homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Helicobacter Pylori-2

#20 2008-09-19 18:03:54

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: Helicobacter Pylori

Of yohanna nu am cum sa te ajut cu abs nimik dar iti doresc maxima sanatate si sa treaca bacteria naibii!!!!!!!!

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#21 2008-09-19 18:08:00

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ms alina....tuturor de fapt ...

puss puss

dak reusesc sa suport medicamentele alea trece...si va fi bine smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#22 2008-09-21 12:35:07

bebe_mic
Full member
Inregistrat: 2008-01-05

si eu m'am confruntat cu gastrita kiar de revelion...findk manksem cu 2 saptamani inainte de la mec...si uite ce rau mia fost mine de revelion...ma tinut vreo luna...luam antibiotice...nimic...febra...

......

#23 2008-09-22 17:32:15

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

YoHanna a scris:

cristinaV a scris:

si mie mi-s depistat aceasta bacterie acum un an jumate,si la fel mi-a fost foarte rau pe timpul tratamentului....

si ai reusit sa-l duci pan la capat?

ms mykutza pt efort puss puss

tot mai am dureri de stomac cateodata si simt nevoia sa mananc noaptea,stiu ca trebuie si un  regim adecvat dar eu nu reusesc sa ma tin de el:( aaaaaaaaaa daca la tratament te referi da am reusit sa-l finalizez dar mi-am petrecut  zilele numai in pat si seara dupa ce luam pastila trebuia sa ies afar ca altfel vomam,nu mai zic cat de mult am slabit atunci,mama ei de bacterie

Ultima oara a fost editat de cristinaV (2008-09-22 17:33:41)

#24 2008-09-22 19:44:10

Alina Delia
Addicted member
Inregistrat: 2007-12-16

bebe_mic a scris:

si eu m'am confruntat cu gastrita kiar de revelion...findk manksem cu 2 saptamani inainte de la mec...si uite ce rau mia fost mine de revelion...ma tinut vreo luna...luam antibiotice...nimic...febra...

dar nu e vb cred in cazul asta de gastrita smile

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#25 2008-09-22 19:49:22

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

in cazul lui bebe_mic a fost o indigestie si nu gastrita

mami de minuni hjarta

#26 2008-09-25 11:37:15

YoHanna
Insomniac member

vai fetelor...mama ei de bacterie... bine zice cristinav.
am ajuns sambata ...iar de urgenta...la spital...de data asta cu internare. acuma de vreo ora am ajuns aksa. nicicum nu am reusit sa suport medicamentele luate aksa..
acolo mi-au dat perfuzii si antibiotice injectabile cateva zile ,apoi dupa ce mi-am mai revenit mi-au dat altele sa si beau..si de la alea nu mi s-a mai facut rau. (amoxicilina,metronidazol,omeran,sucralan,nexium) deci in concluzie cea care mi-a dat stomacu peste cap este claritromicina !!  ko
acuma fac tratamentu si sa speram ca va fi bine... smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#27 2008-10-01 21:01:59

YoHanna
Insomniac member

nu mai stiu ce sa fac...ce sa cred....
am reusit sa iau antibioticele 7 zile desi aveam niste stari in stomac ... insa acuma tot nu ma simt bine...
tre sa am rabdare sau nu-si fac efectul? grater acum iau doar nexium si sucralan...insa dupa fiecare masa(mananc la regim) am usoare arsuri...pe esofag in sus... e prea devreme sa ma astept la imbunatatiri?
am intr pe doctorita de fam dak e normal sa am simptomele astea...si a zis k e de la metronidazol..insa acum dupa ce am terminat cu el ...dc persista?
ajutati-ma cu un sfat ...ceva....

#28 2008-10-02 00:51:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

yohanna...ai luat si biotics cu metronidazolul?

happy with him...inlove with him...puss

#29 2008-10-02 09:48:55

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

YoHanna, dar ce te mai chinui cu bacteria asta, imi pare rau pt tine.. sad
Poate ai si o boala de reflux gastro-esofagian. Sotul meu a luat amoxicilina, nexium, omez si i-am dat si nistatina (ca aveam eu candida si cred ca i-o dadusem si lui) si nu a patit asa ceva. In acelasi timp lua si debridat pt fiere. Chiar dupa 2 saptamani se simtea mult mai bine.
La tine sa nu fie ceva si la fiere?? Eco ai facut?

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#30 2008-10-02 11:03:55

YoHanna
Insomniac member

da...am facut si eco.nu-s alte probleme... plus k mi-a facut si analizele la sange si urina.
am gastrita de reflux... din cauza aia am simptomele astea inca? uite de ex acuma dimineatza nu am...ma simt f bine...dar dupa ce mananc incepe...ii mai mult enervant decat insuportabil.

crystyna... am luat si biotics...+ ovule care le luam pt infectia care mi-a revenit inainte sa ajung la spital pt gastrita.s-ar putea sa nu treaca infectia din cauza gastritei? are vreo legatura aciditatea din stomac cu infectia?sau helicobacter?k alta cauza nu vad ...pt k n-am mai avut contact sexual...(deoarece facusem cauterizare...si rana s-a vindecat si a zis k a aparut scurgerea aia in cele 4 sapt de repaus sexual). am avut grija si cu igiena..si cu alimentele...

#31 2008-10-02 12:37:03

crys_ty_na
Platinum member

ma gandeam ca e de la antibiotic...dar ailuat si biotics...si daca ai gastrita atunci sunt de inteles simptomele...nu cred ca nu va trece din cauza gastritei...pacat insa ca ai starile acestea sad

#32 2008-10-02 12:52:49

YoHanna
Insomniac member

pai doctorita de familie mi-a zis k de la antibiotic am starile astea insa dak am terminat cu ele...ar trebui sa-mi revin
eu tot sper k se remediaza....de fapt s-au remediat...simptomele...k dimineatza aveam o greatza incredibila...zici k eu eram insarcinata lol

poate e prea devreme sa ma astept la rezultate mari...
acum doar asta ma supara...ii un fel de arsura ...nush cum sa explic... de ex atunci cand mesteci orbit...simti senzatia aia...de mentolat pe esofag in jos...cam asa simt eu acuma..insa nu asa puternic...

#33 2008-10-02 12:53:36

crys_ty_na
Platinum member

papa niste biscuiti...sau asa ceva...poate te ajuta smile

#34 2008-10-02 13:00:55

YoHanna
Insomniac member

ioi...daca ai stii cati biscuiti am mancat lol
acuma am citit pe net k senzatia asta e din cauza refluxului gastro-esofagian

Refluxul continutului gastric in esofag se produce datorita inchiderii deficitare a sfincterului esofagian inferior (valva care desparte esofagul de stomac). In mod normal, sfincterul esofagian inferior se deschide pentru cateva secunde in timpul inghitirii. Boala de reflux gastro-esofagian se produce atunci cand sfincterul esofagian inferior se relaxeaza intr-un moment nepotrivit (altul decat cel al inghitirii alimentelor) si se mentine deschis pentru o perioada indelungata.

cauze cica...alcool...tutun...cafea...(niciuna din ele nu-s pe placu meu) , medicamente antiinflamatoare...

#35 2009-02-15 11:34:52

madyk
Membru
Inregistrat: 2009-02-15

se poate transmite helicobacterul prin contact sexual??va rog raspunde-ti-mi si mie...

#36 2009-02-15 14:52:14

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

madyk a scris:

se poate transmite helicobacterul prin contact sexual??

:f?rv?nad: Nu, pt. ca e o bacterie care traieste in stomac si care e prezenta la majoritatea populatiei, doar ca sunt si purtatori sanatosi.

#37 2009-02-15 15:10:41

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

uite yohanna dak te mai intereseaaa..k l-am mai intalnit si la alta materie...
"Helicobacter pylori Helicobacter pylori - o bacterie o bacterie gram negativă (identificată ?n anul 1980) care infecteaz care infectează ă mucoasa stomacului si duodenuluimucoasa stomacului si duodenului
- se localizează sub straturile de mucus şi aderă specific la celulele epiteliale gastrice
Colonizarea mucoasei gastrice ?n mediul acid al stomacului se produce datorită faptului că:
- flagelul cu teacă permite microorganismului să se deplaseze rapid din zonele cu pH foarte acid din stomac;
-infecţia acută produce o hipoclorhidrie tranzientă:
-H pylori produce urează al cărei produs de reacţie este amoniacul, care neutralizează acidul clorhidric. Astfel, la pacienţii cu H pylori sucul gastric are o concentraţie mai mare de amoniu dec?t la pacienţii neinfectaţi;
- microorganismul posedă o pompă de H+
Microorganismprezent ?n biopsiile de mucoasă la aproape toţi pacienţii cu ulcer duodenal şi la aproximativ 80% dintre pacienţii cu ulcer gastric

Epidemiologie: Modul de transmitere nu este clar dar prezenţa intra-familială sugerează răsp?ndirea de la om la om fie pe cale orală-orală fie fecalo-orală ?n copilărieInfecţia cu H. pyloriproduce, ?n primul r?nd, o gastrită ?n zona antralăa stomacului:-Mucoasa apare ?nroşită la endoscopie -se produce o vătămare a celulelor epiteliale datorită eliberării de citokine: IL-6 şi IL-8recrutarea şi activarea unui infiltrat inflamator ?n lamina propria, care constă din: leucocite PMN, eozinofile, limfocite, monocite etcMajoritatea indivizilor infectaţi cu Hpnu dezvoltă cancer gastric !H pylori poate coloniza mucoasa gastrică ani la r?nd fiind asociat cu gastrita cronicăAstfel, cancerul gastric ar putea fi generat prin:-stimulul constant de a regenera mucoasa-incorporarea ADN bacterian ?n celula gazdă -efectele genotoxice ale răspunsului inflamator al gazde

Semne cliniceDurere cu :localizare ?n epigastru, retrosternal sub formă de crampă. Aparitie : postprandial precoce (30min- 2ore) fără iradiere.Varsatura: inconstantaHemoragie: complicatie acutasi majora, evolutiva a ulcerului gastric Poate fi microscopica, sau macroscopicaTeste de identificare a infectiei cu H pylori-Teste serologice-detectează anticorpii IgGanti H. pylorişi sunt rezonabil de sensibile (80%)Titrul anticorpilor scade la 50% după un an de la terapia de eradicare acest test nu este util pentru confirmarea eradicării sau prezenţei unei infecţii curente-Testul fecalelor ?un test imunologic de determinare cantitativă a antigenului H. pylori?n fecale cu sensibilitate de aprox. 90% şi specificitate de 95%-util?n diagnosticarea infecţiei cu H. pylorişi pentru monitorizarea terapiei de eradicare

Tratament:
-neutralizarea efectelor aciditatii: administrarea orala de suspensii alcaline, inhibitori ai pompei de protoni, medicamente
-terapiede eradicarea infectiei cu H pylori-folosirea de dicitratobismutattripotasic(chelatcu bismut) care nu influenţează secreţia acidă ci acţionează asupra microorganismului"

Sa nu te astepti sa te salut!

#38 2009-11-27 13:32:35

Melania_Mely
Full member
Inregistrat: 2009-04-17

YoHanna a scris:

fetelor...am mai scris eu aici pe forum k am pb cu gastrita...k tot recidiveaza... azi am aflat si de ce. din cauza acestei bacterii (Helicobacter Pylori) pe care trebuie sa o tratez cu antibiotice.

as vrea tare mult...dak mai sunt persoane pe forum..care au avut parte de asa ceva...sa scrie aici...sau cei care stiu ceva informatii despre bacteria asta...e grava...? cum se transmite...? e adevarat k se transmite si prin saliva...?

orice informatie mi-ar fi de folos ...pt linistea mea...

puss puss

Vai YoHanna cat ai mai avut de tras din cauza bacteriei asteia.Ca tot omul disperat am cautat si eu si pe forum si pe net despre bacteria asta ...si cum erai tu la inceput cand ai aflat de ea cam asa sunt si eu.Sa inteleg ca ai scapat de ea si nu ai mai avut probleme?Daca ai putea sa imi spui cam cum mai stau lucrurile cu tine din acest punct de vedere ti-as fi foarte recunoscatoare. goodluck

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.