homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Carti interesante-12

#210 2009-07-26 21:50:10

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Re: carti interesante

green_fairy a scris:

cred ca mi-o cumpar si eu maine. azi am vazut pe la tonete in fuga. ma apuc de brida de coleho am auzit ca e faina cartea.

am citi eu brida si nu am ramas wowwwwwww e o pov destul d interesanta uneori imi pierdeam rabdarea cu ea rotfl

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#211 2009-07-27 13:00:46

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

_yohana_ a scris:

a citit cineva Decameronul?ce parere aveti?

da si eu, nu tot intr-adevar.. dar da, e Hanul Ancutei in versiune italiana.. dragut si amuzant pe alocuri, unele povesti insa daca nu cunosti putin cultura italiana ti se par plictisitoare...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#212 2009-07-27 13:14:46

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu am citit zahir de coelho si mi'a placut smile

#213 2009-07-27 13:38:27

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

Rosu coral - Sveva Casati Modignani
Leandrul alb - Janet Fitch

mi-au placut foarte mult amandoua angel
Leandrul Alb are si o versiune ecranizata, dar nu reflecta decat pe jumatate povestea ... si n-are acelasi farmec wink

azi ma duc la biblioteca sa ma alimentez lol

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#214 2009-07-27 17:51:09

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

adina15 a scris:

O viata de rezerva

C?nd o fetiţă de doi ani este diagnosticată cu o formă rară de leucemie, singura ei scăpare este un transplant cu celule stem de la un donator alogen, adică un donator perfect potrivit din punct de vedere genetic.

Părinţii apelează la ajutorul doctorilor pentru a selecta embrionul care se potriveşte perfect şi astfel se naşte Andromeda (Anna), sora venită pe lume din disperarea părinţilor de a-şi salva copilul aflat pe moarte.

Anna este sanatoasa, insa traieste viata unui om bolnav. Pana la varsta de 13 ani, a suferit numeroase operatii, transfuzii si injectii astfel incat sora ei, Kate, sa poata lupta cu leucemia care ii macina corpul inca din copilarie. Anna a fost conceputa ca o donatoare de maduva compatibila pentru Kate ? o viata si un rol pe care nu le-a contestat niciodata... pana acum. Romanul examineaza semnificatia ideii de a fi un bun parinte, o sora buna, un om bun. Este corect din punct de vedere moral sa faci orice pentru a salva viata unui copil, chiar daca asta inseamna sa calci in picioare viata altuia? Ar trebui sa urmezi indemnurile propriei inimi sau sa-i lasi pe altii sa-ti conduca viata? Ca de obicei, si in O viata de rezerva, Jodi Picoult abordeaza un subiect dureros de real cu gratie, intelepciune si sensibilitate.

ce parere aveti?

e scrisa de catre cine?  tongue

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#215 2009-07-28 11:29:02

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Alina Delia a scris:

adina15 a scris:

O viata de rezerva

C?nd o fetiţă de doi ani este diagnosticată cu o formă rară de leucemie, singura ei scăpare este un transplant cu celule stem de la un donator alogen, adică un donator perfect potrivit din punct de vedere genetic.

Părinţii apelează la ajutorul doctorilor pentru a selecta embrionul care se potriveşte perfect şi astfel se naşte Andromeda (Anna), sora venită pe lume din disperarea părinţilor de a-şi salva copilul aflat pe moarte.

Anna este sanatoasa, insa traieste viata unui om bolnav. Pana la varsta de 13 ani, a suferit numeroase operatii, transfuzii si injectii astfel incat sora ei, Kate, sa poata lupta cu leucemia care ii macina corpul inca din copilarie. Anna a fost conceputa ca o donatoare de maduva compatibila pentru Kate – o viata si un rol pe care nu le-a contestat niciodata... pana acum. Romanul examineaza semnificatia ideii de a fi un bun parinte, o sora buna, un om bun. Este corect din punct de vedere moral sa faci orice pentru a salva viata unui copil, chiar daca asta inseamna sa calci in picioare viata altuia? Ar trebui sa urmezi indemnurile propriei inimi sau sa-i lasi pe altii sa-ti conduca viata? Ca de obicei, si in O viata de rezerva, Jodi Picoult abordeaza un subiect dureros de real cu gratie, intelepciune si sensibilitate.

ce parere aveti?

e scrisa de catre cine?  tongue

da este o  carte "O viata de rezerva" de Jodi Picoult

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#216 2009-08-20 19:28:50

catalina15
New member
Inregistrat: 2009-05-11

Cismigiu et comp. ati citit fetele? e superba cartea mai ales pentru cele care mai sunteti in liceu gasiti acolo niste ponturi excelente... e o lectura foarte relaxanta si amuzanta...

"Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. "

#217 2009-08-20 20:18:12

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

de cine e scrisa?

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#218 2009-08-20 20:20:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Grigore Bajenaru,daca nu ma insel smile

#219 2009-08-20 20:27:09

bacon
New member
Inregistrat: 2009-08-19

'Dionaea House' e un fel de carte sub forma unui blog http://www.dionaea-house.com/ (creepy story)
cei de la Warner Bros vor sa faca un film dupa asta in 2010, The Occupants. Abia astept... sper sa nu o dea in bara

#220 2009-08-20 20:34:41

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

catalina15 a scris:

Cismigiu et comp. ati citit fetele? e superba cartea mai ales pentru cele care mai sunteti in liceu gasiti acolo niste ponturi excelente... e o lectura foarte relaxanta si amuzanta...

Din pacate m-am apucat de ea dupa ce am terminat "Elevul Dima dintr-a saptea" (Shine stieeeee puss ) si am avut o totala dezamagire .. nu se comparaaa ..
Io una am fost fascinata de Elevul Dima .. am stat 2 zile si 2 nopti nemiscata .. abia ma duceam la toaleta ..
I hjarta Elevul Dimaaa smile

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#221 2009-08-20 20:39:56

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

hai sa facem fanclub : iubitoare de elevul dima lol so far,am fi 2 big_smile

#222 2009-08-20 20:50:50

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

3 big_smile

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#223 2009-08-20 21:49:52

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Emily Bronte - ''La rascruce de vanturi'' hjarta
Cella Serghi - ''Cartea Mironei''
Gabriel Garcia Marquez - ''Cronica unei morti anuntate'' + ''Dragostea in vremea holerei'' + ''A trai pt a-ti povesti viata''
Al. Dostoievski - cam tot, but specially ''Crima si pedeapsa''
Kafka - ''Metamorfoza''
Mircea Eliade - ''Pe strada Mantuleasa''
Thomas Hardy - ''Tess d'Uberville'' hjartahjartahjarta
Al. Dumas fils - ''Dama cu camelii''

#224 2009-08-20 21:49:54

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

4 big_smile mi`a placut mult si mie, desi am citit`o acum cativa ani buni smile
mai e marfa si Scrisoare de dragoste  smile si Invitatie la vals  dance

#225 2009-08-20 22:21:46

catalina15
New member
Inregistrat: 2009-05-11

5
oricum elevul dima si cismigiu sunt total diferite ca tematica...
elevul dima e mult mai siropoasa si mai puternic incarcata emotional
cismigiu et comp e o carte gen amintiri in copilarie... doar ca acea copilarie este inlocuita cu adolescenta....

"Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. "

#226 2009-08-20 22:35:18

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Eu de curand am citit ( la recomandarea unei persoane ) cartea "Harem" de Colin Falconer  .E o carte ce imbina usor violentza cu sexul, tragedia etc. Mie mi s-o parut interesanta si-am sa citesc si restul cartilor lui Falconer.

You can’t live a positive life with a negative mind.

#227 2009-08-20 23:35:10

Elie
Full member
Inregistrat: 2009-03-07

momentan citesc "The fortunes and misfortunes of the famous Moll Flanders" Daniel Defoe .. de 2 zile nu pot lasa cartea din mana rotfl e foarte faina

Ultima oara a fost editat de Elie (2009-08-20 23:36:23)

#228 2009-08-21 19:45:12

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

addicted a scris:

Eu de curand am citit ( la recomandarea unei persoane ) cartea "Harem" de Colin Falconer  .E o carte ce imbina usor violentza cu sexul, tragedia etc. Mie mi s-o parut interesanta si-am sa citesc si restul cartilor lui Falconer.

Oh, please do. Sunt superbe hjarta.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.