfat...wtf :f?rv?nad: :f?rv?nad: ^__________________ [ ]___________________^ Offline #9 2008-08-23 16:51:27
Re: as avea nevoie de un sfat...stiu si eu ca e foarte urata situatia si poate cel mai urat lucru in viata asta e sa te stranga cineva in brate si sa nu simti nimic,sa te sarute si sa nu lase nici o urma de iubire ori imi este greu sa renunt la el,ori n am curaj...plus..in fiecare vara am stat singura,la craciun,la paste,singura,pt ca el pleca la sora lui si statea la ea..uneori ma duceam si eu,da cat puteam sa stau... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #10 2008-08-23 16:51:37
Re: as avea nevoie de un sfat...Maryu...situatiile noastre se aseamana oarecum cu niste diferente....noi suntem impreuna de 1 an si nu locuim impreuna...insa de vreo 3 saptamani ne certam...dragoste n am mai facut de 1 sapt...acum sunt pe stop iar aseara mi a spus k nu ma iubeste k tine mult la mine dar k simte ca ceva s a schimbat...k nu mai e k lainceput...el de abia acum si a dat seama..eu tip de 2 sapt k da mai multa atentie unui caine nenorocit decat mie...si tot el imi zice sa fac ceva...k nu vrea sa ne despartim?dar eu ce sa mai fac oare...k m am implicat cu trup si suflet....stai si ma gandesc acum dak n ar fi bine sa dau naibii tot...sau sa mai incerc sa salvez...dak s o mai putea ceva...de iesit tot eu ies sifonata....k pur si simplu ma doare sufletul de cand mi a zis ieri k nu ma iubeste.Insa e greu tare sa zici stop...cand iubesti... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #11 2008-08-23 16:54:27
Re: as avea nevoie de un sfat...eu una in situatia ta nu as merge mai departe .. pt ce? langa un om care nu ma iubeste si din cate spui tu nici nu te-a respectat?... ce relatie mai e asta si pe ce se bazeaza? eu inteleg ca il iubesti si ca iti e greu sa renunti asa dintr-o data... dar la tine nu te gandesti ca ai si tu nevoie de tandrete, afectiune... iubire... pe care un om care nu te iubeste n-ar putea niciodata sa ti le ofere. Parerea mea este ca el s-a obisnuit cu tine si de asta nu vrea sa renunte... Totusi eu intr-o situatie ca asta i-as cere o pauza... sa va clarificati (mai ales el) ceea ce simtiti unul pt altul. Nu are rost sa iti faci rau singura. Acum ramane la alegerea ta ce vei face. Eu doar ti-am spus cum as proceda. Pupik Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #12 2008-08-23 16:55:29
nimic nu merita...nenorocitii...si cand ma gandesc ce senin mi a spus ca nu ma mai iubeste..asa ca si cum m ar intreba ce fac...exact asta am facut eu si anume ca m am implicat trup si suflet am facut totul pt el,am renuntat la multe ca sa l stiu fericit,i am indeplinit toate dorintele...poate nu i a fost bine la baiat alaturi de mine.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #13 2008-08-23 16:57:50
Re: as avea nevoie de un sfat...maryu.... respectul este unul din cele mai importante ingrediente ale unei relatii fericite, pe langa dragoste si multe altele..... eu una in sec 2 as pleca cat mai departe de acest om... cum sa iti zik k nu te mai iubeste? de ce te complaci asa? trebuie sa te gandesti ca daca nu te mai iubeste ii este foarte usor sa iasa cu altele si sa te faca sa suferi mult mai usor si mai mult... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #14 2008-08-23 16:58:10
andraaa noi suntem in continua pauza..daca adun cat am fost cu el anul acesta,nu adun o luna..acum nici eu nu mai stiu ce simt pt el,macar ma bucur ca am un prieten care ma ajuta sa trec peste toate astea,el spera la ceva mai mult cu mine,stiu ca ma iubeste de mult timp,dar eu inca n am facut ochi pt nimeni.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #15 2008-08-23 17:01:09
Re: as avea nevoie de un sfat...Da stiu cum e...macar daca as avea ce sa iubesc as a de extraordinar...dar...si sunt perfect constienta ca mi ar fi mai bien fara el insa.....ufff...eu sg nu os a pun stop la relatia asta....mi e greu fara el...dar stiu ca in ritmula sta nu o sa ajung nicaieri.Am zis sa astept pana maien seara cand e liber s avb serios..s avedem ce facem... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #16 2008-08-23 17:01:25
Re: as avea nevoie de un sfat...oare de ce ne este asa greu sa renuntam la un lucru care ne face rau...la pe cel care e bun intotdeauna in ocolim..eu cel putin parca sunt facuta numai pt greseli...ca m am saturat sa tot aud de la el cate defecte am... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #17 2008-08-23 17:03:22
inteleg... pai sincer nu cred ca mai merita sa te mai gandesti la o posibila rezolvare a problemelor din aceasta relatie.. daca nu te mai iubeste. Stiu ca suferi si ca nu iti e usor... dar timpul le rezolva pe toate... poate vei avea o noua sansa cu baiatul de care spui ca te iubeste, insa un mic sfat am si aici : nu ii da prea multe sperante nici lui, daca nu il iubesti, nu merita sa sufere, desi banuiesc ca deja o face pt ca spui ca nu ai ochi pt nimeni. E normal.. L-ai iubit pe "prietenul" tau prea mult... daca lucrurile nu mai merg, timpul nu sta in loc pentru asta. Si asa cum spuneau si cele de dinainaintea mea, esti tanara si ai toata viata inainte sa te realizezi pe plan sentimental. Ultima oara a fost editat de andraaa (2008-08-23 17:04:09) Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #18 2008-08-23 17:05:49
Re: as avea nevoie de un sfat...În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #19 2008-08-23 17:10:00
daca ai nevoie sa plangi.. fa-o.. asa te mai descarci.. (dar nu prea mult, ca ce e mult strica ) . Sunt sigura ca daca vreuna din prietenele tale ar pati ce ai patit si tu.. la fel ai sfatui-o , cum te-am sfatui si noi. O relatie de iubire are nevoie de 2 oameni pt a se numi asa. Iar la voi nu mai esti decat tu... si nici tu nu mai esti sigura de ceea ce simti. Renunta la relatia asta cat mai curand... nu are rost sa suferi pt nimic... ai sa vezi ca totul va fi bine... si va rasari soarele si pe strada ta intelege ca baiatul ala nu mai merita nimic din partea ta... poate doar.. salut..si atat Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|