homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Carti interesante-11

#191 2009-07-25 14:44:05

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: carti interesante

catalina15 a scris:

cititi Casual de Oksana Robski

superba cartea

Lorelei de Teodoreanu
Cartea mea de suflet Idiotul de Dostoievski
De veghe ?n lanul de secara de J. D. Salinger
Si multe altele... nu mi le mai amintesc acum
si una amuzanta Tot ce stiu barbatii despre femei, de Knott Mutch
revin

asta e cel mai greu de citit  chicot

#192 2009-07-25 14:56:50

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

kdeea a scris:

Mircea Cartarescu ... Gemenii. E absolut superba, e geniala. Si autorul ei de asemenea.

Plus De ce iubim femeile, bineinteles.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#193 2009-07-25 20:50:57

catalina15
New member
Inregistrat: 2009-05-11

gargarita a scris:

catalina15 a scris:

cititi Casual de Oksana Robski

superba cartea

Lorelei de Teodoreanu
Cartea mea de suflet Idiotul de Dostoievski
De veghe ?n lanul de secara de J. D. Salinger
Si multe altele... nu mi le mai amintesc acum
si una amuzanta Tot ce stiu barbatii despre femei, de Knott Mutch
revin

asta e cel mai greu de citit  chicot

sa stii... stilul este mai urat ca in Iona   rotfl

"Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. "

#194 2009-07-25 21:04:58

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

stilul din Iona nu este urat deloc...chiar este extrem de comic...asta daca stii cum sa-l citesti si il intelegi... prima data cand am citit-o la fel am zis si eu... ba chiar mi s-a parut o porcarie cu pestii si etc...dar apoi am descoperit un mod comic si f usor de a o citi si intelege...bineinteles ajutata de profa cu care ma pregateam pt bac...

#195 2009-07-25 21:36:35

catalina15
New member

ei la ce profa am avut eu la romana... o gestanta imputita... si la cat de mult am tratat noi Iona crede-ma k mi se pare penibila...

dar iona nu era drama? sau tragedie? dc zici ca era comica?

"Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. "

Publicitate

loading...

#196 2009-07-25 22:30:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

deyacrs a scris:

stilul din Iona nu este urat deloc...chiar este extrem de comic...asta daca stii cum sa-l citesti si il intelegi... prima data cand am citit-o la fel am zis si eu... ba chiar mi s-a parut o porcarie cu pestii si etc...dar apoi am descoperit un mod comic si f usor de a o citi si intelege...bineinteles ajutata de profa cu care ma pregateam pt bac...

mie mi-a placut iona in liceu.... tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#197 2009-07-25 23:21:08

deyacrs
Hero member

catalina15, Iona intr-adevar este tragedie...dar este tragedie prin subiectul pe care il trateaza... eu ma refer la felul cum vorbeste personajul care este comic...
katami, este o opera aparent banala, dar ascunde tema asta actuala a zilelor noastre si anume ca indiferent cat vrem sa scapam de probleme, niciodata nu vom reusi complet...
si noi la scoala de abia am vorbit intr-o ora despre ea... si atunci profa a vrut doar sa vada cine a citit-o cu adevarat ca sa stie cui pune 3...

Ultima oara a fost editat de deyacrs (2009-07-25 23:25:25)

#198 2009-07-25 23:45:40

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

si mie mi-a placut Iona smile
bine, radeam eu ca "Toate sunt pesti" si "Razbim noi cumva la lumina" lol dar opera are un mesaj

acum citesc Procesul - Kafka

#199 2009-07-25 23:47:17

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

si eu ma declar fan Iona.. e adevarat ca e grea la prima vedere, dar e interesanta smile

acum citesc o carte de la Pc_cutsa, "Confesiunile unei neveste lenese".. e distractiva smile

#200 2009-07-25 23:50:08

deyacrs
Hero member

vreau si eu sa citesc o carte interesanta, dar chiar nu stiu ce... inca nu mi-am descoperit un gen preferat pentru ca majoritatea au fost citite din obligatie scolara... vreau ceva sa ma fascineze complet... o recomandare, ceva??big_smile

#201 2009-07-26 11:36:13

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

tocmai am terminat "Un veac de singuratate". absoluta.. minunata!! genialul gabriel garcia marquez..

ma reapuc pt a doua oara de "buddenbrooks" de th. mann. alt geniu..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#202 2009-07-26 11:45:06

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

adina15 a scris:

Gabriel Garc?a M?rquez
dragoste in vremea holerei
Amintirile curvelor mele triste

vor fi urmatoarele 2 carti pe care le voi cumparara. m-am indragostit de Gabriel Garcia Marquez.
ieri mi-am luat o carte nu in genul meu: Omer Zulfu Livanelli, "Fericire". scriitor turc contemporan. povestea e cutremuratoare.. si reala, cel putin in prima si cea mai dramatica parte. va voi tine la curent pe masura ce o citesc..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#203 2009-07-26 12:55:13

catalina15
New member

deyacris

citeste casual... apartine stilului chick-lit... este super interesanta...

cred ca de pe forum sunt singura anti-Iona... sad

mie chiar nu mi-a placut sad

#204 2009-07-26 14:25:47

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

O viata de rezerva

C?nd o fetiţă de doi ani este diagnosticată cu o formă rară de leucemie, singura ei scăpare este un transplant cu celule stem de la un donator alogen, adică un donator perfect potrivit din punct de vedere genetic.

Părinţii apelează la ajutorul doctorilor pentru a selecta embrionul care se potriveşte perfect şi astfel se naşte Andromeda (Anna), sora venită pe lume din disperarea părinţilor de a-şi salva copilul aflat pe moarte.

Anna este sanatoasa, insa traieste viata unui om bolnav. Pana la varsta de 13 ani, a suferit numeroase operatii, transfuzii si injectii astfel incat sora ei, Kate, sa poata lupta cu leucemia care ii macina corpul inca din copilarie. Anna a fost conceputa ca o donatoare de maduva compatibila pentru Kate – o viata si un rol pe care nu le-a contestat niciodata... pana acum. Romanul examineaza semnificatia ideii de a fi un bun parinte, o sora buna, un om bun. Este corect din punct de vedere moral sa faci orice pentru a salva viata unui copil, chiar daca asta inseamna sa calci in picioare viata altuia? Ar trebui sa urmezi indemnurile propriei inimi sau sa-i lasi pe altii sa-ti conduca viata? Ca de obicei, si in O viata de rezerva, Jodi Picoult abordeaza un subiect dureros de real cu gratie, intelepciune si sensibilitate.

ce parere aveti?

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#205 2009-07-26 17:19:05

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

a citit cineva Decameronul?ce parere aveti?

expect the worst , hope for the best!

#206 2009-07-26 17:24:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

I did. O carte pe gustul meu,kept me interested all along,desi eu faceam constant o comparatie cu Hanul Ancutei,al lui Sadoveanu.

#207 2009-07-26 20:49:40

_yohana_
Platinum member

o sa o citesc si eu smile sper sa-mi placa.

#208 2009-07-26 21:29:34

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

cred ca mi-o cumpar si eu maine. azi am vazut pe la tonete in fuga. ma apuc de brida de coleho am auzit ca e faina cartea.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#209 2009-07-26 21:40:31

_yohana_
Platinum member

e aparut vol 1,sapt viitoare apare vol 2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.